Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 10 тема

• 38 249
  • 786
  •   1
Отговори
# 585
Нали трябва да направят рекламата .

# 586
Калина ,ти не обичаш да се навличаш и не ходиш по планини ,но има хора като мен които са много зиморничеви и постоянно им е студено 😀.Аз имам зелената парка и на мен лично ми харесва + топли си за нормална зима и ще подкрепя мнението на Posh ,че това  сигурно  е най-топлата дреха на Алеса.Но при минусови температури едва ли ще топли .Но пък е красива и качествена ,все пак не  са специализирана марка за зимни дрехи .Но пък е красива и аз лично я асоциирам с Коледа ,създава ми такова настроение заради белите кантове .

# 587
Най-топлата парка на Алеса до ден днешен си остава дънковата Watching You Watching me парка. Кръстила съм я "Китеника", защото е със супер дебел вътрешен пухен хастар и тежи сигурно 5-6 кила.😀
Обаче топли страшно и я ползвам за екстремни градски условия:) Зелената също топли, но и аз съм съгласна, че е по-скоро за положителни градуси или Т близки до нулата. Дано преиздадат някой ден дънковата.Simple Smile

# 588
Гледам, че са пуснали charm u oversize блейзъра в бежово. Скоро някоя поръчвала ли е от новите преиздавания, за да каже как са размерите? Имам черния, но е от първоначалното му пускане в С размер, уголемен е ама в ръкавите (отпред на ръцете) е много стеснен. На мен ми се личат кокалчетата, а въпреки това едвам си вкарвах ръката, иначе много си го обичам, защото може да се носи по много и различни начини… И даже колко пранета в пералнята е птнесъл, надписите не са мръднали. Е, пера го наобратно, де. И много ми се иска да го нося с леко вдигнат ръкав, а е прекалено умален в ръкавите….

# 589
Имам блейзъра в няколко цвята. Нямам проблем с вдигането на ръкавите. Бежовият е най-уголемен, другите стоят една идея по-вталени, но по принцип моделът май се води oversized.

# 590
  • София
Да, моделът е oversized. Имам го в черно.   Нямам никакъв проблем с ръкавите.

# 591
Имам го в черно и в бяло. Уголемени са. На черния ръкавите и на мен са ми тесни, докато този в бяло си е с набрани ръкави и е супер удобен за топло време

# 592
А дали може някой, който има това якенце да сподели дали е умалено и кожата как се държи? Като гледам това ще зимата и вече ще почвам да мисля за пролетта... Предполагам нама смисъл да се надявам да е включено в намалението...

# 593
Това яке е доста стар модел, може пък да го включат в намалението.

# 594
А дали може някой, който има това якенце да сподели дали е умалено и кожата как се държи? Като гледам това ще зимата и вече ще почвам да мисля за пролетта... Предполагам нама смисъл да се надявам да е включено в намалението...

Аз го бях поръчвала в С, обаче ми беше тясно в бюста. Надолу пък (в корема) стоеше разтворено и широко, не ми хареса и го върнах. Иначе до колкото помня е нещо като промазка даже, не е точно кожа.

# 595
  • Варна
Много странна кожа е, мен малко ми евтинее на вид отстрани като я гледам. Иначе за времето, споко, февруари тепърва иде. Тя зимата вече е февруари, март.

# 596
Мда, има нещо вярно за зимата Grinning Не мога да разбера и аз много добре от снимките, тя кройката не е много актуална вече май, но ми се струва сладко... Иначе чакам да видя това прословуто намаление, и съм решена този път да участвам в боя за намалени находки хаха

# 597
Борбата е безмилостно жестока😄Ако имате нерви може ѝ да се докопате до нещо. Въпреки, че аз винаги си взимам по 2-3 неща от намаление и то не в първите минути, когато сайта се срива. Аз се борих тези дни за намаление от Zara. Дебнах един панталон и сако, 3 дни през 5 минути сигурно, но си заслужаваше😄Но там има много "дами", които изкупуват цели серии с цел препродажба, не че и при намалението на Алеса след 3-4 дни не започва препродажба по групите.
Мда, има нещо вярно за зимата Grinning Не мога да разбера и аз много добре от снимките, тя кройката не е много актуална вече май, но ми се струва сладко... Иначе чакам да видя това прословуто намаление, и съм решена този път да участвам в боя за намалени находки хаха

# 598
Борбата е безмилостно жестока😄
Направо! Grinning Аз по принцип не се занимавам много, но последния път имаше едно две неща, които ако се бях напънала малко може би щях да докопам на по-сносни цени. А това с покупката с цел препродажба не го разбирам, и за него наистина никога не бих имала нерви... но всеки си знае.

# 599
Гледах разпродажбата на Zara, има много сносни цени, даже тръгнах да си пазарувам, но после се сетих как поседните 3 поръчки от там са 50% трагични и се отказах....Но и на Алеса не съм уцелвала намаления като хората, ако тярбва да съм честна... Дано този път успея да си купя нещо, Гес също имат намаления в момента, ама и там нищо не ми харесва:)

Общи условия

Активация на акаунт