вашият класически хомеопат във Варна

• 250 645
  • 943
  •   1
Отговори
# 600
  • гр.Варна
Някой посещавал ли е д-р Маргарита Георгиева?Някакви впечатления?

# 601
  • гр.Варна
Ние решихме,че ще останем пациенти на колегите на д-т Костадинов!
Ще споделим впечатления след време Hug

# 602
Ужасно съжалявам за д-р Костадинов! Не съм била негов пациент, а много исках, но беше много зает, а аз безкрайно несериозна в опитите си да се лекувам с хомеопатия... може би загубих много, че не започнах лечение при него...
Нека почива в мир! Cry Той бе млад човек и това още повече ме натъжава.

# 603
Здравейте, случайно попадам на темата и съм втрещена от прочетеното за д-р Мишо Костадинов. За мен това е шокираща новина, дотолкова, че не повярвах. Беше предприемчив и много успешен млад лекар. Наистина, това е голяма загуба и не само за семейството и приятелите му.  Sad Нека почива в мир.

Относно килегите, с които поделяше практиката си, имам отлични впечатления от д-р Ганковска. Мама се лекува при д-р Ганковска и д-р Костадинов и това много и помага.

Друг Класически хомеопат във Варна:
Аз лично се доверявам вече 12 години за децата и за себе си на д-р Ева Христова. Тя определено е класически хомеопат.
 След кошмара от боледувания и лежане в итензивни отделения с първите ми две деца, "Доволна съмот нея" е доста скромно казано... Големите ми деца не са пили антибиотици от 12г. и отдавна вече спряха да боледуват, а малкото не е пило никога други лекарства /тъй като тя го пое от бебе/.

Да отглежда здрави децата  е  облекчение и щастие за всяка майка. За съжаление понякога късно разбираме, че това не е въпрос на късмет /"падна ми се здраво дете"/, а на истински добър лекар-хомеопат.

# 604
  • Варна
А къде преглежда д-р Христова? Координати може ли?

# 605
И аз за малко повече инфо за Ева Христова-това същата лекарка, чийто кабинет е в МК Младост на 4ия етаж ли е? Или се бъркам? И какви са цените за преглед при нея, с какво работно време е или всичко е с предварително записване? И последно-тя ли дава лекарствата или пациента си ги купува? Благодаря предварително   bouquet

# 606
Да Емма, Д-р Ева Христова преглежда само с предварително записване. Кабинетът и е в поликлиниката в Младост, а актуална информация за цените на прегледите за моя радост не мога да дам /не сме боледували напоследък/. Понякога ни е давала лекарството директно тя, още в кабинета /главно когато става дима за единичен прием на по-висока потенция/ в други случаи е писала рецепта. Най-добре е да се обадиш по телефона и лично да се информираш за всичко , което те интересува.

# 607
здравейте,

на всички които си търсят добър класически хомеопат във Варна.
Отначало когато започнах да лекувам децата си с хомеопатия бяхме при д-р Каринчева, в началото бях доволна, но когато детето ми беше много болно /при положение че вече ни беше изписала лекарство и за всичко което ме притеснява,трабваше да я информирам, а тя да реагира - да ама не- тя ме прати да търся бърза помощ посред нощ, а детето ми беше с 40 градуса температура. Не мисля, че добрия х. трябва да реагира така при спешен случай.
От близо 3 години лекувам децата а от скоро и ние с мъжа ми при  Александър Папанчев. Той е от София, но всеки месец идва във Варна, никога не се е случвало да не ми вдигне телефона си, дори и посред нощ, независимо колно е часа, дори да е в чужбина или на почивка / а мисля това е много важно/. Помогна много на сина ми , лекувал го е от ангини, болки в ставите, бронхити, пневмония, проблеми с поведението,  /това защото сглупих и извадихме третата сливица/, на дъщеря ми е помагал за фарингити, ларингити, а наскоро успешно лекувахме и стрептокок в гърлото, за който педито каза, че няма спасение освен антибиотик. Аз и моето семейство сме доволни от него, винаги е на линия когато имаш нужда от помощта му, независимо колко е часа и кое време на денонощието е.
Извинявям се за дългия пост и се надявам да съм помогнала при избора Ви на добър класически хомеопат

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 11:30 от pepy_76

# 608
здравейте,

Отначало когато започнах да лекувам децата си с хомеопатия бяхме при д-р Каринчева, в началото бях доволна, но когато детето ми беше много болно /при положение че вече ни беше изписала лекарство и за всичко което ме притеснява,трабваше да я информирам, а тя да реагира - да ама не- тя ме прати да търся бърза помощ посред нощ, а детето ми беше с 40 градуса температура. Не мисля, че добрия х. трябва да реагира така при спешен случай.
От близо 3 години лекувам децата а от скоро и ние с мъжа ми при д-р Александър Папанчев. Той е от София, но всеки месец идва във Варна, никога не се е случвало да не ми вдигне телефона си, дори и посред нощ, независимо колно е часа, дори да е в чужбина или на почивка / а мисля това е много важно/. Помогна много на сина ми , лекувал го е от ангини, болки в ставите, бронхити, пневмония, проблеми с поведението,  /това защото сглупих и извадихме третата сливица/, на дъщеря ми е помагал за фарингити, ларингити, а наскоро успешно лекувахме и стрептокок в гърлото, за който педито каза, че няма спасение освен антибиотик. Аз и моето семейство сме доволни от него, винаги е на линия когато имаш нужда от помощта му, независимо колко е часа и кое време на денонощието е.
Извинявям се за дългия пост и се надявам да съм помогнала при избора Ви на добър класически хомеопат
Д-р Капинчева ли имаш предвид?Каринчева не съм я чувала Thinking Не разбрах сега при кой сте,при д-р Александър Папанчев ли?Щом идва насам,а и винаги е на телефона...Кой не иска такъв всеотдаен лекар Peace Може ли координати Grinning

# 609
От близо 3 години лекувам децата а от скоро и ние с мъжа ми при д-р Александър Папанчев. Той е от София, но всеки месец идва във Варна,
Аз мисля че жената много ясно се е изразила при кого се лекуват сега. Peace
Аз също знам за този Александър той пише в темичката за хомеопатите, ние също се лекуваме при хомеопат от София,който идва във Варна,също съм много доволна,също е на разположение по всяко време ,винаги за всичко,звъняла съм й в 1:00ч през ноща,нямам думи за отношението й,тук във Варна смених 4-ма хомеопати преди това,е,за мен поне тук във Варна не остана читав хомеопат.
Нашата хомеопатка се казва Ани Павлова.

# 610
И аз съм на схемата хомеопат от София. Поддържаме връзка по скайп. Детето още е при варненски хомеопат.

# 611
И аз съм на схемата хомеопат от София. Поддържаме връзка по скайп. Детето още е при варненски хомеопат.
Сподели и ти ако може имена Grinning кой е хомеопата от София и при кого сте  още тук във Варна?Мисля че е полезно да говорим с имена

# 612
здравейте,

От близо 3 години лекувам децата а от скоро и ние с мъжа ми при д-р Александър Папанчев. Той е от София, но всеки месец идва във Варна, никога не се е случвало да не ми вдигне телефона си, дори и посред нощ, независимо колно е часа, дори да е в чужбина или на почивка / а мисля това е много важно/. Помогна много на сина ми , лекувал го е от ангини, болки в ставите, бронхити, пневмония, проблеми с поведението,  /това защото сглупих и извадихме третата сливица/, на дъщеря ми е помагал за фарингити, ларингити, а наскоро успешно лекувахме и стрептокок в гърлото, за който педито каза, че няма спасение освен антибиотик. Аз и моето семейство сме доволни от него, винаги е на линия когато имаш нужда от помощта му, независимо колко е часа и кое време на денонощието е.
Д-р Капинчева ли имаш предвид?Каринчева не съм я чувала Thinking Не разбрах сега при кой сте,при д-р Александър Папанчев ли?Щом идва насам,а и винаги е на телефона...Кой не иска такъв всеотдаен лекар Peace Може ли координати Grinning

Да Капинчева, имах  предвид /техническа грешка Simple Smile/
Да сега се лекуваме при Авександър Папанчев. На 3, 4 и 5 ноември ще е във Варна, координати ще Ви пратя на личната поща.

# 613
дайте координати на доктора, моля! на какъв принцип е посещението във Варна - кабинет ли има, предварително ли се записва час за посочените дати или на свободен прием? цени знаете ли?

# 614
дайте координати на доктора, моля! на какъв принцип е посещението във Варна - кабинет ли има, предварително ли се записва час за посочените дати или на свободен прием? цени знаете ли?

Да записването става предварително, пратих Ви координати  на личната поща

Общи условия

Активация на акаунт