вашият класически хомеопат във Варна

• 250 451
  • 943
  •   1
Отговори
# 855
по принцип проблемите с кожата често са причинени от паразити в тялото. Аз също се интересувам сега от това- имам груба кожа на места, доста често се почесвам и ми е изписано едно прочистване от лекар , но да видим кога ще го направя.

Влизам с друг въпрос- детето ми е на 1.8 м, започнахме скоро ясла, съответно започна боледуването. Препоръчаха ми д-р Капинчева, но не откривам мнения тук, моля ако някой има отзиви да даде   bouquet

# 856
Здравейте, момичета!
Имам проблем с малката ми дъщеря , от една година  яде само 5 неща. Основно тестено и мляко. Проблемът и е психологически, гади и се от друга храна. Мисля че въпреки че изрично казах в яслата детето да не се насилва са се опитвали да я хранят насила. И до ден днешен когато сядаме на масата започва да плаче и дърпа, така е и в градината в момента. Има страх че ще я караме да яде насила. Искам да ви попитам за отзиви за д-р Лазаров и актуални телефони.
Миналото лято ходихме при д-р Хаджиева, но не ни помогна. Според мен даже не разбра какви са ми притесненията. Опитах се да и обясня че проблема на детето е психически, но тя ми каза че много деца са така злояди. Както и да е. Търся  хомеопат който ще ни помогне да преодолеем този страх.

# 857
  • Варна
Ако става въпрос за д-р Петър Лазаров - кабинета му е в Окръжна болница (ДКЦ 4). Тук са телефоните му.

# 858
Да за него става въпрос. мерси

# 859
  • варна
И ние бяхме при Хаджиева ,бях много обнадеждена ,но не се получи.
Нашия проблем е хрема която може да влачим с месеци и съотеветно детето не може да посещава детска градина .И на мен ми обясняваше как било нормално в носа да се събира секрет ,примерно от влизане от топло на студено и тн и само си сменяме хапченцата ,всяка седмица различно ,но нищо не помага до там че да го излекува .Отделно скъпите хранителни добавки и абонамента от 100 лв и направо златна работа .
Всъщност всичко се оправи като я спяхме от градина ,но сега предстои пак да тръгва и просто неми се мисли какво ще тава .

# 860
mimenceto смени хомеопата. Ние също бяхме при въпросната докторка, все едно си прочетох историята в поста ти - с разликата, че дъщеря ми още не ходи на ясла. Когато й казвах: Хърка й носа или тече й носа, ми се отговаряше " Иии какво от това - и на мен ми тече носа - времето е такова сега !" Това отговор на лекар ли е? Всяка седмица ново лекарство, върхът беше като ни изписа комбиниран хомеопатичен спрей за нос ! На въпроса ми - нали лекуваме с едно лекарство? отговорътт й беше : Охх знам аама пръскай там ще й помогне. Е, не ни помогна нищо от последните 6 месеца при нея затова я смених! детето ми не е опитно зайче.
Моят съвет е да не се отказвайте от Хомеопатията, само защото хомеопатичното лечение, което е назначено не е адекватно.

bouquet

# 861
  • варна
За сега съм се отказала от хомеопатията пък и слава богу не ми се е налагало ,аз реших да опитам при нея защото кабинетът е много близо до нас,всички други са далеч и нама как да отида още повече сега с бебето.
Но ние като родители най добре знаем дали като му хърка ,тече или има задържан гъст секрет в носа е нормално .

# 862
mimenceto смени хомеопата. Ние също бяхме при въпросната докторка, все едно си прочетох историята в поста ти - с разликата, че дъщеря ми още не ходи на ясла. Когато й казвах: Хърка й носа или тече й носа, ми се отговаряше " Иии какво от това - и на мен ми тече носа - времето е такова сега !" Това отговор на лекар ли е? Всяка седмица ново лекарство, върхът беше като ни изписа комбиниран хомеопатичен спрей за нос ! На въпроса ми - нали лекуваме с едно лекарство? отговорътт й беше : Охх знам аама пръскай там ще й помогне. Е, не ни помогна нищо от последните 6 месеца при нея затова я смених! детето ми не е опитно зайче.
Моят съвет е да не се отказвайте от Хомеопатията, само защото хомеопатичното лечение, което е назначено не е адекватно.

bouquet
.
От следващият хомеопат доволни ли сте? Справи ли се с проблема?

# 863
  • Варна
Моми4ета,да ви споделя и аз - д-р Джеджев с три ръце!При нас за остри състояние с бързо сменяща се картина и Т не ни помогна и си пихме аб-то,но за хрони4ни неща и хреми с кашлици -шапка му свалям! Имахме някаква хрони4на нощна кашлица,която запо4ваше в определен 4ас и с определена изява поне месец-два...е,за 4 дни и приклю4и.След 3 месеца пък след поредната градинска екстра кашлицата пак се върна,този път я оправи със същото,но в по-висока потенция за няма и 3 нощи.Та ако искате пробвайте при д-р Джеджев - към мамите с хремите Wink вярвам,4е ще ви помогне,не мжое да се вла4и детето месеци наред и онази "докторка" да каже,4е било "нормално" ?  #Crazy

В момента оба4е съм мега раздвоена,понеже нашия убавец  от сопола прави Т Cry всеееки път е това..иде ми да взривя градината ве4е...та мисля да пробваме Капин4ева. Вярно ли е,4е след преглед изписва конституция - тоест определя "подложката" на всеки тип 4овек и ти я дава да си я имаш във висока потенция?Моля споделете,ходилите и доволните   bouquet

# 864

bouquet
.
От следващият хомеопат доволни ли сте? Справи ли се с проблема?

Не мога да твърдя, че след това не се е разболявала, но да - овладявали сме всичко за седмица.

# 865
  • варна
Здравейте,момичета! Има ли някой,който да ходи при Александър да даде отзиви,че не съм сигурна дали си заслужава да продължавам да водя детето при него. Ходихме до София да минем интервюто,оттогава минаха 30 дена и детето не мога да кажа,че се е оправило. От близо 4 месеца е с кашлица, като през това време направи 4-5 бронхоспазъма. Откакто ходихме при него бронхоспазъм не е правил, но продължава да кашля като на моменти кашлицата се засилва,друг път е само по 2-3 пъти на ден. Тази седмица ще го водя пак на консултация да видим какво ще каже. Иска ми се да пробвам и при Радослава Ангелова, но почти няма отзиви за нея. Има ли доволни или разочаровани от нея? Направо вече не знам какво да правя и при кого да го водя Sad

# 866
  • варна
Тези коментари съм ги чела,но да не забравяме,че той е администратор на страницата и всичко отрицателно може да го трие. А бях чела, че може да му се звъни по всяко време,а се оказа,че има правила кога може да му звъниш и кога не Sad Искаше ми се някой, който е ходил при него да сподели дали е доволен, че все още не съм сигурна дали да му се доверя Sad

# 867
  • Варна
Иска ми се да пробвам и при Радослава Ангелова, но почти няма отзиви за нея. Има ли доволни или разочаровани от нея? Направо вече не знам какво да правя и при кого да го водя Sad
От три години сме аз и сина ми при Радослава Ангелова и съм много доволна. Звъняла съм й по спешност в почивни дни, когато е в чужбина по имейл или скайп и винаги помага. Освен това има невероятен подход към децата  Peace

# 868
Радослава Ангелова не е ли педиатър по здравна каса??

# 869
Бихте ли ми препоръчали хомеопат, който се справя с тревожност и паник атаки.  Насочила съм се към доктор Капинчева. Имате ли мнение за нея?

Общи условия

Активация на акаунт