Къванч Татлъту 💙- минали и бъдещи проекти, партньори-104

• 45 228
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Краличке Heart Много ще се радвам отново да си коментираме заедно! Kiss И ще си плакнем очичките с нашата красота всяка седмица, ех! Smile
Попаднах на скорошно интервю със Серенай, скоро постнах част от него, но ми хареса и го преведох цялото Hands Plus1
Цитат
Серенай Саръкая в ново интервю за канал 02:
За първи път от много време ще ви видим в сериал. Защо избрахте "Шахмаран" сред всички входящи проекти?
- По тези въпроси, аз съм човек, който отива накъдето го води сърцето. Дълго време търсихме проект за Netflix заедно с моя мениджър Айше Баръм. Четохме много проекти, но просто не успях да почувствам "Ето, това е". Ако ме питате " Как така ?", не зная. Веднъж, когато бях в къщата на Айше, тя разказа за Шахмаран: "Има такава книга, прочети я, ако искаш." Когато четях книгата, у мен се появи усещането, че "Това ще бъде сериала." Не зная как да го нарека, но моите запознанства с проекти винаги са протичали по този начин. Като съдба, съединение, среща. По странен начин идват те в живота ми в точното време и променят много неща в него. В един миг казахме: "Правим го!" И само 2,5 години по-късно, след дълъг и труден период, всичко стана реалност, започнахме да снимаме. Беше много трудна задача, защото съдържаше толкова много фантастични елементи.
В сериала има такова предложение. "Умът не знае, сърцето знае." Това означава ли, че има истории, които се развиват в живота ви, като тази?
-  В професионалния ми живот сме като дует: моят мениджър Айше Баръм е логичната част, аз съм емоционалната част. Постигаме добър баланс. Аз съм човек, който следва чувствата си и не мога да успея, ако не мога да се свържа със сърцето си.
Имате ли нещо, за което пишете? Искате ли да направите нещо от собствените си истории?
- Опитвам се да пиша някои неща. Не съм пробвала да пиша сценарий. Все още са под формата на разкази, аз съм в самото начало на всичко, но бих искала да изпитам писането и режисурата в по-късните години на моята професия. Но все още не мисля, че съм толкова компетентна. Да кажем, че все още събирам материал.
Режисурата може да ви е близка, защото имате добър вкус, собствен стил. Вие го създавате сама. Как го правите ? Дайте ни съвет.
-  Не зная дали това ще помогне на някого, който говори за това. Става дума за човек, който се познава много добре. Обичам да се обличам. Зная как искам да изразя себе си. Понякога мога да нося неща, които получават много критики отвън, но които наистина харесвам и се чувствам много добре в тях. "С какво е облечена пак, какво прави?“ – мога да получа негативни реакции, но ако се чувствам добре, не ми пука. Единственият ми критерий, когато се обличам, е настроението ми в този ден. Човешката психология се променя всеки ден. Мисля, че това, което привлича хората и ги кара да казват, че "Серенай има стил“, е оригиналността.
Вие играете главната роля в мюзикъла "Алиса". Тази роля изглежда като края на ролите на тийнейджърки в кариерата ви. Погледнато назад, какво беше това преживяване с "Алиса“?
-  Правилно го казахте. Това беше последният етап. Винаги съм искала да направя нещо забавно. Това беше единствената ми мотивация, когато правех нещо на сцената. Защото съм учила театър, но нямах сценичен опит. Това беше огромна стъпка за мен. Затова исках да изляза на сцената с нещо, което би ми харесало. Когато става въпрос за танци и музика, чувствам, че мога да разперя криле и да полетя (смее се). Беше много хубаво да се усмихнеш на лицата на хората, макар и само за няколко часа и да ги накараш да се откъснат от реалния свят. Имаме и страхотен екип. Много съм щастлива. Наистина обичам всички мои колеги актьори. Имахме специално приятелство. Разпродажбите все още продължават. Мюзикълът ще продължи до края на май.
Къде искате да пренесете музикалните си таланти?
- Обичам да правя това, когато се явява като част от работата ми. Работата на сцена може да продължи по-нататък. Когато свърши "Алиса", може би ще поискам да направя нещо в друга история, където отново ще има музика, танци.
Когато говорихме за Адана, твърде често казвахме "семейство“ и какво съвпадение – отивате като булка при семейство Сойкан от Адана в сериала "Семейство“.
- Да, това е нова история. Започнахме да работим с много бързи темпове.
Току-що завърших " Шахмаран" и отидох в Ню Йорк за една седмица. Преди полета ми изпратиха сценарий. Знаех историята на " Семейството ", но за първи път прочетох сценария. Много го харесах и скоро започнахме да снимаме.
В " Семейство” се превъплъщавате в героиня със силен характер, каквато не сме свикнали да виждаме толкова у вас. Когато оценявам " Шахраман " и " Семейство ", мисля, че сте навлезли в най-зрелия период от кариерата си.
-  Разбира се, че е така. И аз се чувствам по същия начин. Бих казала, че "Шахмаран" е първата ми работа като възрастна актриса. Това е и първата ми работа като зряла жена. В "Семейство" също. Разказва историята на двама много наранени и изхвърлени от семейството си хора, които разбират, че имат много общи рани. И те заедно се отправят на път, за да излязат и да се изправят срещу егото, амбициите и слабостите си по време на това пътуване.
Девин е дъщеря на необичан баща. В това отношение тя много прилича на Шахсу. Ето защо в живота й се появяват много трудности. Образ, който има прекалено разрушителни реакции. Всичко, което може да
причини вреда на такъв герой е заплаха за целия свят.. Все още не съм завършила пътуването си в изучаване на Девин, но я харесах толкова много, че веднага се свързах с нея. Защото моята героиня е независима, успешен психолог. Тя е самотна и много силна жена, която се грижи за сестра си, има много отговорности. Тя среща мъж, който е също толкова луд, колкото и тя самата. Изправена пред такова необичайно семейство, тя тръгва на пътешествие, в което собственото й его, всички аспекти, които тя смята за силни, ще бъдат разклатени.
Как прекарахте времето си в Адана?
-  Похапвайки скара, пиейки ракия (Смее се). В Истанбул излизам само по работа, а когато няма работа, предпочитам да живея вкъщи по-затворен и защитен живот. В Адана бързо станахме семейство. Веднага изградихме много близки отношения с екипа, с моите приятели от екипа. Разбира се, така върви всяка работа, но наистина имаше нещо специално в тази работа. Бяхме съкрушени, когато снимките приключиха. Имах приятели на снимачната площадка и ми е мъчно, че няма да ги виждам отново всеки ден. Кямил, Онур, Ердо, Ергюн... Имаше талисман и всички вярвахме в него, сформирахме неразривни връзки. Беше ми толкова приятно да изпия
 по чаша с колегите и да се върна у дома, а на следващия ден със същото щастие да отида на работа. Този процес ни излекува. Любовта на Шахмаран беше топла за всички ни.
По време на снимките започна сериала " Рибарче” ? Гледали ли сте Мерт Рамазан Демир като Ферит?
- " Рибарче” стартира по време на снимките на втори сезон на “Шахмаран”. През това време Мерт пътуваше непрекъснато напред - назад. Ако успея, гледам. Много обичам Мерт. Много талантлив. Вижда се, че играе с любов в " Рибарче".
Много харесвам костюмите, които носите в сериала “Шахмаран”. Шахсу се придържа към определена икономическа рамка и често носи едни и същи неща. Съзнателно ли сте избрали това?
- Абсолютно. Обърнах специално внимание на това. Защото Шахсу дойде с един куфар. Тя е жена, която сама изкарва прехраната си. Тук също засегнах малко това. Например чантата, която тя използваше, беше моя собствена чанта. За Шахсу купих обеци с роза, защото така се казваше майка й. Нейните очила са моите очила. Съвместно с художествената група направихме кесия за тютюн. Табакера. Малкият пепелник, който Шахсу винаги носи със себе си. Работихме много усилено върху това. Харесва ми да мисля и да въплъщавам героите, които играя, чрез такива невидими детайли.
Не използвате Instagram много често, но го използвате ефективно. Какви са отношенията ви със социалните мрежи ?
-  Имам много далечна връзка със социалните мрежи. Обичам да използвам Instagram, защото обичам фотографията. Винаги пазя снимки на нашето семейство. Събирам всички албуми. Но, разбира се, сега се превърна в нещо съвсем различно. И аз не мога да следя всичко. Не умея постоянно да съм в крак със събитията и не ми харесва. Използвам го и като работа, и за да споделям, когато се чувствам много добре. Освен това нямам нищо общо с Twitter. Или аз обявявам работата, или отричам новината. Tiktok никога не е привличал вниманието ми.
Например, имате ли "finsta" акаунт само за вашите приятели?
- Не. Дори не мога да го направя. Например, моята много близка приятелка Бурджум използва функцията "близки приятели“ в Instagram. Там тя има съвсем различна личност. Много ми харесва как тя използва тази функция. Но аз не мога да се справя с това.
Можете ли да разглеждате редактираната работа, която правят с вас? Например, направиха видеоклип с вас за програмата "Ако е писано да бъде, ще се получи“, виждали ли сте го?
- Видях. Отлично. Обожавам такива неща. Това са моите фенове, те са толкова умни и правят забавни неща. Имам и мои стикери в Whatsapp. И аз ги ползвам.
И така, какво гледате? Например, гледате ли риалити предавания?
- Обичам да гледам риалити предавания. Защото, когато работя активно, не мога да гледам нещо, което изисква много да мисля. Мога да се съсредоточа върху едно нещо и това е моята работа. Харесвам по-леки неща. В този смисъл риалити предаванията са страхотни. Например на Netflix има програма The Circle. Гледах с изумление (смее се). Много дълго време чувам въпроси от типа на " Как така ? Не си гледала " Приятели” ?, сякаш се отличавам от останалите. Сега започнах да гледам "Приятели". Много хубав, лек проект, който мога да гледам, докато правя нещо. Обичам Моника. Но, определено съм на страната на Фийби.
Шахмаран подчертава разрушителното влияние на човека върху света. Той има аргумент, който гласи:  "Човешката ера свърши. Те обърнаха света с главата надолу.” Може да се чете от екологична или политическа гледна точка. Смятате ли, че човечеството има добро отношение към света ?
- Това е огромен въпрос. Винаги, когато прекарвам време сама сред природата, имам чувството, че се връщам в началото. Когато се изгубим в хаоса на столичния живот, се отнасяме много жестоко към себе си и към света. Действаме без да претегляме, без да предвиждаме до какви последствия ще доведе това. Също така мисля, че когато почувствам този дисонанс, трябва да избягам и да се рестартирам. Както например се случи пандемията, светът спря и ние изведнъж си спомнихме приоритетите си? Това е същото. Понякога в живота няма достатъчно нюанси. И когато ги пропуснете, развивате някои странни защитни механизми, за да се предпазите от суровостта на външния свят. Аз също вярвам в това, което защитава Шахмаран. От тази примитивност се раждат чисти чувства. Ето защо любовта е толкова силна. Всяка стъпка, която Шахсу прави в първия сезон, е стъпка към любовта. Всеки път, когато този ход резонира, историята се разгръща и започва да се разплита.
В какво сте принципна ?
- Принципна съм в любовта. Аз съм човек, който много обича и обича да показва, че обича. Хората около мен също го знаят. И никога не се въздържам да покажа любовта си. Ето защо пандемията беше много трудна за мен. Работата е там, че не само не мога да не виждам хората, които обичам, но и това, че съм тактилен човек. Не мога да живея без постоянни прегръдки и целувки. Приятелите ми, знаейки това, не искаха да се срещат с мен по време на пандемията (Смее се). " Ти прегръщаш всички. Ти си в опасност. Не мога да ти се доверя " ми казваха някои. Аз мога да бъда много луда в проявяването на любов.

# 331
Добро утро момичета 🍀
Мерси за всичко споделено и красиво 💓

Вече ни представиха семейство Сойкан, а дали ще ни представят и семейството на Девин...
В очакване на неочакваното 💥

Хубава и спокойна неделя!

# 332
Здравейте! Green Heart
Добре дошла на kralitsata. Flowers Tulip
Айра, в туитър са се събрали много дизайнери, затова постерът не им е дизайнерски. Grinning
Пепи, благодаря за статията за „Празникът…“, хареса ми.
Фенче, на теб за целия превод на интервюто със Серенай, и то ми хареса.

Пепи, действително ръцете на жените са в една и съща поза с малка разлика при Лейля. Докато техните ръце са една върху друга и говорят за покой, бездействие, което може да се тълкува по-общо като запазване на статукво, то и двете ръце на главната героиня са в действие.
При мъжете е точно обратно: ръцете на всички са свободни, докато тези на главния герой са една върху друга.  Със свободни ръце човек може да действа, какво точно прави, това е друг въпрос. В първият постер може би Аслан е показан не като страхуващ се от любовта, а като любовта, отдалечаваща го от семейството, като стоящ между Девин и своето семейство, отговорностите към което му „връзват ръцете“. Аслан стои между двете семейства.
Има нещо общо между позата на ръцете на Девин и тази на Ибо. Разликата е, че Девин е обгърнала Аслан, докато чичото е поставил едната си ръка и така е обгърнал с нея заоблената дръжка на своя бастун. (Предстои да разберем защо точно този аксесоар е негов знак, иначе бастунът е символ на състояние и авторитет, заменил е носената преди от мъжете сабя.) А другата ръка, подобно на лявата ръка на Девин, е в готовност да посегне. Ибо сякаш прави нещо, което е съизмеримо с това, което прави Девин. И също – това може и да отива малко далече, но понеже използват и цветовете: на бастуна има зелено, в какъвто цвят е и метнатата покривка/тъкан върху стола, където обикновено седи главата на семейството, оставен сега празен. (За мюсюлманите зеленият цвят е символ на най-висши ценности, първата от които е семейството.)
За Ибо тази поза е и опора, докато по диагонал в почти същата поза е Джихан, но той няма нищо в ръцете си, сякаш няма на какво да се опре, ръцете му висят във въздуха. Знаем, че той прави опит за самоубийство.
Прочитът на всичко, което ни подават сега, със сигурност ще се променя. Но нали затова пускат тези неща предварително: да влезем в атмосферата и да се досещаме. 
Както Мира очаква, трябва вече да ни покажат и семейството на Девин. Ако следват ритъма дотук за деня от уикенда, когато публикуват нещо ново, следващата седмица трябва да има информация за семейството на Девин. И после остава още един уикенд за фрагман за еп. 1.
Така, подредихме всичко. Grinning
Топла и уютна неделя!

# 333
  • София
Здравейте момичета!:heart:
Снощи прочетох,че Къванч снима нов сериал с Серенай, та минавам да си сверя часовника при вас, т.е. да видя дали е истина. То, истина било.😘 Много се радвам, че пак ще го гледаме по тв-то този красавец. Признавам,че доста съм поизостанала с новините около него, но ще наваксам. Бях чела,че щял да започна и някакъв проект с тази русата, която сега върви по бтв. Не го гледам този сериал, и тя хич не ми симпатична. За друг проект ли става въпрос, или за същият? Серенай не ми е от любимите, но ми хареса в Квартала на богатите. Като гледам клипчетата- взривоопасни ще са главните герои. Неочаквано добра комбинация ще са. Друга глупост която прочетох,че щяли да правят нов сериал "Забраненият плод". Това сериозно ли е? Там всички играха блестящо, и едва ли някой ще ги надскочи. Еле па Къванч и Берен. Никой, ама никой не си го представям нито в тези роли, нито да имат накъв успех. Най много да станат за смях.

# 334

Хубава неделя!! Blue Heart
Фенче Kissing Heart, много благодаря за преведеното интервю, хареса ми, брех ще взема да си променя мнението за Серка Wink
Ваня, мерси за новите ти размисли!! Hands Plus1
дали ще има още един такъв постер със сем-то на Девин? Thinking

Маркито, привет, радвам се да те видя в темата. Hug
Сериал - ЗП няма да има , а филм за интернет платформа - адаптация по книгата, действието ще се развива през 19 век.
А Къванч евентуално ще снима сериал за Дисни + , подобен на комедийния му филм/Organize İşler 2/ с реж. Йълмаз Ердоган, та там може да си партнира с Еда Едже/на мен ми е голяма сладурана/ но няма да са двойка.
Минавай през темата, скоро чакаме новия сериал за тв-Шоу тв.

Мира Hug
..........................
Днес не бяха ли ония награди, която Къванч получи??
гъркините така бяха писали- https://twitter.com/KivoGreekFan/status/1613933213478522880
https://www.medyayenigun.net/turk-dunyasindan-kivanc-tatlitug-ve … onur-odulu/80027/

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 15:01 от Airra

# 335
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за преводите и коментарите!!!
Добре дошли на всички нови дружки в темата!!!
Кралице, наистина се радвам на появяването ти!!!
Спомням си в Интикам какви ни бяха общите преживявания.
Много научих тогава от теб. Благодаря ти!!!
Любовта към Берен и Къванч ръжда не хваща!
Фенче, благодаря за ЗП и книгата! Именно твои постове използвах,
но не ми се пишат още общи приказки. Кой разбрал - разбрал.
Сега да видим Къванч в това Семейство.

В представянето на Серенай прочетох,
че тя като малка е искала да стане психолог.

Това им е хубаво на артистите, че могат да изживеят мечтите си,
да изживеят един друг живот.
Я колко много съдби е изживял Къванч  в дизитата >>>
Мехмет, Халил, Бехлюл,  Секиз, Кузей, Курт Сеит, Джесур, Кадир.
И сега Аслан! Нека пътят му да е открит и за още нови герои!!!

# 336
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Добре дошли на Кралица и Маркито !🤗

Мира и аз това се чудех, това е официален постер, но е представено само семейството на Аслан, а къде са героите, които ще играят семейството на Девин?

Ето по ясни снимки от семейство Сойкан

Ха, интересно, че Хюлия има халка на ръката си.

Ваня, благодаря за твоя анализ на постера. Да видим колко ще познаем 😜
Фени, благодаря за превода. Към Серенай не съм имала специално отношение, но Айре и на мен все повече ми харесва това момиче.
А като се има предвид, че по принцип харесвам всички партньорки на Къванч очаквам с голямо нетърпение да видим какво ще сътворят. И много се радвам за теб , за да можеш да се насладиш напълно.
Диве, Серенай и в Шахмаран е психолог.

Айре, в статията пише 2022г. , нещо не можах да разбера. Ако има то ще се чуе 😊
Дамла снощи късно беше качила снимка и пишеше, че са на сет. Значи и в събота работят.

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 337
Привет и на Markito. Flowers Hibiscus
Благодаря за споделеното!
Единствено героят в десния долен ъгъл на постера не ни е представен  досега. Може би нарочно. За всички останали имаме някаква кратка характеристика.  Приех го за син на Ибо и братовчед на децата на Хюлия само от мястото на неговата снимка на постера. Но щом е на постера, той е част от семейството и вероятно е важен герой.
На всички снимки виждаме и двете ръце на съответния герой. Единствено  на този се вижда  само едната ръка. Какво прави с другата? 
Дали с оставянето му по-дълго в неизвестност и специалната поза не ни навеждат на мисълта, че се занимава с нещо  тайно от другите в семейството или  и от закона?
От снимката, която Пепи е публикувала, се вижда, че носи халка и е женен.
На ръката на Джихан не се вижда халка, но и от позата не се вижда добре.
Дали двете деца, които седят на масата  до Аслан не са деца на този непознат засега мъж?

# 338
Здравейте на всички стари и нови пишещи в темата Радвам се,че има много почитатели на Къванч
Вики  здравей Отдавна май се виждахме и на живо 
Благодаря за споделеното Аз не съм по подробностите но Ви чета с интерес Фенче благодаря за всички преводи
Башак беше споделила някакви бижута

https://www.instagram.com/p/Cn6Xl6lIGGm/

# 339
Здравейте мили момичета, и аз се радвам да ви видя, макар и виртуално. А какви хубави срещи имахме преди години. Heart
Сега гледам Серенай в Шахмаран, добра е. Предполагам, че с Къванч ще са много добра комбинация, отиват си. Да видим силата на любовта какво може.

# 340
Кралица, ти пропусна нашите виртуални срещи, но всичко може да се компенсира.
Само да намерим повод/а такива винаги има 😜/ пак ще си направим.
Ваня, ето и още едно дете излезе.

Тази страница в ИГ е на албански, направо се чудя откъде намират тези снимки.

Айре, нищо не се чу за наградата, явно не е било сега събитието.
Аз продължавам с Шахмаран.

Лека 🤗🤗🤗

P.S
Пропуснах и хубавата ни партньорка 😜

Кога ли ще ги видим и тях двамата с Къванч ?
Бременността много й отива, но тя си е много хубава жена.

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 22:56 от pe04

# 341
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря на всички ви за споделеното вчера! Kiss Маркито, добре си се завърнала в темата! Flowers Hibiscus
Айре Heart Eyes Явно награждаването се е състояло още миналия януари, това пише в статията / актуализирана на 13. 01. 23 г./
Цитат
Те бяха наградени с почетната награда Якуп Махмудов.

За колко награди сме разбирали едва впоследствие Thinking
Радвам се, че си на път да си промениш мнението за Серка. И на мен ми хареса интервюто и, умно разсъждава и с Къванч имат сходни критерии по отношение на работата. Явно и тя приема да играе в сценарии, които докосват сърцето и, и усеща героините, които иска да изиграе. Надявам се, че и в "Семейство " ще и бъде така комфортно с екипа, както е било с " Шахмаран "
Ама ти май все още се съмняваш в участието на Киво в сериала по " Организирани работи " на Дисни, а ? Smile
Диве Hands Plus1 Така е, актьорите са привилегировани в това отношение. Да добавя и двамата Музафер, Али, Саръ Сарухан и Юсуф. Какъв ли не го е играл още Киво ? Thinking  Пилот Smile

Краличке Hug и аз много се надявам, че ще бъдат добра комбинация и ще грабнат сърцата на зрителите!
Пепи, ще се радвам да си направим отново такива виртуални срещи Flowers Four Leaf Clover Да, изглежда, че семейство Сойкан ще е многобройно. Да видим дали ще покажат и семейството на Девин Thinking
Фунда нямаше да я позная на тази снимка Thinking
Mира, Терзи Flowers Hibiscus
Ванче, благодаря за отново много интересния ти пост! Kiss Скоро ще разберем всичко, още малко търпение.
Ще го повторя, много ми хареса!

Поздрав с песента, която не успява да ми излезе от главата след пускането и едва миналата година за първи път.

Хубав ден и успешна нова седмица дружки! С много новини! Hug

# 342
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Благодаря Ви за споделената информация.....В темата започва да ври и кипи в хубавия смисъл на думата...

# 343
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Добра седмица на всички 🍀

Преди малко прочетох, че има информация, че Семейството ще започне на 20.02.

Но сега като видях какво чудо е със сериали, направо не ми се мисли за драгия турски зрител.

Гости, привет 😊

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 344
Здравейте и успешна седмица!
Благодаря за всичко споделено! Green Heart
Пепи, това момченце  мисля, че седи до Лейля и вероятно е нейно дете.
Терзи, от теб свикнах да виждам само оригинали и този постер ме изненада. Grinning
Много ми хареса филмчето, което е споделила Башак: изящни бижута и така красиво снимани с идея за  Гьобеклитепе. Прекрасно е, гледах го няколко пъти.
Чакам: трети постер и втори тийзър, може и трети. Grinning Трябва да видим и другата страна и някакво взаимодействие между всички герои. Интересно къде живее семейството на Девин, сигурно там е и заведението на Аслан, някъде в града.

На всички -  хубав следобед! Nature Sparkles

Общи условия

Активация на акаунт