E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~208

• 37 507
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Прекрасна Хатджиде Шендил

# 91
Здравейте,момичета!

Гости ,Честит рожден ден!
От сърце ти желая много здраве,щастие и късмет! BirthdayBalloonFlowers Four Leaf Clover
Благодаря за почерпката! Wine GlassTropical Drink

Честит рожден и на Боби!
Бъди здрава,щастлива и успехи,където и да си! BirthdayTadaFlowers Four Leaf Clover

Ани Hug....Азисия Hug,благодаря за споделеното!

Приятна почивка ви желая!

# 92
И още прекрасни снимки на  Хатджиде

# 93
Добро утро в понеделник Hug

Хубав ден и добро настроение.

Гости, Злати, Азисия HugHugHug

Гости благодаря за почерпката Hug

Прекрасна Хатидже, но мноооооооооооооого слааааааба......

Да ни е усмихната и щастлива новата седмица

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 09:17 от MAMA-AN

# 94
Здравейте,момичета!

Ани Hug Азисия Hug

Снощи докато гледах онлайн сериала ''Присъда'' на рекламите видях че пуснаха фрагмана за 18 еп. на ''Това момиче''

https://youtu.be/n82YkXtDZio

Някои мислеха, в руския форум,че срещата на Кадир с Мелек е негова мечта.Но от фрагмана се вижда,че....Срещата на Кадир и Мелек не е мечта, а поредната игра на Мелек!Явно и тя ще
използва Зейнеп в своя полза!Ще успее ли Ситаре наистина да защити Зейнеп?
Дорук май не вярва на Озан,че е имало нещо м/у него и Зейнеп и я защитава!

с руски субт.
https://turkru.tv/eta-devushka-18-seriya.html#frag_2_(subtitry)

зад кадър

Желая ви приятен ден и лека нова седмица!

# 95
Здравейте момичета
Злати сутринта преди да пиша видях, че са пуснали фрагмана за Момичето, но не го сложих, защото ти го слагаш...
Имах друга представа, след като Мелек разбра, че Зейнеп й е дъщеря...Мислех, че у нея ще проговори майчиното чувство...Не съм очаквала изобщо, че ще използва Зейнеп, за свои цели...Но, явно, че в тази жена няма майчински чувства, след като е изоставила дъщеря си и сега ще се възползва от нея.....
В последно време рядко ми се случва да пиша по два пъти на ден, но ми попадна един материал за Биркан Сокуллу -  първия съпруг на Аслъ Енвер....Нямам почти никаква информация за актьора и ми беше интересно да прочета...
Ако и на васви е интересно можете да видите  снимки  и информация за актьора.

https://tvnovellas.blogspot.com/2023/01/14_74.html?fbclid=IwAR2C … rDiTrj3xVBfjETFgc

Приятна вечер

След кратка почивка утре празниците продължават Cocktail

# 96
Здравейте,момичета!

Да ви е сладко кафенцето и чудесен деня.
Честит Антоновден! Blue HeartFlowers Four Leaf Clover
Да са живи и здрави всички именици!

Скрит текст:

За здравето на синът ни Антони! HugKissing Heart
Скрит текст:

Ани,да беше пуснала фрагмана!Аз започнах да пускам инфото тъй като беше на село,когато започна сериала.После имаше някои проблеми.Благодаря за БГ статията за Биркан.Повечето неща ги знаех-
за сериалите и връзките му,освен че е починала майка му.

Новите снимки за 18 епизод от сайта на к.Д

Няма снимки на Зейнеп и Дорук.Повечето са на Кадир,Мелек и Ситаре.
Озетът още не е излязъл на турски език!

Желая ви приятен ден!

# 97
Привет момичета

Както снощи писах, след кратка почивка, празниците продължават...
Антоновден е - честито на имениците Flowers Hibiscus да са живи и здрави и да имат много щастие и късмет HeartFlowers Four Leaf Clover

Злати Честит Имен Ден на синът ти Да е жив и здрав и да се сбъднат всичките му мечти Hands Pray  Честит празник на цялото семейство, бъдете благословени и от Бога надарени Hands Pray
Благодаря за кафето и почерпката Hug

За фрагмана - не се тревожи. знаех, че ще го сложиш - да не обърквам порядките....
Благодаря за снимките от новия епизод и споделените размисли Hug

Нови снимки на Хатидже може би зад кадър от финала на сериала....

Нова фотосесия....

Хубав и спорен да ви е деня

# 98
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Злати, честит имен ден на патерица на твоя син....пожелавам му скоро да те зарадва с внуче....

# 99
Здравейте,момичета!

Ани,Гости,благодаря ви за поздравите и пожеланията! HugHug Дано се сбъднат! Two HeartsTwo Hearts

Днес е Атанасовден!Честит празник на всички,които празнуват! Flowers Bouquet

А сряда е  нашия ден за среща с''Това момиче''!

Превод на озета:
Очите на Мелек са приковани в Зейнеп! Сега тя разбира, че има дъщеря! Но е объркана!Дорук продължава да мачка Ситаре по всички фронтове!
За да бъде забравена новината за Кадир и сменен дневния ред, той организира прием, а водещи ще бъдат Зейнеп и Озан!Тази покана му позволява да се сближи със Зейнеп, а Кадир и Мелек се срещат очи в очи!Докато Кадир се радва да види своята Мелек , на Мелек й е трудно да играе ролята на голямо съжаление...Сега единствената й цел ще бъде да измъкне дъщеря си Зейнеп от ръцете на Ситаре

колаж от ТТ- с кадри на Еркан и Сезин от ''ПП'' и ''Това момиче''

Желая ви приатен ден!

# 100
  • Плевен / София
Стана ясен полът на бебето на Аслъ Енвер и Беркин Гьокбудак. Те очакват момиченце 🥰

# 101
Здравейте,момичета!

Радвайте се на нещата, които имате, а после
продължавайте напред към нещата, които искате!

Гости и аз снощи разбрах,че Аслъ и съпругът й очакват момиченце.Пишеше го във всички групи във ВК и на др.места!Да се роди живо и здраво! На новата снимка,която си пуснала се вижда,че отпред косата й е побеляла.Срещнах инфо,че Аслъ е решила да не боядисва косата си заради бременността си.То така и трябва!

Снощи гледах 18 еп. на ''Това момиче''

Онлайн озвучката от снощи...
https://turkru.tv/eta-devushka-18-seriya.html#onlayn_ozvuchka

рейтингът на този епизод е паднал...

Рейтингът на всички сериали от снощи.Отстъпили са 2-то място на новия ''Крупие'' с Енгин Алтан Д. и Елчин Сангу
Скрит текст:
▪TOTAL:

1. #ОснованиеОсман - 10.88% (-1.04)

7. #Крупье - 4.70% (+0.33)

8. #ТаДевушка - 4.11% (-0.89)

11. #ШансЖизни - 3.07% (-0.31)

28. #НулевойДень - 1.34% (-0.78)

32. #ГородскойДоктор - 1.26% (+0.09)

▪АВ:

1. #ОснованиеОсман - 7.40% (-0.35)

2. #Крупье - 4.86% (+0.83)

9. #ТаДевушка - 2.27% (-0.25)

15. #ШансЖизни - 1.84% (-0.01)

16. #ГородскойДоктор - 1.69% (-0.25)

18. #НулевойДень - 1.55% (-0.62)

▪АВС:

1. #ОснованиеОсман - 9.86% (-0.96)

5. #Крупье - 5.23% (+0.48)

8. #ТаДевушка - 3.45% (-0.59)

14. #ШансЖизни - 2.78% (-0.35)

20. #НулевойДень - 1.91% (-0.89)

24. #ГородскойДоктор- 1.56% (-0.12)

Снощи  пуснаха и 17 еп. с руски субт.
https://turkru.tv/eta-devushka-17-seriya.html#subtitry_turkcetur

Приятен ден ви желая!

# 102
Здравейте момичета Hug
От вчера по обяд нямах интернет и телевизия...
Скрит текст:
Нямах и телефона на доставчика да подам сигнал, на ходих в съседния блок имат каса. Казаха ми, че е станала авария в квартала и, че има в договора 48 часа за отстраняване...Днес привечер ги пуснаха - първо телевизията, след това нета...
С нов телефон съм и сина ми  го е свързал с домашния интернет и не намерих как да включа мобилния интернет...Трябва да отида до офиса на А1 да ми покажат как да си ги менкам...Нощес размишлявах, ако имах да подавам нещо на НАП-а и срока изтича, трябваше да ходя на друго място с лаптопа...Затова не трябва да се оставят да се подават неща в последния момент...
От вчера нямаме и парно....Проблемите никога не идват сами....

Голяма скука е особено без интернет...Снощи не съм гледала епизода...

Гости, Злати сега научавам от вас прекрасната новина за Аслъ - мого се радвам Heart Eyes Дано всичко да мине добре и да си имат едно здраво и красиво като майка си момиченце Hands Pray

Нови снимки от Хатидже....

Приятна вечер

# 103
Здравейте,момичета!

Ани,явно е имало голяма авария.От този вятър всичко се очаква!
Скрит текст:
Аз си имам записани телефоните за телевизията и интернета-на касите и дежурните техници,а също паролите за влизане в лаптопа,на рутера и т.н.

Вчера започнах да гледам онлайн озвучката на 18 еп.,тъй като се бавят със субт.
до следващата сряда с новия епизод.Днес ще гo довърша.

Още една позната песен звуча в 18 еп.! Гости ,я знае...от ''ЗЯ".

https://youtu.be/9NFUkRnsp4s

от 12 еп. на ЗЯ
https://youtu.be/ARlLdZiQe3U

и 15 еп.на ЗЯ
https://youtu.be/Kgjy-UPd4f4

Желая ви хубав ден!

# 104
Здравейте прекрасни

Злати
Скрит текст:
Когато бях ядосана, че изчезна нета и телевизията, не помислих, че може да е от вятъра. Спирали са интернета когато валят проливни дъждове....Но вечерта като си легнах и дрънчат стъклата на терасите си помислих, че сигурно е станало нещо от вятъра....
Тази вечер ни пуснаха парното....
Изгледах едно видео, когато Кадир и Мелек се срещат....Той я гледа с толкова любов....прегръща я, целува й косата....направо го съжалих, защото тази жена не е за него...Тя преследва само собствения си интерес....Със Ситаре гръмнало, че ги събрало.....
Злати сериала, който се излъчва по БТВ от 21.00 часа турски ли е....Тази вечер се загледах...в програмата на БТВ пишеше 10 епизод, мисля, че се казва "Кланът".....

Приятна вечер на всички

Общи условия

Активация на акаунт