Изневяра

• 12 007
  • 275
  •   1
Отговори
# 105
В случая не съжителстват, а са разделени от обстоятелствата или по собствен избор с много километри. Не ми се струва да е същото.
След като този мъж е толкова гузен и си е признал, без да има никаква нужда да си признава, защото изневярата му е практически напълно недоказуема (друга държава, непознати хора в обкръжението), това не ми прилича на сериен изневерител.

# 106
  • Най-красивата страна
Да,така е.В този случай изневярата е недоказуема.

Той дълго време сам в чужда държава  ...ами колко време ще стои на сухо...нищо чудно да е кръшнал..човешко е..

# 107
Не е човешко, а маймунско. Човеците имаме повече контрол над първичните си импулси.

# 108
  • София
Кое му е човешкото? Утре, ако забременее таз мома и е рискова, ще е човешко да еве други ли?
Аре пет месеца да не са пет години, тя все едно не е млада и не е зорлийка

Последна редакция: нд, 18 дек 2022, 21:52 от Ms.Gorgeous

# 109
  • София
Авторката каза, че има неоспорими доказателства, тоест, доказуемо е било.

# 110
Кое му е човешкото? Утре, ако забременее таз мома и е рискова, ще е човешко да еве други ли?
Аре пет месеца да не са пет години, тя все едно не е млада и не е зорлийка

Аре са, дискриминация по възраст. Само младите ли са зорлии?

# 111
  • София
Тук така се тиражира, че и една казарма не са могли устискат.

# 112
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Животът хич не е само черенобял и тези неприятни истории се случват. Понякога го правят и най-големите праведници... неслучайно тая работа не е като елементарна счетоводна сметка, а има замесени съвсем животински инстинкти. Дааа, знам, всички сте си навързали зверовете в задния двор и няма пускане, ама да си знаете, че понякога така става, че човек може да си забрави за малко акъла някъде.
Трябва да е ясно, че не оправдавам неуважително отношение и не считам, че примиренченство може да е от полза.
Просто мога да си позволя да допусна, че човек може да сгреши и да бъде направен опит да му бъде простено, пък то нещата ще си покажат много бързо накъде ще отидат.
Аз, честно казано, почнах вече да си имам наум за хора,
които са толкова непрощаващи, това от позицията на всеопрощаващата де, както негласно най-вероятно ме определихте.
Колкото за това пред публиката, за чий би ми била публика за такова нещо? Тиквени медали ли се връчват? Ако пиша по тоя повод е точно защото искам да се прочете нещо и от човек, минал по тоя път. Дреме ми колко купи с пуканки ще избуха драгата публика докато ме чете Grinning

# 113
Да бе, няма да си нарежа аз на тънко домашна луканка, ами ше муам гмо царевица?

# 114
Енти път - не се случва, не се случва на всички и не го правят всички. Кръшкането не е нормално, още по-малко пък е тайна обществена норма. Ако беше нормално и/или норма, нямаше да е тайно. Точно толкова е просто. Доста е безочливо да се скача срещу другите заради собствените грешки.

# 115
Да ме гледа в очите и да ме лъже, ей тва няма да го простя. Не самото мушкане. Дори да се опитам да останем заедно, няма да има доверие, а и аз ще я подкарам по същия начин. И каквото има да става, да става. Защо след като отсрещния не може да си контролира желанията, аз да трябва да го правя?

# 116
Защото на мен не са ми възникнали някакви желания, които да потушавам? Винаги ми е било странно това "отмъщение" - ако ти кръшнат, да бързаш и ти да направиш същото? За какво ми е, само нови проблеми... животът не е формула.

# 117
  • София
Когато човекът го няма, просто го няма. Не сте ли заедно сутрин и вечер, не сте заедно. Точка. Колкото и да се иска на някого да имитира връзка или семейство от разстояние, това не е. Това мога да кажа аз. При това положение даже не мога да го нарека "изневяра".

# 118
  • Great Britain
Когато човекът го няма, просто го няма. Не сте ли заедно сутрин и вечер, не сте заедно. Точка. Колкото и да се иска на някого да имитира връзка или семейство от разстояние, това не е. Това мога да кажа аз. При това положение даже не мога да го нарека "изневяра".
Какво го наричаш - едното в другото и душата в рая?

# 119
  • София
Просто следваща връзка. Предната вече не важи, сори. С всички последствия за всички. Всеки по пътя си.

Общи условия

Активация на акаунт