ПИД, PGD\PGS - Предимплантационна диагностика на ембриони - тема 2

• 56 262
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
Не се отчайвай, винаги има надежда. Аз съм с амх 0.6 и съм на 30, под 30 не беше много по-различно амх. Аз се повлиях уж добре от първата ми стимулация преди няколко години (8 фоликула имах), но в крайна сметка само една яйцеклетка беше хубава като качество и се оплоди. Не е важно да са много, а да са качествени 😊. Стискам ти палци тези трите да са твоите и да станат 5дневни ембриончета.

Привет момичета! На 5ти ден от стимулация съм. На 1вия ден ми поставиха еднократно Елонва 150 мг, хормоналните изследвания бяха перфектни с изкл. на това че амх е критично нисък за възрастта ми 0.8, а нямам 30 години още. Днес отидох на контролен преглед и се оказа, че имам само 3 фоликула, които са с някакви отчайващи размери, един само е малко по-"голям" от другите около 13 мм. Доктора включи Puregon днес и утре по 300, и утре orgalutran. Тези 3 фоликула изобщо имат ли шанс? Доктора каза, че реакцията на организма към стимулацията е плачевен и че на база тези резултати, изхода от процедурата ще бъде по-скоро неуспех. Ще правим ПИД или поне това бяха плановете ми, но с този малък брой фоликули дали изобщо ще стигнем до там да тестваме каквото и да е.. отчаяна съм

# 736
Привет момичета! На 5ти ден от стимулация съм. На 1вия ден ми поставиха еднократно Елонва 150 мг, хормоналните изследвания бяха перфектни с изкл. на това че амх е критично нисък за възрастта ми 0.8, а нямам 30 години още. Днес отидох на контролен преглед и се оказа, че имам само 3 фоликула, които са с някакви отчайващи размери, един само е малко по-"голям" от другите около 13 мм. Доктора включи Puregon днес и утре по 300, и утре orgalutran. Тези 3 фоликула изобщо имат ли шанс? Доктора каза, че реакцията на организма към стимулацията е плачевен и че на база тези резултати, изхода от процедурата ще бъде по-скоро неуспех. Ще правим ПИД или поне това бяха плановете ми, но с този малък брой фоликули дали изобщо ще стигнем до там да тестваме каквото и да е.. отчаяна съм
В такъв случай защо не ви канселират опита, да си платите Елонвата и да опитате те пак следващия месец?
При мен се получи абсолютно същото И в крайна сметка от 6 яйцеклетки извадиха три зрели, от които нито една не стигна до ден 5.
Направо като ви чета и изпитвам дежа вю.. Случайно да не сте в Селена?

# 737
При моята първа стимулация извадиха само 2 яйцеклетки, като уж бяха 5 мо не стана така. На следващата стимулация бяха повече, но в крайна сметка при ПИД резултата за едното ембрионче от първата стимулация беше най-добър ииии вчера дъщеря ми тръгна на ясла Simple Smile Дълго стана, но да - гони се качество, не само количество. Обсъдете варианта за замразяване на първата партида и тестване заедно с втората.

# 738
Gelatto, много се радвам, че се включи. С теб сме си писали, имахме доста сходни съдби в репродуктивен план. Някъде четох, че първия опит е като "проба" какво действа реално на тялото и какво не. Може би втория опит ще е моя.. 🥰

При моята първа стимулация извадиха само 2 яйцеклетки, като уж бяха 5 мо не стана така. На следващата стимулация бяха повече, но в крайна сметка при ПИД резултата за едното ембрионче от първата стимулация беше най-добър ииии вчера дъщеря ми тръгна на ясла Simple Smile Дълго стана, но да - гони се качество, не само количество. Обсъдете варианта за замразяване на първата партида и тестване заедно с втората.

# 739
Силно стискам палци!! Наистина първата стимулация е малко опознавателна. Скоро и вашето човече ще ви намери ⭐️

Общи условия

Активация на акаунт