Изневяра

• 11 605
  • 275
  •   1
Отговори
# 45
Еми виждаш значи - лишението избива нанякъде. А ако не е казарма, а нещо с много повече възможности...

# 46
  • Варна
Айде сега и за брома да чуя нещо, ама от мъжете, моля.
Те пък тукашните май са младички...

# 47
Aз останах тук в Бг, поради ред причини, работя, а и записах висше, имах билет да замина, но нямаше как, колкото и да исках, аз съм на 22, а той на 28. Връзката ни винаги е била стабилна, бях много щастлива и приятеля ми е невероятен, грижовен, никога не ме е наранявал по такъв начин, винаги съм си мислила, че толкова много щастие и всчко да е перфектно не е на добре и ето, че така излезе..А той замина защото купи къща и искаше да събере пари да я оправи..

# 48
Айде сега и за брома да чуя нещо, ама от мъжете, моля.
Те пък тукашните май са младички...

Няма какво да чуваш, бромът е градска легенда. Никога не е слаган, а и да го сложат не действа на млади и здрави мъже.
https://epicenter.bg/article/archive/61567/2/0

# 49
Бромът започва да действа след около 50 години като наближат 70 😜.

Авторката, млади сте, разделени и той се е предал на нагона, история стара като света. Разделете се с добро и следващия път си знай да сте заедно.

Последна редакция: сб, 17 дек 2022, 21:09 от Dincho

# 50
Aз останах тук в Бг, поради ред причини, работя, а и записах висше, имах билет да замина, но нямаше как, колкото и да исках
Интересни отношения, значи някой ти е купил билет без да те е питал можеш ли въобще да заминеш? Нещо ви се разминава координацията, това по принцип не е добре за една връзка. Той както е бил грижовен и влюбен в теб така може набързо да е станал грижовен и влюбен в някоя друга защото му е била подръка. Двама души ако искат да са заедно си нагласят живота един спрямо друг, няма такива разминавания. Иначе става ама той си е имал причина да замине, после си е имал причина да забърше друго гадже, имал причина да не сте заедно, ама имането на причина не ви оправя връзката ама хич.

# 51
  • Варна
Що се обаждате бре, стари пушки? Малко да се посмеем - знаете ли колко младички убедено го твърдят, щот татко им разказвал. Аз поне имам 3 колежки, че и убедено говорят, от типа "ти не знаеш, щот то е било тайна..."
Какво да нищим на казуса - авторката трябва да премисли може ли, не може ли ТЯ да прости и да вярва на човка до нея, лично е.

# 52
На времето гледах аз да сложа първите рога, че после да не ме е яд.

# 53
Аз пък си отмъщавах, по същия начин.

# 54
Изплюх си киселото мляко Joy

Aз останах тук в Бг, поради ред причини, работя, а и записах висше, имах билет да замина, но нямаше как, колкото и да исках, аз съм на 22, а той на 28. Връзката ни винаги е била стабилна, бях много щастлива и приятеля ми е невероятен, грижовен, никога не ме е наранявал по такъв начин, винаги съм си мислила, че толкова много щастие и всчко да е перфектно не е на добре и ето, че така излезе..А той замина защото купи къща и искаше да събере пари да я оправи..
Аха... И колко време смятахте да събирате пари?
Постът ти е безсмислен.

# 55
Ама ти си още много млада, авторке. Правилно си решила да си завършиш образованието.

Ако добре разбирам, приятелят ти е заминал за да събере пари, а после ще се върне и ще си живеете тука. Щом купува къща и ще я ремонтира.
Това пак може да се осъществи,  а  случката да остане просто един лош епизод и дори да се забрави. Вие сте само гаджета, а по мои сметки даже си била и ученичка като си се хванала с баткото. А може и да си намериш друг, животът е пред тебе

# 56
  • ☀️София / London🌂
На 22 въобще не бих се занимавала повече, животът е пред теб, заслужава ли си да си тровиш нервите и да се мъчиш да лепиш счупеното?
Изневярата за мен не е "инцидент", не е все едно се е спънал в тъмното и е паднал в чужда .....
Любовта не е само мили думички и жестове, в трудните моменти човек си отваря очите и вижда ясно с кого е !
Ти си решаваш.

# 57
Изплюх си киселото мляко Joy

Аха... И колко време смятахте да събирате пари?
Постът ти е безсмислен.
Ахаа и кое има смисъл? Съществуването ти ли?
Благодаря на всички за съветите
Моля темата да се заключи.

# 58
Нарцистично, та дрънка.
Да не се окаже, че сте се разделили, ама ти не знаеш.

# 59
Колкото двойки познавам дето единия отишъл някъде да работи за общото благо, толкова сътресения във връзката/брака.
Ако си решила да му прощаваш, преосмисляйте плана, да се прибира в бг и се изнасяйте в по-голям град да работите заедно и да събирате пари. Аз честно никога не съм го разбирала това, характерно за провинциалните градове, мъжът да ходи в чужбина, за да събира за нещо. Не е ли по-приемливо заедно да се изнесат или да работят над себе си за по-добър живот. За единия ремонт и кола, хич не бих пуснала мъжа си да скитосва у чужбината. А хич не съм ревнива. Просто не вярвам във вярността месеци, години и на стотин или хиляди км.

Общи условия

Активация на акаунт