Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 10 тема

• 38 262
  • 786
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Уаа, вчера като прочетох сатен си представих пижама, ама то наистина се оказа пижама - пижама. Снимките в сайта както винаги са скандални.

# 556
Здравейте
Може и да е коментирано,но колко дни смед върната пратка възстановяват сумата Алесите
Върнах дефектните боти които ми пратиха и после бяма никакво движение

# 557
Какъв беше дефекта ?

# 558
5 работни дни, след преминаване през отк отдела им.
Здравейте
Може и да е коментирано,но колко дни смед върната пратка възстановяват сумата Алесите
Върнах дефектните боти които ми пратиха и после бяма никакво движение

# 559

Имаше някакви черти по едната обувка,от далече не се виждаха много но,аз по скоро не исках да приема дефектна стока за тази цена

# 560
Момичета, дойде ми парката Навахо, ето малко снимки. Парката е по-тежка, отколкото очаквах и мисля, че ще топли. Пухът на качулата е огромеееен, направо се чувствам като мечка, като я сложа. Отпред джобовете са доста хитри, снимах ги, в едните да си прибираш ръцете на топло, в другите разни неща. Отвътре също е с пух. По-къса е, отколкото си представях, но е добре, защото съм и ниска. Марката е fur free. Пухът се маха и седи по -спортно. Ето и за сравнение алесинската, която върнах. по-кукленска е, но май ще е и по-непрактична. Какво мислите?!

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 11:40 от Море

# 561
На мен парката на Навахо ми прилича на работническа връхна дреха, тази на Алеса е с далеч по-красив дизайн, но според мен категорично трябва да избереш тази, която ти топли повече.🩶

# 562
Днес пристигна роклята плетиво нюд, но ще я връщам. Дължината ми харесва, но стои някак развлечено, въпреки че поръчах XS. Просто има нещо странно в тази рокля. Може би за снимки става, но иначе не ми хареса. Съжалявам, защото мислех, че ще си я задържа. 😕

# 563
Момичета, дойде ми парката Навахо, ето малко снимки. Парката е по-тежка, отколкото очаквах и мисля, че ще топли. Пухът на качулата е огромеееен, направо се чувствам като мечка, като я сложа. Отпред джобовете са доста хитри, снимах ги, в едните да си прибираш ръцете на топло, в другите разни неща. Отвътре също е с пух. По-къса е, отколкото си представях, но е добре, защото съм и ниска. Марката е fur free. Пухът се маха и седи по -спортно. Ето и за сравнение алесинската, която върнах. по-кукленска е, но май ще е и по-непрактична. Какво мислите?!

И двете ти стоят добре. Алесината е малко по-спортно/елегантна. Сутринта излизам аз със зелената на алеса, навън 16 градуса 😂 Май да спираме с парките, че като гледам няма да има и кога да ги носим 😅 Пухът на навахото е изкуствен, нали? Макар че на снимките изглежда много богат и като естествен. Вече останалото е ти как се чувстваш.

# 564
Пухът е огромен, да. Много богат и е изкуствен косъм. Марката като цяло е fur free.

# 565
Адмирации за fur free ,така и трябва .На мен ми харесват и двете как ти стоят Море ,но лично аз съм пристрастна към fur free модела ,заради моите лични  каузи .Море ти имаш ли още дънките light beige ,best I ever had ,който искаше да връщаш в С ?

# 566
  • Варна
Аз съм малко пристрастна, но съм за Навахото. Немското си е немско и ако търсиш качество и топлина това е парката. Ако е повече за фръц-фръц един сезон - Алеса. Иначе може да видиш и друг цвят, имат и в актуалните бежаво и пепел от рози. Гледах си онзи ден в профила че Марикото съм го взимала 2021. Т.е трета зима ще го нося (аз го и носих вече 1-2 пъти де като застудя), не е мръднало, даже следи от употреба няма.

# 567

Извън темата,кой размер е парката навахо и как са размерите ви,чакам една навахо от 20 дни вече ...а на всичко отгоре четох отзиви че не си отговарят размерите, и се притеснявам моята е същата и много ми харесва поне на снимката

# 568
Моята е ХС, смятам, че отговаря

# 569
Моята е ХС, смятам, че отговаря
[/quote
Стискам си палци и моята да ми стане че изглежда мн красива така като я гледам на теб 😍

Общи условия

Активация на акаунт