E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~208

• 37 871
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте милички

Окъснях и мислех сутринта да стана рано да ви направя закуска и кафе, но реших да не обърквам реда....

Боби Hug Злати Hug
Изчетох коментарите. И аз като Злати мисля, че са много крайни. То и при нас се сипят много гневни коментари за Йозджан и Еркан, но както казват "на вкус и на цвет товарищей нет". И аз не харесвам някои актьори по които някои си припадат, но това е положението....Нашите патрони са класика, независимо дали са харесвани от някои или не....

Съпруга на Аслъ е хубав мъж....Дано да са щастливи Hands Pray

В последно време много често попадам на сериала в който играе бившия й съпруг Биркан - и той е хубав мъж....Но не се е получило....Ето, че всеки си намира новата половинка.

Скрит текст:
Този Ведат наистина има прилика със Синан Тузджу и в първия момент се обърках. Но вече ги различавам...Между другото в първия момент не разпознах и коя е актрисата в ролята на Нефес....след като бягяха с детето разбрах, че е Ирем Х.....Незнам защо мислех, че в този сериал е играла Бергюзар, но съм се объркала с един друг сериал.....

Нова снимка от Хатидже...

Сладки сънища милички

# 301
Добро утро,момичета!

Да започнем с ароматно кафе и добро настроение.
Нека денят ви бъде успешен и щастлив!
Flowers HerbFlowers Cherry BlossomFlowers Four Leaf Clover

Ани,какъв ред? Всеки  пише,когато му е удобно.Аз пиша сутрин и после по задачите за деня!Ако друга пусне кафето,аз пропускам и пускам друга цветна картинка с пожелание!А в някои теми всеки като влезе и си пуска кафе,не зависимо колко са! Hands V
За Ирем Х.аз знаех, че играе в този сериал от преди по време на излъчването в Т-я.След участието й,после се включи в ''Дълго те чаках'' с Йозджан.В момента се снима в ''Yürek Çıkmazı/Сърдечна болка'' с Алп Навруз,Айча Бингьол,Месут Акуста,Дилара Аксюйек,познати имена играли с наши патрони!Не го гледам.

Аслъ от рекламата

от филма с Каан...

# 302
  • Стара Загора
Добро късно утро и от мен,момичета

Златиблагодаря за кафето и пожеланията!
Скрит текст:
Не можах да отворя линка с БГ превода на "Черното море"!
Ани,ти пробва ли?Изгледах 4 епизода на руски.

Аниразбира се,че нашите патрони са класика...
Всеки си има вкус и предпочитания!
Скрит текст:
И аз пиша в темата,когато ми е удобно и като съм сама ...на спокойствие.
Не мога да спя и ставам мн.рано.Даже си мисля дали да не си купя нещо за сън

Еркан е участвал в предаването"Катарзис" на психологът-специалист Гьокхан Чинар...

"Катарзис" - Еркан Петеккая: „Моментът, който не мога да забравя в детството си, в сиропиталището…“

Цитат
Ново от Аслъ
Еха! Нашата красива бременна жена рекламира някакъв подарък от QNB Finansbank.

В чест на пенсионирането на моя скъп братовчед му купих малък подарък. Но чух, че QNB Finansbank също има подарък. Носете пенсията си в QNB Finansbank. Насладете се както на пенсиониране, така и на повишение като

https://vk.com/aslienver_love

Има нови снимки от Йозджан и Хатидже

Желая ви прекрасен ден

# 303
Здравейте мили дружки

Злати, Боби - разбира се, че всеки пише, когато има възможност....Така стана, че аз започнах да пиша късно вечер и малко се пооткъснах от сутрешните снимки с кафе, а вашите кафета много ми харесват и предпочитам да им се радвам.....Когато реша да пусна някоя снимка с кафе, все не ми харесва...не са като вашите....

Благодаря за информацията за актьорите и новите снимки.....Нямам сполучливи попадания, май се занимавам само с клюките около Йозджан....JoyJoyJoy
Последната клюка....

Йозджан Дениз отново в конфликтна ситуация, този път с хазяина си

Йозджан Дениз e имал сериозен конфликт със заплахи със собственика на наетия от него имот. Според вестник Sabah Gazette инцидентът е станал на 2 март в Сариер. На вратата на Дениз и съпругата му се почукало, там бил работник, който го помолил да изтегли колата. Дениз, след като научил, че хазяинът ще прави шахта в градината, му казал, че трябва да го уведомят предварително за такава работа. Твърди се, че по това време собственикът се приближил до актьора и започнал да го заплашва грубо. Спорът между двамата избухва със страшна сила, когато известния певец обижда опонента си. Собственикът казал на Дениз : "Заслужаваш да умреш, аз отивам за пистолета си, а ти иди и вземи твоя."

По това време съпругата на Дениз показала телефона си и казала, че е записала всичко, след което собственикът отказал да отиде до колата си и продължил спора още известно време.

Йозджан Дениз  е бил отведен в полицейския участък заедно със собственика на къщата, която е  наел.

Йозджан Дениз и съпругата му подадоха жалба срещу наемодателя, като докладваха на правоприлагащите органи. Известният артист каза в изявлението си, че е бил заплашен със смърт и че семейството му и самият той не са в безопасност.

https://www.zdravni.com/seriali/item/10442-%D0%B9%D0%BE%D0%B7%D0 … %D1%81%D0%B8.html

Приятна вечер

# 304
Добро утро,момичета!

В последния ден на месец март да се насладим на кафенцето си с вярата,
  че днес ще бъде по-добър ден от вчера, а утре ще е по-добре от днес!

Боби ...Ани ,благодаря ви за всичко,което сте открили и пуснали вчера в темата! Two HeartsTwo Hearts

Щастлив петък на всички!

# 305
Преди да ви кажа лека нощ, ви казвам
Добра вечер Hug

Злати от къде ги намирате тези хубави снимки.....
Аслъ усмихната и красива както винаги.....

Скрит текст:
Утре ще ходя до село....моята приятелка която ме кара от време на време има проблем с колата, който е възникнал в следствие на основно градско каране и ми предложи да отидем до село....ще си занесе малко багаж и ще се върнем....Ще си видя котките, ако са там....Ще си заредя печката да ми е готова и следващата седмица ако е хубаво времето ще поостана да си окопая цветната градинка....

Нямам никакви новини и клюки за нашите хора....
Преди 1 час Хатидже е пуснала само една снимка....

Лека и спокойна нощ

И още снимки от Хатидже...

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 01:06 от MAMA-AN

# 306
  • Стара Загора

Златиблагодаря за споделените снимки на Аслъ
Скрит текст:
Вчера изтървах кафето,но до неделя съм при малкия-гледачка

Ании на теб благодаря за снимките от Хатидже
Скрит текст:
Всичко да е наред като си отидеш на село и да е спорен  денят ти  

Хубави почивни дни ви желая  

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 12:20 от bojana maneva

# 307
Здравейте,момичета!

Всяко ново начало ни изпълва с вяра и надежда, че хубавото предстои!
Започва месеца, в който посрещаме светли, цветни и пъстри празници!
В очакване на Великден да си пожелаем да сме малко по-смирени, по-добри,
толерантни и разбиращи се един друг.Нека бъдем здрави, за да се радваме на
живота, на близките и любими хора и никога да не спираме да мечтаем.
Здравей, Април!
Heart

Ани ,благодаря за  снимките на Хатидже. Revolving Hearts
Снимките ги взимам от ВК .Нямам други регистрации.
Скрит текст:
Хубаво е,че ще се разходиш до село.Дано  всичко е наред там.

Боби ,благодаря и на теб за снимките и инфото! Revolving Hearts
Скрит текст:
Ще си имаш занимавка два дни....Simple Smile

Издание Magazinburadanet  задава въпроса:
Кой е любимият ви партньор на Аслъ Енвер?

Желая ви весел и усмихнат ден!

# 308
Ехо

Да ни е честит новия месец Април

Добре дошъл Април! Дари ни с чудесни новини и сбъднати мечти! Бъди великолепен, разцъфни като цветята, донеси вяра и надежда в сърцата ни!

Боби Hug Злати Hug

Благодаря за новите снимки и споделеното Hug

Скрит текст:
На село ходихме за кратко - стоях само един час. Приятелката ми дойде късно и бързаше да се върне. Пролетните цветя нарциси и зюмбюли са нацъфтяли. Има и тревичка, чака ме чистене и прекопаване на градинката. Подготвих стълбата за пръскането на осите - ще видим кога ще дойдат да пръскат. Паднала е мазилката на част от тавана в дама /едно време там са отглеждали конете/ сега го използваме като склад......Май няма да имаме отново плодове, защото по време на цъфтежа е имало слана...Но каквото такова. С природата не можем да се борим....
Не помня казах ли ви, за ваканцията и за великден няма да имам гости. Ще ходят някъде на почивка....

Аслъ не спира да работи. Последно участва в нова реклама на QNB Finansbank....

https://vk.com/aslienver_love?z=video-87501705_456241761%2F998251552dae445f5f

https://vk.com/aslienver_love?z=video-87501705_456241762%2F39a6186eb7b958fe20

Вашият подарък, който ще увеличи вашето празнично щастие от QNB Finansbank!

От участието на Еркан в програмата  "Katarsız" за която бяхте писали....

1 част
Той призна, че е бил на около 6/7 години, майка му и баща му са израснали заедно, майка е взела сестра си със себе си и е заминала за Анкара при баба си, а той е останал с татко, татко е работил през деня и е бил принуден да го напусне сам вкъщи, когато един ден татко си дойде, видях как седя на балкона със спуснати крака, дори нямаше решетка, татко изтича на петия етаж и едва не получи инфаркт
И той разбра, че това не се случва и нямаше друг избор, изпрати ме в сиропиталище и всяка вечер идваше при мен и не си тръгваше, докато не заспя
Имаше едно момиче в сиропиталището, нямаше баща и майка, веднъж я залюлях на люлка и случайно ме удари отстрани, получих дълбока рана отстрани и веднага ме закараха в болница, която беше до сиропиталищата, беше психиатрична клиника, наложиха ми шевове и превръзки, когато татко дойде при мен, той ме видя в това състояние, отиде веднага си събра нещата, докато сега си спомням празния звук на този железен шкаф, тогава аз веднага си казах всичко татко ме вземаше и беше много щастлив, същата вечер татко ме хвана за ръката, качи се във вагона и отиде в Анкара при мама и така мама и татко се помириха и семейството се върна в Истанбул и аз съм много благодарен съм на момичето, което предизвика тази история и наистина се надявам, че тя е щастлива, ако ме познае, ако сега гледа тази програма от съда, предавам дълбоката си благодарност на нейните благодарности за това, че бях ранен благодарение на тази рана, моя татко и мама сравнени

2 часть
Как вы помните свою маму вашей детстве?
Эркан очень расчувствовался когда речь пошла о маме🥺

Моя мама была очень трудолюбим она днём работала другом месте ночью дома она шила платье на заказ, когда сделали заказы с вышивкой было очень дорого мама обрадовался что может зарабатывать чуть больше и мы тоже вместе с ней обрадовались и ещё она из муки сделала клей для обои не знаю как ну она сделала это очень хорошо продала я тоже пошел с ней пробовать и я воду тоже продавал однажды три четыре пацаны забрали мой термос выпили полный термос воду и копейку не дали я спросил дайти деньги они не дали и били меня 😃
Ну с потерии мамы не могу смерится очень тежёло без нее по крайней мере для меня
Я похоронил ее в кладбище близко своего дома каждый день прохожу мимо ее могилу очень тежёло это не объяснит словами

част 2
Как си спомняте майка си от детството си?
Еркан беше много емоционален, когато стана дума за мама🥺

Майка ми беше много трудолюбива, работеше на друго място през деня и вечерта у дома, шиеше рокля по поръчка, когато правеха поръчки с бродерия, беше много скъпо, майка ми се радваше, че може да спечели малко повече и ние също бяхме възхитени от нея и тя също направи лепило за тапети от брашно знам колко добре го направи много добре продадено аз също отидох с нея да опитаме и аз също продадох вода веднъж трима четирима момчета ми взеха термоса изпиха пълен термос вода и не даде нито стотинка Поисках пари не ми дадоха и ме биха 😃
Е, със загубата на майка ми, не мога да се измервам много трудно без нея, поне за мен
Погребах я на гробище близо до къщата ми всеки ден минавам покрай гроба й, много е трудно да се обясни с думи

част 3
Какви са отношенията ви със съпругата ви?

Няма да кажа, че това е любов, защото думите любов стават много евтини между мен и жена ми.
Той е всичко за мен, той може да бъде съпруга, приятел, майка, човек, който може да отвори душата ми, човек, който може да сподели тъгата ми с мен, тя е всичко за мен, човек, който може да ме разбере без никакви думи.

част 4
Вашият син вече е на 18
Какъв съвет бихте дали на сина си до края на живота му?

Бих посъветвал сина ми да бъде честен никога да не лъже, защото ако излъжеш един човек, той ще каже друг на друг и по този начин твоята лъжа ще се разпространи и се опитай да не предаваш приятелите си в името на славата в името на пари, не продавайте честта си
И дори когато остарея без помощник, той няма да ме остави на мира 🙏
Въпреки че синът ми не е толкова лош, той е много добър, добре, кой знае, може би съпругата няма да е добра и ще каже, че не искам да виждам баща ви

Превода е направен от чичко гугъл, ако има рекламации отправете ги към него Joy

До утре сладурки

# 309
  • Стара Загора
Добро утро,момичета  

Утрото е много важно!
Често от него зависи настроението през целия ден!
нека вашето утро бъде вълшебно,а деня прекрасен!

ЗлатиАни
благодаря за инфото,снимките и пожеланията
Скрит текст:
Ани,жалко,че децата няма да ти дойдат на гости...,но те младите всички  са така!
Нашите и те  по празниците се събират с компания, или са някъде...

Злати,хубаво се забавлявам с малкия...събуди се в 5 часа тази сутрин!

Снощи Хатидже е качила снимката и е написала"Възпалено гърло натоварване"

Айча пише "Фотон,който те кара да кажеш,че лятото ще дойде!"

Хубав неделен ден на всички

# 310
Здравейте,момичета! HugTwo Hearts

Окъснях,но нямах интернет и телевизия.Не беше ми се случвало от години.Не знам каква е била аварията,
тъй като деж.тел. не отговаряше.Явно са го изключили,че много ще ги търсят.
Така,че рано гласувах и наготвих.Първо дойде телевизията,после и нета!

Ани Hug...Боби Hug,благодаря за новите снимки и инфо.

Нови снимки на Еркан с малък фен...пуснати сутринта във ВК

Приятен следобед ви желая! Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 311
Здравейте мили мои момичета. Приятна вечер.  Мислех си днешния ден да ви изчета и поздравя и пак не ми остана време. Как да стане като  още не мога да пиша хубаво с  дясната  ръка. А пък и болките още не са отшумели въпреки че физиотерапията ми свърши.  Явно е, че ще  ме  боли  това дясното   рамо  още  поне 2-3 месеца. Пенсионерките ми казват че на колкото години съм   толкова дни  ще ме  боли -   значи  80 дни  ще се  влача с  тази дясна ръка.  Ами....колкото толкова.  Ще  ги  изтърпя,   няма  друга алтернатива.  Ще  мине  и  април и ще дойде  май.
Много си обичам  Айча  Върлъер /Сабиха/  и Еркан /леле.....забравих му  името??......  Ще се  сетя...А,...ха....Галип  Тюркер!!....
Обичам ви. За Великден  моите от  София  ще  бъдат  тук  при  мен.  Дано дойдат, че да помагат.....  Аз не  мога.
Приятна вечер.  Обичам  ви.

# 312
Добро утро прекрасни

Боби, Злати, Сиси благодаря за  новините, снимките и за това, че сме заедно Hug

Сиси много съжалявам, че проблема продължава.
Скрит текст:
Иди пак на лекар, да направят отново снимка и ако е необходимо да повториш физиотерапията. Моята дружка миналата година, когато си счупи ръката направи два курса физиотерапия.

Боби и внучето е ранобудно като теб.......Малките сладурчета са така.....

Злати при мен често се случват такива аварии.

Вчера не намерих никакви новини за нашите любимци и оставих за днес да пиша. И днес нямам никакви новини....

Желая ви щастлив и усмихнат понеделник и успешна нова седмица

# 313
  • Стара Загора
Добро утро и от мен,момичета

Днес е чисто нов ден и той е изцяло ваш...
Пожелавам ви да усетите щастието от онези малки нещица, скрити в очарованието на една усмивка, един топъл жест, в мила дума или пък сторено добро...
Имайте красив и необикновен ден, усмихвайте се често и без повод, отпивайте на малки глътки от любовта и щастието, мечтайте, идете там, където искате да идете, .. бъдете себе си, живейте на пълни обороти... и не забравяйте, че времето не трябва да се пести, то просто трябва да се живее...
Щастлива нова седмица за всички вас, приятели!

ЗлатиСисиАниблагодаря за пожеланията и за споделеното!

Скрит текст:
Сиси,оправяй се и се отбивай в темата по-често

Цитат
Вчера се състоя премиерата на новата театрална постановка "Подслон" в Craft Theatre с режисьор Ибрахим Сисек (режисьор на пиесата "Стъкло") и сценарист - Хира Текиндор (сценарист на "Стъкло"). На премиерата присъстваха много известни личности, като разбира се дойдоха и актьорите от „Стъкло” Ипек Билгин, Гювен Мурат Акпинар. Както се оказа, нашата Асли също беше на премиерата, но не направи официална снимка за пресата. Един от зрителите на представлението туитна, че Аслъ Енвер е в залата. Благодарение на нея ние, нейните фенове, благодарение на нея разбрахме за това.

https://vk.com/aslienver_love

Хатидже и Бурак също са били на представлението

И ново от Айча

Прекрасен ден ви пожелавам

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 09:40 от bojana maneva

# 314
Добро утро,момичета!

Всяко утро носи нова надежда и нова възможност!Нека не
спираме да мечтаем и търсим път за сбъдване на мечтите!
 Да се насладим на кафето и си пожелаем спорна седмица!

Ани Hug,благодаря за красивия пролетен венец в колажа и за споделеното! Two Hearts
Оставила си кафето,който мине след теб - Боби Hug,Гости Hug или моя милост!

Сиси Hug,дано болките отмината по-бързо! Hands Pray

Скрит текст:
Нямала съм счупване,нито децата!Но моя първа братовчедка си беше чупила първо единия крак в банята,след няколко години другия при др. обстоятелства.Знам че много изтегли докато се възстанови!

📸 Стана достъпна нова снимка на Аслъ от премиерата на пиесата "Подслон" (01.04.2023 г.).
Друг зрител туитна, че Аслъ е била със съпруга си на представлението, изглеждала е много елегантна,
много красива жена.

Скрит текст:

от Аслъ...

На 01.04. в Craft Theatre се състоя премиерата на новата театрална постановка „Подслон“ с режисьор Ибрахим Чисек (режисьор на пиесата „Стъкло“), а сценарист – Хира Текиндор (сценарист на „Стъкло“...син е на Зеррин Текиндор и Четин Текиндор ). На премиерата присъстваха много известни личности, като разбира се дойдоха и актьорите от „Стъкло” Ипек Билгин, Гювен Мурат Акпинар. Както се оказа, нашата Аслъ също беше на премиерата, но не направи официална снимка за пресата. Един от зрителите на представлението туитна, че Аслъ Енвер е в залата. Благодарение на нея ние, нейните фенове, благодарение на нея разбрахме за това.

Ипек Билгин с дъщеря си

Приятен пролетен ден !

ПП Боби Hug ме изпревари с 2 мин. и се повтаряме с някои снимки,но това е новото..и няма да трия...

Общи условия

Активация на акаунт