Къванч Татлъту 💙- минали и бъдещи проекти, партньори-104

• 45 234
  • 738
  •   1
Отговори
# 345

Привет в понеделник! Blush
Благодаря за всичко споделено!! Flowers Hibiscus

Фенче Kissing Heart, може и миналата година да е била тая награда, странно, че не се е коментирала...
Цитат
Ама ти май все още се съмняваш в участието на Киво в сериала по " Организирани работи " на Дисни, а ? Smile
като го видя на сет, може и да повярвам : )), преди много бяхме сигурни и за Краля....
от Кивовите герои, пропуснахте Арман Wink
Къванч и Серенай са водни зодии/както и Берен/ дано да им върви по вода партньорството! Blush

Пепи, донесла си интересни неща Hands Plus1
20.02 се пада в понеделник, аз май го предпочитам като ден.
Цитат
Но сега като видях какво чудо е със сериали, направо не ми се мисли за драгия турски зрител.
за количеството сериали, въобще не се учудвам, знам ги..... ама да му мислят те с тая конкуренция, а не турските зрители, те са си добре Stuck Out Tongue Winking Eye
Момченцето е сладур, радвам се, че ще има и деца!
Цитат
И много се радвам за теб , за да можеш да се насладиш напълно.
ще видим, рано е да се каже Wink

Ваня, на мен  ми е много интересно къде снимат, къде се намира къщата на сем- то....... в Reşadiye ли?
Башак  и малкия дали са там??
Цитат
Интересно къде живее семейството на Девин, сигурно там е и заведението на Аслан, някъде в града.
да и на мен....
а тоя би трябвало да е Mert Denizmen - Толга

но не знам каква ще му е ролята....
Колажът от Терзи е на Амели/гъркиня/ любимка  ми е като ФШ майсторка.
А бижутата https://lunamerdin.com/, наскоро разбрах, че сестрата на Башак- Букет се занимава с тях.
не случайно и доста ги рекламират.

Гости, мерси за Ойкю!!

здрава седмица с хубави новини! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 16:30 от Airra

# 346
  • AMS

Привет, привет!!!
Благодаря за интересните постове и приятното оживление в темата!!!

Още не съм се оправила с входящото инфо за Семейство.
Дано до първата серия разбера кой, кой е и какъв ще го играе.
И нали знаете, че обичам и къде и кога се развива действието.
Това Решадие го гледах на картата.
Не ми се видя близо до Измир, но може и да бъркам.
Малко ми прилича на Полонезкьой от ДК.
А, доколкото си спомням Толга е брат на Девин.
Аааа, чак на 20-ти не ми е удобно.
Според мен вече снимат втори-трети епизод.
Знам, че и в Шахмаран Серенай играе психолог,
но гледах само първи епизод до средата. Не е моето.
А, героите от филмите и Арман не съм ги забравила.
Имах предвид само тези в дизитата.
Арман и Ямакоз са ми особено любими.
За съжаление изгубих всякаква надежда за следващ сезон.

За наградата ще направя справка, че нещо не разбрах.

Вчера много се развълнувах и направих асоциация с Джесур.
Не можах да намеря кивчето в моя разхвърлян архив,
но вие ще се сетите.

Скрит текст:

Останете със здраве, дружки!!!

# 347
Айра, колажът с Aile и котето твой ли е, много е сладък!
И този в поста на Дива ми харесва.
Mert Denizmen не съм го гледала, играл е в „Ти си моята Родина“.
Дива пише, че е брат на Девин, но защо тогава е в семейството на Аслан.
За мен или е син на Ибо, или е съпругът на Лейля.
Скоро ще разберем.

Yellow Heart Това долу много ми харесва, показва движение.
Стои в началната страница на Шоу тв в туитър. Небрежно е сложено горе в ъгъла. Но вижте колко е интересно и не е случайно, правят всичко за да получат вниманието на зрителите, да ги карат да наблюдават и мислят. Това ми харесва.
Първо, любовната двойка почти е завладяла семейството. И го е разделила. Съотношенията са променени.
После, младото поколение е в косата на Девин – хубав образ. По кичура, който Аслан е хванал, на страната на Девин "са се прехвърлили" тези, които са под нейно влияние или каквото и да е, но показва, че имат нещо общо. Лейля е изцяло „в косата на Девин“.  Джихан знаем, че е пациент на Девин, може и с другите да се е занимавала, а Лейля с червената рокля може и да е била готова да приеме и последва любовта на Девин и Аслан.
Докато в този редактиран постер сега е конкретизирано, че Девин отнема с ръката си Аслан от представителите на предишното поколение: баба, майка и чичо. От Аслан тук не е останало нищо друго, освен празен бял квадрат с част от неговата бяла риза.
Младите са спечелени, по-трудно ще бъде с тези преди тях.

Приятна вечер! Nature Sparkles

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 19:43 от vanja@

# 348
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Добро утро 🍀

Диве, понеже споменаваш кога и къде ме подсети, че италианките са открили къде е снимана тази сцена.

Ето информация от тях.

Преводът е ужасен, но точното място се разбира.
Айре, аз останах с впечатлението от информацията, която беше дала Бирсен, че снимките в Рашадие са приключили. Може и да греша. А за ОР имаше информация миналата седмица, че сценария ще се пренаписва, защото в сегашния вариант бюджета му е много висок. Така че, може би си права, че докато не видим снимки от сета нищо не е сигурно. За бижутата, които беше снимала Башак...тя още като бяха в Мардин, след снимките на Празникът на влюбените, правеше реклама на тази марка и не знам защо, но веднага я свързах със сестра й.
Но и на мен много ми харесаха като стил.
Ваня, с учудване разбрах, че този плакат е на Show tv , защото аз го видях на страницата на една друга гъркиня и мислех, че е нейн.

Да сложа снимка и на другата ни любима в сериала, тук е много сладка.

Пише понеделник като неделя, сигурно е почивала от снимки.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 349
Привет, дружки! Hug

Благодаря на всички ви за споделеното, хареса ми всичко! Kiss
Диве, докато ровя из архива, за да намеря гифа с Джесур, попаднах на интервюто на Едже, в което казва:
Цитат
Каква е формулата на влюбения мъж в сериалите?

На Къванч разбира се, да приключваме темата и да си ходим!
 Къванч играеше в "Перла", една моя приятелка ми го показа - "Припадам по това момче". После, докато пишех "Менекше и Халил" започнах да си мисля за Къванч, пред очите ми бе пресъздадения Халил. После като бяхме един до друг с него, не можах да отделя поглед от очите му. Не съм се запознавала, но Таркан бил същия. Толкова магнетизъм има в Къванч и по неподправеността му си паднах. Много истинско и умно момче.
В този сектор, бидейки актьор има хора, които искат да те измамят. Накрая като нещо не стане както трябва, като се преобърнат нещата, излиза че е било само работна връзка. Никой с никого не е длъжен да бъде приятел, но най-вече трябва да си човечен/обичлив. Къванч е такъв, много талантлив, човек, който стои над нещата. Дай Боже докато мога да държа молив и акълът ми е на мястото си, винаги ще пиша за Къванч.
Съгласна съм с нея, пък нека си пишат някои, че не показвал любов в последните си проекти Smile
Продължавам да търся, а на вас пожелавам хубав ден! Hug

# 350
Здравейте!
Пепи, благодаря за разказа за кервансарая. Flowers Tulip
Къде ще продължат да снимат, засега не е ясно. Но клуб, къща на Девин, която сигурно няма да е като резиденцията на Сойкан, кабинет на  психолог…могат да намерят и в Истанбул.
Фенче, благодаря за кафето с Едже! Flowers Tulip

Последният постер се вижда, че не носи логото нито на Ай Япъм, нито на Шоу тв. Някаква степен на автентичност му дава това, че е публикуван на официалния сайт на телевизията.
Днес виждам, че с него рекламират сериала по улиците на Истанбул. И тук носи логото само на телевизията, така както и другия постер от рекламата.
(Човекът, който е направил видеото, пише, че има вероятност вторият тийзър да е днес.)

Хубав ден на всички! Nature Sparkles

# 351
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!

Подгряването за Семейството ми харесва!!!
То и AY, то SHOW, то Netflix, ...
Шахмаран мина, а сега следва филма с Неджат на 10-ти.
Това вече е по моята част.

Приятен ден, дружки!!!

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 14:00 от * Diva *

# 352
Хубав вторник!! Hug

Благодаря ви за споделеното!! Flowers Hibiscus
Ванче, колажа с котето е мой, мерси Blush
а последния постер явно си го използва Шоу тв за реклама, не е лош, добре стои на открити пространства.
И аз си мисля, че тоя Толга може да е съпруг на сестрата на Аслан. Thinking
Фенче Kissing Heart за думите на Едже, супер са!! Blush
Пепи, мерси........ значи снимат в Истанбул, обаче ми е много интересно къде се намира тая къща?

от Дамла, на сета....носи кафе и на Башак и май е леко бременна? Thinking

Диве, за рекламата Hands V.....дано имат Flowers Four Leaf Clover !!
 и аз много се радвам за успеха на Ноле Hands Clap
ето едно гифче....

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 14:33 от Airra

# 353
  • AMS

Дружки, благодаря ви за допълненията и разясненията!!!
Ама още имам да питам и разпитвам за това Семейство.
Кой кум, кой сват, ... къде, кога, ...

Гледам, че из подфорума има интерес към сериала,
макар да излязоха и излизат нови дизита.
Освен Семейство ще започнат и дизита с Алперен и Мелиса,
с Демет, ... , но Семейство ми се струва най-очаквано.
Ömer вече набра скорост ...
Така де. Обичам да поглеждам към конкуренцията.

За наградата доколкото разбрах е било взето решение
от Световната асоциация Avşarlar, чието седалище е в Адана, миналата година.
"Присъжда се почетната награда Yakup Mahmudow на Kıvanç Tatlıtuğ,
един от успешните актьори на турското кино".
За наградата се съобщава може би сега поради пандемията
и смъртта на един от наградените Şöhlet Avşar.  
Церемония явно не е имало.

Приятна вечер, дружки!!!

# 354
Здравейте!

Отдавна не съм писала във форума. В тази тема съм писала много рядко.
В момента се заинтригувах от предстоящия сериал "Семейство" с Къванч и Серенай и разбира се, потърсих тук във вашата тема, какво пише за сериала и неговото излъчване. Благодаря за всичката информация, която публикувате.
Харесвам много Къванч, а също и Серенай. Вярвам, че ще направят незабравими образи, за които ще се пише дълго. Къванч извървя един много утвърждаващ се път на световен актьор.
Серенай  израстна много и винаги има какво да покаже от таланта си и да даде на партньора и съответно на екипа и публиката. Ще бъдат впечатляваща двойка. От малкото снимки, които видях, усетих техния вътрешен заряд един към друг.

Накрая на поста ми публикувам клип, който много ме впечатли. За любителите на групата "Куин" и специално за Фенчето една интерпретация на песен на Куин. Ако сте го виждали този клип, моля да ме извините, че го публикувам.

# 355
Ванче, Диве, Айре Heart Eyes  Kiss
Айре Heart Eyes благодаря ти за споделеното и най-вече за гифчето, утрепах се да търся по старите теми Smile
Ванче, благодаря за споделеното! Kiss Надявах се да е пуснат днес втория тийзър, ама йок! Smile
Диве, благодаря за споделеното! Kiss И аз като теб мисля, че не е имало церемония за тази награда. Лека полека ще ни стане ясно кой какъв е.
Днес Пепи ме помоли да преведа това, което е намерила, може би ще отговори само на въпроса за децата, другото го знаем отпреди това, но едва сега успях, съжалявам.

КТ - Аслан Сойкан, по - малкият син , управлява бизнеса на семейството.
НИ - Джихангир Сойкан, по- голям брат на Аслан.
Дж. Е - Лейля Сойкан , по-голямата сестра на Аслан.
МД - съпругът на Лейля, те имат три деца.
НС - Хюлия, майка на Аслан, Джихангир и Лейля, властна жена.
ЕГ - Сехер, баба на Аслан, Джихангир и Лейля.
ЛЮ - Ибо, чичо на Аслан, известен с любовта си към бастуните и стилните скъпи костюми.Между Ибо и Аслан съществува конфликт заради бизнеса и множество тайни в миналото.
Димана, добре си дошла отново в темата ни! Flowers Hibiscus Много благодаря за видеото! Flowers Hibiscus И аз го видях днес, но мисля, че е много добър монтаж Thinking

Хубава вечер, дружки! Hug

# 356
Диманче, привееет,зарадвах ти се! Hug
Дано да ти хареса сериала и да споделяш тук с нас..!
аз съм си с малката кошница/извинете, че се повтарям Wink/

Диве...и аз следя конкуренцията-евентуалната в понеделник или във вторник.
ОГМ набират скорост с Йомер.
за наградата, може би е било така.

Фенче Kissing Heart, гифчето си го направих, трябваше само да се сетя коя е серията. Wink
Мерси за инфото от Пепи. Hands V

лека вечер Nature Stars

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 20:55 от Airra

# 357
Айре, благодаря ти! Ще видиш само каква голяма кошница ще стане!
Тези двамата, Къванч и Серенай ще направят голям огън. Искрите прехвърчат. Мисля, че ще стане добра химия.
Серенай е доста специфична, но е много добра актриса. Има един заряд в нея, който увлича. С Къванч са водни зодии и ще имат много добра спойка в работата си. Хармонизират си. Така ми си струва и ми се иска. Hands Ok Hand

# 358
Димана, добре дошла в семейството. Flowers Tulip

Няма тийзър, има ето това от Шоу тв.
Събира се и в най-малката кошница. Grinning Grinning
https://twitter.com/i/status/1620467080033083392

Благодаря за инфото за героите, Пепи и Фенче. Yellow Heart
Уточнени са доста неща:  Mert Denizmen ще играе съпругът на Лейля и двамата имат три деца.
Изглежда той седи между Лейля и Джихан, друго свободно място на масата няма.
Така семейството изглежда по-различно.

Дано утре нещо повече напълни кошницата ни.
Днес са снимали на гробището, доколкото разбрах екшън сцени.

Лека нощ!

Забравих това, че гледам „Йомер“, много ми харесва и като проблеми, и като кино. Започнах и „Щисел“, по който е направен „Йомер“ и който е за ортодоксалните евреи. Беше ми много интересно, защото съм ги виждала в Антверпен, но само отвън, на улицата, а сериалът разказва за живота им. Ако ни е конкуренция, ще бъде добре, по-добре е да има силна конкуренция, така по-добрият ще знае къде стои.
Но все пак, нали ставаше дума "Семейство" да е във вторник.

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 23:03 от vanja@

# 359
"Семейството" ни все повече се увеличава 😊
Димана, привет! Видеото много ми хареса и си го качих във фейсбук 😜
Какви са тези водни зодии?
Не знам какво е било очакването за Сблъсък например, може ли да направите сравнение. Но сега имам чувството, че се усеща във въздуха.
Харесва ми как стоят постерите по улиците на Истанбул, дори имам чувството, че знам къде е това място.
А аз се моля малко да забавят тиизъра, защото следващите две дни няма да съм на линия 😥
Диве и аз ще очаквам новия филм на Неджат Ишлер. Но на 10 февруари ще има и премиера на Алиса по Дисни плюс.
А Шахмаран е на второ място в Нетфликс тази седмица. Хубаво са хванали вълната да видим кога ще ни зарадват и с някои от филмите на Къванч.
Все по реалистично почва да ми се струва излизането на сериала на 20 , точно заради тези премиери, но пък това са си различни компании и всяка може би си прави своите сметки.
Айре, аз пък просто искам да си гледам Къванч поне до края на май, а другото каквото стане.

Лека, момичета 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт