E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~208

• 37 871
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
  • Стара Загора

Кафе и усмивка от мен за един прекрасен ден!

Златиблагодаря за инфото и снимките от вчера!

Анинаистина  Аслъ изглежда добре...

Скрит текст:
Не можах да мина вчера,но все пак късно снощи надникнах в  темата.

Няма никакви новини за нашите патрони...

Слънчев и усмихнат петък ви желая 

# 286
Добро утро,момичета!

Всяка сутрин трябва да се будиш с нещо добро: добро
настроение, добри чувства, добри намерения.
Purple HeartFlowers Four Leaf Clover

Ани Hug
Скрит текст:
Нали спираше с фирмите и обучаваше едно момиче.Какви са тези декларации и отчети? Thinking

🆕 от Aслъ
В памет на "Стъкло"

След като завърши последното представление на „Стъкло”, трупата на театъра повери правото да разреже тортата от великолепната Ипек Билгин. (22.03.2023 г.)
Сред присъстващите е и собственикът на актьорската агенция ID iletişim, в която участват Аслъ и Ипек Айше Байръм.

Имайте слънчев пролетен ден!

ПП Докато подготвях поста се появи и Боби Hug Wink

# 287
Здравейте момичета

Боби Hug Злати Hug благодаря за споделеното Hug

Злати

Скрит текст:
Нали трябва да се приключи предишната година. Трябва да подам годишните декларации, годишните отчети на статистиката, да публикувам отчетите в търговския регистър и всичко свързано със задълженията на фирмите като декларации за предходната година. Няма как новия счетоводител да свърши тази работа, защото всичко за предходната година е в счетоводителя, който е водил счетоводтвото през годината. А и когато се подават декларациите и отчетите се вписва името на лицето, който е бил счетоводител и носи отговорност за верността на декларациите и ГФО. Ако някой си мисли, както повечето фирмаджии, че  работата е много лесна, не е така. А и отговорността е много голяма.....и глобите са страшни....Срока преди беше до 31.03., но по време на пандемията го промениха и стана до 30.06. Но аз исках да приключа до кря на март и да нямам повече ангажименти. А за ФЛ срока е до 30.04., но когато декларацията се подаде до 31.03. и се плати данъка, имат 5% намаление на данъка и всички искат да си използват това намаление. Счетоводител да си е най-неблагодарната професия...Зависи и къде си счетоводител. Ако има още 10 счетоводителя, които да вършат работата, а главния само да упражнява контрол е съвсем различно....Макар, че аз и като главен счетоводител винаги съм работила, за да се поддържам и да не се опитват да ме лъжат, защото отговорността е моя. Да чукам на дърво за 46 години трудов стаж като счетоводител не са ме вкарали в затвора, защото има и такива случай. Винаги съм държала на подписа си. Напускала съм, поради несъгласие с желанието на директора да прави игрички, но не съм позволявала да работя под натиск.  

След романа в скрития текст, забравих какво щях да пиша

Днес Ипек Билгин е имала рождан ден - става на 67 години....Все й казвах бабата, докато я гледахме в Невестата, пък се оказа, че тя е по-млада от мен....Joy

Да е жива и здрава и да ни радва с нови роли!

Не мога да повярвам, как я ненавиждах в първите епизоди и след това ми стана любимка....

Лека нощ момичета

# 288
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

Скрит текст:

ЗлатиАни
благодаря ви за споделеното!
Честита да е  Ипек Билгин

Сигурно сте видяли Аслъ в новата реклама...

Цитат
Красивата Аслъ Енвер в новата празнична реклама за кредитната карта CardFinans от QNB Finansbank!

https://vk.com/aslienver_love

Желая ви прекрасен празничен ден 

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 09:14 от bojana maneva

# 289
Добро утро на Благовещение!

Благ ден, блага вест, благост...
Нека всеки дом да бъде благословен в утрото на този ден!
Нека здравето и любовта са наши спътници!

Скрит текст:

Ани Hug
Скрит текст:
Явно още работи си имала по приключването.

💫💫 Очарователната Аслъ Енвер в новата реклама за кредитна карта CardFinans от QNB Finansbank, посветена на свещения месец Рамадан!

За всяко пазаруване на хранителни стоки от 300 лири или повече, което направите с вашата карта CardFinans до края на Рамадан, ще получите 30 лири като парапуански подарък за общо 300 лири, промоцията е валидна до края. Можете да се присъедините към промоция чрез QNB mobile.

https://vk.com/feed?q=%23aslienver§ion=search&z=video-87501705_4 … t_-87501705_48783

ЧРД на Ипек Билгин със закъснение! BalloonBirthday Да е жива и здрава! Flowers Four Leaf CloverFlowers Bouquet

Приятен празничен ден!

ПП Боби Hug

# 290
Честито Благовещение мили дружки

Пожелавам ви чисти мисли, собри дела и благи вести да изпълват дните ви!
Бъдете благословени всички вие и семействата ви Hands Pray
Нека мечтите ви да станат реалност Hands Pray

Боби, Злати Честит празник - бъдете здрави и много щастливи HeartFlowers Four Leaf Clover

Благодаря ви за всички новини - добре, че сте вие, за да съм в час какво се случва, защото аз не намирам нищо ново....

PS Добро утро прекрасни 

Допълвам си поста с една новина, която току що видях.....

Йозджан Дениз е работил 10 години върху сценарии, който е нарекъл "Хиляда години любов". Той казва, че този сценарии е откраднат и променен се е появил в друг сериал, който вече се излъчва.....Има съмнение, че става въпрос за сериала "Yüz Yıllık Mucize" - "Сто години чудеса"

Щастлив и усмихнат почивен ден

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 09:44 от MAMA-AN

# 291
Добро утро,момичета!

Неделя е....За кафето смяната на времето не важи. Винаги е точно ...навреме

Ани HugTwo Hearts

Най-после нова снимка на Еркан с фен...Mara Mar е пуснала вчера следобед във ВК

Снощи срещнах следното инфо....
#DZMnews
Nature Boom Йозджан Дениз заяви, че сценарият, върху който е работил 10 години, е бил откраднат. Той твърди, че части от неговия сценарий, който той нарече „Хиляда години любов“, са били променени и използвани в друга работа. След това изявление на Йозджан Дениз, който сподели малка част от сценария, погледите бяха насочени към новия сериал на Биркан Сокуллу и Ебру Шахин, който привлича вниманието с приликата си с историята и заглавието на ''Столетно чудо''. Много потребители на социални медии писаха, че Дениз има предвид този конкретен сериал ...
(Аз сериала не го гледам)

Желая ви приятна неделя!

# 292
Здравейте прекрасни

Злати при вас май е имало дъжд....Този път прогнозата не се сбъдна при нас....Дъждъ ще дойде със закъснение може би....

Не намирам новини за нашите момичета и момчета....

Сагата между Йозджан и Фейза продължава.....

Какво разпореди съдът по делата на Йозджан Дениз и бившата му съпруга Фейза Актан?

Скрит текст:
Фейза Актан беше осъдена на глоба от 7 хиляди 500 лири за „лека телесна повреда“ и „нанесени щети на имущество“.

Йозджан Дениз и Фейза Актан се разведоха по изпълнен със събития начин. Попечителството над детето на двойката Кузей остана при майката. Йозджан Дениз подаде жалба, че е била нападнат от бившата си съпруга, докато е отивал да вземе детето си през последните месеци.

Йозджан Дениз твърди, че Фейза Актан му е ударила шамар и е скъсала ризата му. Прокуратурата заведе дело срещу Фейза Актан по обвинение за „умишлено нараняване“ и „повреждане на имущество“ с искане за лишаване от свобода от 3 месеца до 6 години. По делото, изслушано вчера в Истанбулския 23-ти наказателен съд от първа инстанция, Актан беше осъдена на глоба от 7 хиляди 500 лири за „ лека телесна щета“ и „нанесени щети на имущество“.

Издадена беше и присъда по делото, в което Йозджан Дениз бе съден за до 1 година и 6 месеца затвор за предполагаем побой над бившата си Съпруга Фейза Актан. Съдът постанови, че Йозджан Дениз е оправдан, тъй като не могат да бъдат получени категорични и убедителни доказателства, че е извършил престъплението „леко телесно щета“ през 2018 г.

https://www.webfen.net/kakvo-razporedi-sadat-po-delata-na-jozdzh … C3Gij9vbF5aChCv60

Хубав остатък от деня и приятна вечер

# 293
Здравейте,момичета!

Ани - да вчера сутринта доста силно преваля.Но после времето се оправи и следобяд беше +20 градуса.
Благодаря за инфото около сагата с Йозджан!Нямат край делата им!

Приятен понеделник и успешна седмица!

# 294
Привет прекрасни

Злати май пак останахме двечките.....

Сагата при Йозджан ще продължи.....докато Фейза си намери нов мъж....Но не се знае дали и догава ще свърши....а и какво споразумение имат при развода...Ако има нов мъж официално, може паричките от Ози да секнат....

Видео с Аслъ от рекламата....

https://vk.com/aslienver_love?z=video-87501705_456241757%2Fdb133 … pl_wall_-87501705

Разкошна жена е станала Hands Plus1

Днес било световен ден на театъра и от Латиноамериканския фейсбук са пуснали тази снимка....

Лека и спокойна нощ

PS Момичета,

Скрит текст:
По Диема Фемили е започнал нов сериал "Ти разкаже Черно море" Малко късно го хванах, но ми се стори, че е много тежък сериал. Този насилник, не е ли актьора, който игра в Съдбата....бившия съпрук на Долунай Сойсерт....Някой гледал ли го е....

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 23:28 от MAMA-AN

# 295
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

Добрият ден започва с три неща:кафе,усмивка и надежда!

Да изпием кафето си тук...в темата

Ани
Не сте самички...бях малко заета,но съм изчела инфото за,което благодаря
Скрит текст:
В неделя бях на село.Времето се стопли и работата започна...Парници,градини и т.н.
А в понеделник сина ни изненада всички,дойде си от Дания за 2,3 седмици.
Златии на теб благодаря за новините.
Скрит текст:
Много гадни коментари имаше в Инстаграм и при рускините за публикацията на Ози,че са му откраднали сценария
Аслъ е качила снимки от престоя си в Лондон

От Йозджан

И Хатидже

ПП
Ани
Скрит текст:
Синан Тузджу наистина игра в Съдбата.Аз забравих ,че сноши е 1 серия на сериала...
Исках и аз да го погледна.Днес ще видя повторението.
Сериала го има преведен на руски.Ако искаш да гледаш
https://vk.com/turksserials?z=video-186292378_456239390%2Fln-TUiQ5zLFYcYubsYN2w

Прекрасен ден ви желая  

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 08:22 от bojana maneva

# 296
Добро утро,момичета!

Ани Hug...Боби Hug,благодаря ви за споделеното! Revolving HeartsRevolving Hearts

Скрит текст:
Аз гледах снощи ''Ти разкажи,Черно море'' от 22 ч.,въпреки че на лаптопа гледах онлайн на турски ез. ''Забранената ябълка'' и пишех в темата какво става. Simple SmileДнес от 18 ч. е повторението на епизода от снощи.А  може и на Нова плей да се гледа пропуснат епизод с бг.аудио.Сериалът е от 64 еп.в 3 сезона.На времето беше с висок рейтинг.Отнесаха доста глоби за насилието,но ги плащаха и продължаваха.Сериалът го има с БГ.субт. в една от групите-Акшъм.Не съм проверявала дали не са изтрити.
https://askim-bg.com/collection/129/videos/%D0%A2%D0%98%20%D0%A0 … 0%95*S.%20A.%20K.

Ани,
Скрит текст:
Насилникът не е Синан Тузджу бившия на Долунай С.Той играе ролята на Мустафа,женения с момиченцето.Отидоха в Истанбул за да подпишат договора.А насилникът е Ведат/Мехмат Али Н.(гледала съм го с Туба в сериала ''Çemberimde Gül Oya''/''Модели от рози'' от преди доста години в началото на кариерата и на двамата на руски ез. а също и в ''Цената на славата'' даван по тел. у нас.Той живее със съпругата си и малкия син в Истанбул.Нефес ще избяха с Тахир,ергенът/ брат на Мустафа.

Боби, имате си радост със сина.Хубаво е,че ще остане няколко седмици.
Скрит текст:
Дойде пролетта и работа на вилата започва...Simple Smile

Хубав пролетен ден!

# 297
Здравейте момичета

Днес по-навреме сколасах да вляза в темата....

Злати Hug Боби Hug благодаря за новините и снимките Hug

Боби сподели какво пишат рускините за откраднатия сценарии на Йозджан....
Скрит текст:
Хубава изненада ви е направил синът ти....Радвам се за вас Hug

Започва агрофитнеса....Още те съм ходила на село. Струва ми се, че още е студено за преспиване. Към края на седмицата ще отида за един ден с моята приятелка, но още не смея да оставам да спя там. Ще вдигна щорите да влиза слънцето и след десетина дни ще се пробвам....

Злати - аз снощи късно хванах епизода - гледах петнадесетина минути и не разбрах кой, кой е......Тази вечер ще вляза още в началото....

Има подробности за сагата между Йоджан и Фейза.....

Осъдиха бившата на актьора Йозджан Дениз

Бившата съпруга на актьора Йозджан Дениз - Фейза Актан беше осъдена по две отделни обвинения за това, че е ударила шамар на Дениз и е разкъсала ризата му, докато е отивала да вземе сина им от ръцете му. На изслушването в Истанбулския 23-ти наказателен съд присъства подсъдимата Фейза Актан, а ответника Йозждан Дениз беше представляван от адвоката си, пише "Телеграф".

На съдебното заседание прокурорът, заяви, че Йозджан Дениз е посетил жилището на бившата си жена, за да заведе детето си на училище, но двамата започнали оживено да спорят. При скандала Фейза зашлевила звучен шамар на Йозджан Дениз и разкъсала ризата му. Сестрата на Фейза Еда Актан, която е подсъдима по същото дело, пък нарекла известния актьор "животно“.

Адвокатът на сестрите Актан изрази несъгласие със становището на обвинението и посочи, че тези твърдения ще окажат влияние на друго делото за родителските права над общия син на Фейза и Йозджан. Той поиска неговите поверенички да бъдат оправдани.

В крайна сметка съдът наложи глоба на Фейза Актан в размер на 4 500 турски лири, като счете, че тя му е нанесла само леки наранявания. По другото обвинение магистратите я санкционираха с 3 000 турски лири. Еда Актан беше осъдена за обида, като тя ще трябва да заплати 2 610 турски лири на Йозджан Дениз.

https://www.sofia24.bg/novini/interesno/Osudiha-bivshata-na-akty … WEmCGKfv8a_uk_too

Приятна вечер момичета

# 298
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

Кафето може и без захар,но без усмивка горчи!

Златиблагодаря за инфото и линка !
Скрит текст:
И аз изгледах снощи"Ти разкажи черно море"-двата епизода.Синан Тузджу много си прилича с лошия герой(Ведат)!
Хареса ми сериала така на първо четене и когато имам време ще го гледам.
Още веднъж ти благодаря за линка с епизодите на БГ!
Ании на теб благодаря за инфото!
Бившата на Ози не спира с изпълненията
Скрит текст:
Някои от коментариите  на рускините,относно кражбата на сценария...
Цитат
Ира Кириллова
Ну вообще это прям его тема конечно, он вечно "молодой - молодящийся", каждый раз подбирающий себе партнёрш все моложе

Цитат
Ксения Пирогова
Кому то захотелось оторвать кусочек популярности,чтобы о нем снова заговорили?🤣🤦‍♂честно,смешно все это читать ,особенно низкобюджетный сериал и в каком состоянии.дедуля пора отдыхать
Цитат
Ирина Исаева
Рассмешил с утра пораньше,иди проспись,Ози.В сериале такого странного диалога и рядом не было.А низкобюджетным он очевидно свое творчество назвал,в ином случае у него не все в порядке с аналитикой.
Цитат
Hava Dakaeva
Хорошо что этот сериал не Озджана. Первую серию смотрела на одном дыхании. Жду вторую серию
Цитат
Нигяр Мамедова
Великий "сценарист",который снял точную копию Испанского фильма Бункер,и назвал сценарий своим🤦🏻‍♀,этот старикашка никак не угомонится..
Цитат
Тина Шесоева
Наверное сам сыграл бы ещё)))

Tina, он и есть «столетнее чудо»😿🙌🤣
 и т.н.
https://vk.com/teammy?z=photo-58199741_457497700%2Falbum-58199741_00%2Frev

Цитат
Нова-стара снимка на Илхан се появи в акаунта на Самар Дадгар от сватбеното й пътуване до Дубай през януари тази година:

Сладурки,желая ви прекрасен ден

# 299
Добро утро,момичета!

Ани ...Боби ,благодаря ви за инфото и снимките! Flowers HibiscusFlowers Cherry Blossom
Скрит текст:
В тази група са крайни в изказванията си за почти всички актьори.Не ги чета.А инфото,което пускат и снимките ги има и в други групи, а те си слагат лого все едно са първи.

от ИН...

Аслъ зад кадър на филма "В сигурни ръце" / "Sen yaşamaya bak"

Новото е от Berkin
Съпругът на красивата ни Аслъ - Беркин Гьокбудак смени снимката в профила си в Twitter.

Имайте щастлив ден!

Общи условия

Активация на акаунт