Изневяра

• 11 606
  • 275
  •   1
Отговори
# 60
Гастарбайствуването Wink на българския мъж е трагедията на младата българка от поне едно 200 години насам.
Всъщност не само нейната. Това е прокобата на практически всички малки и бедни страни.
В друга тема пишеше колко е хубаво, че съвременната жена имала право на избор. Има, без съмнение, но това важи и за съвременния мъж. Тоест, жената си остава с правото, а мъжът - с избора.
Wink
Право на нещо си далеч не означава задължителност на реализирането му.
Всъщност цялата история с тия съвременни "права" яко смърди на демагогия. Затова и бъдещите вируси дето ще се пускат, също като предния, първо ще удрят вкуса и обонянието Wink
Trollface

# 61
  • София
И от какво се оплакват тогава съвременните мъже Joy

# 62
Няма как да получиш обобщаващ отговор на толкова личен въпрос.
Аз лично се оплаквам, че не знам от къде ми тече пауйрстииринг-а, като помпата му е суха. Simple Smile
Wink

# 63
Виж сега - ти, че ще му простиш е ясно. Че ще се претръшкаш малко е ясно.
Че няма къде да идеш също е ясно.

# 64
Правилно. Мъжът избира да кръшне.Само не знам защо после и реве...пред рогоноската.

# 65
В онази приказка имало много вярно ,,дай да не се дебнем, че да не се хванем". Пак казвам от опит, не дебнете нито ровете, нито хващайте тези неща. Смисъл няма. Изневярата е нещо човешко, моногамни хора няма, но като си на 20 не ти се вярва. След 30 човек се променя и лека полека осъзнава кои са истински важните неща.

# 66
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Простила съм изневяра, вече бяхме бракувани от две години.
Никак не ми беше лесно, имах чувството, че се варя на бавен огън.
Не мога да кажа, че се забравя, но човек може да приспи егото си и да опита, ако усеща, че човекът отсреща си заслужава. С времето ще си покаже дали си е струвало. При нас драмата се случи 2007, от тогава имаме още едно дете (тогава бяхме с едно момченце, но второто се роди пет години след това, защото с дете отношения не се закърпват, по-скоро рискуваш съвсем да се оплеска работата). Нашите отношения след това са по-хубави от преди.
Никой не е застрахован, нагледала съм се на бракувани мъже и жени, които се възползват от всеки отдал им се случай за разнообразие. Със сигурност не малка част от тях са с половинки, които са много категорични в това отношение, но просто пропускат следата, уверени, че не са сгрешили в избора си и на тях това няма да се случи.
Ако искаш нещата да се оправят, освен всичко, което трябва да прередиш и преоцениш в главата си.... намерете начин да се виждате по-често (за Германия това е възможно) и ясен план за събиране.

# 67
Правилно. Мъжът избира да кръшне.Само не знам защо после и реве...пред рогоноската.

Много добър въпрос - мъжете масово кръшкат, не се заблуждавайте. Но умните не ги хващат, глупавите ги хващат, а хептен тъпанарите си признават.
П.П. Щом мъжете масово кръшкат, какво според вас става с жените? Ако са в чужбина и с гаранции, че няма да се разчуе и няма да има последици, според вас 100% ли ще са живели на пост и молитва след половин година? То нали мъжете с жени кръшкат, не с овце.

# 68
  • София
Имам усещането, че тук е кръшнал, не там.
Там как и къде ще рови, че и да навърже нещата..

# 69
Aз останах тук в Бг, поради ред причини, работя, а и записах висше, имах билет да замина, но нямаше как, колкото и да исках
Интересни отношения, значи някой ти е купил билет без да те е питал можеш ли въобще да заминеш? Нещо ви се разминава координацията, това по принцип не е добре за една връзка. Той както е бил грижовен и влюбен в теб така може набързо да е станал грижовен и влюбен в някоя друга защото му е била подръка. Двама души ако искат да са заедно си нагласят живота един спрямо друг, няма такива разминавания. Иначе става ама той си е имал причина да замине, после си е имал причина да забърше друго гадже, имал причина да не сте заедно, ама имането на причина не ви оправя връзката ама хич.
Е, няма как да знаем че чак пък от единия секс бил и влюбен.
А това че някой ти е купил билет не означава че те е заставил с пистолет да се качиш на самолета. Или че взема решения вместо теб. В самолета редовно има и празни места.
Аз пък да напиша от опита с дистанционната връзка. Ами 5 години продължи. Ей го на, вече минаха общо 10 и пак сме заедно. По стечение на обстоятелствата точно когато бяхме разделени, се чувствахме повече заедно, борехме се за брака си и да оцелее въпреки разстоянието. Мисля че раздялата ни изгради.
И да, изневярата се забравя, но трудно и с доста нерви.
На моменти се чудя защо някои потребители все търсят "под вола теле". Сега тука бил изневерил, после бил изневерил не 1, а 100 пъти.
И още нещо, 5 месеца сам в чужбина е тежко. Не го оправдавам, естествено, но допускам вероятността да се чувства по-зле емоционално от половинката си тук. Казвам го от собствен опит (загърбвайки факта на изневярата).

# 70
В онази приказка имало много вярно ,,дай да не се дебнем, че да не се хванем". Пак казвам от опит, не дебнете нито ровете, нито хващайте тези неща. Смисъл няма. Изневярата е нещо човешко, моногамни хора няма, но като си на 20 не ти се вярва. След 30 човек се променя и лека полека осъзнава кои са истински важните неща.

+1

Точно така. Проявявайте мениджърски умения за минимизиране на риска (без да ставате досадни ревнивки, де), но след като сте направили каквото може не се ровете и не търсете, защото ако не намерите няма да се успокоите, но ако намерите ще е лошо за всички. Ако има нещо сериозно то ще си покаже, но ако е нещо без значение ще мине и замине.

# 71
Или не търсиш, или прощаваш.
Защото много го обичаш, защото сте семейство, защото имате детенце, защото е купил къщичка, защото.
Пълни глупости.
Просто е по-лесно да се направим на прощаващи и забравящи, а не да си развалим живота. Хайде сега заради една изневяра. Че той кой мъж не изневерява?
При следващата изневяра се правим на разсеяни и готово.

# 72
LemonDesi е единствената жена, за която знам да казва, че после са станали по-добре нещата. И по филмите го има това понякога. За мен това са изключенията. В реалния живот нищо не става по-добре после, а всеки човек си избира какво желае и как да продължи.

# 73
Или не търсиш, или прощаваш.
Защото много го обичаш, защото сте семейство, защото имате детенце, защото е купил къщичка, защото.
Пълни глупости.
Просто е по-лесно да се направим на прощаващи и забравящи, а не да си развалим живота. Хайде сега заради една изневяра. Че той кой мъж не изневерява?
При следващата изневяра се правим на разсеяни и готово.

По дяволите, а целта не е ли именно да си живеем добре живота? Или според теб да си го развалим е голяма печалба и после може с удовлетворение да потриваме ръце?

# 74
Край мен животът на познатите ми хора се развали след изневяра. На всички. Никой не е бил после по-добре. Така че не виждам някакъв шанс да е можело да е добре, ама те, разбираш ли, не пожелали от гордост Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт