Изневяра

• 12 020
  • 275
  •   1
Отговори
# 150
Защо ти е притрябвало нашето разбиране? Живей си както ти харесва!

# 151
Не знам дали съм добре. Искам си мъжа, но ми е в повече хора. Приближаваме 40те. Знаете какво става с хормоните по това време. Бях стигнала до полудяване, не можех да спя. Трудно свикнах с безсексието. Говорих с него и за това, казах му, че не мога да спя. Казах му хиляди пъти, че съм на ръба да започна с иневерите, той ми отговаря "добре довечера ще правим секс". Ми то големи уговорки, голямо нещо. На човек му минава мерака. Правим секс, виждам го че му е много хубаво и след това го питам " снощи каква беше пречката да се случи същото". Не знаел, изморен бил, детето късно заспивало и т.н.т. Любовница не мисля, че има. Той на жена си не може да насмогне. Мислила съм хиляди пъти какво е, според мен просто не си пасваме в това. Ще кажете - разведи се и намери подходящия. Ще си помислите, че стоя с него от интереси. Не е така, в мое жилище живеем, и двамата сме обикновенни служители на заплати, еднакви доходи вкарваме в семейството. Не зависим един от друг по никакъв начин. Свързва ни само любовта. Дори детето е само мое. Много сме минали заедно, много проблеми сме решили и сме си помагали. Когато се събрахме точно това ни събра. Точно за това го обикнах,  приехме се с проблемите си и си помагаме много до ден днешен. Но тогава бях на друга възраст, работехме на по 2 места, гледахме малко дете, възрастни роднини. Енергията отиваше другаде. Пак секса беше малко 3-4 пъти, макс.5 месечно. Но го отдавах на това, че сме изморени, той повече. Сега работи на лека работа, аз се прибирам много по-уморена. Хващам тенджерите и прахосмукачките, прибирам дете, разхождам кучета и т.н.т. Но със секс разпускам, умората не ми пречи. Не ми трябва одобрение или разиране. Искам да споделя. Няма и как да пусна отделна тема по разбираеми причини. Излях си душата. Ако някой има мнение да го каже. С колегата няма да продължа, страхме се да не станат сериозни нещата и да има наранени хора и деца. Никога не съм била с женени мъже, пристъпих си този принцип. Представете си до къде стигнах.

# 152
Вибратор?

# 153
Тъпо. Вибратора може би, но дали ще ти замести липсите?

# 154
Свързва ни само любовта. Дори детето е само мое. Много сме минали заедно, много проблеми сме решили и сме си помагали. Когато се събрахме точно това ни събра. Точно за това го обикнах,  приехме се с проблемите си и си помагаме много до ден днешен.

Не пиша вече в тези теми както преди, но прочетох няколко пъти, че детето е само твое, но ви свързва любовта. Не го разбирам това, всъщност сама са написала, че помагането при проблеми ви е свързало. А и какво различно ежедневие имате двамата - той май само си почива Simple Smile
Помисли докога ще можеш да се залъгваш, че това е любов.

# 155
Детето ми е от първи мой брак, който се разпадна още докато беше малко, поради причина изневери от бащата. Каква пародия на съдбата нали? От тогава се бях зарекла, че най-долното нещо е да разбиеш чуждо семейство.  Няколко години след това се срещнах с втория ми съпруг. Много ми помагаше и аз на него и все още е така. Детето ми го обича като свой баща. Вече 10 години минаха неусетно. От 1 година не се пазим за да направим общо дете, но при секс годишно около 20 пъти няма как да стане. Не се залъгвам, любов е, иначе нямаше да изтърпим всичко през което минахме и да останем заедно.  Но как ме удари хормона хора. Не знам какъв е този неистов нагон. От възрастта ли е? То ако е така, аз ще ставам все по искаща, а той все по-неможещ.

# 156
  • София
Два пъти в месеца те прави ненаситна? Леле...

И аз ако трябваше да оцелявам на секс два пъти в месеца, щях да си намеря любовник... но това, ако връзките не можеха да се прекратяват. При все, че могат, не разбирам защо хората стоят в такива видимо нещастни и неудовлетворяващи конфигурации. Но всеки си има неговите съображения. Може пък така всички да са доволни, знам ли - ти имаш достатъчно секс, на него не му се налага да прави повече Joy

# 157
Добре де, самозадоволяването не ти ли е заместител? Искаш да е чужд ли?

# 158
  • София
Е как може мастурбацията да замести секса? То сексът не е само един оргазъм...

# 159
Сега разбирам за детето Simple Smile
Но наистина е сложна ситуация - лечение някакво не иска ли да опита?
Всъщност може и да има други причини за трудно забременяване - знаеш. Качество на семенна течност например - хубаво е да идете при специалист - може да помогне и за безсексието Simple Smile

# 160
Е как може мастурбацията да замести секса? То сексът не е само един оргазъм...
Това се опитвам да разбера… Дали нуждата е физическа или иска и тръпка

# 161
eleaa, то самозадоволяването го има, но не ми е достатъчно. Дори не ми се получава в последно време, физически не ми стига. Мъж спи до мен, а аз с ръка или вибратор. Така ли не се събуди.
Си, милела съм го това, говорила съм с него да направим изследвания. Той проблем нямал. Изморен бил.
Лъвица, ненаситна съм била защото искам и говоря за това. Не защото реално се случва.

# 162
  • София
Дори чисто физически, човек има нужда от друг вид стумилация - докосвания, стискания, целувки... Вибраторът това не го може. А вече чисто емоционално да си желан, търсен, възбуждащ, да не говорим...

Анонимке, абсолютно смешно е да те нарича ненастина при вашия "график". Опити за манипулаци и газлайтинг са това. Не позволявай да ти набие такива мисли в главата.

# 163
Просто имате различни нужди. Няма нужда да ти лепи етикети каква си! По тая логика ти можеш да му кажеш, че е импотентен.
Но трудна ситуация. Евала, че сте говорили. Но той си е казал, че му стига…
Не си пасвате!Пък го обичаш…
Странно ми е на мен, че не са ти изстинали чувствата като не сте на една вибрация…
Аз изневери не мога да препоръчам, не одобрявам, така че се изчерпвам с вибратора🤷♀
Другият вариант е да си смениш партньора ама не искаш…
Така пък се измъчваш
Не ти е лесно

Лъвица, права си! Ама на мен сексът с човек към когото нямам привличане и чувства не ми се е получило. След развода пробвах, да си имам някой за секс- еми натоварих се повече, а и не изпитвах някакво уауууу усещане- не е моето. За мен да правя секс с някого, към когото нямам трепети е равносилно на вибратор!🤣🤣🤣
Ама това съм аз де. Всеки е различен!

# 164
  • Бургас
Анонимке, а като си казвала на мъжа си, че секса не ти стига, пускала ли си му мухата, че може да си потърсиш секс другаде? Все си мисля, че като толкова се разбирате и уважавате, не може да не му е минавало през главата, че рано или късно липсата на секс ще избие?

Общи условия

Активация на акаунт