E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~208

• 37 887
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте мили дружки

Злати HugБоби Hug
Не сложих сутринта кафе, защото снимките ми изглеждаха тъмни, мрачни....не исках да започваме така деня и седмицата.....Вашите кафета повече ми харесват.....

Благодаря за новите снимки и инфото за Аслъ......

И аз попаднах на една снимка с Аслъ и майка й.....

Предполагам, че пътуват към, или се връщат от новия спектакъл....
Много хубава е като бременна Аслъ....Hug

Скрит текст:
Гледам два сериала по ДФ - Черно море и Наследство....Много насилие, много агресия и в двата сериала.....Сякаш вече не мога да издържам на толкова тежки драми.....

Сладки сънища момичета

# 316
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

Приветствайте новият ден с усмивка, прегърнете го с любов,
вдишайте от въздуха,отворете очите си за красивото и започнете
днешният вторник с хубаво настроение и вяра, че ще бъде прекрасен!
И не забравяйте, че тайната на щастието се крие в радостта от малките неща...

Злативчера така се е получило,че сме писали заедно...
Няма нищо,че сме се повторили...Аз например не знаех,че Ипек Билгин е с дъщеря си на снимката!
Хубаво,че си писала,че да и обърна внимание.
Много модерна Есма ханъм и с два чифта очила като мен...

Ани снимката е от клипа,който вчера Аслъ качи в Инстаграм.
Направи ми впечатление,че Аслъ кара джип с десен волан

Скрит текст:
И аз гледам "Черното море" Стигнала съм до 7 серия...
Наистина много насилие! Гледам и "Прощално писмо".Нисък рейтинг има сериала,но на мен ми харесва!
Сега става напрегнато и интересно...

Инфото във VK...

Цитат
Днес Аслъ и нейната майка ни зарадваха. Колко е нежна, много женствена, нашата любима бременна жена

https://vk.com/aslienver_love

Нови снимки от Ози

Пожелавам ви светъл и красив  ден, носещ само добри емоции и хубави случки

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 09:28 от bojana maneva

# 317
Добро утро,момичета!

Ани Hug
Скрит текст:
И аз ги гледам тези два сериала.Те за насилието отнасяха глоби.Но ги плащаха и пак продължават да снимат.Но този  сезон наскоро имаше такова насилие,бутнаха булката вечерта през прозореца.Сериалът е ''Боровинков шербет'' по Шоу тв.Аз не го гледам,но чета коментари.Освен парична глоба ги наказаха да не излъчват 5 еп.!Телевизията ще обжалва...тъй като губят от рекламите,екипът не знам може да снима,но идва края на сезона до края на май и началото на юни и не могат да излъчат това,което е по сценарий.

още една снимка на Аслъ,като тази с майка й...

и от рекламата за банката

Да ви почерпя макар и виртуално за РД на внучката.Да ни е жива и здрава! Kissing Heart

Скрит текст:

Желая ви приятен ден!

ПП А...така...с Боби Hug пак сме писали едновременно...Wink

# 318
  • Стара Загора
Здравейте отново,момичета

Златиднес отново сме с 1 минута разлика в постоветено това няма значение...Важното е,че споделяме и се срещаме в темата!
Благодаря за почерпката!
Скрит текст:
Да ви е жива и здрава рожденничката,много да ви радва.
Пожелавам и успех в училище и щастливо детство

Приятна вечер на всички

# 319
Добра нощ, мили мои момичета, обичам ви.
Изчетох ви и много ви благодаря за съпричастността. Ще се поуча от  съветите ви.   Хатиджето  става още по-красива след като  роди.  Тя е  нашето откритие.
Колко много й се радвах когато забременя. Не спирах да я  хваля, дори и сега,  че това беше най-хубаво за нея. Омъжи се по любов, роди си също с любов, създаде си семейство за чудо  и  приказ  и  сега  вече  да  се  отдава  на  професията си.
Намислих си да ви  пиша  по  нощите щом като денем нямам време.
Желая ви крепко здраве и  само добруване, добрини  и  доброти.
Лека нощ.

# 320
Добро утро момичета Hug
Днес кафето е от мен

Злати Hug Боби Hug Сиси Hug

Злати
Скрит текст:
На патерица да ви е жива и здрава внучката Да има щастливо детство и успех в училище и живота

Скрит текст:
За Боровинковия сироп четох, че ще го спират до края на сезона и от септември ще го пускат отново. Чудех се защо, но сега разбрах....След като ще има дело трябва време и ако не излъчат епизода както са го заснели се променя сценария и епизодите занапред.....

Снощи не съм влизала в темата, защото
Скрит текст:
имах жлъчна криза......И сега жлъчката ме наболява и ми е притеснено.....

Аслъ е решила, че ще ражда в Турция, дори била избрала името на бебето, но във видеото не разбрах какво е..... Имаше видео с Мехмед Гюнсюр и в коментарите пишеше, че съпруга на Аслъ бил изревнувал....Дали е вярно или са слухове нямам идея....Но писаха, че и съпругата на Къванч ревнувала от Серенай, но той го опрроверга....

Щастлив и усмихнат ден, макар, че е студен Объркаха се сезоните....Мека зима и студена пролет....
Да сме живи и здрави HeartFlowers Four Leaf Clover

# 321
Добро утро,момичета!

Боби Hug,Ани Hug,благодаря ви за пожеланията за РД на внучката!
Сиси Hug

Ани,благодаря за кафенцето и новините!Дано здравния проблем отмине!За ревността на половинките
 в живота се е писало и ще се пише.На журналистите това им е работата!
Скрит текст:
Някои дори се разделят. Като например за този сезон Афра Сарчоулу(игра във ''Фазилет и нейните дъщери'',а сега играе в ''Рибарче'') се раздели с приятеля си Мерт Я.( игра в ''Карагюл''/''Черната роза'',''Любов 101'' и др.).Имаха 4 годишна връзка.

Желая ви хубав ден,макар и мрачен!

# 322
  • Стара Загора
Здравейте,момичета
Сега ми остана време да вляза в темата...

АниЗлатиСиси
благодаря за всичко споделено и за кафенцето от Ани!
Скрит текст:
Внуците и  двамата са болни с температура и от вчера съм при тях...да помогна.

Аслъ Енвер в новата реклама на QNB Finansbank!

Цитат
В нашия рекламен филм, който разказва, че тези, които са наскоро пенсионирани и носят заплатата си в QNB Finansbank за първи път, се радват на пенсионирането си с повишението, което получават, те са останали в Каш, вече не са на възраст, парично повишение до 8 000 TL за пенсионери, аптеки и пазаруване на хранителни стоки с пенсионна кредитна карта CardFinans обяви, че е спечелил пенсионна награда от общо 9200 TL с годишна отстъпка от 1200 TL.

Приятна вечер и лека нощ

# 323
Здравейте момичета Hug
Май форума пак прави проблем. Не можах да сложа емотикон от компютъра - дава грешка някаква....а и есмивките от форума ги няма....

Злати Hug Боби Hug

Злати Афра Сарчоулу заради ревност ли се е разделила с гаджето си....
Много не я харесвам - доколкото си спомням тя е откритие на Йозджан Дениз. Игра във филма "Втори шанс" и от тогава стана известна....Гледала съм я само във филма и във Фазилет. Има кукленска красота, но ми е малко дървена...Сега може да се е променила, не съм я гледала.....

Боби
Скрит текст:
Бързо оздравяване на сладурчетата....Малкото ходи ли на детско заведение....Когато моя внук ходеше на ясла постоянно боледуваше и бях в непрекъсната командировка по бабинство...В яслите и градините водят децата болни, неизлекувани и другите деца се заразяват....Че и аз прихващах от него и постоянно боледувах....

Ще се опитам да сложа една снимка на Аслъ - много е сладка....Не става....Дава грешка 1827 Услугата е недостъпна.....каквото и да означава това.......

По-късно ще опитам пак....

След час, този път стана....

# 324
Добро утро,момичета!

Всеки изгрев, всеки нов ден ни носи надежда, а
всяка надежда е свързана поне с още една мечта!

Боби ..Ани ,благодаря за снимките и видеото с рекламата на Аслъ!

Боби ,
Скрит текст:
Дано по-бързо оздравеят внуците! При дъщерята е същото положение.Един път кихане и хрема,друг път кашлица.Температура по-рядко вдигат.Внукът беше една седмица на градина(първа група е) и се разболя.След него каката,а после и дъщерята в по-лека форма.Сега се лекуват за да дойдат през ваканцията здрави при нас на гости.

Ани,
Скрит текст:
За Афра-да приятелят й ревнуваше от сегашния й партньор в сериала ''Рибарче''.Поне така се писа,но той бързо си намери друга.Филма ''Втори шанс'' навремето не го гледах.

Желая ви приятен ден!

# 325
  • Стара Загора
Здравейте,момичета

Направих си кафе и влезнах в темата да ви нагледам ...
А кафе без сладичко не върви 

АниЗлатиблагодаря ви за всичко споделено, за снимките и за кафенцето от Злати
Скрит текст:
Ани,малкия не ходи на ясла.Той е още на 10 месеца,много е малък,обаче баткото от у-ще носи всякакви вируси и зарази.Този път и аз май се заразих,както и ти си писала.Снощи ме заболя гърлото и се разсмърках.Но както и да е...снощи не са вдигали температу,пият си сиропите и  да оздравяват за празниците и за ваканцията. Злати,дано бързо да се оправят и твоите внуци  и да ти гостуват за Велик Ден!

Няма никакво инфо за патроните...

Цитат
Медиите не подминаха видеото, споделено от красавицата ни, като, разбира се, обърнаха внимание и на коремчето.

Приятна вечер на всички

# 326
Ехо

Злати Hug Боби Hug

Скрит текст:
Бързо оздравяване на внуците Hands Pray
Моя внук е карал скарлатина, ама е преминало. Аз научих със закъснение....И моя син се е заразил. Той като дете изкара скарлатина, ама за нея не се получава имунитет....
Сина ми положи неимоверни усилия да ме отучи да се обаждам и постигна целта си. Вие знаете повече неща за мен от него. Аз също знам, това, което ми каже и когато ми каже. Да можех да върна времето поне  с 25 -30 години назад вече знам какво да правя...но не мога.

Злати
Скрит текст:
След като гаджето на Афра набързо си е намерил нова любов, значи по-добре, че са се разделили...

Момичета, виждам клипове в които пише как Аслъ ще кръсти бебето, но са на испански и нищо не разбирам.
Срещали ли сте някъде такъм коментар, или само блъфират, за да гледат хората клиповете.....

Хатидже е пуснала нови снимки....

Цветно настроение в студената пролет....

Скрит текст:

# 327
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

Приятните неща ни напомнят,че животът е удоволствие!
Нова сутрин и любимо кафе...

АниЗлати
днес имам повод да почерпя...Внука има РД...става на 8 години
Скрит текст:

Ани,и аз попадам на испанските клипове за Аслъ и Ози,но нищо не им разбирам и ми се струва,че са някакви клюки,за да ги гледат хората(както и ти си писала).

Айча е качила снощи нови снимки...

Ози продължава с концертите!

Прекрасен ден ви пожелавам

# 328
Добро утро,момичета!

Ани Hug...Боби Hug,благодаря ви за новите снимки!Не съм попадала на тези клипове,но съм гледала пуснатите в темата.Рекламни са и понякога казват стари неща.

Боби Revolving Hearts
Скрит текст:
Имате си рожденик!Да е жив и здрав внука!
Да бъде умен и отличен ученик за да ви радва с успехите си! Късмет в живота!
Благодаря за почерпката! Wine GlassTropical Drink

Във ВК припомнят,че преди 4 год. на 6 и 7 април 2019 г. Аслъ и Йозджна бяха в Израел и изнесоха 2 концерта.

https://vk.com/aslienver_love?z=video-113248138_456243353%2F18dbf64950f3182fb4
https://vk.com/aslienver_love?z=video-43059533_456241695%2F07ee7e4e1b34c88b59

Желая ви приятен ден!

# 329
Здравейте момичета

Злати, Боби

Боби - Честит рожден ден на внучето ти

Скрит текст:
Да е жив и здрав, да има щастливо детство, да бъде добър ученик и много да ви радва

На цялото семейство пожелавам здраве, щастие и късмет HeartFlowers Four Leaf Clover
Благодаря за почерпката Hug

Злати като влязох във фейса се изненадах, че има много снимки от концерта на Ози и Аслъ в Израел,  сега разбрах защо...

Боби много се радвам, че слагаш нови снимки на Айча ......

само това намерих....

Утре
Скрит текст:
заминавам на село да пръскат за осите. Да знаете къде съм ако не се появя....

Общи условия

Активация на акаунт