Ванче, Пепи, Диве, Алинка
благодаря ви за споделеното! 
Действително ще се окаже, че имената не са избрани случайно в нашия сериал.
Чакам с нетърпение да ни разкрият малко и от образа на Джихангир, подозирам, че тук ще има голямо противопоставяне между двамата братя, дължащо се на отношението към тях от майка им
А Аслан няма да е добродушния и всеопрощаващ Кузей, така си мисля
Интересува ме и героя на Усхан Чакър, дали отново ще е на верен приятел на Аслан, който ще го поддържа във всичките му решения ? Струва ми се, че нещо такова се промъкна в инфото, което получихме преди време
Дано е така, защото си мисля, че Аслан ще има нужда от такъв човек.Ох, още 9 дни! И тогава малко от малко ще разберем какво ни очаква. Много се надявам и аз диалозите да са издържани и смислени, това много ми влияе и на мен, за да ми допадне която и да е история. За сега всички ми харесаха, дано продължи така.

За първи път и на мен като на някои други Аслан ми напомни доста Кадир, дори го споделих с Айрето
но гледайки няколко пъти двата тийзъра се успокоих, че Киво отново е създал напълно различен характер. Дори и визуално да има някаква прилика, гласът му е различен, друго е изражението му, вътрешния му свят. Не зная как го прави този човек, но наистина винаги показва висш пилотаж в трансформацията. И това му го признават всички, не само аз, която е ясно, че съм пристрастна
Пък и съм пристрастна именно заради това и още много други неща в него 
Имайте хубав ден, макар и мразовит!

- за ролята на Киво и играта му...и аз така си мисля. 

Всички вие, и особено Ванчето и Алинка 
)