Търся електронна книга - 41

• 108 737
  • 859
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте, дали някой има
Пътуващото кафене на Роузи
Пътуващата книжарница на Ария
gerito_petrova@abv.bg

# 751
# 752
# 753
Поредица или е самостоятелна книга?

link=topic=1508309.msg46069967#msg46069967 date=1677436484]
https://mega.nz/file/dWdB1JrI#56P-V9xv_74OvyCSUIGypjbDQizi4npjJRjmVIMQ04M
Изкушението - Кристен Калихан
[/quote]

# 754
  • Бургас
Поредица е ,но може да се чете самостоятелно. Първата книга е Идол, втората Мениджърът и тази е третата

# 755
Здрвейте, знам, че скоро излезе книгата но все пак да си опитам късмета. Някой случайно да има Отмъстените на Тижан и ако я има да ми я пратите. Благодаря предварително.
stiliiana_vasileva@abv.bg

# 756
  • София
Търся "Под прикритието на нощта" на Нора Робъртс.
В онлайн библиотеките от 1-ва страница не я открих.
Моля, ако някой разполага с книгата, да я сподели с мен.
Благодаря!

# 757
Здравейте, търся Смърт край реката на Мейвис Дориъл Хей

# 758
# 759

Вили, благодаря за линка на книгата, но пробвах да го изтегля и ми дава някаква грешка.
Дали ще Ви е удобно да качите пак, за да мога не само аз да го дръпна. Благодаря! И хубав ден! Flowers Hibiscus

# 760
Здравейте,и аз ще помоля за "Порочна омраза" .Изтеглих файла ,но не се отвори jasil8503@gmail.com

# 761
  • Бургас
Не се отваря,защото не е книга,а някакъв линк

# 762
Не се отваря,защото не е книга,а някакъв линк

Затова помолих, ако е възможно да качи наново книгата, без значение от формата й, стига да я има налична, защото сте права, да. На мен също ми отваря само линк и нищо в него Simple Smile

# 763
  • Euskal Herria
Това е защитения файл, затова не се отваря. Освен от купувача. Ако се свали защитата, тогава може да се чете от всички.

# 764
Това е защитения файл, затова не се отваря. Освен от купувача. Ако се свали защитата, тогава може да се чете от всички.

Тогава няма смисъл от линка, който е пуснала потребителката... Освен, ако не е ТЯ купувача и не може да го отключи, да свали файла и да го качи в МЕГА. Ако ли не - книгата все още в свободен електронен вариант остава недостъпна. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт