E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~208

• 37 847
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
  • Стара Загора
АниHugЗлатиHugднес
пропуснах кафето с вас,но сутринта рано
имах ангажимент,после и внука ми доведоха и така...
Злати,благодаря ти за линка Heart

Приятна вечер,момичета Cocktail

# 181
Здравейте момичета

Днес свърших много работа....
Скрит текст:
с кръвно, с умора по подготовката за задушница....вече краката не ме държат....

Злати, Боби не съм влизала днес във фейса и нямам никакви новини....благодаря ви за споделеното Hug

Попадна ми една снимка на Аслъ....

Стори ми се много променена.... бремеността сякаш е пораснала....Прилича ми на млада дама......защото до сега въпреки годините, я виждах като момиченце.......

До утре прекрасни

# 182
Здравейте,момичета!

Боби Hug.... Ани Hug,благодаря ви за споделеното! Revolving Hearts
На Аслъ вече й личи порасналото коремче.

Не открих новини за сериала ''Това момиче''.Кога ли ще започната снимките? ThinkingСрещнах инфо,че на някои сериали са започнали вътрешни снимки в домовете.Техниката им още не се е върнала.

Скрит текст:
Да почиват в мир нашите починали близки Hands Pray

Желая ви спокойна събота!

# 183
  • Стара Загора
Здравейте момичетаHug

АниHugЗлатиHug и аз най-накрая се прибрах и реших да мина през темата

Скрит текст:
И аз като Ани от вчера съм я захванала.Днес споменахме починалите близки хора и това е...
Да почиват в мир!
Гости,ония ден като писах пропуснах да ти изкажа съболезнования за баща ти.Да почива в мир!Знам,че е много тежко.

Спокойна вечер ви пожелавам

Скрит текст:
Момичета,искам да питам,къде отидоха мърдащите емотикони?
Тези не излизат и хич не ми харесват!
Чета разни неща при рускините,но не знам кое е ново,кое старо!
Писали са,че Джансу Дере е затрупана при земетресението...Това нали не е вярно?

# 184
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Боби, Heart
В новата версия няма " мърдащи" емотикони...

# 185
Здравейте мили мои момичета, обичам ви.
Тази вечер с родилни мъки ви пиша. Още през декември паднах много   тежко и си скъсах две сухожилия  на  дясната ръка  на рамото. Блокирах се. Още не мога да пиша с дясната ръка.  Мъча се с лявата, ама не ми се отдава. Ортопедите вече  след 5 дни ще ме изпращат  на раздвижване. Още един месец ще съм в  болнични. Така и не видях коледа, празниците, нова година, рождения си ден и то юбилейния - навърших 80 години на 1-ви януари 2023 година.
Преди малко  прочетох, че се е завърнала Боби Манева. Много се зарадвах. Боби, и теб  много те  обичам.  Мисля да превържа към някой  пръст на дясната ръка една малка   химикалка  с  тъпия и мек край и с  него  да  чукам клавишите на  лаптопа. Мисля, че ще се справя,  макар и  лошо. Щом стигнах до раздвижването на пръстите ще трябва да чукам по клавишите. Така е в   живота. Колкото и  лошото да идва   трябва  да се мъча  с   всичка сила да го  преодолявам.
Ани, любима,   видях  снимките ти и прочетох за  Еркан. И там  лоша  трагедия. И ми се вижда,  че много се е променил.  Още е много  млад - на 52 год.  ама и  него   живота го очука като градушка. Това  е  живота.  Друго  няма.
Колкото и да  остарявам,  вие  сте  моите  любими  момичета,  вас  си  обичам и с вас  живея. Актьорите съм   позабравила,  ама  вас  - никога няма да  забравя.
Лека нощ. Хиляди  весели моменти  ви   желая.

# 186
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Сиси, Heart пожелавам ти кураж....Козирозите сме упорити...

# 187
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

Неделя с много хубави емоции, радост и споделено кафе с вас...

Гостиблагодаря за отговора и за кафето

Сисии аз се радвам,че се отби  в темата

Скрит текст:
Сиси,бързо да минава и да се оправяш!И аз съм контузена...Ударих се на работа с електричката,направо ми смаза глезена.
Но както каза Гости за  Козирога няма назад!

АниЗлати

Във фейса ми попадна тази публикация от някаква сирийска страница:

Скрит текст:

# 188
Здравейте,момичета!

Боби ,за споделеното от вчера. Two Hearts

Гости ,за кафенцето от днес. Two Hearts

Сиси ,какво те е сполетяло!Дано се възстановиш по-бързо! Hands Pray

Вчера излезе инфо,че всички сериали на к. D ще бъдат възобновени от следващата седмица...
Така,че сме в очакване на 21 еп. на ''Това момиче'' в сряда.Ако пуснат снимките и озета във вторник.
Имаме 1 фрагман пуснат преди земетресението.

Приятна неделя ви желая!

ПП докато подготвях поста се появи отгора на Боби от сутринта...
Скрит текст:
За инфото в скрити...това са парите,които се събираха на 15.02. и пуснахме снимки в темата на Еркан и Аслъ от участието им...

# 189
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

Хайде на кафе

Злати

Скрит текст:
Извинявай,че съм ,пуснала старо инфо...Още не мога да вляза в крак с новините

Ани къде си?

Гости привет и на теб!

Пожелавам ви хубав ден и прекрасна седмица!

# 190
Здравейте,момичета!

Боби Hug,благодаря че пусна пост с кафенцето. Revolving Hearts

За Ани Hug и аз мислех вчера да пиша,че не е наминала,но изчаках.Мислех,че снощи ще пусне пост,но няма!
Скрит текст:
Предполагам на задушница в събота ако е ходила на гробището може да се е разболяла. Thinking Понякога й се случва.

Срещнах инфо,че тази седмица к.Д  ще пусне новите епизоди на всичките си сериали.
Така,че утре очаквам новите снимки и озета за 25 еп. на ''Това момиче''...
Скрит текст:
#DZMnews

💥 Согласно графику трансляции KanalD, на этой неделе будут показаны новые серии сериалов:
📌#ТриСестры
📌 #ЭтаДевушка
📌 #ДевушкаЗаСтеклом
📌 #Приговор

Приятен ден и успешна седмица!

# 191
Злати, слънчице, проста работа - паднах от една стълба у нас - от 2 метра.
Много актьори съм   забравила,  ама Еркан Петеккая  и  Айча  Върлъер -   никога.  Тази   любов  така ми се   загмезди  в  душата ми,   че   излизане от  там  няма. Нямам си представа колко пъти  съм  ги   гледала - безброй и безчет.  Знаех  репликите на тези актьори наизуст от   начало  до  край.
Това е то - влюбването.
Приятен ден.  Всичко хубаво.  Обичам ви.

# 192
Здравейте момичета Hug
Тук съм за сега жива и здрава - дано не го казвам ва зъл час Hands Pray
Скрит текст:
Нали обучавам едно момиче и днес имала ден за ползване и веделя и днес работихме - снощи до късно и бях изморена. В събота имах гости - с моята приятелка правихме задушница. Раздавах, след това се приготвях за вечеря....Те стояха до 12 през нощта и докато прибера и измия стана среднощ....

Злати, Боби, Гости, Сиси - темата се оживи

Сиси пожелавам ти скорошно оздравяване.....Много са опасни за нас възрастните такива изпълнения - височин, неравности....Трябва много да си отваряме очите. Още след операцията на главата се отказах от много неща, защото както и ти така и аз съм сама.....

Злати като казмаш "другата седмица" ще излъчват сериалите по канал Д, за тази седмица ли става въпрос...
Ще разберем утре ако пуснат снимките и озета....

Прочетох в нета, че Хатидже и Бурак са дарили 300 х. лири и Бурак с други продуценти ще участва във финансиране на строителство на училище в пострадалите региони, но не започних в кой град....

Незнам къде е бил Еркан, снимка и видео....

https://www.facebook.com/erkanpetekkaya.fans/videos/1280955369435832?locale=bg_BG

Хубава вечер и успешна нова седмица Hug

# 193
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
"Бъдещето има много имена. За слабите е недостижимо. За страхливите е неизвестно. За смелите е реално." Виктор Юго

Ани, не свърши ли вече с обучението?

# 194
Здравейте,момичета!

Сутринта имаше проблем с мамата при мен.Не знам как беше при вас?

Тъкмо от снощи щяха да започнат излъчването на нови епизоди от сериалите и стана ново земетресение в района на Хатай.И спряха излъчването след озетите.Да видим днес какво ще решат за утре.Ще има ли нови епизоди?

Ани,това \"другата седмица\" го пуснах в неделя...а вчера допълних за тази седмица..но след случилото се снощи ще видим...Снимката и видеото с Еркан сигурно е старо тъй като са спрени всички представяния на нови филми и тържества...

Ново инфо....
Black Nib Информация за финала на сериала ''Това момиче'''!По-рано беше съобщено, че сериалът
ще приключи в епизод 25, но сега стана известно, че епизод 24 ще бъде последният.

Скрит текст:

Спектакълът "Стъкло" се завръща и очаква своята публика тази сряда, 22 февруари, на
сцената на Maximum Uniq Hall.Всички приходи от играта ще отидат за земетръсната зона.

Желая ви приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт