Изневяра

• 11 617
  • 275
  •   1
Отговори
# 225
Есме, прати ми линк да го сметна ако можеш.

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 13:05 от Анонимен

# 226
Отсвирвай колегата категорично, но внимателно,  за да не провокираш у него злоба и да избегнеш гадни номерца в работата.

# 227
Няма нужда да го отсвирваш. Радвай му се докато ти омръзне.

# 228
Това всичкото са оправдания. Не било зле. Де да знам, ако животът ми от-до е само в категорията 'ужасно - не е зле', значи всичко реално е зле, ама си затварям очите от страх.

# 229
Аз като форумния детектив да те посъветвам да не даваш много детайли. Щом аз се сетих кой ти е ника, и други хора може да схванат.
Моят съвет е: Не ги мисли тия мъже. Ни твоя, ни колегата. На първо място си ти + детето, оттам нататък както решиш. На твое място бих внимавала и не бих за нищо на света разкривала на мъжа си изневярата, защото това може да го нарани прекалено, а полза няма. (Освен да го нараниш за ниското му либидо, но според мен не си струва след 10 сравнително хубави години.).

# 230
  • София
На колегата му е харесало, явно. Но там шансът нещата да не зазлеят по всякакви начини в даден момент е много малък. Но пък си представям след години с по 2 пъти в месеца, какво е 2 пъти за една нощ. И то по негово желание.

# 231
  • ЯМБОЛ
Интересно от какво семейство е?Имал ли е друга връзка и защо се е разпаднала?Дали не я използва като алиби,за скрита сексуална насоченост?След десет години уж иска дете,но дете може би друг да го направи,че да не се мори...

# 232
B2022 изтрих, което успях. Мислех, че друг човек от темата ще ме разпознае.
Лъвица, да и аз така заподозрях, че му е харесало. Кой знае и той какви дефицити има в брака си.

# 233
  • София
Може и на него жена му да не му пуска Joy

# 234
Аз да се върна на това, че всеки си бил казал нещата - казали са си ги, но отсреща чуваемост нулева. Той не чува, че тя има нужда от секс и продължава да я отбива като досадно сукалче, тя не чува, че за него толкова секс стига, и продължава да се мъчи да го изнасилва. Не чуват, или не им пука, какво иска другият. А аз пак питам, какви са тея отношения?

Много показателно за истината, че говоренето не решава проблеми.
Действието ги решава.

П.С. Наблюдавам начало на известна немарливост във форума. Едва на 16-та страница стигаме до зодиите? Не е на добре. Дано да е само предколедно отпускане

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 15:26 от James42

# 235
Moля ако някой разбира от натални карти и разчитаме да ми пише и на мен Grinning

# 236
Ама и аз да питам, сега какво значение имат зодиите и асцендентите... Кажете, какво за асцендент Везни? Аз и мъжът до мен сме, пък хич не сме сексуално неактивни, напротив... 🤔

# 237
  • София
Само звездите не бяха обвинявани в безсексие, Обоже!

# 238
  • София
Аз си знам - Телец, Козирог или Скорпион.

# 239
Колкото до астрологията, за сексуалната енергия се съди по Венера, Марс и 5 дом, а в синастрия се гледа в кои домове попадат тези планети + Луната и съответно аспектите, които правят.
Напр. Марс/Венера във въздушни знаци или в аспект със Сатурн/Нептун, както и силен Нептун в картата, може да е индикация за асексуалност.

Общи условия

Активация на акаунт