E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~208

• 37 504
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета

Три дни празници и дойде времето да правим ДДС-то....По план за последно....Дано всичко да е наред Hands Pray

Злати - нали има една жена казвала "покрай моя Иван, омразих и Св. Иван", та и аз заради Дефне /Дафа/ омразих и актрисата....ама тя все играе такива гадни роли....

От Памуковата принцеса не харесвам и Ситаре /не помня името на актрисата/, ама и тя играе гадни роли....Как да харесам Ситаре, като е голяма интригантка и манипулаторка...А и това, че има връзка с младото момче никак не ми харесва....Голяма развратница е.....

Мамашите пишат "Эркан во время кинофестивали в Дубае"

Нещо съм пропуснала или съм забравила...Кога Еркан е бил в Дубай... На снимките изглежда добре....

Малко клюки....

Цитат
Страница Gossip Pasta опубликовала фото Аслы и Беркина, которое прислал очевидец и написал, что Аслы и Беркин посетили префектуру Малтепе (район Стамбула) управления народонаселения и были очень счастливы!

Спокойна нощ

# 76
Здравейте,момичета!

Ани,за Еркан мисля,че преди време беше в Дубай.Имаше снимки с Дидем!Дано Аслъ и Беркин са все така щастливи!  Flowers Four Leaf Clover
На актрисата изпълняваща ролята на Ситаре,помня собственото й име - Сезин...фамилията й е много трудна за запомняне...започва с Ак...и като се изпише в Гугъл ако ти трябва излиза цялото й име. Simple Smile

Новите снимки за 17 еп.

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

и озета:
Кадир и Мелек стоят лице в лице. Докато Кадир гледа Мелек немигащо, с усмивка на лицето, Мелек обръща глава и се опитва бързо да си тръгне след шока! Мелек, чийто нерви са разбити, се връща в агенцията, звъни на Ситаре , нито за секунда не губи впечатление от срещата с Кадир!Ситаре е шокирана от чутото и отива паникьосана в агенцията!
Зейнеп и Дорук са в залата за срещи! И двамата са много далеч един от друг!Когато Зейнеп нервно се обръща към Дорук и се кани да каже нещо, думите на Дорук я изненадват! След като Дорук информира Зейнеп, че Озан има любовница, отношението на Зейнеп към Озан наранява гордостта му още повече

Еркан и Дилин зад кадър

Желая ви хубав остатък от ден!

# 77
Привет

Скрит текст:
Ако знаете какъв ентусиазън ме е обхванал...Докато направя ддс-то може и да приключа фирмите...Страхувам се....Много хубаво не е на хубаво е казал народа....

Злати благодаря за снимките и преведения озет...

Ами радвам се, че Дорук ще каже на Зейнеп, че Озан си има любовница...Дано да й каже и коя е....Може малко клюкарско да звучи, ама клюките са мъжка, а не женска слабост.....Joy
От снощи си мисля кой образ ще избелят в този сериал...на Ситаре или на Мелек....Защото избелването на образите е част от сценария при комшиите....

Момичета, намерих едно видео на Бризчето с Елиф и Кахраман и с една много хубава песен....

https://www.youtube.com/watch?v=sckoeg9iO9U&t=2s

Поздравявам ви

Хубава вечер

# 78
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Ани, може би, защото е за последно и работата ти спори...

# 79
Здравейте,момичета!

Ани Hug,вече ще си почиваш! Simple Smile

Гости Hug

Днес е сряда,денят за новия епизод на ''Това момиче''. Nature Dizzy

Пуснали са превод на 16 еп. с руски субт.!Не знам защо,но на 15 еп. няма със субт. и аз го изгледах миналата седмица с озвучка.Оставиха ни и с един фрагман за 17 еп.!
https://turkru.tv/eta-devushka-16-seriya.html#subtitry_turkcetur

Ето колекцията за всички епизоди и фрагманите с превод!
https://turkru.tv/eta-devushka-1/

Желая ви щастлив ден!

# 80
Здравейте момичета Hug

11 януари – Международен ден на думата „Благодаря“

Благодаря ви момичета, че в най-трудните моменти винаги сте били с мен Hug
Подкрепяли сте ме, помагали сте ми да преодолея проблемите, за което ви казвам Благодаря Heart

Гости, Злати
Скрит текст:
преди минути свърших и утре ще нося платежните...

Гледах епизода докато работих....
Зейнеп започва да ме дразни...Прекалено се доверява на Ситаре....
Накрая не знам дали разбрах какво се случи, но мисля, че Мелек разбра, че Зейнеп е дъщеря на Кадир...респективно и нейна дъщеря...
Злати ще каже дали съм права и дали съм разбрала нещо....Нямаше думи, само игра с погледи.....

Много съм изморена. Лека нощ

# 81
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Да изпием по кафе и дано денят ни е успешен и спокоен....

# 82
Здравейте,момичета!

Честито на имениците днес! Flowers Hibiscus
Скрит текст:

Ани,правилно си разбрала за финала на епизода!В интернет не беше писано,че Зейнеп е дъщеря на арестувания Кадир!Имаше негова снимка в полиц.кола и пишеше,че е трафикант на наркотици.Но Мине се обади и каза на журналист,че Зейнеп е негова дъщеря.Беше им се ядосала,че я заляха с кафе,без да искат и й изцапаха тоалета!И така всички в офиса разбраха и гледаха таблети и телефони.Ситаре веднага се досети за Мюжгян,но закъсня.Тя видя снимката и сама се досети.Да видим сега как Ситаре ще се измъкне,тъй като знаеше всичко.Мюгян се досети,тъй като преди това видя шофьора си с Кадир и той й раказа всичко.

Думите на Мюжгян от финала.Взети са от ТТ.
"Зейнеп, моята дъщеря моя дъщеря ли е?"
"Zeynep, kızım benim kızım mıymış?"

Онлайн озвучката от снощи
https://turkru.tv/eta-devushka-17-seriya.html#onlayn_ozvuchka

Рейтингът..покачил се е в трите групи..особено в Тотала...вече е 5,00...

на всички сериали от снощи
Скрит текст:
▪TOTAL:

1. #ОснованиеОсман - 11.90% (+0.45)

7. #ТаДевушка - 5.00% (+0.78)

9. #Крупье - 4.37% (+0.50)

12. #ШансЖизни - 3.38% (-0.46)

21. #НулевойДень - 2.08% (+0.04)

34. #ГородскойДоктор - 1.17% (-0.10)

▪АВ:

1. #ОснованиеОсман - 7.75% (+0.82)

5. #Крупье - 4.04% (-0.14)

9. #ТаДевушка - 2.52% (+0.04)

13. #НулевойДень - 2.17% (-0.18)

14. #ГородскойДоктор - 1.93% (+0.04)

15. #ШансЖизни - 1.85% (-0.98)

▪АВС:

1. #ОснованиеОсман - 10.82% (+0.77)

7. #Крупье - 4.75% (+0.16)

8. #ТаДевушка - 4.04% (+0.67)

12. #ШансЖизни - 3.13% (-0.04)

14. #НулевойДень - 2.80% (-0.36)

25. #ГородскойДоктор- 1.68% (-0.09)

Хубав ден,макар и дъждовен да е при нас!

# 83
Здравейте отново по нощите....

Гости Hug Злати Hug
Днес при нас валя първия сняг....
Скрит текст:
В тази връзка свърших много работа.....Първо ходих до банката да занеса платежните. След това ходих да пазарувам, че ако стане поледица да не излизам...След това ходих да занеса храна за котките на дъщерята на съседката, за да има с какво да ги храни....Не можах да се порадвам на снега - падаше на едри парцали....Беше много красиво, но ми се наложи три пъти да сменям якетата, защото снега мокреше...

Злати много се радвам, че правилно съм разбрала финала на епизода...
Надявам се, че вече Мелек ще се промени....Може би ще закриля Зейнеп от игричките на Ситаре....
Незнам каква е причината да зареже дъщеря си, но си мисля, че в нея ще проговори майчиното чувство.....
А като видях и рейтинга в тотала много се зарадвах...Дано зрителите да оценят сериала и да видим историята както са я замислили сценаристите....Hands Pray

Репортаж с Аслъ Енвер след спектакъла "Стъкло"

Цитат
Ж: Добрый вечер. Как вы, мисс Аслы?
Мы скучаем по вам, мы ждем вас. Рады наблюдать процессы беременности. Как проходит беременность?
Аслы: - Хорошо, все в порядке. Благодарю.
Ж: -Узнали ли вы пол ребенка?
Аслы: -Нет, господа.
Ж: -Ну а тяга есть и т.д., госпожа Асли? Как дела, этот процесс у вас идет хорошо?
Аслы: - Я вам кое-что скажу. Спектакль занимает два с половиной часа. Да, я плачу уже два с половиной часа. Я так устала, простите меня сегодня. Все отлично. Знаешь, я вне игры...
Ж: - Клянусь Аллахом, вы прекрасно знаете.

Превод от чичко гугъл...

Ж: Добър вечер. Как сте, г-це Аслъ?
Липсваш ни, чакаме те. Радвам се да видя напредъка на бременността. Как протича бременността?
Аслъ: - Е, всичко е наред. Благодаря.
Ж: Разбра ли пола на бебето?
Аслъ: Не, господа.
Ж: - Е, има ли желание и т.н., г-жо Асли? Как си, добре ли върви този процес?
Аслъ: - Ще ти кажа нещо. Спектакълът продължава два часа и половина. Да, два часа и половина плача. Толкова съм уморен, прости ми днес. Всичко е наред. Знаеш, че съм извън играта...
Ж: - Кълна се в Аллах, много добре знаеш.

https://www.youtube.com/watch?v=rSyumCnlMW0&t=1s

Лека и спокойна нощ Sleeping

PS
Добро утро Hug Петък 13-ти е
Числото 13 е свързано с много суеверия.А когато добавим петък  това всява страх и всякакви ужасии....Няма да ви разказвам легенди за числото 13-ти. Всеки може да ги намери в интернет. И на този фатален ден съм се родила. По този повод да се почерпим виртуално....Заповядайте Hug

Скрит текст:

Да ви е сладко Hug

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 09:53 от MAMA-AN

# 84
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
на Ани от сърце...Да е жива и здрава....И най после да намери повече време за почивка без работа....

# 85
Здравейте,момичета!

Ани ,честит рожден ден,скъпа!
От сърце ти желая да си жива и здрава!Много щастие и късмет!
Благодаря за почерпката! Wine GlassTropical Drink

Приятен и щастлив ден!

============================================================

--------------------------------------------------------------

ПП Редактирам за да пусна откъс от 18 еп. на ''Това момиче''.
Много емоционален с позната песен на Сезен Аксу - ''Biliyorsun''/'Ти знаеш'' от други сериали.
Да видим Мелек ще използва ли отново чувствата на Кадир към нея!

https://youtu.be/0tluWnEEF3s

Откъсът/ Ön İzleme/ с руски субт. на песента!Рускините са писали 1 фрагман,но това е откъс тъй като
дават една сцена от срещата на Кадир и Мелек.При фрагмана дават няколко сцени на героите.
Използван е припева на песента:
NotesИ ти като мен виждаш истината
И ти като мен знаеш, че не можем да бъдем заедно
Ти принадлежиш на друг свят, мили
Ти вирееш върху почвата на своя свят
Musical Note
https://turkru.tv/eta-devushka-18-seriya.html#frag_1_(subtitry)

Потърсих превод на песента на бълг език и излезе превода на Бризчето Hug от ИН!
Пуснете от линка за да чуете песента.

https://youtu.be/mqVqxqdaY2w

БГ превод на цялата песен взет от интернет.
Скрит текст:
Знаеш

Животът понякога е толкова жесток
Улавя една малка празнина в теб
И без да се усетиш, когато си най - слаба
Ранява те в сърцето

Дори и ръцете ти да са вързани
Дори и в главата ти да бушува буря
Дори и да се противопоставяш с всички сили
Ще те хвърли в обятията на безмилостна любов

И ти като мен виждаш истината

Прав си, малко късно се срещнахме
Но дори и без думи се разбрахме
Има неща, които не бива да се казват
Ние с теб преодоляхме думите с мълчание

Човек дори и да се гърчи в болки
И от любовта отново да се ражда
Дори отново и света да построи
Мечтите и реалността живеят отделно

И ти като мен виждаш истината

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 12:57 от Zlatina3

# 86
Здравейте момичета

Гости, Злати сърдечно благодаря за поздравите, пожеланията и цветята за рождения ми ден И друг път съм го казвала, но отново ще го потвърдя. Безкрайно ценя вашето приятелство. Може да имаме разногласия по отношение героите в сериалите, или актьорите, които участват. Но макар да се запознахме виртуално, винаги усещам съпричастност, загриженост и отзивчивост. След  ден като днешния осъзнавам, че  човек може да бъде богат - богат на приятели, съпричастност и обич. Още веднъж благодаря ви от сърце

Злати - много харесвам тази песен в изпълнение на  Сезен Аксу Hands Plus1 А Текста е страхотен! Благодаря ти, че си се потрудила да сложиш видеата, и българския превод на текста на песента Hug

Към снощното интервю е имало още един въпрос към Аслъ...

Цитат
Ж: - «Как долго Вы будете продолжать играть в спектакле?» 
Аслы: - «Мы не назначали такую ​​дату. Я буду оставаться на сцене столько, сколько смогу».

Хубава вечер момичета

# 87
Здравейте,момичета!

Ани,благодаря за новите снимки с Аслъ след представлението.Журналисти не мислят,че всеки актьор след представление е изморен и задават ли,задават въпроси.Ще кажем,че това им е работата,трябва да пишат,но все пак има си място и начин.Но там е най-лесното място да се причака като излиза.
Относно  ''Biliyorsun'' и  всички останали песни на Сезен Аксу ги харесвам.Почти във всеки сериал пускат някоя нейна песен!Но заради правата им понякога клиповете създадени с нейни песни ги трият!

Аз вчера изгледах 16 еп. със субт. и 17 еп. с озвучката.Заради изтеклото инфо,че Кадир,бащата на Зейнеп е трафикант на наротици,служещите искаха нейното уволнение.Всички разбраха,че фирмата има дългове.Ситаре предложи Озан,след като разбра за изцепката му,че е преспал със Зейнеп,а каза на нея,че не е!Но Дорук  съобщи,че Зейнеп и Озан остават.Двойката им носела доходи.И така ще уволнят някой от персонала,който работи.

Приятна събота ви желая!

# 88
Ехо....
Докато гледах един филм съм заспала и едва сега сколасах да стигна до темата...

Злати когато гледах снимките с Аслъ, точно това си помислих...Ама тя не ги отряза, а им отговаря с усмивка...Явно, че вече е свикнала да я причакват.....
Оле, оле....Озан наистина ли преспа със Зейнеп....липсва ми емотикона от стария форум когато едно човече си въртеше очите....
Имах надежда, че ще се случи вещо междо Дорук и Зейнеп........
Сори ама Зейнеп се прави на ербап, но е глупаво момиче....Хванала се е за Ситаре като удавник за сламка, а тя я лънготи както си иска....

Вече е 15.01. и имаме две дружки, които са се родили днес....

Гости, Честит Рожден Ден мила    

Пожелавам ти здраве, щастие и много късмет Heart

Наздраве и весел празник

Боби, Честит рожден ден

С пожелание за здраве, щастие и късмет

Поздрав за рожденичките и за всички момичета

https://www.youtube.com/watch?v=XK72mrtMdbU

И Ози е тръгнал за рождените дни...

# 89
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Ани,благодаря за поздрава и пожеланията....Днес рожденният ми ден е изпълнен и с тъга, защото е първия без татко....Почерпете се за мое здраве....

Общи условия

Активация на акаунт