вашият класически хомеопат във Варна

• 250 624
  • 943
  •   1
Отговори
# 615
За мен няма друг така добър хомеопат във Варна. Елия Костова е добра, но там трябва да си милионер най-малко. Таксите са убийствени, няма вторични, третични прегледи, всичко се таксува. Невротерапията й също е безбожно скъпа и не е ясно дали има достатъчен ефект. За хронични състояния не бих я предпочела. Хаджиева току що ме докара до почти пневмония. А от 5 дни й говоря, че съм зле - сякаш не ми вярваше, сега едва дишам. А Къпинчева на времето вкара сина ми в болница от много философстване. С Т 39.7 и жестока кашлица ме караше да чакам ли чакам, а той се влошаваше, докато по спешност ни приеха с двустранна тежка пневмония, детето отслабна видимо, 7 дни не беше слагал троха в устата си....Та, не ми се правят пак експерименти с никой - веднъж опаря ли се - край! Проблема на много варненски хомеопати е, че много на сериозно се вземат. Не разбирам как може да не са разбрали, че връзката и доверието лекар-пациент е най-важна и определяща за лечението им. Те те гледат и едва ли не ти казват, че си малоумен, защото им казваш,че се чувстваш зле! И аз сериозно се интересувам от софийския хомеопат, само ми кажете с всякакви болежки ли се занимава, не ме интересуват остри състояния, а хронични?

# 616
Моля Ви, какъв доктор е тоя Александър Папанчев? Та той самият мили мои няма медицинско образование.Вие отивайки при него на прием питали ли сте го дали има медицинско образование?
Е,аз го попитах,оказа се че няма.Та в тоя ред на мисли и логика си задавам въпроса как може да поверите здравето си в ръцете на човек,който няма медицинско образование. Самата аз останах силно разочарована, но всеки си има право на избор.

# 617
Моля Ви, какъв доктор е тоя Александър Папанчев? Та той самият мили мои няма медицинско образование.Вие отивайки при него на прием питали ли сте го дали има медицинско образование?
Е,аз го попитах,оказа се че няма.Та в тоя ред на мисли и логика си задавам въпроса как може да поверите здравето си в ръцете на човек,който няма медицинско образование. Самата аз останах силно разочарована, но всеки си има право на избор.

А кой е казал, че добрият хомеопат трябва да е и лекар? Хомеопатията си е хомеопатия, медицината - медицина. Както няма универсален лекар (с медицинско образование), а ходим на различни специалисти за различните проблеми, така и хомеопатите не могат да са всичко в едно. Всеки може да се лекува с хомеопатия, себе си и децата си и в момент, в който прецени, че е необходимо, винаги може да се консултира с конвенционален лекар. Все пак хомеопатията не е всесилна и, ако нещата вече не са по силите на пациента, добрия хомеопат дори сам би препоръчал да се потърси лекарска помощ. В много случаи се получава така, че хомеопат, който е и лекар, си действа уж като хомеопат, ама малко и по докторски - схемата, дозировката....някак си не излизат от границата на науката и на това, което знаят като лекари, а точно това може да се окаже, че е проблем когато лекуваш хомеопатично. Аз лично съм посещавала и лекари, които практикуват хомеопатия, и хомеопати без медицинско образование. Не бих казала, че съм по-доволна от лекарите. В крайна сметка в момента и ние сме при хомеопат от София, който не е лекар и се лекуваме по скайп. Въпросът е в това какви отношения ще изградиш с хомеопата, дали гледа да ти вземе парите или целта му е да те излекува. И освен това, не трябва да забравяме, че никой не отговаря за здравето ни и за това на децата ни вместо нас - нито лекар, нито не-лекар. Всяка майка, ако види, че детето ѝ отпада прекалено много и инстинкта и казва, че нещо не е наред, може да си го вземе и да го заведе на лекар, независимо какво казва хомеопата ѝ. На мен ми се е случвало и съм го правила.
      А за Александър Папанчев мога да кажа само, че е наистина добър като хомеопат, независимо, че няма медицинско образование.   В момента за Варна може би действително той е най-добрия, особено за хронични проблеми. А това на кого ще допадне като човек и с кого ще намери общ език е друг въпрос.

# 618

А кой е казал, че добрият хомеопат трябва да е и лекар? Хомеопатията си е хомеопатия, медицината - медицина. Както няма универсален лекар (с медицинско образование), а ходим на различни специалисти за различните проблеми, така и хомеопатите не могат да са всичко в едно. Всеки може да се лекува с хомеопатия, себе си и децата си и в момент, в който прецени, че е необходимо, винаги може да се консултира с конвенционален лекар. Все пак хомеопатията не е всесилна и, ако нещата вече не са по силите на пациента, добрия хомеопат дори сам би препоръчал да се потърси лекарска помощ. В много случаи се получава така, че хомеопат, който е и лекар, си действа уж като хомеопат, ама малко и по докторски - схемата, дозировката....някак си не излизат от границата на науката и на това, което знаят като лекари, а точно това може да се окаже, че е проблем когато лекуваш хомеопатично. Аз лично съм посещавала и лекари, които практикуват хомеопатия, и хомеопати без медицинско образование. Не бих казала, че съм по-доволна от лекарите. В крайна сметка в момента и ние сме при хомеопат от София, който не е лекар и се лекуваме по скайп. Въпросът е в това какви отношения ще изградиш с хомеопата, дали гледа да ти вземе парите или целта му е да те излекува. И освен това, не трябва да забравяме, че никой не отговаря за здравето ни и за това на децата ни вместо нас - нито лекар, нито не-лекар. Всяка майка, ако види, че детето ѝ отпада прекалено много и инстинкта и казва, че нещо не е наред, може да си го вземе и да го заведе на лекар, независимо какво казва хомеопата ѝ. На мен ми се е случвало и съм го правила.
      А за Александър Папанчев мога да кажа само, че е наистина добър като хомеопат, независимо, че няма медицинско образование.   В момента за Варна може би действително той е най-добрия, особено за хронични проблеми. А това на кого ще допадне като човек и с кого ще намери общ език е друг въпрос.
Абсолютно съм съгласна с горе написаното,много добре казано Peace и аз съм била при лекари-хомеопати (3бр) тук във Варна,а в момента ни лекува хомеопат-НЕлекар-е,трябва да ви кажа че се справя в пъти по-добре и по-успешно и в остри състояния и за хронични,а да не говорим че тук личната ни лекарка и една от спешното твърдеше че последно малкия имал гнойна ангина и 4 дни го лекуваме за гн ангина,а в последствия се оказа че са гъбички ooooh! които самата хомеопатка предположи без да го е виждала детето.
Е,аз бих казала аман от такива доктори Stop
zstar,кой е вашият хомеопат от София?

# 619
  • гр.Варна
ии на мен ми е интересно, кой е този хомеопат от София,който ви лекува по скайп!
Благодаря! Hug

# 620
E как кой Александър Папанчев, който е известен и като Александър тук във форума bowuu

# 621
 Simple Smile Не, не сме при него. Ходили сме, но лично аз не намерих общ език с Александър. Което обаче не пречи да твърдя, че  си знае работата като хомеопат! Жената, която ни лекува се казва Димитрова. Виждали сме се лично 3 пъти и оттогава поддържаме постоянна връзка по скайп. Ако някой се интересува мога да пиша на лични.

"малкия имал гнойна ангина и 4 дни го лекуваме за гн ангина,а в последствия се оказа че са гъбички  които самата хомеопатка предположи без да го е виждала детето" - ние сме имали абсолютно същия проблем. Това беше първото ни излекуване с хомеопатия. Ей това е - добрия хомеопат е научен да вижда симптомите по различен начин от лекарите. Лекарят ще види бял налеп, който най-вероятно е ангина и ще търси лекарство, което да лекува ангина, а хомеопата, който не е лекар ще види бял налеп, който е на еди какви си петна, с еди какъв си цвят, ще пита жадно ли е детето, топло ли му е и т.н. и ще даде лекарство според тези симптоми, НЕЗАВИСИМО дали са гъбички или ангина. Разбира се не казвам, че всички лекари - хомеопати практикуват така. Разбира се плюс е хомеопата да е завършил и медицина! Но да практикува и медицина и хомеопатия едновременно малко не ми се връзва. Има лекари, които са се отказали от медицината и са се отдали на хомеопатията и практикуват само като хомеопати (пример - Румен Стойчев). Но такива като него май са малко и поне тук в нашия район май е само той...

# 622
Александър наистина ли е добър при хронични заболявания! Опитвам се да излекувам нощно напикаване, но не се получава. Дали да не опитам при него!?

# 623
Да, определено мисля, че е добър избор за по-сериозни проблеми. Ани, не знам от колко време се лекувате, за нощното напикаване може би трябва повече време...
Аз горещо препоръчвам Румен Стойчев. Да, проблем е, че е чак в Добрич. Но предвид това, че във Варна нямаме голям избор, мисля, че си заслужава да се ходи при него за по-сериозни хронични проблеми. Освен това човека си ползва интернет и може би си има начин да се спести постоянното ходене до Добрич...знам ли....има ли някой при него?

# 624
Ани моя приятелка лкуваше същия проблем при вашия хомеопат и те не успаяха да го изчистят. незнам защо така се получава. Още не са намерили начин да се справят. Надявам се да намерите пътя.

# 625
От 4ри години се лекуваме, но последната година просто се отказах. Още в началото ми препоръчаха Стойчев за нощно напикаване, но аз реших че Варненски хомеопат също ще ми помогне. Е, не успя, но за всичко останало съм много доволна. Направи така че вече ходим 1 път годишно и то на проследяване.

# 626
  • Varna
Да дам отчет и аз.Почнахме с Хаджиева-освен да си пробутва добавките и да излекува една гнойна ангина,друго не направи.Имаме хроничен проблем и тя успя на два пъти да ни докара до болница.ПОсле пробвахме с Джеджев-остри състияния,като летен грип и ангина излекува успешно.Но детето ми е с астма и спазъм той не може да разпознае-това ни докара една пневмония и бронхит.Последно пробвахме при Ева Христова-тя успешно ни отказа от хомеопатията.Бях стриктна и изпълнителна,особено с Христова,защото това ми беше трети и последен опит.Резултатът при нея-за да ни изчисти от лекарствата си докарахме отит,бронхит и спукано тъпанче(това на едно)в резултат сама ни каза да почваме АБ.Втория път от лек ларингит бяхме на Урбазон и сега последно сме пред пневмония.Ееее нямам нерви вече да опитвам.
Радвам се изключително на успелите да намерят своя хомеопат.Аз не успях

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 19:31 от beki81

# 627
Ани, след толкова години, предполагам сте изключили евентуален физиологичен проблем, който може да е причина....за 4 години определено би трябвало да имате напредък...понякога хомеопата, колкото и добър да е някак не може да усети пациента си, лечението зацикля някъде и нещата не се получават. Има хомеопати, които сами препоръчват на пациента си да отиде при техен колега. Ани, не се отказвай от лечението, смени хомеопата. Ако действително не ви е физиологичен проблема, значи има смисъл да опиташ и при друг....

# 628
Някой има ли представа къде приема д-р Ганковска в момента,защото от кабинета на д-р Костадинов казват че към момента нямат право да работят

# 629
Да дам отчет и аз.Почнахме с Хаджиева-освен да си пробутва добавките и да излекува една гнойна ангина,друго не направи.Имаме хроничен проблем и тя успя на два пъти да ни докара до болница.ПОсле пробвахме с Джеджев-остри състияния,като летен грип и ангина излекува успешно.Но детето ми е с астма и спазъм той не може да разпознае-това ни докара една пневмония и бронхит.Последно пробвахме при Ева Христова-тя успешно ни отказа от хомеопатията.Бях стриктна и изпълнителна,особено с Христова,защото това ми беше трети и последен опит.Резултатът при нея-за да ни изчисти от лекарствата си докарахме отит,бронхит и спукано тъпанче(това на едно)в резултат сама ни каза да почваме АБ.Втория път от лек ларингит бяхме на Урбазон и сега последно сме пред пневмония.Ееее нямам нерви вече да опитвам.
Радвам се изключително на успелите да намерят своя хомеопат.Аз не успях
Аз също се радвам за тези които са намерили своя хомеопат! Аз се отказах още на първата година т.е нямаше и година.Мен Хаджиева ме отказа, но не от хомеопатията, а от "хомеопатите".А наистина вярвам, че хомеопатията и по-точно английската школа лекува успешно Peace

Общи условия

Активация на акаунт