Къванч Татлъту 💙- минали и бъдещи проекти, партньори-104

• 44 762
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте Благодаря за споделеното Да дойде сериала и дано има висок рейтинг ,защото турския зрител има особено мнение и много сериали отпаднаха
Гости радвам се,че всичко е по добре

https://www.instagram.com/stories/basakdizer/2998035773547383970 … id=MDJmNzVkMjY%3D

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 11:28 от dterziiska

# 16
Привет дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното на всички! Kiss
Терзи Kiss За пръв път да не ме кефи особено Киво с шапка , тази не ми харесва Smile

Явно все пак няма да ни го покажат скоро Ефенце ... сигурно след като направи годинка.

Щом са в Милано тази седмица, дали снимките ще започнат в края на месеца, време не остана Thinking Нямам никакво търпение вече! Дано наистина е успешен сериала, конкуренцията е жестока, много сериали, много нещо ...
Пожелавам ви прекрасен ден и още новини! Hug

# 17

Привеет!!  Hug
Гости , благодаря за кафенцето! Blush
Терзи Flowers Hibiscus
ммм имаме си нова снимчица, супер Hearts

конкуренцията тая година е много силна. нашия сериал го очаквах в понеделник, но там сложиха друг по Шоу тв. Мисля, че може да го пуснат във вторник, където дават Баща, който свършва в края на годината.
Не държа на кой знае какъв рейтинг, стига да е достатъчен/среден, за да се задържи в ефир, държа повече на качеството на сценария!

Диве, страхотна украса!! Nature Star2
Фенче Kissing Heart
Цитат
Какво ли правят в Милано ?
според мен са на разходка, обичат да пътуват, наслаждават се на красотата на Милано по време на Коледа, то цялата Западна Европа е много красива по това време.
а за снимките, едва ли ще се разработят покрай Нова година Thinking....чакаме.
Да видим и каква ще е тая нова героиня Айсел??
на мен пък ми харесва Киво с шапката Stuck Out Tongue Winking Eye то е достатъчно да му гледаш усмивката!
Пепи Hug
да, Къванч за 1 път споделя снимки с Курт Ефе. Heart
Цитат
Бирсен много уверено говори, дали има достъп до сценариите?
едва ли й дават да чете сценария, но явно си има начини да се информира.

Хайде дано има още фотки, че ми вдигат настроението! Heart Exl

хубав ден!!

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 12:25 от Airra

# 18
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета мили!
Прекрасните мигове правят пътуването, наречено живот, да си заслужава, желая ви безброй такива!

Айре, Heart Eyes благодаря за новата тема!
Благодаря за всеотдайността, за емоциите и отношението, които влагаш всеки път!
В дни като вчерашния, а и днес, вярвам, се чувстваш още по- удовлетворена за красивото кътче, в което да споделим вълненията около любимото семейство.

Много съм щастлива, че го виждаме и още повече, че самите те споделиха снимките.

Благодаря и на всички дружки за всичко споделено! ❤

Ваня, напълно си права в разсъжденията си, едва вчера погледнах поста на Бирсен, използваната дума се превежда, както тъща, така и свекърва, зависи за мъж или жена се отнася.

Въпреки че се разграничи сценарият от Сопрано, мисля, че ще има някои опорни точки, които да са взаимствани.
В онова семейство има повече вътрешни конфликти, изглежда и в това ще е така.
Затова споделих, че виждам мафиотската линия повече като бекграунд.
По повод споделеното от Пепи- понякога, правейки добро на някого, ако навредиш на другиго, добър човек ли те прави това, или лош?
В моите представи/ очаквания около подобна сентенция ще се гради сюжетът и в нашия сериал.
Сега очакваме с нетърпение да разберем и коя е Айсел, актрисата, и героинята.

Гости, от сърце ти желая всички страхове да останат в миналото, аз също си/ ви пожелавам само и единствено здраве, за вас, за близките ви, за всичко ни.

За рейтинга, разбира се, има го моментът на рекордни показатели, а феновете да са недоволни, защото това, което се харесва на масата, не е съвсем по вкуса им. По този повод сме си коментирали многократно тук, че качеството на сценария е от първостепенно значение.
Но преди няколко дни, съвсем наскоро, гледах интервю на сценаристката на Присъда, Сема Ерг. и тя сподели колко вълнение и притеснение все още изпитва всяка седмица в часа преди обяваване на рейтинга.
Та каквото и да си говорим, създателите на един проект го преживяват и винаги е по- добре да получат добра оценка за труда си, колкото и да е необективна в глобален план.

Желая ви хубав остатък от деня, още снимки, новини и празнично настроение!

# 19
Здравейте! Christmas Tree

Много подаръци получихме и някак си продължавам да чакам още. Бързо се свиква. Grinning
Харесва ми така да ни държат в известност.
Благодаря за разкошните снимки на всички, които ни ги показаха тук в темата! Yellow Heart
Благодаря за всичко споделено! Green Heart

Имаме още трима герои:

Най-добрата приятелка на Девин
Esma Yeşim Gül

Толга
Mert Denizmen

Еко
Umutcan Ütebay

Аз утре ще пътувам и ще се „видим“ следващата година.
Желая ви хубави празнични дни и нощи!
Бъдете здрави!
И доскоро! Nature Sparkles

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 21:25 от vanja@

# 20
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Фени, шапката и на мен ми е странна, може би това е сегашната мода . Но пък се опитвам да си представя този висок, строен мъж какво впечатление прави на живо.
А и време улучиха с малкия да се разходят.

Има нова информация от Бирсен, още една актриса влиза в сериала като приятелка на Девин. Преводът с Гугъл беше толкова лош, че почти нищо не разбрах. Доколкото разбрах тя е участвала в Присъда.

Алинка, напълно съм съгласна, че сценария вероятно е повлиян от Сопрано. Все пак Хакан Бономо е подготвял точно неговата адаптация.
Имайки предвид информация от вчера, че Организирани работи ще започне снимки през лятото, най-вероятно сериите на Семейството ще бъдат предварително определени, както всъщност на мен ми се иска.
И една клюка, която прочетох, Къванч ще бъде актьора с най-висок хонорар през следващата година .

Ваня, весели и споделени празници. 😍🌲

Лека вечер 🤗🤗🤗

# 21
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kiss Актрисата, която ще играе приятелката на Девин е много симпатична, дано и да играе добре!
Ванче Hug, Светли празници! Да си изкараш супер! Kiss
Айре Heart Eyes И аз така! Hands Plus1
Цитат
Не държа на кой знае какъв рейтинг, стига да е достатъчен/среден, за да се задържи в ефир, държа повече на качеството на сценария!
Алинка Heart Eyes напълно възможно е да са запазили голяма част от предишния сценарий Thinking Благодаря за интересния коментар! Kiss
Пепи Hug нищо не се знае, възможно е да се наложи да снима в двата едновременно, ако има хубав рейтинг Семейство, ще видим, той да започне веднъж Stuck Out Tongue Closed Eyes
Четох, че февруари Нетфликс ще пуска сериала на Чачо "Terzi" , та да видим нас кога ще ни огрее Thinking Но, на Токио не може особено да се вярва , та ще видим.
Феновете са ги събрали така Heart

Пожелавам ви хубав ден! Hug Освен нови снимки не очаквам друго тези дни ...

# 22
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!
Вярвам, че чудесата — колкото и да са необясними и невероятни — са истински и се случват, нехаейки за естествения порядък на вселената.
Никълъс Спаркс

Благодаря за споделеното! ❤

Сериалите по тв правят доста дълга почивка през лятото, през която се снимат филми или за платформите.
Иначе и аз бих искала предварително уговорен брой серии, възможно е и да го има като условие от страна на Къванч, така беше за ДК.
В изчезналия пост от преди няколко дни бях писала за Into the night, в една фб група Netflix recommendations имаше публикация за препоръка и авторът доста убедително твърдеше, че трети сезон е потвърден за 2023 година, без да посочва източник.
Не съм търсила допълнителна информация, но реших да споделя.

Хубав ден ви желая, празнично настроение и добри новини!

# 23

Привет и от мен Hug
Алинка Kissing Heart благодаря ти за милите думи от първия ти пост! Kiss
Хоби ми е да се занимавам с това виртуално кътче за Къванч. Всички се зарадвахме на новите семейни снимки Heart, които /както каза/ те ги споделиха, Аз най- много се радвам- когато темата ни е активна Blush Heart Exl
Въобще нямам представа за тоя сериал Сопрано, но може и да са взаимствали нещо....
Цитат
Та каквото и да си говорим, създателите на един проект го преживяват и винаги е по- добре да получат добра оценка за труда си, колкото и да е необективна в глобален план.
нормално е да е така!! но често сериали с ниски рейтинги получават добра оценка и гледаемост в чужбина.
Цитат
В изчезналия пост от преди няколко дни бях писала за Into the night, в една фб група Netflix recommendations имаше публикация за препоръка и авторът доста убедително твърдеше, че трети сезон е потвърден за 2023 година, без да посочва източник.
Не съм търсила допълнителна информация, но реших да споделя.
ммм дано  е вярно!! Hands Pray И Инеса твърдеше, че НФ са потвърдили продължението Wink
Хм... ДК не помниш ли, че се надявахме на 2 сезон и бяхме много разочаровани, че завърши само с 1, но по-добре стана така, кой знае какви локуми щяха да измислят, ако го бяха продължили : ))

Ванче, весели празници! Nature Sparkles
Благодаря за инфото за новите попълнения Hands V
публикацията>
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/serenay-sarikayali-aileye-ya … n-transfer/13320/

Пепи Hug
Цитат
Имайки предвид информация от вчера, че Организирани работи ще започне снимки през лятото, най-вероятно сериите на Семейството ще бъдат предварително определени, както всъщност на мен ми се иска.
И една клюка, която прочетох, Къванч ще бъде актьора с най-висок хонорар през следващата година .

Някои главни актьори сключват договори за един сезон, но всичко се случва в процеса на работа, чак пък определен брой серии Thinking...и нашия Сблъсък трябваше да има с 1 серия повече, но не стана.  може би Къванч би предпочел по-кратък  сериал, без разтягане на сюжета, въпреки, че  Семейство ще започне сравнително късно...та каквото и да стане......... да имат Flowers Four Leaf Clover
Четох и аз за хонорара.

Фенче Kissing Heart
много работа му предстои на любимеца ни, само да е жив и здрав Flowers Four Leaf Clover
ако можеше да пропусне това Организе, което хич не го искам Smirk Rolling Eyes
А НФ пускат обикновено по 1 сериал и един филм- за месец.

пак от Милано

хубав ден! Hug

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 14:49 от Airra

# 24
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Али, Айре в сайта, където се подава информация за предстоящите филми и сериали на Нетфликс имаше статия за турските продукции и за Якамоз пишеше, че още се чака решение, както и за още няколко сериала.
Айре, за Сблъсък много добре си спомням защо отпадна една серия. Имаше информация, че сериала ще свърши на 13 епизод, но от AY веднага го опровергаха като обявиха точния брой, които ще се излъчат, като специално уточниха, че последната серия ще бъде на 30 май.. През април обаче имаше някаква извънредна реч на Ердоган, което се падаше в четвъртък и така сериите станаха с една по малко.
Понякога помня безумни неща 😜 но в случая съм абсолютно сигурна.
Всъщност точно това, че имаше фиксирана дата за последното излъчване на Сблъсък ме кара да си мисля, че и сега ще е така. Естествено е да искам да гледам Къванч всяка седмица, но пък за него е много по добре да търси и да се снима в различни образи.
За Организирани работи една американка беше също написала, че въобще не е въодушевена от такъв проект, на което Ана беше отговорила, че този филм е голям успех за Къванч. Все пак той получи за тази роля една от най- престижните си награди и разкри нови страни от неговия талант.
Много ми се иска Къванч да снима повече филми и то независимо кино, за да може да участва във фестивали. Празникът на влюбените е точно такова кино, но предполагам, че заради това, че е даван По Нетфликс е пречка за такова участие. А пътя на Къванч би трябвало да го отведе към това ниво.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 19:09 от pe04

# 25
Пепи, е това за Якамоз си е нещо като новина, ама ще те затрудня да дадеш линк, че не обичаш лаптопа си Wink....и все пак ще ми е интересно Hands V
За Сблъсък и Ердоган и аз си го спомням.
а какво отговори Анна също го четох, ами хубаво спечелил е наградата, ама няма нужда да се връща назад, може спокойно да приеме нещо по-интересно като роля и СЦ за платформа, като толкова му се играе.

лека Nature Stars

# 26
https://www.whats-on-netflix.com/coming-soon/turkish-shows-comin … in-2023-and-2024/

Айре, вече мога и от телефона 😜
Лека 🤗🤗🤗

# 27
Пепи, мерси! Blush

Киво е снимал любимата си в Hotel Manzoni Milano

# 28
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kiss
Башак изглежда супер, а вече прочетох, че има стройни, но не дълги крака Stuck Out Tongue Closed Eyes
Когато каквото пуснат, вече ми писна да ги мисля, толкова свършена работа има Киво зад гърба си, но се пише кога се очаква всеки друг сериал и филм, но не и за неговите ... А за капак на всичко това, наистина ми дойде в повече, дано не е вярно ...
Thinking
Цитат
Известният блогър Токио написа, че премиерата на сериала "Семейство" с Къванч Татлъту и Серенай Саръкая не може да се очаква преди февруари

Ама като се замисля, може и да има нещо такова, щом КБТ са в Милано на почивка, когато трябваше да започнат снимките. Ами ще чакаме, нямаме избор.
 Извинявам се, че съм толкова лаконична, но ще се събираме у нас по празниците и трябва да успея с всичко Stuck Out Tongue Closed Eyes
Пожелавам ви прекрасен ден! Hug

# 29
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!
И ледът се топи, когато блестим, и сърцата се отварят, когато обичаме, и хората се променят, когато сме искрени, и чудесата се случват, когато вярваме.
Хубавите неща рано или късно ще ни се случат!
Щастлив  петъчен ден! ❤

Благодаря за споделеното! ❤

Айре, Heart Eyes точно, защото много се надявахме на втори сезон на ДК и много се разочаровахме от едно интервю, в което още по средата на проекта, Къванч сам си каза, че ще сериалът ще приключи в края на сезона, съм запомнила, че е бил уговорен за определен брой серии и само един сезон, както и Сблъсък.

Пепи, Heart Eyes благодаря за информацията, никъде не съм чела нищо, подготовките за празниците текат и при мен.
Какво му е донесла на Къванч ролята в Организето, не отричам и не подценявам, но не е нещо, което бих се връщала да гледам отново и отново.
Надявам се снимките да приключат бързо и успешно, Къванч има своите подбуди да приеме ролята, със сигурност приятелството с Йълмаз Е. не е една от тях, пък дано доведе до още договори за още по- желани и качествени проекти.

Фенче, Heart Eyes ами аз всъщност не съм изненадана.
Снимките може да започнат и съвсем скоро, но предвид първите седмици на януари, през които не се излъчват сериали, февруари е съвсем логично най- рано да се очаква излъчването на сериала.
Те да започнат снимки, ще започне да излиза и повече информация за каста, времето минава неусетно.
Успешна подготовка ти желая, пълна трапеза и пълни сърца! ❤

Вълшебства, сбъднати мечти и прекрасен ден на всички! ❤

Общи условия

Активация на акаунт