вашият класически хомеопат във Варна

• 250 763
  • 943
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте! Прочетох голяма част от темата, но не цялата.
Интересувам се от класически хомеопат. Лекувала съм се при хомеопат д-р Димкин ( не съм наясно с разликте межди боаронски хомеопат и класически хомеопат; начина на лечение; разликите и т.н.)
При д-р Димкин съм лекувала неврологични проблеми. Лекувала съм се с иглотерапия, лазертерапия, ток, мануална терапия. Пила съм съпътстващо и боаронски лекарства за някои случаи. Изключително съм доволна от нея през времето, през което ме лекува и за заболяванията, за които ме лекува. Първоначално я посещавах по-често, след това прегледите много се разредиха (в годината веднъж или два пъти) , а сега не съм ходила повече от година, за това, за което ме лекуваше през годините.

Причината да потърся класически хомеопат е заради много прочетени мнения за класическата хомеопатия, заради това, че е предпочитана пред хомеопатите лекуващи по боаронски метод. Както писах по-горе, не съм много наясно, но се намъквам в темата и се надявам да ми се изяснят доста от въпросите, а ако може и някои да поясни, или посочи теми, където да прочета.
Заболяванията, за които бих искала да се консултирам с класически хомеопат нямат нищо общо с тези, за които съм се лекувала преди години при д-р Димкин.

Четох, че препоръчвате Хаджиева и Капинкова, а Костадинов , спряган за един от най-добрите ,вече не е сред живите?

# 706
  • гр.Варна
Ina82Ivanova,тези 2 лекарки съм ги виждала изключително рядко да се допитват до д-р Костадинов,при по-сериозни случаи!
Има толкова хомеопати,които се мислят за "велики" и предписват ХЛ,което не е адекватно....

# 707
Merelenda, виж тук има интересна информация: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=211286.0

# 708
Merelenda, ако искаш можеш да потърсиш книгата на Атанас Гълъбов - "Хомеопатия за всички". Там доста добре е обяснено кое какво е, какво точно е класическата хомеопатия и каква е разликата с боаронската школа. Обяснен е много добре и принципа на действие на хомеопатията. Лично моето мнение е, че е добре човек да е наясно с тези неща, ако иска да се лекува хомеопатично, така ще знае какво да очаква и за какво да следи. Книгата я има в интернет.Излиза като напишеш заглавието и автора в гугъл. Около 50 странички е.

# 709
Merelenda, виж тук има интересна информация: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=211286.0
Точно това ми трябваше. Много ти благодаря!  bouquet

# 710
Нашето семейство бяхме пациенти на д-р Костадинов и се е случвало, когато го няма Ганковска или Атаносова да ни лекуват - е всеки път бяха изпсвани по два препарата, които трябваше да давам по схема  newsm78

# 711
Merelenda, ако искаш можеш да потърсиш книгата на Атанас Гълъбов - "Хомеопатия за всички". Там доста добре е обяснено кое какво е, какво точно е класическата хомеопатия и каква е разликата с боаронската школа. Обяснен е много добре и принципа на действие на хомеопатията. Лично моето мнение е, че е добре човек да е наясно с тези неща, ако иска да се лекува хомеопатично, така ще знае какво да очаква и за какво да следи. Книгата я има в интернет.Излиза като напишеш заглавието и автора в гугъл. Около 50 странички е.
Намерих я! Много благодаря и на теб.
Зачитайки се в темата с посочен линк се стреснах. Не само от изпитаното на свой гръб, уж безвредно лечение, но и от прочетеното във форуми, как се предписват лечения от неспециалисти и как се препоръчват Х л-ва от един на друг човек.
В темата намирам и противоречия в текстовете, но май не е мястото да обсъждам тук.
Още веднъж благодаря!  bouquet

# 712
.

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 17:09 от Amica

# 713
ние миналата година посещавахме няколко пъти Ганковска-наистина много мила и отзивчива,вдига телефона,внимателна....НО!!!! -така и не ни помогна,три седмици пихме по ДВЕ лекарства по схема,сменя ги,въртя ги,сука ги и накрая нищо,пихме си пак АБ имахме бронхит.Според мен не е и истински класически хомеопат щом изписва по две л-ва и освен това работи като ДЖи пи зад градска болница,някак не ми се връзва...класически хомеопат до обяд,джи пи следобяд newsm78
Кажете някой ходил ли е при Калушева?

# 714
Аз още съм в търсене. Благодаря за споделеното за Ганковска, май няма да е тя.
В началото на темата четох много добри отзиви за Елия Костова. Интересуват ме по-скорошни мнения, откриваема ли е по телефон събота-неделя, разбира се, в разумни часове? Четох, че често пътува, какво се случва, ако точно тогава ми потрябва, към кого ще се обърна? А при проследяване на настинки, хрема, кашлица при дете, ако се налага да ходим през ден, всеки път ли се заплаща? Не, че парите са най-важното, но все пак, да съм подготвена предварително ориентировъчно колко. Детето боледува често и ако наистина успее да ни помогне да изхвърля всички сиропи и химии от вкъщи и не се стига до АБ, друго няма значение. Може и на лични, ще съм много благодарна за всички мнения.  Praynig

# 715
Merelenda, ако искаш можеш да потърсиш книгата на Атанас Гълъбов - "Хомеопатия за всички".  Книгата я има в интернет.Излиза като напишеш заглавието и автора в гугъл. Около 50 странички е.
Намерих я! Много благодаря и на теб.
Аз обаче не мога да я намеря.Излизат ми само 2 адреса,но не с книгата,а само с името на автора...Може ли линк къде я има Flutter 

# 716
http://www.scribd.com/doc/60881368/д-р-Атанас-Гълъбов-Хомеопатия-за-всички

# 717
  • София - Варна - Бургас
in Memoriam!

Последна редакция: нд, 27 яну 2013, 22:03 от Aleksander

# 718
Тъжно,когато млад човек си отиде!

Да кажа за д-р ХАДЖИЕВА!
1.Много мръсно,направо да не вярваш,а идват толкова малки деца и нагласени служители,а елементарното липсва.Изпишкваш детето,а няма мивка.Къде да се измиеш,незнам..... Mr. Green
2.Предлага на всеки продукти на Аквасорс за мен  с комерсиална цел .Мое мнение.
3.Ние сме с бронхит, тя казва вирус и лекува вирус и то без успех пихме.
Бронхита го разбрахме след като нейното лечение не даде резултат и направихме снимка.

# 719
  • Варна

2.Предлага на всеки продукти на Аквасорс за мен  с комерсиална цел .Мое мнение.

И моето мнение е същото. Peace
Преди повече от 3 години ходихме, "хомеопатичните" бяха на Аквасорс.

П.П. Между другото - не се справи с ангините.   

Общи условия

Активация на акаунт