E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~208

• 37 839
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,момичета!

Ани,благодаря за снимките и видеото! Hug
Скрит текст:
Дано проблема се реши.Нямала съм подобен.

Лу,радвам се,че намина със сутрешно кафенце! Hug

Ето и 1 фрагман за 21 еп.!Очаква ни интересен епизод! Nature Boom

https://youtu.be/tRG6IO2nDEE

За Зейнеп всички тайни се разкриват една по една. Nature Zap
Ще успее ли да се справи с тежкото бреме на горчивата истина?

превод на фрага с руски субт.
https://turkru.tv/eta-devushka-21-seriya.html#frag_1

Спокоен ден и лека седмица!

# 151
Здравейте момичета

Голям студ настана.....И в тази зима, случилото се в Турция е страшно.....Sob
Изказвам своята съпричастност и съболезнования на всички  пострадали от земетресението в Турция и Сирия. Дано да няма много жертви Hands Pray

Лу Hug Злати Hug

Благодаря за фрагмана за новия епизод Hug Мюжгян-Мелек не е никаква майка....А ако се окаже, че Кадир не е баща на Зейнеп, това би бил най-тежкия удар....

Във връзка със земетресението в Турция е обявен траур до 12.02.
Отменена е театралната постановка на "Стъкло" за 08 февруари....

Спокойна вечер момичета Hug Всевишния да ни пази и закриля Hands Pray

Допълвам поста си, защото намерих нещо, а пък утре ще го загубя....

Чели сме, чували сме, а и Сиси ни е разказвала за голямата любов на Кемал Ататюрк, който комшиите наричат баща на нацията....

След дълги проучвания журналистът Мурат Кахриман намери гроба на Димитрина Ковачева, положи венец цветя и остави снимка на нея и възлюбления и Кемал......
Ако проявявате интерес, можете да прочетете повече тук http://www.bgnow.eu/news.php?y19&cat=2&newsid=143612(FSR)

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 01:06 от MAMA-AN

# 152
Здравейте,момичета!

Ани,благодаря за всичко споделено! Hug

Голяма е трагедията в Турция и Сирия!Дано открият повече живи сред развалините! Hands Pray
Тъй като е обявен 7 дневен траур,няма да се излъчват сериали и забавни предавания!

от снощи
Зов за помощ от Еркан Петеккай...
Еркан Петеккая помоли за помощ роднините на жена си Дидем Петекка, които бяха в руини в Хатай. Посоченият от него адрес е апартаментът, в който живее майката на известния актьор Чагъра Читанак.
Еркан Петеккая се обърна за помощ към роднините на жена си Дидем Петеккая в Хатай, които бяха в руини. Петеккая каза: „Под развалините лежат близки роднини на моята скъпа съпруга Дидем Петеккая. Не можем да се свържем с вас, моля помогнете. Ismail Kuseyrioglu, Ayşegül Kuseyrioğlu, Zeynep Kuseyrioğlu (9 години)… Адрес на катастрофата: Sümerler Mahallesi Harbiye Caddesi Cooperative Houses A3 block… Antakya\Hatay” споделена информация.
Прави впечатление, че посоченият от Еркан Петеккая адрес беше апартаментът, в който сутринта живееше майката на неговия колега Чагри Читанак. Читанак също така заяви, че не са успели да се свържат с майка му, която е в руините.

Бирсен ✍

от сутринта
Еркан Петеккая моли за помощ за близки
В резултат на земетресението близки роднини на съпругата му останаха под развалините
Едно семейство от тези хора е сестрата на Дидем, съпругът на сестра й и тяхната 9-годишна дъщеря
Не мога да се свържа с тях
Затова Еркан моли за помощ за тях 🙏🙏😢💔
Да се ​​помолим и за тях и за цяла Турция 🇹🇷🙏🙏🙏

Скрит текст:

Спокоен ден ви желая! HugFlowers Four Leaf Clover

# 153
Здравейте момичета Hug
Много съм тъжна за пострадалите вследствие на земетресението в Турция и Сирия....
Скрит текст:
Нощес не можах да спя....Върнаха се спомените ми от земетресението във Вранча през 1977 година...Бях в патологията на родилния дом...Когато стана земетресението всички излязохме на вън...само по една нощница....ММ дойде наметнал едно шлиферно яке върху пижамата....обул обувките на бос крак....Тогава нямахме кола, беше дошъл пеш....Исках да си тръгна с него, а той ме молеше да се прибера в стаята си, защото трябва да вървим пеш до квартирата, а ще настина.....Така и стана, прибрах се....а на другия ден мисля, че беше събота - тогава в събота не изписваха, но доктора ни изписа всички....След това, когато разбрахме от негов приятел какво се е случило в Свищов - ние там учихме 4 години....Такъв кошмар преживях тогава и сега малко да загубя равновесие, мисля, че става земетресение....Изпитвам панически ужас.....След това през 1986 г. на 31 август преживяхме още едно земетресение и живеехме вече в жилището където живея и сега...На 11 етаж е страшно....Представям си какво се преживяли тези хорица при двете много силни земетресения....Толкова разрушения...под руините са много хора....Дано да извадят повече живи хора Hands Pray Дано всевишния се смили над тях Hands Pray

Злати сега разбирам, че Еркан търси роднините на Дидем....Дано да са живи Hands Pray Преди малко във фейса видях, че и други актьори тъпсят свои близки, но за Еркан не пишеше...Пишеше за Чагри Читанак....
Господ се е разбунтувал. Не е съгласен със случващото се на Земята...Но защо страдат невинни хора....
Няма да се излъчват и другите сериали и е нормално....На никой не му е до развлечения в такъв момент....

От Рускините...

Аслъ публикува гореща линия за издирване на изчезнали деца в земетръсната зона.

Много актьори са превели пари като помощ за пострадалите....

Да се молим природата да се смили над нас Hands Pray

# 154
Здравейте,момичета!

Ани,благодаря за споделеното!
Скрит текст:
Вие сте в земетръсен район.За 1977 г.не си спомням,но от 1986 г.-да.Тогава бях бременна за дъщерята.Пролетта стана и аварията в Чернобил и за това тогава се притеснявахме.

Много е тежко и трудно в пострадалите райони.Разрушени са пътищата и трудно се достига до там.Актьори,продуцентски компании,телевизии са се включили с каквото могат за да помагат!

От ВК..пуснато от Аслъ.Много е активна!
🆕 от Aслъ
Аслъ публикува в своята история списък на жертвите на земетресението, които са били откарани с линейка в Анкара.

Скрит текст:

🆕 от Aслъ
Аслъ публикува информация за жертвите в област Хатай и за гр.Антакия.

Скрит текст:

Има пуснати списъци и за др.градове...но да не се натоварваме...няма да ги пусна

Спокоен ден! Flowers Four Leaf CloverTwo Hearts

# 155
Здравейте прекрасни

Докато изчета новините, станало сред нощ....

Попадна ми една карта от епицентъра на земетресението....

Скрит текст:

В този регион е и родното място на Еркан, но в периферията....
В Хатай ли беше хотела на бащата на Дидем....забравила съм.....
Няма никаква информация какво се случва с роднините на Дидем...

Злати благодаря за инфото за ангажираността на Аслъ с бедствието сполетяло сънародниците й....

Четох, че много актьори са станали доброволци за събиране на храни, облекла, одеала за бедстващите райони...Имаше много познати имена, но запомних само Алп Навруз.....Не само са прекрасни актьори, но и добри като човеци....

Арас Булут Ийнемли ще работи на мястото на трагедията, като доброволец в Хатай.

И вие като мен преживявате бедствието.....Сериалите в момента са на заден план.
Дано никога и никъде повече не се случва такава трагедия.....
Лека и спокойна нощ

# 156
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Срещу природата сме безсилни....и за един миг цели семейства "изчезват" от този свят.....
Все пак да изпием по едно кафе и да се молим да има още оцелели...

# 157
Здравейте,момичета!

Ани,благодаря за инфото! Hug
Скрит текст:
За Дидем...да близките й са в Хатай.Това е цял район с главен гр.Антакия.Често пъти вместо него изписват името на района.Това го знам,тъй като преди години,когато даваха сериала ''Гордата Аси'' с Туба се интересувахме за това място,където бяха снимките.Намира се на самата граница със Сирия.Градът е почти разрушен,а за селата да не говорим.

Гости Hug

И аз следя във ВК инфото за актьорите,които помагат както могат!Много вече дариха известна сума пари,други са в центровете за сортиране на помощите.За Арас и аз четох,както и за др.актьори,да не пиша имена.

ето снимката на Алп Навруз

Скрит текст:

Аслъ пуска много сторита за много неща....

давам само линкове,ако искате да ги видите
https://vk.com/aslienver_love?w=wall-87501705_47664
https://vk.com/aslienver_love?w=wall-87501705_47670
https://vk.com/aslienver_love?w=wall-87501705_47677
https://vk.com/aslienver_love?w=wall-87501705_47679
https://vk.com/aslienver_love?w=wall-87501705_47686
https://vk.com/aslienver_love?w=wall-87501705_47687

Скрит текст:
Позабавих се с поста си.Внукът е с кашлица и говорихме по вайбъра с дъщерята.Той не посещава градина,но внучката го зарази.Тя беше болна само 2-3 дни по време на срочната ваканция и оздравя.

Спокоен и безпроблемен ден!

# 158
Здравейте момичета Hug

Гости Hug, Злати Hug

Много тежко понасям новините по телевизията и във фейсбук. Май трябва да се поогранича......
Скрит текст:
Оставам с впеатление, че изваждат много малко хора от под развалините....и повече деца....миличките като ги гледам сърцето ми се къса...Времето минава и надеждата намалява....
Четох днес, че през 2018 година са узаконени множество незаконни сгради в региона на земетресението...Първоначално помислих, че е грешка, как ще се построи цял блок и ще е незаконен...Да ставало е....Освен подмяна на армировката са строени и повече етажи от разрешените...И през 2018 година срещу заплащане, правителството е разпоредило да се узаконят незаконните сгради...В хазната са влязли милиони....но ето дойде видов ден....Пострадаха много хора....много деца ще останат сирачета....Както се казва, когато нещо не става с пари, става с много пари....и пак за сметка на обикновения човек....
Жалко, че и при нас е същото....Когато играе царица-парица всичко става......Само архитектите и конструкторите с дългогодишен стаж успяват да се противопоставят на незаконните работи, като отказват да подписват и волю неволю строитела изпълнява проекта какъвто е....Но младите нямат опит и думата им не тежи.....

Брата на Уур Аслан и семейството му са загинали в Хатай....
Не намирам нищо за роднините на Дидем Петеккая....
Йозсжан Дениз е изпратил финансова помощ, но видеото което гледах беше на испански и не разбрах каква е помощта....
Туба призовава да помогнат на Сирия.....
За Аслъ Злати е писала...

Една снимка от сватбата на Ози....Може би това са родителите на булката....

Спокойна нощ момичета Hug

# 159
Здравейте,момичета!

Днес ви пожелавам да изпитате удоволствие от
 малките неща, които ви усмихват и да се насладите
на компанията на добрите хора, с които общувате!
Sparkling Heart

Ани,и аз съм като теб.
На снимката с Йозджан...мисля,че това е брат му със съпругата си.Нали само той е присъствал на сватбата.Сестрите явно са солидарни с майка си.Няма как да не ги е поканил.Не знам,просто така мисля.

Днес преди няколко часа Mara Mar във ВК е пуснала новината....
За съжаление вчера под развалините бяха открити трупове на роднините на Дидем Петеккай
Скрит текст:

Няма нови снимки за това пускам тази от преди време...Еркан зад кадър на сета на сериала...
Да видим кога ще се подновят снимките.Всички актьори са заети да помагат кой с каквото може.

🆕 от Aслъ...
Аслъ продължава да споделя информация за местата за оказване на помощ в засегнатите от земетресението места, информация за пострадалите, които чакат помощ, за хората, които могат да окажат тази помощ.
Скрит текст:

Лек и спокоен ден!

# 160
Привет момичета

Студа продължава....Прочетох, чев Румъния температурата е паднала до -31 градуса....

Злати лоши новини за сестрата, зетя и племеницата на Дидем да бъде светла паметта им Съболезнования на семейство Петеккая Hands Pray

Ози е доброволец за изпращане на провизии за пострадалите....

ХАТАЙ в сериала KYG където започна съдбата на голямата безкрайна любов на Кахраман и Елиф е унищожен от земетресението...

Хубав остатък от деня

PS  Злати може би си права....На снимката може да са брата и снахата на Ози....Нали имаше инфо, че тъщата на Ози също не била съгласна с този брак.....

# 161
Здравейте,момичета!

При нас сутрин е  студено...днес беше -7 градуса.Добре,че по обяд се затопля,че да изляза.
Скрит текст:
Преди години,когато работех в селото на ММ по разпределение натрупваше доста сняг,близо един метър.Сутрин съм се чудела как да отида до училището на работа.Но бях млада...Simple Smile,а сега чакам да се стопли...ММ вече се оправи и ако се наложи той пазарува..синът също идва....

Ани,не знам дали това е сестрата на Дидем...пишеше за роднини...
Сутринта четох за загинала актриса и дъщеря й,на друг актьор - дъщерята.На Уур Аслан много близки са загинали(9-11),тъй като всички са живели в Антакия.Някои са открити,други все още не са.Не всички екипи отивали  там.

Йозджан Дениз явно поддържа връзка с актьора Илхан Шен.Те играха заедно в сериала ''Аз толкова дълго те чаках''.Срещнах видео...той е присъствал на сватбеното тържество на Йозджан и Самар!Сега са заедно в подготовката на помощи за пострадалите райони.Илхан много е брадясал,едва го познах...с шапка е...

📸 Снимка от центъра за събиране на помощи в община Ялова, където  Йозджан и Илхан пристигнаха снощи, за да доставят кутии с провизии за пострадалите от земетресението. По-късно кашоните бяха натоварени на камиони и през нощта се отправиха към местоназначението си. ⬇

Скрит текст:
https://vk.com/feed?q=%23%D0%9E%D0%B7%D0%B4%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0 … t_-212903365_7653

Али Йонер участва в закупуването на продукти за засегнатите региони от името на проекта и продуцентската компания.

Скрит текст:

Лека и спокойна събота! Two Hearts

# 162
Привет

Злати благодаря за новините Hug макар и по рош повод, но са новини...
Когато видях на снимката жената роднина на Дидем си помислих, дали е сестра й, защото съм ги виждала на снимки двете заедно, сестра й е голяма хубавица и по-млада от Дидем....Но не знам защо помислих, че сестрата на Дидем е пострадала....
Носи се слух, че Джансу Дере е била изчезнала по време на земетресението.....но няма повече информация.
Загиналата актриса с дъщеря си е играла в Чукурова....
Голяма и страшна трагедия...Няма значение дали си богат или беден, известен или безизвестен...няма спасение ако си на място където се случва природното бедствие......
Дано да намерят още живи хора, но много време мина......

Лека вечер Hug

# 163
Здравейте,момичета! HugRevolving Hearts

Ани,благодаря за споделното! HugАми сега няма друго за какво да пишем освен за земетресението!Всички се включват с каквото могат!Четох още първите дни след земетресението,но не си спомням къде,че Турция се е изместила с 3 м. на запад.

Срещнах на едно място във ВК имената на загиналите роднините на Дидем Петеккая ...
Скрит текст:
Исмаил Кусейриоглу, Айшегюл Кусейриоглу и Зейнеп Кусейриоглу

🆕 от Aслъ
Аслъ продължава да споделя информация за местата за оказване на помощ в районите, засегнати от земетресението, информация за пострадалите, които чакат помощ, за хората, които могат да окажат тази помощ.
Скрит текст:

📸 В социалните мрежи се разпространява още една снимка, направена завчера в центъра за събиране на помощи на община Ялова, където  Йозджан и Илхан пристигнаха, за да доставят кашони с провизии за пострадалите от земетресението. По-късно кутиите бяха натоварени в камиони и през нощта се отправиха към засегнатите градове. ⬇

А за това спасено детенце се разплаках като го видях вчера...
Скрит текст:
Чудо!
Това дете, 128 часа по-късно, някои източници пишат, че 132 часа след земетресението са го извадили живо от развалините

https://vk.com/aslienver_love?z=video-158123700_456240370%2Fb06d71f0d92771f37b

и за това куче също...
✨📸Това смело момче нарани лапите си върху руините на срутени къщи. Оставиха го да си почива. Но той беше разкъсан, лаеше. Накрая направили превръзка с подръчни средства, увили лапите му с тиксо и го пратили да издирват. Той спаси още петима души
Скрит текст:

Желая ви спокойна неделя! Flowers Four Leaf CloverKiss

# 164
Джансу Дере е жива и здрава.

Общи условия

Активация на акаунт