Изневяра

• 11 989
  • 275
  •   1
Отговори
# 75
Край мен животът на познатите ми хора се развали след изневяра. На всички. Никой не е бил после по-добре. Така че не виждам някакъв шанс да е можело да е добре, ама те, разбираш ли, не пожелали от гордост Simple Smile

Развалил се е:
- А) защото се е разчуло. А тук пишем да не се рови. Ако не се беше разбрало всичко щеше да е ОК.
- Б) защото е била истинска връзка (любовник/любовница), а не инцидентно кръшкане. разликата е много голяма.

# 76
Иначе всички жени твърдят, че искат верен и честен мъж Simple Smile Ако ги излъжел, не знам си какво.... (Явно само за изневяра не трябва никога да си признава, за там може да има изключение Simple Smile )

# 77
  • София
Разбира се, че има мъже, които не изневеряват. Не го пробутвайте, като чудо невиждано.
И да, никоя не е длъжна да търпи, сакън да не си развали рахата.
Тая мантра, че той ще се находи и ще кротне умря.

# 78
За мен е по-голяма печалба да разкарам кръшкача. Просто съм злопаметна. Няма никакъв шанс някой умишлено да ми направи мръсно, пък аз да седя и да се правя на велика и всеопрощаваща, особено пред публика.

# 79
Виж сега Нарци, то докато сте само още гаджнца, лесно ще го разкараш, ама ако имате обща ипотека и деца? Ми ако след 20 години случайно разбереш, че всяка седмица ходи в почасов хотел с курви

# 80
  • София
Заради ипотеката и децата трябва да мълчиш, амакак!

# 81
Че как, ипотеката е далеч по-високо ниво от телефон. А може и да е на жената.
Нека бъдем реалисти - за 20 години жена да не разбере, че всяка седмица мъжът е на хотелска оргия, може да значи само едно - нещо на втория етаж силно не ù е наред.

Последна редакция: пн, 19 дек 2022, 07:17 от Нарцùса

# 82
Не бе, просто не искаше да го повярва... Иначе беше командировка уж, всяка седмица в друг град , а с колко е бил, не знам... Може и всяка седмица да е бил с различни, може и да ги е сменял периодично... Вероятно..

# 83
  • София
А, че не искаш да си отвориш очите за истината е друга бира.

# 84
  Не знам, не знам, с тия командировки той може би просто иска да го хванат, а тя може би - не.

# 85
Да, де. 'Не искала да повярва' е проблем на втория етаж. Такива обикновено не искат да повярват и че някоя друга може да се раздели с мъж заради изневяра. А сигнали, че някой е склонен към кръшкане си има винаги, не са цъфнали при свършен факт след няколко петилетки.

# 86
За мен е по-голяма печалба да разкарам кръшкача. Просто съм злопаметна. Няма никакъв шанс някой умишлено да ми направи мръсно, пък аз да седя и да се правя на велика и всеопрощаваща, особено пред публика.
И а съм злопаметна. Но да знаете и от другата страна не е лесно. За всичко има причина. Заради изневяра няма да се разделя, защото не искам и мен да ме оставят заради това.

# 87
  • Най-красивата страна
Зависи .
Ако изневярата е еднократна-не бих се разделила.
Но паралелна връзка не бих търпяла.Унизително е според мен.Не мога да си затварям очите за такова нещо и не бих си мълчала.Имам себеуважение и достойнство.

# 88
  • Great Britain
В онази приказка имало много вярно ,,дай да не се дебнем, че да не се хванем". Пак казвам от опит, не дебнете нито ровете, нито хващайте тези неща. Смисъл няма. Изневярата е нещо човешко, моногамни хора няма, но като си на 20 не ти се вярва. След 30 човек се променя и лека полека осъзнава кои са истински важните неща.
Разбира се ,че има моногамни хора.Що за обобщение?

# 89
  • София
Аз се чудя какъв процент от всепрощаващите жени ще изхвърчат на секундата, ако бъдат хваната в същата "тривиалност".

Общи условия

Активация на акаунт