Как да продължа с приятеля ми

• 3 221
  • 91
  •   1
Отговори
Здравейте хора.
Попаднах в ситуация с моя приятел наскоро и не знам как да продължа по-нататък. Видях сексуални съобщения между него и една негова приятелка. Стана случайно аз не съм се съмнявала в него преди това, че да му проверявам социалните мрежи. Пишеше й за неговото голямо легло, сексуални намеци, които не съм очаквала, че ще ги прави на друга. И още съобщения видях между приятелки. Аз го конфронтирах. Той каза, че нямало нищо между тях, но ми призна, че са спали в миналото. Един път. Значи не е само приятелка. Тя живее сега на друго място, но ще се върне скоро. Аз много се разстроих, не очаквах това от него и мислех че те са само приятели, той говори за нея, но аз не съм ревнувала. Убеждава ме, че нищо нямало, обади й се в мое присъствие да ми кажела и тя, аз отказах да говоря с нея, под достойнството ми е. Тя питала дали аз съм си говорила с приятелки за секс, било същото. Е как, аз не съм правила секс и после да си пускаме намеци за големите ни легла.
Аз първо се разделих с приятеля ми, после ми мина и се върнах, той беше много облекчен, каза, че щеше да е много тъпо да се разделим за такава глупост, но мен пак ме гложди и пак взех дистанция.
Той ми пише кани ме на рождения си ден. Аз не отидох на партито, но излязох с него на бар самата вечер. Сега само си говорим по тел, пишем. Той ме кани на гости в родния му град, което значи че ще се запозная и с техните, но аз не искам в момента.
Не знам аз ли драматизирам или имам право да ме гложди и да имам съмнения, не знам да се разделям ли или да продължа, но не се чувствам добре при това положение във връзката. Вие как бихте постъпили на мое място?

# 1
  • София
Аз първо се разделих с приятеля ми, после ми мина и се върнах, той беше много облекчен, каза, че щеше да е много тъпо да се разделим за такава глупост,
Ами, не е трябвало да ти минава. Сега си му дала картбланш, че може пак да прави така.
Това "в миналото" смятай, че е било докато сте били заедно.

Явно сте отскоро заедно, направо минавай на следващия и не се занимавай да набиваш време и емоции.

# 2
Мъж със сериозно гадже и други жени приятелки? Ми не, нЕма да я бъде. Хич не си губи времето да се занимаваш с драми, и да трошиш нерви, най-вече.

# 3
  • Поморие
Здравейте хора.
Попаднах в ситуация с моя приятел наскоро и не знам как да продължа по-нататък. Видях сексуални съобщения между него и една негова приятелка. Стана случайно аз не съм се съмнявала в него преди това, че да му проверявам социалните мрежи. Пишеше й за неговото голямо легло, сексуални намеци, които не съм очаквала, че ще ги прави на друга. И още съобщения видях между приятелки. Аз го конфронтирах. Той каза, че нямало нищо между тях, но ми призна, че са спали в миналото. Един път. Значи не е само приятелка. Тя живее сега на друго място, но ще се върне скоро. Аз много се разстроих, не очаквах това от него и мислех че те са само приятели, той говори за нея, но аз не съм ревнувала. Убеждава ме, че нищо нямало, обади й се в мое присъствие да ми кажела и тя, аз отказах да говоря с нея, под достойнството ми е. Тя питала дали аз съм си говорила с приятелки за секс, било същото. Е как, аз не съм правила секс и после да си пускаме намеци за големите ни легла.
Аз първо се разделих с приятеля ми, после ми мина и се върнах, той беше много облекчен, каза, че щеше да е много тъпо да се разделим за такава глупост, но мен пак ме гложди и пак взех дистанция.
Той ми пише кани ме на рождения си ден. Аз не отидох на партито, но излязох с него на бар самата вечер. Сега само си говорим по тел, пишем. Той ме кани на гости в родния му град, което значи че ще се запозная и с техните, но аз не искам в момента.
Не знам аз ли драматизирам или имам право да ме гложди и да имам съмнения, не знам да се разделям ли или да продължа, но не се чувствам добре при това положение във връзката. Вие как бихте постъпили на мое място?
Един непоискан съвет от жена, която е даже "нагощавала" с чай друга жена, правеща се на "приятелка" на мъжа й и мъкнеща се всеки ден в уж общия дом...: НЯМА само приятелки. Бягай навреме, докато сте във фаза гаджета, а не в последствие с дете или деца да се чудиш кой път да хванеш.

# 4
Oт друга страна знаеш ли колко много здрави и хубави семейства са просъществували като такива, защото подобни леки флиртове и забежки са останали неразкрити? Трудно е да се схване, но мъжете са различно устроени - може да обичат и ценят една жена, да са готови в огъня да влязат за нея и в същото време да им играят очите и по нещо чуждо. Номерът е нещата да останат неразкрити, в твоя случай белята е станала, съмнението е посято и дилемата е по-трудна.

# 5
Не са такива мъжете според мен, просто много от тях не могат да си държат гащите вдигнати. С такива не завързвам отношения, защото и за други важни неща мислят с онази си работа.

# 6
  • София
Ако това ти е част от манталитета, трудно ще остане неразкрито за 10-20-30 години.

# 7
Намерила си къде да питаш!

Тук в този форум последните години, ако имаш мъж той други жени няма право да вижда, поглежда, заговаря /освен "Дайте един хляб, моля! - и то без да ги гледа в телесата, само в третото око/ .
Тук са се събрали жените с идеални мъже, които не биха приели и моментално разкарват мъжа ако поздрави съседката с усмивка и похотлив поглед. За тях се редят опашки от обожатели по-големи от рок концерти!
Тук жените разбира се спокойно обсъждат сексуалните фантазии на мъжете си с други жени и какво искат да правят с тях. Дащни са - позволяват тези фантазии да са с Анджелина Джоли, Рейчъл от приятели и всички сегашни млади световно известни актриси!
Тук жените не ревнуват, нямат съмнения и правят секс по няколко пъти дневно и са толкова уверени, че мъжа им друга не погежда, че имат беобходимостта да набият канчето на всяка споделила проблем с мъж до безпаметност.
За дамите тук, мъжете се бият с шпаги, носят подаръци с тирове и мечтаят на милионната среща да си легнат най-накрая. А секса им, о екса им ... само там не питай, че тогава не набиване на канче, а направо разкостване ще ти направят.
Всички тук имат бивши, които нивгаш не ги забравят и често им го напомнят. Но мъжете им до един са забравили, че нявгаш жена са помирисвали, камо ли нещо повече.

Ако някой е решил, че него бъзикам - припознал се е! Няма такова нещо бе! За другите говоря!

Та авторке, тия неща дето ги правиш са глупости. Реши какво искаш - стига си игра на иде ми дойде ми. Ама глождело те, после прощаваш, после се дистанцираш. Просто ти харесва да си играйкаш, да има драма и той да ти се умилква. Накрая ще ти тегли един здрав шут и много ще те заболи.
Реши какво правиш!

# 8
Не знам на колко сте години, но според мен просто едно момченце е решило да си начеше самочувствието, съмнявам се за друго, с бившата. Нормално е да има разговор с нея относно секс , били са гаджета, но вероятно е само това. Но ме притеснява, че с това отдръпване може ти да си я поканила на "голямата спалня". Ако мислиш, че той си струва, покажи й че вече ти командваш в спалнята, ако смяташ ,че е идиот - бягай с 200.

# 9
  • София
Тук в този форум последните години, ако имаш мъж той други жени няма право да вижда, поглежда, заговаря

Тук жените не ревнуват, нямат съмнения и правят секс по няколко пъти дневно

Последно - ревнуват или не ревнуват? Joy

# 10
Аз не бих простила.Такъв коцкар, който си го влече флирта никога няма да се промени.

# 11
Щеше да е блокиран и забравен.
Унизително е това,което сте направили,покажете себеуважение.
Не се чувствайте виновна,ревността ви не е безпочвена.

# 12
  • Melmak
Хубаво е да споделиш в какви отношения сте. Аз разбирам гаджелък някакъв, не живеете заедно и сигурно сте много млади.

Според мен си реагирала доста остро и силно, чак късане и подобни драми…

Моето мнение се доближава повече до ЧС, но тук във форума всички са перфектни, рядко ще напише нещо подобно друг потребител.
Аз поддържам отношения и с хора, с които съм правила секс, но сме останали приятели. Не си говорим и пишем сексуални неща, отдавна сме бракувани за половинките си всички. Така че било, каквото било.

# 13
Не продължавай! С него специално....

# 14
Разделяй се, в различни градове сте, нямате кой знае каква връзка, то даже и раздялата се различава от заедността ви единствено по паузата в писането на съобщения. Той явно е доста гостоприемен да кани жени в голямото си легло, хич няма и да разбереш, че има нещо повече с някоя при такива обстоятелства. А бившата му приятелка се очертава да е в едно и също населено място, за разлика от теб. Такива връзки от разстояние, ако не преминат в истинска връзка нямат голямо бъдеще

Общи условия

Активация на акаунт