Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 10 тема

• 38 255
  • 786
  •   1
Отговори
# 570
Аз харесвам тази на Навахо повече от Алеса. На мен лично не ми прилича на работническа дреха, смятам я за по-стилната от двете. Тази на Алеса ми изглежда изключително непрактична, изглежда ми, че се закопчава само с копчета (поправете ме ако греша), което за зимно яке е абсурдно и като цяло изобщо не ме вчепатлява, виждала съм такива якета на Only за по 80 лева. Това, че е fur free и аз го харесвам, стига вече с дрането на животни за глупава суета.

# 571
Да, само с копчета се закопчава, спомням си, че само докато я пробвах и ме изнерви. Не обичам да закопчавам копчета. А тази е с цип и върху него - тик-так копчета. Яката се маха и става доста спортна, с маратонки ще е добре. Не се снимах обаче без пуха. Като я огледах по-внимателно, видях че има вътрешен доста дълбок джоб с цип, освен външните, които също са дълбоки. Спокойно може да не се носи чанта. 😁

# 572
Пуснали са нови модели, даже нови нови, не само нови цветове 😏 жилетките как се държат ми е интересно? Тази синята ми е мн симпатична, но дължините им не ме кефят….

# 573
И а ги гледах тея жилетки, бая ги гледах, ама са ми късички…, ако бяха педя по-дълги изобщо не бих се замислила. Иначе новите неща не са нещо впечатляващо, аз вече чакам пролетната колекция Simple Smile

# 574
  • Пловдив
Още един глас за Navaho, АЛЕСА изглежда постничка спрямо него. Може би заради богатата еко кожа вътре. А и закопчаване с цип определено улеснява живота 😄

# 575
А, за пролетна колекция ще почакате още доста. 🙂Твърде рано е.

# 576
Аз чакам направо лятната , пролетната едва ли ще е нещо особено , а и не ми се иска да харча пари . Последните пролетна и лятна нямаха кой знае какво , даже и тениски не знам дали ще си взема на новите цени .

# 577
Още един глас за наваху. Аз пък не знаех че зелената св закопчава сано с копчета. Аз лично като бързам само ципа вдигам и тик так копчетата за украса ги ползвам 😂

# 578
И на мен ми допада повече тази парка, Навахо. Ще я потърся да разгледам марката.

# 579
Има и една Marikoo, на практика е същата, стил, цена, качество. Виж и нея 😊

# 580
Море, аз може би съм пристрастна, защото я имам, но повече ми харесва тази на Аlessa. Зависи и какъв стил гониш, но тя е по - кукленски изглеждаща и някак си не придава толкова обем.

# 581
На мен също ми харесва тази на Алеса, точно заради кукленския ефект, по-различна е и интересна. Но някакси не смея да резна етикета още при 16 градуса навън Grinning Май ще остане за следващата зима. Иначе якенцето на Навахо изглежда супер и че ще топли много.

# 582
Зелената парка на алесите определено им е най-топлият модел такава, топли повече от бежовата, поне според моите наблюдения. На мен много ми се искаше да е черна, но… няма пълно щастие.

# 583
И аз имам зелената парка и много си я харесвам, не знам вие какво не й харесвате. Grinning Да не говорим, че сигурно е най-топлата връхна дреха, която имам. Grinning  Втора зима я нося. Не ходя по планини, рядко нося дебели пуловери и не обичам да се навличам, така че не ми трябва нещо по-дебело и топло.

# 584
Явно пак подаряват дрехи на кифлите инфлуенсърки.. очевадно е как на конвейер ги подкарват с подаръците, като няма няма и изведнъж профилът на Алеса в ИГ започва да се пълни със сторита от всевъзможни face app-нати хайлайф девойки.😁

Общи условия

Активация на акаунт