А това че някой ти е купил билет не означава че те е заставил с пистолет да се качиш на самолета. Или че взема решения вместо теб. В самолета редовно има и празни места.
Аз пък да напиша от опита с дистанционната връзка. Ами 5 години продължи. Ей го на, вече минаха общо 10 и пак сме заедно. По стечение на обстоятелствата точно когато бяхме разделени, се чувствахме повече заедно, борехме се за брака си и да оцелее въпреки разстоянието. Мисля че раздялата ни изгради.
И да, изневярата се забравя, но трудно и с доста нерви.
На моменти се чудя защо някои потребители все търсят "под вола теле". Сега тука бил изневерил, после бил изневерил не 1, а 100 пъти.
И още нещо, 5 месеца сам в чужбина е тежко. Не го оправдавам, естествено, но допускам вероятността да се чувства по-зле емоционално от половинката си тук. Казвам го от собствен опит (загърбвайки факта на изневярата).
Много сте права, билета беше просто така купен, ако случайно успея да замина, но не стана. Повечето жени ми четат поста и се чудят как да го доукрасят и какво остроумно да кажат, така че да стане още по-драматично, и се чудя това по какъв начин им доставя удоволствие ...