Търся електронна книга - 41

• 108 682
  • 859
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте,търся без успех книгата на дорийн върчу-постоянният глад...пощата ми е desdesdestod@gmail.com..благодаря предваритилно!

# 631
Здравейте, дали някой има книгата на Ви Кийланд - "Проектът" в електронен вариант? Знам, че излезе вчера, но все пак ако някой я има ще е стрхотно GrinningHeart

От издателството не предлагат ел вариант на книгите си, ще трябва доста да почакате, докато някой я сканира и форматира, за да бъде в ел вариант

# 632
Здравейте,
 търся в електронен вариант на: "Разделени Души" и
"Войнско Сърце". Автор Тери Гудкайнд. това е продължение на "Мечът на истината"

# 633
Здравейте, някой да има  "Предложението " на Никол Сноу.

# 634
  • София
Скрит текст:
Здравейте, дали някой има книгата на Ви Кийланд - "Проектът" в електронен вариант? Знам, че излезе вчера, но все пак ако някой я има ще е стрхотно GrinningHeart

От издателството не предлагат ел вариант на книгите си, ще трябва доста да почакате, докато някой я сканира и форматира, за да бъде в ел вариант
Да, тъкмо това коментирахме в другата тема. Много е удобно с е-книгите за закупуване, ама явно издателствата се притесняват от пиратско разпространение.

# 635
ЕС ни санкционира по въпрос за авторско право и други неща и не само нас.
 Няма да е лесно това пиратско разпространение.

# 636
  • София
ЕС ни санкционира по въпрос за авторско право и други неща и не само нас.
 Няма да е лесно това пиратско разпространение.
Имах предвид, че закупена е-книга лесно може да се препраща на приятели и познати, явно това са им притесненията.

# 637
Въпросът е  ,че не само на приятели. И да, падат печалбите ,то и мижави, че сме малък народ, друго си  е голяма държава.

# 638
  • София
Въпросът е  ,че не само на приятели. И да, падат печалбите ,то и мижави, че сме малък народ, друго си  е голяма държава.
При Сиела е най-добре. Плащаш и след няколко минути започваш да четеш книгата. Hands Plus1

# 639
То и книжните книги се дават на познати или заемат от библиотеки, но това не ги притеснява.
Ако не бяха толкова надути цените на електронните книги, хората нямаше да пиратстват, а просто щяха да си ги купуват.

# 640
Така е , няма хартия , печат, разпространение, а цените същите.

# 641
  • София
Така е , няма хартия , печат, разпространение, а цените същите.
Ама пък голямо удобство. Аз чета предимно вечер и на четец, не на хартия, та е-книги са ми идеални. Плащам, вкарвам кода, и воала!

# 642
https://mega.nz/file/HoFDSYgR#9hrirs3YYV6KxsYEPgJZ6mfKIxkR5zI86p_OFWjnfwk - Алис Фини - Камък, ножица, хартия epub
https://mega.nz/file/KplkECZZ#XYKUTUnQZwzeQpl1OVKbZC6QlK_pqBXWp9JPRwiv5F4 - Алис Фини - Камък, ножица, хартия pdf

# 643
https://dox.abv.bg/download?id=e546e2c702# - Империя на желанието - Рина Кент  (днес са я качили в Рулит)

# 644
  • Варна
Пратиха ми "Ледена тишина" на Рагнар Йонасон, но с ДРМ защита, която не успявам да махна. Ако някой разбира пращам му я с молба после да ми я върне в четим вариант и на мен.

Общи условия

Активация на акаунт