Толкова силно се сдърпахме,че го замерих с годежния ми пръстен и му казах:”Взимай си го!”.
Не знам дали бих описала този сландал като най-грандиозният или обичайният,защото при нас преобладават караници,спорове,сърдения…Последните две седмици се разбирахме учудващо добре.Чак ми стана странно,че успяхме да запазим хармонията за такъв дълъг за нас период от време.
Той се опитва да ме убеди,че не ми е нужно на 100% образование,а че с работене също мога да постигна целите си.Поне тук,в Германия.Накрая му казах,че вече не знам какво да предприема,защото едните ми казват да уча,докато съм млада,а той-обратното.
Преди малко почна да ме обижда,че нищо нямам-нито образование,нито ясна цел,а той не ме подкрепя,даже той иска да решава вместо мене.Работя за 2-3 часа на ден от два месеца,а той пак не е доволен от мене.
“На тебе ти е най-лесно!Работиш си по 2 часа и цял ден вкъщи!”
Казва ми,че сега съм трябвала да работя на пълен работен ден,защото сметките вървяли,а синът ни ставал по-голям,съответно и разходите.
Значи,първо да си намеря работа за няколко часа,а сега изведнъж стана да съм ходела да работя на пълен работен ден..
Знам,че и на него му е трудно да мисли за бюджета,как да разпредели парите така,че да стигнат,защото сме се разбрали моята заплата да я спестяваме,но този месец се нложи за похарчим от нея,защото БАШ сега почнаха перилните препарати да свършват,трябваше и на малкия дрешки да се купят.Направи ми голям проблем,че съм си поръчала парфюм,а аз последно преди една или две години си взех.Искаме да сменим квартирата,защото в нашата има мухъл,но трябва да спестиме за депозит,искаме и на почивка в България да идем…
Той се беше съгласил при започване на дуално обучение тази година да пропуснем прибирането в България,а преди малко точно обратното каза.
Не знам вече какво да правя,накрая ми каза,че ще си делим сметките и аз праснах вратата и почнах да го обиждам на глас.След това го замерих с годежния пръстен,отидох си в спалнята,където спя с малкия и почнах да плача.
Не ме интересува дали тук някой ще ме обижда,унижава или няма да ме разбере.Тук си споделям с вас,защото без това нямам доверие на никого.Така че споделяйте каквото си искате.