вашият класически хомеопат във Варна

• 250 587
  • 943
  •   1
Отговори
# 120
Интрервюто за определяне на конституция е 50 лева при Джеджев. Прегледите са по 25 лева

# 121
Ние от август 2008 г. ходим при Д-р Джеджев и последно бяхме в края на януари. На нас за първо интервю ни взе по 40 лв., а за проследяване по 30 лв. Първоначалното ни интервю продължи около 1 1/2 час, а следващите около 1/2 час.Честно казано засега резултат не съм усетила от хомеопатичното лечение като се има предвид, че всеки месец ни е сменял лекарството.

# 122
като се има предвид, че всеки месец ни е сменял лекарството.
не работи едното, определя второ, след него трето и така. В такъв случай требва да не се заплаща проследяването.

# 123
не работи едното, определя второ, след него трето и така. В такъв случай требва да не се заплаща проследяването.
Moже и така да е, но кой ги определя  тези условия? На всеки преглед ни е вземал по 30 лв, дори за двете 2х30=60 лв.

# 124
  • Варна
не работи едното, определя второ, след него трето и така.
А това нормално ли е?
Аз посещавам така оплюваните тук боаронци, но с моя хомеопат никога не сме си играли на "тука има, тука нЕма".

# 125
не работи едното, определя второ, след него трето и така.
А това нормално ли е?
Аз посещавам така оплюваните тук боаронци, но с моя хомеопат никога не сме си играли на "тука има, тука нЕма".
Ами не е нормално . На мен ми се е случвало, но по моя вина, защото съм пропуснала даден важен симптом или поради това, че никак не забелязвам детайло. Но не съм плащала за това.
На един курс по хомеопатия бяха казали нещо от рода на  If the remedy didn't help, don't blame the homeopathy, but  your homeopath!
И за мен това е абсолютната и единствена истина. Според мен- като видите, че даден хомеопат не ви помага, не се отказвайте, а го сменете. Добрият за едни може да се окаже недостатъчно добър за друг.

# 126
  • Варна.....

На един курс по хомеопатия бяха казали нещо от рода на  If the remedy didn't help, don't blame the homeopathy, but  your homeopath!
И за мен това е абсолютната и единствена истина. Според мен- като видите, че даден хомеопат не ви помага, не се отказвайте, а го сменете. Добрият за едни може да се окаже недостатъчно добър за друг.
Монда, това може да се сложи като напомняне във всяка една тема, касаеща лекари. Не само хомеопати.
И за да не е чист спам да кажа, че водя детето при д-р Капинчева. Доволна съм от нея и назначаваните лечения.

# 127
Е, тук не съм много съгласна, защото съм била свидетел на това как алопатичната медицина не е могла да помгне  след смяната и на дузина лекари   в продължение на месеци, а хомеопатията е решила проблема за дни.

# 128
Аз си водя децата при д-р Капинчева от 4 години и съм доволна от нея.Още повече че лекува и мен и то успешно.

# 129
изчетх темата отначало, търся добър хомеопат за майка си. Имах адреса на Хаджиева и я изпратих на Христо Попович, но там й казали, че вече не приема там. Знае ли някой нещо по въпроса. Ще бъда благодарна!!!

# 130
здравей адара, ние ходим при доктор Хаджиева, цялото семейство, че и баща ми. тя приема на Христо Попович, но номерът не е 15, а по нагоре по улицата - намира се точно над Ботевата градинка. Можеш да звъннеш на тези телефони: 052-658 565 или на мобилния й: 0888 221 888

# 131
Ива, много благодаря за информацията, щом ходите цялото семейство значи съм на правилния път

# 132
  • Варна
Бих искала да попитам дали някой е ходил при Костадинов за проблем с напикаване при дете? Моята дъщеря е на 4г. и все още се напикава. Бях чула, че хомеопатия може да помогне и се чудя дали да не опитам и това.

# 133
Внимайвайте с д-р Костадинов , познавам го от доста години и двете си деца съм лекувала при него и себе си ... Той беше всеотдаен и заинтересован...,за съжаление положението е коренно различно сега...Превърнал се е в търговец и нищо повече , ако раб. време е от 8.30ч , той задължително ще закъснее с поне час , не откликва на моб. си тел , а когато го прави си позволява да изписва лекарства без да е прегледал пациента...
Това , разбира се са моите впечатления и разочарованието ми от него , затова , когато става дума за остри състояния , повръщане , стомашни болки  и др.(идва им сезона) не разчитайте изцяло на неговата преценка ... Peace

# 134
ползвала съм услугите на Иван Джеджев и съм доволна , излекувахме една херпангина като остро състояние на сина ми , и успешно алергията му към краве белтък

Общи условия

Активация на акаунт