Изневяра

• 11 994
  • 275
  •   1
Отговори
# 90
Aз останах тук в Бг, поради ред причини, работя, а и записах висше, имах билет да замина, но нямаше как, колкото и да исках
Интересни отношения, значи някой ти е купил билет без да те е питал можеш ли въобще да заминеш? Нещо ви се разминава координацията, това по принцип не е добре за една връзка. Той както е бил грижовен и влюбен в теб така може набързо да е станал грижовен и влюбен в някоя друга защото му е била подръка. Двама души ако искат да са заедно си нагласят живота един спрямо друг, няма такива разминавания. Иначе става ама той си е имал причина да замине, после си е имал причина да забърше друго гадже, имал причина да не сте заедно, ама имането на причина не ви оправя връзката ама хич.
Е, няма как да знаем че чак пък от единия секс бил и влюбен.
А това че някой ти е купил билет не означава че те е заставил с пистолет да се качиш на самолета. Или че взема решения вместо теб. В самолета редовно има и празни места.
Аз пък да напиша от опита с дистанционната връзка. Ами 5 години продължи. Ей го на, вече минаха общо 10 и пак сме заедно. По стечение на обстоятелствата точно когато бяхме разделени, се чувствахме повече заедно, борехме се за брака си и да оцелее въпреки разстоянието. Мисля че раздялата ни изгради.
И да, изневярата се забравя, но трудно и с доста нерви.
На моменти се чудя защо някои потребители все търсят "под вола теле". Сега тука бил изневерил, после бил изневерил не 1, а 100 пъти.
И още нещо, 5 месеца сам в чужбина е тежко. Не го оправдавам, естествено, но допускам вероятността да се чувства по-зле емоционално от половинката си тук. Казвам го от собствен опит (загърбвайки факта на изневярата).

Много сте права, билета беше просто така купен, ако случайно успея да замина, но не стана. Повечето жени ми четат поста и се чудят как да го доукрасят и какво остроумно да кажат, така  че да стане още по-драматично, и се чудя това по какъв начин им доставя удоволствие ...

# 91
Залитане еднократно, остава тайна често.
Но авторката е усетила, открила следи и получила признание.
Още ми е чудно при това разстояние как ?! Явно не е било без умисъл изневярата.
Какво ще прави с истината обаче си е неин избор.

# 92
  • Чужбина
https://www.imdb.com/title/tt6437936/

Един от редките добри немски филми.

Напълно изненадващо една госпожа бива диагностицирана с ХИВ..., заради съпруга си.

Както финалът на филма, така и житейските ситуации, са с отворен край. Зависи от координатната система, конфигурацията на участниците в събитията.

Последна редакция: нд, 18 дек 2022, 15:55 от Boris1177

# 93
Залитане еднократно, остава тайна често.
Но авторката е усетила, открила следи и получила признание.
Още ми е чудно при това разстояние как ?! Явно не е било без умисъл изневярата.
Какво ще прави с истината обаче си е неин избор.

Знам, че ще прозвучи смешно, но имах много силна интуиция, че нещо не е наред, при това 2 пъти сънувах, че ми изневерява, а аз от малка имам пророчески сънища. Другото което е, той е много емоционален, по всчико му личеше, гласа му трепереше като говорихме. А за доказателствата които открих, те бяха напълно категорични, но не желая да споделям.

# 94
Аз те разбирам. Подобно беше и при мен, без да ровя усетих.
Въпросът е ти как се чувстваш.
Дали ще имаш доверие..

# 95
  На мен не ми звучи смешно, жените имаме локатори за това.

# 96
Дали ще имаш доверие..

Не знам, все още преусмислям всичко, в дупка съм. От една страна си казвам, че човек прави грешки, но от друга като се замисля, че това го е планувал, че го е направил с ясна мисъл, че изобщо не е помислил за мен и просто не знам ще оставя малко време да мине да ми се изчисти съзнанието

# 97
  • Чужбина
Присъединявам се, че нещата опират до възможност за изграждане на доверие отново и как всичко това се отразява на потърпевшия.

Изглежда, че почти  всички разгласени случаи завършват с раздяла. Но може би има други случаи, останали зад стените на двойката/ семейството, в които нещата се запазват. Може би дори с 50% здравословно продължение...

# 98
  • София
Не мога да си представя да са същите нещата след изневяра. Минимум всякаква лоялност ще ми изчезне на секундата и няма повече да съм му вярна. Разбирам, че има хора, които по някакви причини забравят и прощават. Дали любов, удобство, придобита с годините циничност, защото са същите... Причини може да има всякакви. Но те просто не са налични при всеки един човек. А изневярата, за мен лично, е въпрос на избор. Изкушение винаги може да изникне, и в този момент решаваш, кое ти е по-важното. Всички изневеряващи са си подредили приоритетите в онзи момент.

# 99
В онази приказка имало много вярно ,,дай да не се дебнем, че да не се хванем". Пак казвам от опит, не дебнете нито ровете, нито хващайте тези неща. Смисъл няма. Изневярата е нещо човешко, моногамни хора няма, но като си на 20 не ти се вярва. След 30 човек се променя и лека полека осъзнава кои са истински важните неща.

Кои са, че ми стана интересно?
И за кого по-точно, също така?

# 100
Е как кои? Къщата, колата, децата, това че явно не му е достатъчна, че не нещо на нея не ѝ е наред или че поне така ще кажат хората.
Такова хубаво семейство бяха ...  тц тц тц.
А сега тя трябва да ходи на квартира, децата им големи, смеят се хората, походил малко - голяма работа.

# 101
Аз поне не пиша за прошки - там нещата стават много сложни, с потенциално заложени усложнения в латентна фаза, които може да се активизират в последствие. Изобщо прошката е като рак в ремисия - уж всичко вече е нормално, ама всеки момент нещо може пак да отключи зловредно развитие. Та затова аз пиша за профилактика и превенция, а не за лекуван, ако следвам аналогията. Ако някой съгреши инцидентно по някакво мимолетно стечение на обстоятелствата, то да го прави тактично и тайно, да не излага партньора си, да не допуска да му става навик и да си носи вината в себе си, а не да превръща другия в кошче за душевни отпадъци. И в същото време да не слухти, следи и търси, защото който търси намира. Всички знаем приказката "требе да си верваме, щото ако не си верваме ще почнеме да се следиме, а като почнеме да се следиме ще се хванеме...".
Има и друго - народът е казал и "чуждата кокошка ни се вижда гъска". Ако някой си има природно заложени мераци. но ги потиска, колко ще издържи, докато не изпуши?  па ако прескочи плета на комшията и установи, че неговата птица съвсем не била гъска, ами по-проскубана кокошка от тази у дома, това даже ще заздрави семейството.
Но ако става дума не за инцидентни неща, а за редовно кръшкане или паралелна връзка с любовница, тогава вече нещата са бегали, ама то си и проличава неизбежно. Тогава решението е или развод, или отворен брак, но не и разни прошки след сълзи и молби.

# 102
  • София
Всеопрощаващите са тези, които сами имат нужда да им простят.

# 103
Дали ще имаш доверие..

Не знам, все още преусмислям всичко, в дупка съм. От една страна си казвам, че човек прави грешки, но от друга като се замисля, че това го е планувал, че го е направил с ясна мисъл, че изобщо не е помислил за мен и просто не знам ще оставя малко време да мине да ми се изчисти съзнанието
Мислил е за теб, само че не е мислил, че ще разбереш.

# 104
  • Най-красивата страна
След като жената прости веднъж,Мунчо продължава да изневерява,защото знае,че тя ще прости пак.
И тя прощава-и втори и трети път...и накрая просто започва да си затваря очите-прави се,че не знае и всичко е наред....И за пред хората са семейство...Питала съм жена в такава ситуация не се ли гнуси да си ляга с Мунчо,след като знае,че той до преди малко се е въргалял с друга.Ами,не,не и пречи...Даже е доволна,че той иска секс и от нея.И той доволен,защото си прави каквото си иска.Жената  чака той да зареже поредната любовница...
И така си живеят вече много години..

Последна редакция: пн, 19 дек 2022, 18:52 от Veronikaaa

Общи условия

Активация на акаунт