E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~208

• 37 856
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
Привет

Гости Hug Злати Hug

Готи
Скрит текст:
Момичето вече си въведе януари месец, подаде си декларациите но сега правим разни декларации по годишното приключване. На практика тя това не е правила където е работила в счетоводните къщи. Но все още не е публикувана декларацията по чл. 92.....Пускахме приключвателните операции и я правихме на хартиен носител. След това, когато излезе цекларацията ще я попълним и сравним....На една фирма направихме и отчета за статистиката....Както се казва на счетоводителите сега е жътвата....

Злати с това прекъсване на излъването на сериалите, може още да съкратят епизодите на Момичето.....
Дано да спират тези земетресения, че ми се свива душичката...Вранча за сега се държи примерно, но ще видим до сога, че както съм на 11 етаж....много люлее....

Момичета, мъча се да си спомня в кой сериал една от героините се преструваше, че не може да ходи, пък когато беше сама се разхождаше....Дали не беше в "Моя твой живот"?????

Снимката и видеото на Еркан сигурно   са стари, но украинките ги бяха сложиили  1 ден, преди аз да ги сложа....

Една стара снимка, но актуална за сезона....

Спокойна нощ

# 196
Здравейте,девойки!

Ани Hug

Канал Д снощи  пуснаха нов епизод на сериала ''Три сестри'',така че се надявам довечера да дават 21 еп. на ''Това момиче''.Вчера пуснаха новите снимки и озета.Изчаквах руски превод на озета,но там където го пускаха го няма за да го преведа.

Намерих на снимка озета с руски субт.,доста са ситни...
Скрит текст:

За това го потърсих от сайта на сериала на турски ез.Преводът е чрез гугъл.

Докато саморазправите на Ситаре и Озан продължават, Зейнеп не издържа повече и се появява. Ситаре и Озан изпитват голям шок, Зейнеп напуска годежа, без дори да им даде възможност да обяснят. Докато Мелек незабавно се намесва, за да утеши Зейнеп, чийто свят е разрушен, Ситаре разбира, че Мелек е дошла да играе, когато ги вижда двамата един до друг, но тя е твърде неподготвена, за да заеме позиция за първи път.
Ситаре бързо пусна Кадир на топката. Казва на Кадир, че Зейнеп му е обидена и го моли за помощ. Кадир, който не може да понесе недоволството, запретва ръкави, за да помири Ситаре и Зейнеп и ги събира при свършен факт. Ситаре, когато има възможност да остане насаме със Зейнеп, прави единственото, което може да направи и й признава за Озан.

Желая ви приятен ден!

# 197
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

Вчера изтървах кафето с вас,но  днес ще го изпия с удоволствие в темата!

Златимерси за кафето и  за инфото,въпреки,че не съм започнала да гледам сериала...

Скрит текст:
Чета при рускините туй-онуй,за да вляза в крак,но общо взето много неща съм пропуснала.

АниГостиСиси
Скрит текст:
От мен само стари снимки и пожелания за прекрасен ден!

Скрит текст:
Докато пусна поста стана обед

# 198
Добро утро,момичета!

"Не е нужно да бъдем важни. Важното е да бъдем нужни! "

Боби

Снощи гледах 21 еп. на ''Това момиче''.Беше интересен.Започнаха да се разкриват истините!
Зейнеп и Кадир ще страдат много.Дорук има угризения на съвестта след като разбра,че Мюжгян е Мелек и преспа  с нея!Срам го е да погледне Зейнеп.Извинява й се...но тя е съсипана....след като разбира,че Мюжгян й е майка.

онлайн озвучката от снощи
https://turkru.tv/eta-devushka-21-seriya-1.html#onlayn_ozvuchka

след края на епизода...пуснаха фрагмана за 22 еп.

https://youtu.be/acvcpbbHOoY

превод с руски субт.
https://turkru.tv/eta-devushka-22-seriya.html#frag_1

...рейтингът се е покачил,но снощи излъчиха само два сериала...

Скрит текст:
▪Total:
1 #Крупье [STAR TV] - 4.80⬆(+0.53)
7. #ЭтаДевушка [KANAL D] - 3.58⬆(+0.70)

▪AB:
1. #Крупье [STAR TV] - 5.70⬆(+1.45)
13. #ЭтаДевушка [KANAL D] - 2.51⬆(+0.51)

Приятен ден ви желая!

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 09:51 от Zlatina3

# 199
  • Стара Загора
Добро утро и от мен,момичетаCoffee

ЗлатиHug благодаря за кафето и новините:rose:

АниHugГостиHugкъде сте?

СисиHugи с теб какво става?

Да ни е сладко кафенцето с Еркан...

Прекрасен ден ви пожелавам Flowers Four Leaf Clover

# 200
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

АниHugГостиHugкъде сте?

Да ни е сладко кафенцето с Еркан...

Боби, работя.....
Скрит текст:
в момента съм в МОН на одит
, но винаги чета редовно в темата и когато мога пиша....

# 201
Здравейте прекрасни

Скрит текст:
При нас има една приказка "Власите се давят на края на Дунава"......Та и аз на финала на зимата малко се поразболях...Хрема, рани вътре в носа....Не мога да си сложа очилата да чета и да пиша....

Злати HugБоби Hug Гости Hug благодаря за споделеното Hug

Хубав ден, макар и облачен и мрачен Hug

# 202
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

Старото време никога не се връща и предполагам, че това е добре... Това, което се връща, е новата сутрин, всеки ден през годината, заредена с нови възможности...
И това е още по-добре!

ГостиАни
Скрит текст:
Знам,че работите,но така като пиша си спомням старото време,когато гледахме сериалите и пишехме много...
Ани,докато пиша си минала в темата
Скрит текст:
Бързо да се оправяш и да оздравявашТоя грип не свърши ли вече

Злати

Попадна ми това инфо...

Скрит текст:
В Турции открылся благотворительный фонд #EvimYuvanOlsun для пострадавших в результате землетрясения
Известные состояние люди временно открывают свои дома для них или же по низким ценам доют квартиры
Эркан и так же многие другие звёзды поддерживает этот фонд 🙏👏👏👏
#эрканпетеккая #erkanpetekkaya

https://vk.com/video-58520450_456241083?list=723087176a556e0037

Злати,редактирах и се поправих!Благодаря

Скрит текст:
Писах последно в стария вариант  и сега още се уча в новия...
Ще питам,ако не разбирам нещо!

Хубав ден на всички

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 10:26 от bojana maneva

# 203
Здравейте,момичета!

Ани ,бързо оздравяване! Hands Pray
Скрит текст:
Не стига хремата ами  явно имаш херпеси отвътре...

Боби ,благодаря за кафенцето и инфото за Еркан.Линка,който си дала е грешен не може да се отвори.

....инфото на бълг.ез.
В Турция стартира благотворителна фондация #EvimYuvanOlsun за жертвите на земетресението.
Известни хора временно отварят къщите си за тях или дават апартаменти на ниски цени.
Еркан и много други звезди подкрепят този фонд.

Ето и линка,където Еркан призовава да се включат.Струва ми се,че гласът му е дрезгав.Може да се е разболял ако е обикалял да помага или  покрай снимките за сериала в това време е настинал. Thinking
от ВК е....
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456241083%2F72 … pl_wall_-58520450

ето и твоя линк,който го копирах...вмъкаш не във видео,а в трето/вмъкни връзка/ от дясно на ляво
https://vk.com/video-58520450_456241083?list=723087176a556e0037

Желая ви приятен петък!

# 204
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

Нека да използваме всяка възможност,  да внесем свежест в ежедневието си и да се заредим с добро настроение и оптимизъм!

Хайде на кафе...

Ани
Скрит текст:
Как си днес?Надявам се да си по-добре!
И мъжа ми и внука ми са с грип в момента...Много лошо,особено малкия 3 път се разболява
Оправяй се

Злати
Скрит текст:
Отново ти благодаря за вчера!Не знам дали си видяла,че редактирах и го направих както ми каза

Прочетох във VK,че ще започват снимки на нов сериал с участието на Еркан.
Това е хубаво,че и аз да започна да гледам нещо вече...

Цитат
СНИМКИТЕ НА ФИЛМА С ИЛХАН И ДЖЕМРЕ ЗАПОЧВАТ В ПОНЕДЕЛНИК!
 Бирсен: Двама актьори в „Любовен филм“ с Джемре Байсел и Илхан Шен.
Снимките на проекта "Филм за любовта", в който участват Джемре Байсел и Илхан Шен, започват в понеделник.
В ход е подготовката на проекта „Филм за любовта“, главните роли в който ще си поделят Джемре Байсел и Илхан Шен. Филмът, режисиран и написан от Deniz Denizchiler, е подписан от Central Roof. Вакхит Ертекин е продуцент на филм, който разказва историята на модел и режисьор.

Най-накрая нови актьори-бомби се присъединиха към актьорския състав на Love Movie. Колорит във филма ще добави известният актьор Еркан Петеккая. Друга известна актриса, която се присъединява към актьорския състав на филма, чиито снимки започват в понеделник, е Ханде Катипоглу...

Гости

Приятни почивни дни на всички!Бъдете здрави

# 205
Здравейте,момичета!

Боби ,сега видях.че си редактирала.Не бях влизала след като няма нов пост след моя!Добре,че пусна за да се разпиша и аз за деня! Simple Smile Благодаря за инфото за Еркан.И аз го видях вчера и мислех да го пусна.Ще се снима във филм,а не в сериал.Все още не са свършили снимките на сериала ''Това момиче''.Няма как в понеделник да започне снимки в друг сериал.Колкото до филма не се знае кога ще го пуснат.Джемре Байсел и Илхан Шен ги гледах заедно в сериала ''Рамо'' с Мурат Йълдъръм в главната роля.

Ани ,дано вече си по-добре! Hands Pray

Желая ви щастлива неделя!

# 206
Добро късно утро

Слънчевото утро ми се отразява добре....Дано и при вас да е така Hands Plus1Hands Pray

Злати Боби Гости

Скрит текст:
Тази сутрин съм по-добре....Предприех бабешки мерки....аз си ги измислих за раните в носа и има ефект....Не знам дали е грип, по-вероятно да ми е настинала главата, защото беше топло, но духаше силен вятър и аз излизах без шапка.....Слагах качулката на якето, но вятъра не позволяваше....Ще видим.....

Злати рейтинга на Момичето много е паднал....Може би на хората не им е до сериали....

Боби аз прочетох във фейса, че Еркан ще участва в "Любовен филм", но това не е сериал, а игрален филм....

Желая ви прекрасен съботен ден

PS Докато пиша Злати ни е сервирала кафето

# 207
  • Стара Загора
Добро утро, момичета Coffee

АниHugЗлатиHugГостиHugСисиHug
Днес е ден за прошка!
Простете ми волните и неволни грешки!

Прекрасен ден и празник ви пожелавам Heart

# 208
Здравейте, момичета!

Днес е Сирни Заговезни! Докато си пием кафето нека помислим къде може да сме сгрешили в отношенията си с близките и да им поискаме прошка от сърце.Нека бъдем достатъчно благородни за да дадем и поисканата от нас прошка.Да пречистим душите и сърцата си, и се стараем да не повтаряме грешките си.
Простете и нека ви бъде простено! Heart И да си хапнете халва довечера! Simple Smile

Боби ,простено ти е!Прости ми и ти! Hands Pray

Последните новини около Йозджан и Самар...
💥Тя не е бременна!
След новината за брака на Йозджан Дениз със Самар Дагдар много хора спекулираха, че тя е бременна. Но както се оказа, сестра й Сахар Дагдар е бременна и очаква момченце.
източник  Бирсен Алтунташ

Желая ви приятна празнична неделя!

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 10:11 от Zlatina3

# 209
Привет момичета

Злати, Боби, Гости, Сиси и всички момичета от темата

РЪКАТА МИ ЗА ПРОШКА ПОЕМЕТЕ
ЧОВЕШКО Е В ЖИВОТА ДА СГРЕШИШ,
БЕЗГРЕШНИ ХОРА НЯМА НА ЗЕМЯТА.
ПРЕКРАСНО Е ДА МОЖЕШ ДА ПРОСТИШ,
СЪС ПРОШКАТА ПРЕЧЕСТВАМЕ ДУШАТА.
ЧЕ ДНЕС Е ВАЖЕН ПРАЗНИК - ЗНАЯ АЗ,