E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~208

• 37 870
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте,момичета!

Ани Hug
Скрит текст:
Да съмняват се,че Кумру е имала проблеми с наркотиците.За това Доаан е купил клиниката за да не се разбере.Йълдъз прониква там,но не открива досието.

Желая ви слънчева събота!

# 271
Здравейте прекрасни

Злати днес си била самичка.....
Благодаря ти за споделеното в скрития текст Hug

Днес докато работех си мислех за Момичето....Виждали сме и в много други сериали, че по сценарии, не се търси полицията при възникнали конфликти...В нашия случай, Кадир трябваше да се обади на полицията, той пък си забравил телефона...Пристигна и Дорук и той реше да се справи сам....
В един друг сериал, който гледам по БТВ лейди, пък маскиран напада главната героиня и се опитва да я души....Тя го удари с нещо тежко и евтино по главата, той се зашемети за момент...но тя не му смъкна маската, за да му види лицето....Сори ама това е елементарно и първото, което би направил нападнатия, ама....така се правят 2-3 епизода, за да разкрият извършителя.....
Подцеяват зрителите, за да правят повече епизоди....и накрая претупват финалите....

Попаднаха ми снимки на Хатидже, които нямам спомен да съм виждала, но незнам дали са нови....

Приятна съботна вечер

# 272
  • Стара Загора
Добро утро,момичета
Да започнем  деня с усмивка и чашка кафе!

Злати
Вчера не ми остана време да пиша...Благодаря за кафето и снимките!
Скрит текст:
Пак съм бавачка само,че този път на бебето...Тази сутрин се събуди в 5 часа

Аниблагодаря за снимките.
Снощи и аз видах публикацията в инстаграм.Хатидже и Бурак са били в зоната на земетресението...
Цитат
Според новините на Volkan Özdemir от Habertürk; Hatice Şendil Sağyaşar посети децата, които бяха ранени при земетресенията, чийто епицентър беше Кахраманмараш и 11 провинции бяха сериозно засегнати, през последните седмици. Известната актриса, която беше прожектирана в Etiler предишната вечер, каза: „Беше трудно за всички нас. Това са проблемите, които ни засягат дълбоко и ни натъжават от дълго време. Ето защо ние ще продължим да помагаме и помощ в този процес. Ние ще продължим да бъдем до тях. За нашите деца, за нашите жертви на земетресението там. „Готови сме да направим всичко от сърце. Ще продължим да го правим. Беше трудно да опиша чувството, когато отидох за тях. Имахме тежки моменти, докато бяхме там. Както казахме, опитваме се да дадем най-доброто от себе си."
Имаше новини, че Хатидже Шендил ще построи училище в земетръсната зона със съпруга си продуцент Бурак Саяшар, един от собствениците на продуцентската компания TİMS&B. Тогава актрисата каза: „Би било по-точно, ако Бурак отговори на това. Защото заедно с приятелите си продуценти ще строят училище в земетръсната зона.“

А Айча е качила снимка от Ню Йорк...

Прекрасна слънчева неделя ви пожелавам

Последна редакция: нд, 19 мар 2023, 08:56 от bojana maneva

# 273
Здравейте,момичета!

Любов, здраве и позитивизъм! Heart

Ани Hug...Боби Hug,благодаря за новите снимки и инфо! Two Hearts
Още преди време излезе инфо,че Бурак С.(както Хатидже е казала),заедно с други продуценти ще строят училище!

Ани,
Скрит текст:
И аз гледам ''Мрежа от лъжи'' по БТВ лейди...

Боби,
Скрит текст:
Като сте в един град е така.Аз очаквам внуците с дъщерята през пролетната ваканция.

Не откривам ново около Еркан,Йозджан и Аслъ....

Дилин и Али са участвали в предаване ...
видеата са от ТТ...при рускините не е пуснато...
https://twitter.com/YikilmisQuenn/status/1637185785702014976/video/1
https://twitter.com/YikilmisQuenn/status/1637185785702014976/video/2

Приятна неделя ви желая!

# 274
Здравейте момичета Hug
Опитах се по-рано да пиша, но не успях да вляза....Преди да отида да спя опитах отново и първо ми излезе един екран, но не разбрах какво пише и преди да затворя се появи екрана който трябва....

Злати, Боби благодаря за споделеното Hug

И аз четох за Хатидже и Бурак - помагат не само на деца, но и на възрастни хора. Семейството е много съпричастно към болката и мъката на хората.....

Боби
Скрит текст:
Беше питала дали съм оздравяла....Може да се каже...Остана ми само проблема с носа - постоянно е запушен......

Злати

Скрит текст:
И аз съм като теб...Мечтая да дойдат за 2-3 дни през ваканцията....Днес говорих с една приятелка към 18.00 часа и тя ме пита защо ми е такъв гласа...и аз казах, че с никого не съм говорила до това време...Тя много се изненада......ама какво да направя, сама ли да започна да си говоря.....

И аз не намирам никакви новини за нашите  патрони.....

Лека нощ мили дружки с една пролетна снимка за настроение.....

Скрит текст:

# 275
Добро утро,момичета!

Часове преди настъпването на астрономическата пролет да започнем деня си
   с чашка кафе и вяра, че хубавото предстои. Пролетта е ново начало и нека
    сбъдне мечтите ни и донесе на всекиго здраве, любов и слънчеви мигове.

Ани Hug,и др.момичета писаха за проблема с бг.мама.Явно е било на моменти тъй като снощи пуснах поредния преведен епизод на ''Забранената ябълка/Опасно изкушение'' в темата и нямах проблем с влизането и пуснането на поста.

Приятен ден и щастлива седмица!

# 276
  • Стара Загора
Добро късно утро,момичета

Прекрасен понеделник!
Успешна нова седмица!
Честита първа Пролет! 
Здраве и  радостни моменти!

Ании аз тази сутрин трудно влязох във форума...Изписваше ми нещо,но стана накрая!
Скрит текст:
Слагай в носа капки или памуци с ракия...да се оправиш,а дано и гости да имаш през ваканцията

Златиблагодаря за пролетното кафенце и пожеланията!

И аз не намирам инфо за нашите патрони!Сигурно Ози ще има концерти ,защото срещам доста реклами.

Хубав ден и бъдете здрави

# 277
Здавейте момичета

Злати Hug Боби Hug значи проблема с форума не е бил само при мен...Повредата не е в моя телевизор както се казва...Joy

След по-малко от час ще дойде Пролетта

Нека донесе на всеки здраве, радост, мир и благоденствие Hands Pray

Да е мирна и щастлива

Голяма суша при нашите хора...Няма никакви новини или нови снимки....
Много ми се иска да видя Аслъ като истинска бебена....с коремче....

Приятна вечер

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 23:08 от MAMA-AN

# 278
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

Бъдете щастливи и намирайте повече поводи за усмивки,
защото точно те са най-краткия път до ЩАСТИЕТО!

Аниблагодаря за снимките и пожеланията!

Цитат
Първите кадри от новата поредица на дигиталната платформа Disney Plus "Quest / Arayış" с Аслъ Енвер и Мехмет Гюнсур
Сериалът "Arayış" / "Куест" / "Търсене" разказва историята на търсенето на една жена на мистериозен остров.

Нисан, болна, нещастна и изгубена душа, заседнала в живота на столицата, попада в съмнителен култ, докато издирва своя приятел, изчезнал след лечебен сеанс, на който са присъствали заедно.Въпреки всичките си съмнения, Нисан, която не може да остане безразлична към обещанията на сектата, се впуска в приключение, пълно със напрежение, следвайки мистериозния мъж Туфан.

Оригиналният сериал, който ще подчертае темите за метафизиката, съществуването и любовта, скоро ще заеме своето място в Disney Plus.
https://vk.com/aslienver_love

Щастлив вторник на всички

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 09:24 от bojana maneva

# 279
Здравейте,момичета!

Ани,благодаря за снимките и пожеланията от снощи!

Боби,благодаря за новите снимки и инфо за сериала с Аслъ и Мехмет Г.за Дисни +,който снимаха миналата година! И аз ги видях вчера във ВК,но ме изпревари с пускането! Wink

Вчера  Аслъ и сериалът "Arayş" / "Quest" след обявяването на предстоящата премиера на сериала в Disney Plus бяха в тренда на турския Twitter!

The Craft Theatre ви кани на закриването на сезона на театралната постановка „Стъкло“. Последните представления ще са на 21 и 22 март.Така,че Аслъ спокойно ще си изкара останалите месеци от браменността!

Днес на сцената е постановката "Стъкло"!

Желая ви приятен пролетен ден!

# 280
Ехо

В първия пролетен ден се чувствам много изморена и възглавничката ме зове, но не мога да заспя, ако не ви видя....

Боби, Злати благодаря за новостите които сте публикували - за снимките и инфото Hug

Мехмет Гюнсур е много променен - в положителен смисъл. Много го харесвам Hug

Добре ще бъде Аслъ да има почивка...след около 3 месеца принцесата ще се появи живот и здраве.....Hands Pray

Ози е имал концерт на 20 март в  Grand Cevahir Hotel Istambul

А Хатидже е на терен в пострадалите райони....

Желая ви спокойна нощ

# 281
Добро утро,момичета! Nature CloudNature Partly Sunny

Един хубав ден започва с три неща: усмивка, надежда... и кафе! CoffeeHeartFlowers Cherry Blossom

Ани,благодаря за новите снимки на Йозджан от концерта му! Hug

Днес е сряда,но вече не очакваме нов епизод на ''Това момиче''! След финала
нищо няма пуснато за Еркан!Може би си почива или се подготвя за нещо ново.

Имали са и торта BirthdayBalloon

От вчерашния спектакъл на ''Стъкло''.Днес е последния!

Желая ви приятен ден!

# 282
  • Стара Загора
Привет,момичета
Изтървах сутрешното кафе,но ...
Скрит текст:
Трябваше да мина преглед на колата и излязох рано!

Златиблагодаря за кафето и инфото от вчера и от днес!

Ании на теб благодаря за снимките на Йозджан и Хатидже!
И аз много харесвам Мехмет Гюнсур!Дано скоро да можем да гледаме сериала

Цитат
Турските медии съобщават за приходите на турските звезди от концертите, които ще изнесат на Рамазан Байрам. Йозджан Дениз ще получи 1 милион турски лири, Сибел Джан 1,5 милиона турски лири и Мурат Боз 1 милион турски лири като хонорар.

И нова  снимка на нашата красавица Хатидже

Пожелавам ви хубав следобед и приятна вечер

# 283
Добро утро,момичета!

Да започнем деня с кафе, мила дума и слънчева усмивка!
Ухае на пролет и ни изпълва с ведро настроение!
CoffeeFlowers Tulip

Скрит текст:
Наминавам набързо,че имам излизане.Лаптопът ми заби и се наложи да рестартирам.

Боби ,благодаря за снимките и инфото от вчера! Flowers TulipTwo Hearts

🆕 📸 Режисьорът на театралната постановка "Стъкло" Ибрахим Чичек
сподели прощална снимка след последното представление (22.03.2023 г.)

Желая ви хубав ден!

# 284
Здравейте момичета Hug
Скрит текст:
Снощи бях много изморена....Свърших към  22.00 часа....Подадох 5 годишни декларации и отчети към НСИ и 1 на физическо лице....По сто пъти проверявах да не съм обърнала някое число в платежните и когато свърших едва се примъкнах до леглото....Сякаш гърба ми беше счупен, а краката не бяха мои....Днес занесох платежните и след кратка почивка отново започнах с декларации на приятели - нали има 5% отстъпка ако декларацията е подадена до 31.03. и платен данъка........Накрая ми се повреди принтера, че се поспрях....

Злати Hug Боби Hug

Тази вечер влязох във фейса и ми излезе една снимка от спектакъла в последната вечер в която се вижда коремчето на Аслъ.... Злати е сложила много снимки...но и аз ще сложа една....дано да не се повтаря....

Аслъ изглежда прекрасно....Малката кукличка расте бързо....Желая на Аслъ здраве и лека бременност. Да мине всичко добре и да се сбъдне мечтата й да стане майка Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт