Попаднах в ситуация с моя приятел наскоро и не знам как да продължа по-нататък. Видях сексуални съобщения между него и една негова приятелка. Стана случайно аз не съм се съмнявала в него преди това, че да му проверявам социалните мрежи. Пишеше й за неговото голямо легло, сексуални намеци, които не съм очаквала, че ще ги прави на друга. И още съобщения видях между приятелки. Аз го конфронтирах. Той каза, че нямало нищо между тях, но ми призна, че са спали в миналото. Един път. Значи не е само приятелка. Тя живее сега на друго място, но ще се върне скоро. Аз много се разстроих, не очаквах това от него и мислех че те са само приятели, той говори за нея, но аз не съм ревнувала. Убеждава ме, че нищо нямало, обади й се в мое присъствие да ми кажела и тя, аз отказах да говоря с нея, под достойнството ми е. Тя питала дали аз съм си говорила с приятелки за секс, било същото. Е как, аз не съм правила секс и после да си пускаме намеци за големите ни легла.
Аз първо се разделих с приятеля ми, после ми мина и се върнах, той беше много облекчен, каза, че щеше да е много тъпо да се разделим за такава глупост, но мен пак ме гложди и пак взех дистанция.
Той ми пише кани ме на рождения си ден. Аз не отидох на партито, но излязох с него на бар самата вечер. Сега само си говорим по тел, пишем. Той ме кани на гости в родния му град, което значи че ще се запозная и с техните, но аз не искам в момента.
Не знам аз ли драматизирам или имам право да ме гложди и да имам съмнения, не знам да се разделям ли или да продължа, но не се чувствам добре при това положение във връзката. Вие как бихте постъпили на мое място?