Изневяра

• 11 618
  • 275
  •   1
Отговори
# 210
Според мене си се втренчила в тази връзка и я чувстваш като лична обида срещу себе си, затова се мъчиш да я оправяш. Нито този човек те обича, нито ти него. Защо се мъчиш? (За него не питам, явно му е ок, пък и описанието му е като на сарма в боксерки дори за най-елементарни битови неща).

# 211
И аз не мислех, че са толкова зле нещата. От друга страна няма гаранция, че като останеш сама, ще срещнеш супер  навит за секс, но да става и за съжителство. Аз не знам какво решение бих взела, но вероятно бих поговорила с мъжа си, че нещата не вървят и той къде би живял при евентуална раздяла. Бебе ако стане, трябва и да го гледат двамата, а изглежда отсега се вижда, че това няма да стане...
Но не си натрапвам мнението, не съм там, не знам какви са чувствата на Анонимна към мъжа й, въпреки неговите вечни назлъндисвания.

# 212
  • София
Аз да се върна на това, че всеки си бил казал нещата - казали са си ги, но отсреща чуваемост нулева. Той не чува, че тя има нужда от секс и продължава да я отбива като досадно сукалче, тя не чува, че за него толкова секс стига, и продължава да се мъчи да го изнасилва. Не чуват, или не им пука, какво иска другият. А аз пак питам, какви са тея отношения?

# 213
Отношенията са, че за много други неща същият партньор е адски подходящ. И не се късат лесно, както е видно.

# 214
  • София
Така е, но много хора използват същото оправдание за да стоят във връзки, където има лошо отношение, зависимости, понякога дори насилие. Пасваме си идеално в толкова много отношения, сега заради едни (обиди/алкохолизъм/шамари) ли да разваля всичко. Стоят, и се надяват тези неща да се променят, и да остане само хубавото. Ама те нещата не се променят така. А някои неща не могат да бъдат компенсирани, колкото и всичко друго да си е "на мястото".

# 215
  • Най-красивата страна
Изобщо не бих съдила анонимната.
Млада жена да живее без секс-ами не е нормално,даже не е здравословно,може да си навлече куп заболявания.
Грешката и е,че го е направила с колега-има една поговорка,,Не си вади оная работа там,където си вадиш хляба,,.Но пък не е първата,не е последната.
Това,че е женен-ами и тя е обвързана и няма намерение да се раздели с мъжа си.Тоест изгодно е и за двамата.

Аз на нейно място щях да се разведа и да си намеря свободен мъж.
Защото за мен интимните отношения също са важни.

# 216
Понеже не знам какво е, не мога да преценя добре. На сегашния ми акъл този проблем ми се струва пренебрежим Simple Smile Но ако той съвсем не подема инициатива, а дори двата пъти месечно просто "отстъпва", това не си е за издържане.

# 217
  • Чужбина
Аз бих направил завой към опит за някаква взаимност и наистина чуваемост. От описаното изглежда, че те не говорят на едни и същи езици, не са на една и съща вълна.

Има нещо смущаващо - това разминаване от началото на брака ли е или някой някак си много се променил в последните месеци или 1-2 години?

За да има достатъчно и задоволяващ секс, би трябвало да има привличане и възбуда, а за да ги има, според мен, партньорите трябва поне за момент да са на относително една и съща вълна, дори и на първично ниво.

Не бива да изключваме настъпили промени и у Анонимна (авторката), защото иначе не става ясно как 10 години са създали и поддържали семейство. Не ми се иска да вярвам, че е било само някакво използване на другия, само помощ за отглеждането на малко дете.

Ако човекът и връзката си струват, разумно е да се поработи върху либидото. Просто трябва да се изясни какво и как възбужда мъжа, как да се напаснат с жената...

# 218
За мене нейното поведение пък не е нормално. Извинявай, ама се евеш с чуждо, после не искаш да пуснеш мъжа до теб да пасе, защото извън липсата на секс бил добричък. Естествено, че ще е добричък - живее на аванта в твоето жилище и ти проявяваш разбиране към кривините му. Дали ще е толкова добричък, ако му кажеш да си събира багажа?

# 219
  • SF
Анонимен, знаеш ли часа на раждане на мъжа си? Възможно е да има силно присъствие на водолейска енергия  в картата си. Те са повече приятели, хора на чистите отношения. Сексът не е техния начин на сближаване. Не могат да се чувстват обвинени и не разбират останалите: "какво толкова има в тоя секс!!! Това ли е най-важното! Има толкова по-красиви начини да покажеш на някого, че го обичаш!..." и така нататък. Природа.

А ти не си стигнала дъното и не си поставяй дъна. Чувстваш угризения. Всеки се бори с нещо - лош навик, непремерено поведение, изказани думи, пропуснали сме моменти, не сме достатъчно време с деца, проявили сме мързел. Не сме на дъното. Просто сме хора.

# 220
  • София
Еднократен секс с колега определено не е дъното. Всъщност е някакъв момент, който те кара да се замислиш за дългата си връзка. Помисли добре, плюсове, минуси и дали наистина си готова да се разделиш с този човек и да започнеш начисто.

# 221
  • Чужбина
Мъж се жени за по-възрастна от него жена, с предишен брак и дете от предишния брак. Плюс - ако е така - живее в нейно жилище. Дълги години се скъсва от бачкане, но някой може би го мами и той не може да ползва някаква своя къща, заради която всъщност се е съдирал от бачкане.

На Балканите това е може би профил на мъж тип "рогоносец" - "роб". И той е рогоносец, за добро или лошо, наскоро са му сложени рога с колега на жена му.

Започвам да си мисля, че може би ще е изненадващо той да не търси жена му да го доминира реално в секса и да я гледа с чужди мъже. Сякаш това би обяснило ниското му либидо за стандартен секс...

# 222
Във всяко друго отношение положението при нас не е зле. Разбираме се за много неща. Има доверие, няма ревност. В една посока гледаме и еднакво мислим.

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 13:05 от Анонимен

# 223
  • София
След като 10 години няма чуваемост, едва ли сега ще си отворят ушите. А и да се чуват, като той няма желание, да се насилва ли? А тя самочувствието и либидото ли да си смачква все повече?

# 224
  • SF
Анонимен, не питам коя зодия е. Прави се карта по дата и час на раждане.
Сега да не скочат всички водолеи, че са асексуални! Дата, час и място на раждане трябват, а не зодии. 5,5 сутринта е 5:05? Възможно е да е с асцендент Везни, но така няма да гадаем.

Общи условия

Активация на акаунт