E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~208

• 37 869
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте дружки

Днес ни е пълна къщичката Hands Plus1

Злати, Гости, Боби драго ми е Hug

Минах по-рано днес, защото ми попаднаха снимки от медения месец на Йозджан и Самар....Изчетох ви и видях, че Боби ги е сложила и отложих писането....
Скрит текст:
Тъкмо се бях захванала да подрязвам цветята - подготвям ги за изнасяне навън когато се стопли....

Злати много благодаря за фрагмана и споделеното Hug
Мисля си дали Дорук няма да пострада при изстрела....Озан излезе голям гадняр.......

Боби
Скрит текст:
Да ти е честито второто внуче. Всички да сте живи и здрави Hands Pray
Много се радвам, че синът ти е напуснал и е заминал за Дания....Когато ставаха неприятни истории с мигрантите, винаги първата мисъл ми е била за твоя син....  Следя публикациите на един специалист в тази област и това, което той разказва е много страшно...Горките момчета са в трудно положение....Добре, че се е отървал жив и здрав. А пък в Дания не е като при нас. Те са друга губерния. Здраве и живот когато се устрои ще си вземе и семейството - само да са живи и здрави.

Гости и аз съм изостанала. Днес от Злати научих, че Аслъ ще си има момиченце. Дано всичко да е наред и да роди здраво детенце Hands Pray
Ама наща не се спира....Както вчера писах, с Беркин са в Лондон.....

Той по блуза, а тя с дебело яке.....

Прекрасна вечер и успешна нова седмица

# 256
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

Днес съм рано с кафето в темата

Аниблагодаря за пожеланията!
Скрит текст:
Сина ми в момента е в Дания,но фирмата в,която работи е българска.Монтират слънчеви панели из целия Евро съюз.Не знам къде ще е следващия обект,но е много доволен от заплащането.
Мъчно ми е за него,но в Б-я пари няма...за съжаление!

ЗлатиГостикакто е писала Ани,хубаво е,когато ни е пълна къщичката

Има инфо за пребиваването на Аслъ в Лондон!

Цитат
Аслъ Енвер, която е родена и израснала в Англия, планира да роди дъщеря си в Лондон.
Красивата актриса, която е бременна почти в шестия месец, сега е със съпруга си в Лондон в търсене на болница и лекар за раждането. Аслъ Енвер ще направи и семейния апартамент в Англия подходящ за нейното малко бебе.
https://vk.com/aslienver_love

Скрит текст:
Никак не съм убедена,че Лондон е най-подходящото място за раждане и живеене...

Пожелавам на всички прекрасен вторник

# 257
Добро утро,момичета!

Ани ,благодаря за инфото за Аслъ от вчера! Flowers Rose

Боби ,благодаря за кафенцето,снимките с Йозджан от вчера и инфото за Аслъ! Flowers Tulip
Явно покрай земетресенията може да са взели това решение.Баща й си живее в Лондон,доколкото разбрах и сестра вече е там.Брат й е в Мексико.Само майка й е в Истанбул.
Доста актьори се установяват в Европа.
Скрит текст:
Туба с близначките от есента е в Париж.Там учат.Бергюзар Корел и Халит Ергенч са в Лондон,големият им син учи там.Джан Яман е в Италия.

Боби Revolving Hearts
Скрит текст:
Честито второ внуче и от мен!Да има радостно и щастливо детство.Моята внучка Йоана е във втори клас,а внука Симеон октомври навърши 3 годинки.От синът нямам все още внуци.

Новите снимки за 24 финален епизод на ''Това момиче''
(пускам ги по начина пуснати на сайта на К.Д)

и озета:
Напрежението във фермата продължава. Докато Синан се опитва да измърмори нещо пред Зейнеп, без да има ни най-малка идея как да обясни ситуацията, шокът на Зейнеп бързо се превръща в гняв. Синан е наясно, че вече не е шега. Трябва да помрачи очите си. Изведнъж, напълно непланирано, той започва да признава какво е правил там.
Ситаре е хванала ръката на Кадир, те бавно напускат хамбара, но въпреки че Ситаре продължава да говори с фалшива енергия, за да го разсее, Кадир все още и все още не може да се сдържи, той се обръща и поглежда към хамбара. Той не може да изхвърли от съзнанието си травмите от младостта си.
(преводът е от турски ез.,чрез гугъл)

Приятен ден ви желая!

# 258
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Боби, честито внуче и от мен...Да расте здраво и щастливо...
Никой не е тръгнал за чужбина от добро в България....За съжаление много семейства се "разделиха" от необходимост да се работи на друго място....
Скрит текст:
На мен също ми се наложи да дойда да работя в София, а ММ остана в Плевен...
Разбирам защо Аслъ е избрала Лондон....Всеки го тегли там където е минало детството му....

# 259
Здравейте прекрасни

Злати Hug Боби Hug Гости Hug

Скрит текст:
Върнахме се в старите времена, когато споделяхме не само случващото се в сериалите, но и лични неща, които ни вълнуваха....Споделените проблеми а половин проблеми, а споделената разост е двойна радост.....Много пъти съ казвала, че вие знаете повече за ежедневието ми от децата ми....

И аз току що прочетох новината, която е публикувала Боби и си казах, ето защо Аслъ е в Лондон....Боби има впечатления от там и е споделила, но може би трагедията, която се случи в Турция, както казва Злати е причина за решението им....И Гости е права - наша поговорка казва "Където се окучило, там се научило" Аслъ е родена и израстнала в Лондон и е нормално да иска да бъде там......Да са живи и здрави и всичко да мине добре Hands Pray Те най-добре знаят кое е добре за тях и бебето им....

Злати благодаря за снимките и озета....Дали спомените на Кадир няма да го извадят от положениео в което се намира....Като гледам нимките, Озан може наистина да улучи Каир, вместо Зейнеп....Ще видим утре вечер.....

Така и не разбрах как косата на Хатидже стана толкова дълга за кратко време....

Приятен слънчев ден

Малко повече подробности за решението на Аслъ да роди в Лондон.....

https://www.zdravni.com/seriali/item/10397-%D0%B0%D1%81%D0%BB%D1 … D0%B8-%D0%B2.html

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 20:59 от MAMA-AN

# 260
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

И днес съм подранила с кафето в темата
Скрит текст:
ММ става рано за работа и аз с него да го изпратя и като се разсъня не лягам повече

Нека да гледаме на всеки нов ден като на малък живот ...
живот, пълен с нови надежди и нови възможности!

Злати благодаря за пожеланията и  инфото!
Скрит текст:
За Туба знаех,че живее в Париж с близначките,но за другите Не.Със сигурност много от артистите са по Европа...
Гостии на теб благодаря за пожеланията!
Скрит текст:
Знам,че не е лесно на никой да е далеч от семейството си...,но Борба за оцеляване.
Управниците ни са такива...Никаква грижа за народа.
Снощи сина се обади и каза,че от защита на работника в Дания са ходили на проверка на обекта...И понеже там има сняг и е кално(има опасност от злополуки)са ги спрели 1 седмица от работа.Ще почиват и ще им се плаща по 8 часов работен ден!Това е държава!Не като тук,да ти вземат здравето от работа за минимална заплата.
Аниблагодаря за инфото за Аслъ!Има  подробности за нея,които не съм знаела.
Скрит текст:
От опит писах,че не бих избрала Англия за живеене!Много мръсен въздух,мрачно,стари мухлясали сгради ...Да не говорим,че Лондон е пълен с мишки,няма сграда без мишка,а в метрото като съм чакала на релсите плъховете се разкарват без страх.Медицината им също не е добра!

Щом Аслъ и съпруга и са решили да живеят в Лондон,те си знаят най-добре!

Ози ще има някакъв концерт на 20 март с иранската артистка и певица Leila Forouhar,но не пише къде

https://www.instagram.com/leilaforouhar/

Прекрасен ден ви пожелавам

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 08:46 от bojana maneva

# 261
Здравейте,момичета!

Гости ,Ани ,Боби ,благодаря за снимките,инфото и пожеланията от вчера и днес! Flowers TulipFlowers RoseFlowers Tulip

Ани,...Хатидже не си е подстригвала косата.Просто при някои фотосесии е зализана с гел,прибрана е на кок отзад и не се вижда.

Довечера сме на финал на ''Това момиче''! Очаква ни интересна развръзка!
Не знам дали ще има озет/повторение в началото от 19 ч.,но ще гледам след 19,40 ч.

От сайта на к.Д....
Зейно

Ще успее ли Дорук да остави случилото се зад гърба си?

Kaдир...

Ще успее ли Ситаре Сомер да защити Зейнеп въпреки всичко?

Може ли Мелек да компенсира годините, които е напуснала и Синан е пропуснал?

Колко кликвания са достатъчни, за да спасят живота на Озан?

Приятен ден да имате!

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 09:31 от Zlatina3

# 262
Здравейте момичета Hug
Окъснях и реших да пиша след епизода....Страхувах се, че може повторението да е по-кратко и него изгледах, а пък то си беше нормално....
Има много интересни моменти, които не разбрах, но както Злати пожела края беше добър....
Най-най противна ми беше Мелек/Мюжгян - и физиономията й е противна и ролята й.....Така ми се искаше накрая Тюркян да я хване за опашката и да помете  двора с нея....
Джендърчето Озан в началото го харесвах, но след това, а и на края ми стана  много противен....Разбра ли се колко години ще лежи в затвора.....
Оказа се, че Кадир е биологичния баща на Зейнеп.....Не разбрах каква и чия е къщата където отидоха да живеят накрая.....
Ситаре колкото и неприятна да ми беше, Мюжгян се оказа по-голямото зло.....
Интересно, че накрая Дорук и Ситаре бяха заедно....
Дано да има озвучка да я изгледаме, защото имаше интересни диалози....Озан  май разказа всичко за Ситаре.....

https://turskiseriali.com/%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BC%D0%BE% … 1%87%D0%B5-o-kiz/

Боби, Злати

Скрит текст:
За Туба и аз бях чела, че близначките живеят и учат във Франция. За другите и аз не знаех....
И дъщеря ми не е много възхитена от Англия - преди години беше десетина дни там в командировка....За мишки не ми е казвала, но сградите били мрачни, потискащи....Но Аслъ все пак там е живяла 12 години, по-лесно е да се адаптира на място където вече е била и знае езика, отколкото на съвсем непознато място....А има и подробност, която е от значение. Тъй като Аслъ  е с двойно  гражданство, детето ако се роди там автоматично също става с двойно гражданство....Те най-добре си знаят....

Лека и спокойна нощ Ще очаквам Злати да направи кратко резюме на случилото се във финалния епизод.....

# 263
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Зимата за кратко се завърна. Тази сутрин в София имаше сняг по таваните на колите....

# 264
Добро утро,момичета!

Ани,благодаря за споделеното от снощи за финалния епизод! Hug
При мен по едно време доста ми запецваше к.Д!Сменях линкове,но пак същото.Не ми се беше случвало друг път.Може би от времето или нета.
Зейнеп не беше съгласна за ДНК тест.Мюжгян й призна,че Синан е баща й.Тя избяга.Ситаре я видя и изпрати Дорук при нея.Говориха,утешаваше я.После решиха Зейнеп да вземе Кадир и да се върнат в Истанбул.Но тя откри Мюжгян и Синан в конюшнята и чу разговора им.Кадир дойде и също чу.Така разбра,че не е баща на Зейнеп.Вечерта искаше да вземе Зейнеп и да си тръгнат,но Мюжгян извика такси и изпрати само него.Зейнеп разбра,че са обвинили Кадир навремето че е изнасилил майка й.Развика й се...за това са я мразили леля й и дядо й!Озан си тръгна пиян,но се върна.Вечерта дебнеше пред имението.Видя,че Кадир си тръгва и влезе отново вътре.Зейнеп разбра,че баща й го няма и излезе да го търси.Озан я видя и й каза че ще я заведе при него и я отвлече.После направи така,че всички да гледат онлайн.Ситаре получи снимка и разбра къде са.Отиде на пристанището при яхтита с Кадир.Остави го сам,но му каза да изчака 15 мин. и ако не се върне да извика полиция.Ситаре говори с Озан да пусне Зейнеп,но той разказа за всичките й машинации.Каза на Зейнеп,че няма дългове към нея,но е задържала.Кадир изчака 15 мин. и реши да звъни,но си беше забравил телефона и тръгна да ги търси.Озова се при тях.Мислеше,че е игра,тъй като преди това в имението видя в раницата на Озан въжето и устройството,което удря ток и зашемати Зейнеп за да я отвлече.После се появи Дорук.Видя се,че Озан насочи пистолета да се самоубивал или не не разбрах.Дорук искаше да му попречи,боричкаха се и пистолета гръмна.През това време Ситаре се изпречи пред Зейнеп и Кадир и беше ранена.Накрая дадоха след 1 месец.Мюжгян и Синан дойдоха с теста.Разбра се,че Кадир е биологичния баща на Зейнеп.И Мюжгян се изненада.Не знам дали няма някаква намеса.Зейнеп и Кадир бяха се приготвили да заминат в новия си дом.Може би Ситаре им го е дала за работата на Зейнеп след като е нямала дългиве да плаща.Мюжгян искаше да тръгне с тях,но Кадир й каза,че обичал Мелек преди,но сега е Мюжгян и не е обича.Преди да тръгнат Мюжгян каза на Зейнеп,че нищо не е правила с Дорук в леглото.Излъгала е,а той е бил пиян и не помнел.За това когато Зейнеп и баща й вече бяха в двора на къщата Дорук дойде със Ситаре(явно са я изписали от болницата) Зейнеп му каза,че иска да говори с него и се усмихна.Може би ако имаше още един епизод както беше казано преди това щеше да видим и тяхната сватба.Но все пак Зейнеп успя да спечели пари за да купи дом за нея и баща й и да напуснат дома на Мюжгян и семейството й.Стана дълго и дано правилно съм разбрала чутото от онлайна!Извинявам се ако има някъде грешка,но нямам време да проверявам резюмето.

финала Nature Boom

онлайн озвучката на 24 еп.
https://turkru.tv/eta-devushka-24-seriya.html#onlayn_ozvuchka

последния рейтинг

на всички от снощи
Скрит текст:
▪TOTAL:

1. #ОснованиеОсман - 8.83% (+0.06)

6. #МеняЗовутФарах- 4.53% (+0.04)

10. #Крупье - 3.16% (+0.08)

11. #ТаДевушка - 3.14% (+0.01)

▪АВ:

1. #ОснованиеОсман - 5.81% (-0.55)

3. #МеняЗовутФарах - 4.56% (-0.44)

2. #Крупье - 2.96% (-0.52)

11. #ТаДевушка - 2.41% (+0.11)

▪АВС:

1. #ОснованиеОсман - 7.53% (-0.59)

3. #МеняЗовутФарах - 5.22% (-0.56)

5. #Крупье - 4.09% (+0.50)

11. #ТаДевушка - 3.30% (+0.48)

Приятен ден ви желая!

ПП Докато пиша и се появи поста на Гости с кафенцето..няма да трия моето и да търся др. картинка

# 265
  • Стара Загора
Добро късно утро и от мен,момичета

Гостимерси за кафенцето.
И тук времето е лошо,мрачно и превалява!

АниЗлати
благодаря за спделеното...Макар,че не гледам сериала ми е интересно да ви чета!
Скрит текст:
Аз днес си имам гостенче.Внука е болен и не е на у-ще...Ще учим и ще пишем домашни

Аслъ опровергава слуховете,че ще ражда в Англия...

Цитат
Репортери се срещнаха с нашето любимо семейство Енвер - Гьокбудак на летището при пристигането от Лондон. Бременната в 5-ия месец Аслъ отрече информацията, че планира да роди дъщеря си в Лондон. Тя каза още, че все още не са избрали името на дъщеря си.

https://vk.com/aslienver_love?z=video-87501705_456241724%2Fd4229 … pl_wall_-87501705

Пожелавам ви хубав ден

# 266
Здравейте момичета

Гости Hug Злати Hug Боби Hug

Синоптиците познаха - при нас цял ден вали, тих и кротък но напоителен дъжд.....Но май следват топли пролетни дни.....

Злати едва сега влизам и видях озвучката, но стана късно да гледам епизода....Аз гледах на телевизора и нямах проблем...Когато съм гледала на компютъра и при мен често ставаше така.....
Значи сбъдна се мечтата на Зейнеп да имат самостоятелен дом....Да ако имаше още един епизод може би щеше да има сватба и то както аз исках Зейнеп да бъде с Дорук, а не с онова джендърче....Не изключвам Кадир да заживее със Ситаре....Знам ли, кое е добре за него, но се радвам, че е далече от Мюжгян/Мелек....
Снощи и аз си помислих, когато Синан извади документа от плика, че сигурно е манипулиран резултата....И мисля, че това го е направил Синан, защото видя колко е силна връзката между Зейнеп и Кадир....Може би това беше вид благодарност, че въпреки състоянието на Кадир, той и семейството му са се грижили за Зейнеп, отгледали са я, дали са й много обич и тя е станала добър човек....Може би по този начин, Синан наказа Мюжгян....Незнам дали съм права, но така мисля....сигурно защото много ми се искаше Зейнеп и Кадир да бъдат заедно и занапред....Тя ще се грижи за него, ще му бъде опора......

Боби и аз видях преди малко снимки на Аслъ и половинката й, при завръщането им от Лондон...Аслъ е отрекла пътуването да е свързано с раждането на дъщеря им....Но пък тя няма да споделя с папараците какви са й намеренията. Това са много лични неща.........

Гости - дъжд, сняг,  но идва пролет....ще изтърпим капризите на баба Марта.....

Нека винаги да бъдат така щастливи и усмихнати и да се обичат HeartFlowers Four Leaf Clover

Хубава вечер

# 267
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

Докато вярваш в нещо,винаги има надежда!

Анивярно,че Аслъ няма да разкаже всичко на журналистите!На тях само нова клюка им трябва...
Пише,че днес пресата още продължава да пише за тяхното интервю взето на летището при пристигането им от Лондон
Скрит текст:
Ти оздравя ли напълно?Тук в Ст.Загора има мн.болни от грип в момента
ЗлатиГости

Самар е публикувала още снимки от свадбата...

Прекрасен и усмихнат ден,момичета

# 268
Здравейте,момичета!

Боби Hug...Ани Hug,благодаря ви за споделеното от вчера! Two HeartsTwo Hearts

Вчера следобяд успях да изгледам онлайн озвучката!Правилно съм разбрала всичко,което написах вчера сутринта в резюмето.Добре,че все пак рускините макар и с намалена тарифа заплащаха за да има онлайн озвучка за да я чуем и ние,тъй като със субтитри последните епизоди ги няма!Благодаря им!

Сбогом на проекта HeartBlue Heart

За Аслъ започнах да пиша за пресата,но изскочи поста на Боби Hug и видях,че е пуснала снимката с коментар! Two Hearts
Благодаря ти и за новите снимки от сватбата на Йозджан и Самар!Голяма показност!Дано са все така заедно и щастливи както са сега!

Пускам само видеото с интервюто с руски субт.
⚡ Интервю на Аслъ Енвер и Беркин Гьокбудак на летището в Истанбул след пристигане
   от Лондон (15.03.2023 г.) с руски субтитри.
‼Преведено специално за нашата група Asli Enver / Asli Enver Субтитри от Анна Брадулова ‼
https://vk.com/aslienver_love?z=video136478071_456244169%2F2d19c … pl_wall_-87501705

Желая ви хубав ден!

# 269
Привет

Боби, Злати - пак окъснях.....

Скрит текст:
Днес първо ходих да пазарувам и след това се захванах да приключвам фирмите....Дори си изпуснах Стани богат и го гледах по-късно...Гледах и сериалите, които вървят по нашите телевизии с отложен час....Потърсих нови снимки, но не намерих....

Боби вчера имаше снимка на роклята на Самар и каква марка е, но не я запомних...Не видях и цената......Самар е хубавичка и роклята е много изчистена....ама.....

Злати
Скрит текст:
моята приятелка ме пита каква тайна имали Доан и Кумру в изкушението.....не намерих информация, но май Кумру е имала проблем с наркотици....Така ли е......

Пожелавам ви лека и спокойна нощ с.....

Общи условия

Активация на акаунт