Гости радвам се,че всичко е по добре
https://www.instagram.com/stories/basakdizer/2998035773547383970 … id=MDJmNzVkMjY%3D

За пръв път да не ме кефи особено Киво с шапка , тази не ми харесва 

Нямам никакво търпение вече! Дано наистина е успешен сериала, конкуренцията е жестока, много сериали, много нещо ...

....чакаме.
то е достатъчно да му гледаш усмивката!

благодаря за новата тема!

Актрисата, която ще играе приятелката на Девин е много симпатична, дано и да играе добре!
, Светли празници! Да си изкараш супер! 
И аз така! 
напълно възможно е да са запазили голяма част от предишния сценарий
Благодаря за интересния коментар! 
нищо не се знае, възможно е да се наложи да снима в двата едновременно, ако има хубав рейтинг Семейство, ще видим, той да започне веднъж 
Но, на Токио не може особено да се вярва , та ще видим.

Освен нови снимки не очаквам друго тези дни ... 

благодаря ти за милите думи от първия ти пост! 
, които /както каза/ те ги споделиха, Аз най- много се радвам- когато темата ни е активна

И Инеса твърдеше, че НФ са потвърдили продължението 

...и нашия Сблъсък трябваше да има с 1 серия повече, но не стана. може би Къванч би предпочел по-кратък сериал, без разтягане на сюжета, въпреки, че Семейство ще започне сравнително късно...та каквото и да стане......... да имат 

....и все пак ще ми е интересно 

точно, защото много се надявахме на втори сезон на ДК и много се разочаровахме от едно интервю, в което още по средата на проекта, Къванч сам си каза, че ще сериалът ще приключи в края на сезона, съм запомнила, че е бил уговорен за определен брой серии и само един сезон, както и Сблъсък.
благодаря за информацията, никъде не съм чела нищо, подготовките за празниците текат и при мен.
ами аз всъщност не съм изненадана.
Препоръчани теми