Къванч Татлъту 💙- минали и бъдещи проекти, партньори-104

• 45 237
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kiss
Айре Heart Eyes е, който си го може, си го може Hands Clap Не като мен да рови из архивите  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Защо предпочиташ понеделника за излъчване, тогава е Осман ? Thinking Омръзна ми все да сме в конкуренция с исторически сериали Persevere

Ванче, Пепи, Димана, благодаря ви за споделеното! Kiss Димана, Пепи, оказа се, че този клип за съжаление е наистина монтаж, но направен качествено от някой си Ларс фон Ретривър и е публикувал това видео в YouTube на 10 януари 2023 г. А Ким Чен Ун феновете са го нарекли суперзвезда Stuck Out Tongue Closed Eyes
Поздрав!
Скрит текст:

Хубав ден! Hug

# 361
Здравейте момичета. Благодаря за всичко споделено 🍀

От Шоу тв започнаха да представят героите

Хюля Сойкан

# 362

Привет на 1 февруари!! Heartpulse

Фенче Kissing Heart, в понеделник е Алпарслан с Баръш, но и той има висок рейтинг, абе и двата дена са тегави та каквото решат.
https://twitter.com/dizilah - тук може да видите конкуренцията.
Пепи,
Цитат
Какви са тези водни зодии?
Скрит текст:
12 те зодии са разделени на 4 групи- земни, въздушни, огнени и водни. Водните са Скорпион, Рак и Риби
Цитат
Не знам какво е било очакването за Сблъсък например, може ли да направите сравнение.
аз като че ли преди Сблъсък повече се вълнувах.
ако турците не променят тая си система с 2 часови серии, доста трудно биха се правили качествени сериали, е има и изключения....
Шахмаран - много добре в официалната статистика на НФ!

Дими, дано позитивните ти очаквания се осъществят! Blush
Ваня Hands Plus1
Мира, мерси за новите снимки на Нур!!

да е успешен новия месец!!  Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 13:34 от Airra

# 363
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Диманкаааааа, много се радвам, но ми се иска и на живо пак да се видим!!!
Дружки, това е моя бойна дружка от прохождането ми във форума.
Скоро след това се оказа, че се познаваме от деца.
Та затова ѝ се радвам като на роднина.
Разбира се, радвам се и на всички вас, и ви благодаря за всичко споделено!!!
По отношение на това, какво е било преди началото на проектите на Къванч в темата,
според мен, всеки път е било различно. Следя нещата по отблизо от времето на КСШ.
Тогава първият фраг беше излъчен точно в полунощ на новата година.
После книгата на Нермин, снимките в Петербург, ... първият епизод ..., първите 6 серии, ...
За ДК беше това, че в последния момент отпадна ЧБЛ и Едже спаси положението.
Рожденият ден на Къванч, тортата с героите. Невероятният първи фраг ...
Първият епизод, който екипа гледа заедно, ... 
Спомням си, че около това време се появиха официалните канали в YT
и по-късно страници в тт и инстаграм.
За Сблъсък ми беше спокойно, като видях заедно на вечеря Къванч и Улич Байрактар.
После фрага - Започваме ...
Та преди беше трудно да се следи сериал, но сега с официалните акаунтите
в социалните мрежи, е къде къде по-лесно и приятно.
За Семейство имам вече опита. Изтрих и предварителните си резерви.
Харесвам повечето продукции на AY. Вълнението ми ще е свързано само с рейтинга.
Според мен, Семейството ще сяда на масата всеки вторник.

Скоро, както се казва

Всичко най-добро, дружки!!!

# 364
Дивеееееее, Purple Heart радвам се да се " видим" отново тук, наистина като роднини.
И ще те чакам и на яве, стига да го искаш. Мястото на срещата го знаеш, а може и на двете места.
Сега вече няма ограничения за Ковид, така, че дерзай!
Наистина по повод сериала "Каква е вината на  Фатмагюл" се усетихме и "запознахме"  с теб и се разбрахме по кое трасе сме в БГ. Боже Господи, колко време е минало оттогава. Ти си по-активна във форума и си творец на клипчета, гифчета, а и езикът започна да разбираш и то доста добре. Аз съм повече потребител и отвреме, навреме и публикувам някоя мисъл. Никъде не съм писала така, както беше в цитирания сериал. Тогава бяха изключителни времена, по цели нощи пишехме и споделяхме мисли и чувства, които възбуди сериала у нас гледащите. Славни времена. От тогава чак така не съм се "зарибявала" по сериал, или ако да, ми е минавало бързо.
Харесвам Къванч и Серенай и затова надникнах във форума. Иначе бях доста далеч от сериалите и обсъжданията им близо 4 години. Нямам време и енергия да влизам задълбочено в сюжетите.
В този предстоящ сериал "Семейство" ми се струва, че ще има нещо много интересно, важно за най-малката обществена клетка - семейството. Дано ми се покрият очакванията. Съседите имат много точен поглед в междуличностните отношения , особено в семействата. Влагат и поставят достатъчно въпроси и същевременно  насочат към отговори на палитрата от отношения вътре в тази малка обществена клетка. Мисля, че всеки гледащ ще може да намери някои отговори за себе си, от които се нуждае. Иска ми се така да бъде поставен сюжета.
Е, разбира се, ще чакаме и любовната линия, която наверно ще обостри отношенията, ще сблъска поколенията, ще се изпепели, за да се превърне в птицата Феникс.

# 365
Диве, Диманка, много се радвам за вас! Благодаря за споделеното! Kiss
Ха, Мелиса е споделила снимки на брат си с бебчо! Е, пак не се вижда личицето му,но поне се вижда колко е рус и беличък като баща си! Heart

Лека! Hug

# 366
Благодаря за споделеното момичета 🤗🤗🤗

Фени 😍
Ще повторя

Лека 🤗🤗🤗

# 367
Ехааа 💥

# 368
Привет, дружки! Hug

Пепи, очите на щастието Heart

Много се радвам на хубавия подарък от Мелиса! На първата снимка е написала "Лелин " а на другата " 2 мъже "
Мира, благодаря! Kiss Страхотна снимка си ни донесла! Ще я повторя!

Имайте хубав ден! Hug

# 369
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!

Започна нов месец.
Нека го изпълним с повече хубави дела,красиви думи,благородни жестове.
Нека е мирен,спокоен и щастлив!
Благодаря за всичко споделено! 🌸🌸

💥💥
Страхотни!
Гледат в една посока.
Също като в първата обща снимка.
С нетърпение ги очаквам.

Ролите на всеки един член от Семейството са регламентирани, всеки има своето място и време.
Спокойният живот се крепи на рутината.
Но ще има разместване на пластовете.
Това по постера. Много ми хареса и на мен. И още има какво да се добави.

Щастие. Смисъл. Съдържание. Хюга.
Цял един свят  в двете ти ръце.

Имайте прекрасен ден!

# 370
Привет, момичета! 🎉

Как да не отразя този сладък бузанчо Курт Ефе и красивият му баща. Simple Smile
Много е сладък, само за гушкане.
Много ми е хубаво за Къванч и Башак. Това е най - голямата радост, смисълът на всичко. 🙏

Великолепна нова снимка. Наистина си подхождат Къванч и Серенай. 🥰 Наслада за окото са.
Има ли дата за старта на сериала, май не или се бъркам?

Забелязвам, че пишещите в темата се увеличават. Радвам се.
И ето, че се записах за втори път тази година, ха -успях! ☺

Не помня дали ви честитих новата година, ако не съм го, сега ви пожелавам да е изобилна, щастлива, спокойна, късметлийска, най - вече да носи много здраве за всички ни! ☀

Хубав да ви е денят! ❤

# 371

Красотички Sunglasses

# 372
Може ли да започват вече?
😂💘

Много сладки снимки на Киво и литъл 💓

# 373
Привет дружки!! Hug

Фенче Kissing Heart снощи ги хвана първа  новите снимки Heart Exl от Мелиса, много приятно се изненадах че са от нея.
Убедихме се, че малкото Ефе е саръ Wink, сега остава да ни покажат и лицето му...Heart
Алинка Kissing Heart, чудесен пост!! Flowers Cherry Blossom
Цитат
Щастие. Смисъл. Съдържание. Хюга.
Цял един свят  в двете ти ръце.
🧿
Иренце Kissing Heart, радвам се, че си намерила време за темата  Blush
Благодаря подобно за пожеланията!! Hearts
няма още дата за сериала, но ще е скоро, остава да намериш време и за него! Wink
Диманка и Дива, ме шашнаха, че се познават от деца Wink
Мира, благодаря за новата снимка!! и двамата са я споделили в ИГ Hands V

Вики, Диде, Пепи HugHug

хубав ден!!

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 15:06 от Airra

# 374
Здравейте!
Благодаря за новите снимки и вашите коментари! Green Heart

Не съм гледала досега Нур Сюрер и се радвам, че ще я гледам в такава ключова роля. Има изключително лице.

Къванч с Ефе – приказка в снежната гора. Nature Snowman

Създателите на сериала продължават да използват езици, които вече са ни познати.
В началото с ръцете действа Девин, нали нейното име е като девиз: „Усилие, движение, достижение.“ А ръцете на Аслан са „вързани“. На финала ръцете си почиват.
На снимката с червената рокля ръцете и на двамата са свободни. Сега те им служат за прегръдка или са просто бездействени в джоба. В очи се хвърля еднаквия начин, по-който на постера Девин е поставила ръката си зад врата на Аслан – за да го задържи, а на снимката той  я е прегърнал по същия начин с любовта си. Цветът на роклята – любов. Снимката е направена до висока ограда: дали щастието им не е от това, че са от външната и страна? Grinning

Изразителен контраст между многото ръце в кадъра от постера
и виждащата се само една ръка на снимката

Снимката с червената рокля повтаря по свой начин първата снимка, която ни дадоха. Тук и двете им ръце са заети само от любовта. Лично на мен тази снимка ми въздейства повече, по-естествени са израженията на лицата им и в по-добър синхрон. Но и двете свързвам с финала. 

Време е вече да видим откъде идва Девин, нейните хора, нейния свят.

Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт