Къванч Татлъту 💙- минали и бъдещи проекти, партньори-104

• 45 244
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро, дружки! Hug

Ванче, Пепи, Диве, Алинка Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Kiss
Действително ще се окаже, че имената не са избрани случайно в нашия сериал.
Чакам с нетърпение да ни разкрият малко и от образа на Джихангир, подозирам, че тук ще има голямо противопоставяне между двамата братя, дължащо се на отношението към тях от майка им Thinking А Аслан няма да е добродушния и всеопрощаващ Кузей, така си мисля Thinking Интересува ме и героя на Усхан Чакър, дали отново ще е на верен приятел на Аслан, който ще го поддържа във всичките му решения ? Струва ми се, че нещо такова се промъкна в инфото, което получихме преди време  Thinking Дано е така, защото си мисля, че Аслан ще има нужда от такъв човек.
Ох, още 9 дни! И тогава малко от малко ще разберем какво ни очаква. Много се надявам и аз диалозите да са издържани и смислени, това много ми влияе и на мен, за да ми допадне която и да е история. За сега всички ми харесаха, дано продължи така.

За първи път и на мен като на някои други Аслан ми напомни доста Кадир, дори го споделих с Айрето Heart Eyes но гледайки няколко пъти двата тийзъра се успокоих, че Киво отново е създал напълно различен характер. Дори и визуално да има някаква прилика, гласът му е различен, друго е изражението му, вътрешния му свят. Не зная как го прави този човек, но наистина винаги показва висш пилотаж в трансформацията. И това му го признават всички, не само аз, която е ясно, че съм пристрастна Stuck Out Tongue Winking Eye Пък и  съм пристрастна именно заради това и още много други неща в него Heart
Имайте хубав ден, макар и мразовит! Hug

# 421
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Тази сутрин и от моя прозорец изглежда снежно.

Диве, Алинка, благодаря за споделеното за имената.
Майка ми много често използва израза "това е човек от сой", винаги съм знаела какво значи, но сега ми се изясни от къде идва.
Името Хюлия моя Гугъл преводач ми го преведе като мечта.
За сега всичко изглежда добре премислено, като се почне от постерите, фраговете, имената.
Диве , мисля, че снимките, където липсва Аслан са от една и съща сцена снимани в различни моменти. Поне по дрехите на героите изглежда така. Но точно там Хюлия изглежда толкова самотна и отделена от всички.

На мен мира не ми дават думите за битката, която няма да спечели Аслан. Това означава ли, че няма да спечели любовта на Девин? Или дълга към семейството ще го принуди да се откаже ? Как тълкувате вие тези думи?

Фени, този път наистина няма голяма физическа трансформация при Къванч, но мисля, че това е направено съзнателно. Със сигурност ще видим трансформация на по високо ниво, като излъчване, умения да се променя тембър на гласа, играта с очи и т.н. С една дума ще видим уроци по актьорско майсторство 😜

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 422
Здравейте Благодаря за споделеното

Живота на всеки е един сериал кой по добър кой по лош Понякога родата е по лоша и от всеки един приятел Ама ще видим накрая Важното е да се гледа напред и да не си мисли човек защо така се получи Ако може само да си вземе поука Станалото станало Каквито и планове правиш не винаги всичко се получава Понякога нищо не важи от нас
Ихан Сойкан НеджатИслер
По-големият брат на Аслан. Черната овца на разбойниците. Преди 5 години той беше отделен от семейството си и превърнат в тъмен и непознат човек. Сега му трябва само добър психолог.

https://twitter.com/ailetvdizi/status/1622173396292313089

# 423
Терзи, благодаря 🤗
Като сме тръгнали да търсим значението на имената, името Cihan, както е изписано означава вселена.
За Лейла не можах да намеря.
И така в семейство Сойкан имаме - мечта, вселена, лъв.

# 424
Привеет Hug

Терзи Hands Plus1
ооо Джиханчо ще  е доста тъмна личност, със сигурност няма да се имат с по-малкия си брат.
Неджат е много добър и в положителни и отрицателни роли, чакам с интерес неговата история.
Психолога, няма нужда да гадаем кой ще е:))
гледа лошо.....
според Джанан/в ТТ/ ще върти бизнес с чичото.

Пепи,
Цитат
На мен мира не ми дават думите за битката, която няма да спечели Аслан. Това означава ли, че няма да спечели любовта на Девин? Или дълга към семейството ще го принуди да се откаже ? Как тълкувате вие тези думи?
ее чак пък да не ти дава мира Wink
нормално при старта на историята/и то във фрага/ да слагат такива изречения в устата на Аслан-  за заблуда на зрителя и накрая да стане точно обратното.
И аз гледах някакви сватбени снимки в сторито на Дамла, ама се чудех дали е тя......

Фенче Kissing Heart- за ролята на Киво и играта му...и аз така си мисля. Hands Plus1  ще е и доста различен героя, от предишните.
и на мен гласът му ми е друг!
особено в тая сцена..........

за Усхан- също ми е интересно, дано наистина ще е верен приятел на Аслан.

Алинка Kissing Heart, Ваня, Диве, благодаря и за вашите коментари с интерес ви чета. Flowers Hibiscus
новия колаж/от поста на Алинка/ на Амели....много ми хареса!!
Зетя може да си е баш разбойник с тая професия и фамилия Laughing
Скрит текст:
Я какви неща ставали в Момичето , което ще изгледам...предполагам след като свърши сезона.

Ние обаче сме шампиони по обсъждане на сериал, който още не е почнал, машалла!! Trophy
дано продължаваме още по - активно!! Flowers Four Leaf Clover

хубава неделя!!

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 13:43 от Airra

# 425
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!

Благодаря за споделеното! 🌸

Силата на едно семейство се крие в лоялността на отделните членове един към друг.
Връзката, която съществува, не е кръвното родство, а уважението и радостта, че сте заедно.
Човек не може да избира семейството си, но затова пък има избор за почти всичко останало.
Децата престават да бъдат деца, като пораснат, но родителят остава родител за цял живот.
Сблъсъците са неминуеми и без външни фактори.
Дотук нищо невиждано и необикновено.
Има много варианти за разчитане на репликите за битката на Аслан и жертвата и палача за събеседника на Девин.
Да се обрича на загуба- не и едно Лъвско сърце, никак не се връзва пораженческото мислене с характеристиките на героя. Имаше една реплика на Девин, че Аслан е свикнал да установява правила и поставя граници, но тя няма да е една от тези, които ги следват, в този смисъл също може да се счита загубена битка, няма да я опитоми, ще я има такава, каквато е. “Ще се тровят, ще нараняват”.
Жертвата и палача, ако репликата е на Лейля, това е вероятно съпруга ѝ, но защо не и родител, и двете са имали такъв, който в даден момент е станал техен палач, но не могат да спрат да го обичат.
Ако е сестрата на Девин- това може да е зависимостта, с която се бори, или пък не се бори, знаем само, че е зависима, може да е и причината за тази зависимост.
Не са празни думи, пълнеж, пълни със съдържание са репликите, може би и многозначителни.

В тт има доста негативи за евентуален триъгълник Джихан, Аслан, Девин.
Честно казано и на мен ми се иска повече от това като евентуален конфликт.
Сблъсък вероятно ще има, макар че се надявам да ни заблуждават, но аз се надявам на повече дълбочина.
Девин ще надниква в мрачните стаи на Семейството чрез сеансите на Джихан, Аслан ще я привлича в и влюби в себе си, конфликтът за нея ще е да бъде или да не бъде част от това “лудо семейство”, за него да бъде или да не бъде част от делата му, които ще са и основна пречка между двамата. Моята визия.  🙃🙃

Джихан- Точно като това недовършено писмо, този човек е склонен да остави работата си недовършена.
Той има емоционално богат свят;  но бързо рухва пред трудностите.
Обича да работи и да печели пари.  Той може да преодолее всяко предизвикателство в живота.
Той е авантюрист и не обича да бъде разочарован.  Той никога не се отказва да опитва.
Той е умен и талантлив;  но също така е много склонен да стане жертва на своята чувственост.  Въпреки лукавия си характер, той може бързо да се влюби и да бъде измамен.
Обича да работи и да печели пари.  Той може да преодолее всяко предизвикателство в живота.

Хюлия- Сладки сънища, сънища;  заблуда

Сладката мечта на човека;  любов

Силна, логична личност, която взема тежки уроци от живота, бори се да успее въпреки постоянните пречки, има артистични таланти, не може да забрави минали скърби и проблеми, има високо възприятие.

Лейла-
Борещ се.
Кралица на феите, глава на феите
Последната нощ на месеците Хиджра.(Хиджра (на арабски: هِجْرَة – оттегляне) се нарича напускането на град Мека и преместването в гр. Ясриб (Медина ан-Наби) на Мохамед и неговите последователи през 622 г.

Това събитие поставя началото на мюсюлманското летоброене, наричано понякога също хиджра. Месеците раджаб, шаабан, рамадан, шауал и други са част от мюсюлманския календар)
Много тъмна нощ.
Героинята на историята за Лейля и Меджнун.
Жената, чиято коса е черна като нощта.

Хубава неделя!

# 426
Хубава неделя! Nature Snowman
Благодаря за споделеното! Green Heart

Шехер Сойкан. Скъпоценната баба на Аслан, която има деменция. Тя е остра на езика, упорита жена.
(Жалко, че има деменция.)

От всичко, което видях дотук, очаквам сериал за разпада на голямото семейство. С всички съпътстващи този процес проблеми. Хюлия иска Аслан завинаги на голямата маса и може би дори пази за него празното място на челото на масата. Това място Аслан може да заеме, но след като се ожени. Докато Девин го тегли към себе си. Аслан се съмнява дали ще може да измине този път. Това е, което аз разбирам дотук.  
Но съм готова да гледам и ако основната тема е друга, защото семейство е много широка тема.

Трите деца на Хюлия са много различни.
Джихан ми изглежда емоционален: отива с цветя при Девин, прави и комплименти; освен това, може би е с някакво алтернативно мислене и разбирания за живота – така си обяснявам неговата прическа, докато тази на Толга може би е просто мода. Джихан има някаква индивидуалност, която явно е потисната в семейството, но в какво точно се изразява неговата различност, ще трябва да разберем. От представянето му се разбира, че преди 5 години, когато е бил отвхвърлен от семейството, той не е бил „тъмен и непознат“ човек; принуден е бил да скрие истинската си същност.
Докато Аслан си служи с физическа сила, той е „просто Аслан“. Друг е въпросът дали това е неговата интимна същност или е принуден да се показва като такъв. Какво стои зад „осакатената душа“? И това ще трябва да разберем.
Двойката Лейля – Толга е също интересна. Правят впечатление нейната червена рокля и червеният пуловер на неговия гръб. Само загатнаха и засега не е ясно каква точно е тази връзка. Но в момента изглежда различна от начина, по който е започнала. Те са семейство в семейството и човек се пита защо живеят в тази проблемна общност. Пита се човек, който живее в отделно семейство и не може да си представи живота сред толкова много хора: какво ги държи тук.

Ще видим какво ще остане след намесата на психолога, когато падне пласта, получен от задружното живеене и излезе истинската същност на всеки герой.

На мен сега ми е много интересно кога е починал бащата.
И чакам представянето на предишното поколение, даже те са две.

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 14:07 от vanja@

# 427
Ще има сблъсък между поколенията това е ясно. Като гледам на Аслан ще му се наложи да се бори но да  видим каква му е каузата -  любовта или отпор на семейството.Искрено се надявам да е добър сценария а не да се наложи по някое време да го сменят заради зрителите.

# 428
https://www.instagram.com/p/CoSIV5cL5Dt/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Появи се и чичото Ибрахим Сойкан.

Алинка, благодаря за отговора ти.   Твоята гледна точка ми хареса повече от това, което аз си фантазирах, че даже не ми се искаше да го напиша.
Айре, точно и аз това си мислех, че от два фрага и два постера какво става, а като почне сериала как ли ще е ? Дано да имаме достатъчно добри причини да бъде така.
Ваня, а може да бъде точно обратното, да видим не разпада на семейството, а това как любовта може да ги обедини. Наистина може да се подходи по различни начини.
За конфликта между Джихан и Аслан и любовта им към Девин, може би някой фенове имат предвид това, че вече сме гледали подобно нещо в КГ. Но честно казано не ми се вярва, че ще направят подобно повторение, особено след като се разбра вече за обсебващата любов на Хюлия към по малкия и син. Очаквам по сложни и дълбоки отношения между двамата братя, между тях и майка им.

# 429
Дружки, благодаря на всички ви за споделеното, удоволствие е да ви чета! Kiss
Айре Heart Eyes вярно е Stuck Out Tongue Closed Eyes Всички вие, и особено Ванчето и Алинка Heart Eyes които направо разкостиха тийзърите, всичко забелязват Hands Clap
Цитат
Ние обаче сме шампиони по обсъждане на сериал, който още не е почнал, машалла!! Trophy
дано продължаваме още по - активно!! Flowers Four Leaf Clover
Терзи, Ванче, Пепи, благодаря ви! Kiss Е, вече се запознахме с всички членове на сем. Сойкан. Само не разбрах - брата на Аслан в крайна сметка Джихангир ли се казва или Джихан ? Пишат го и така, и така Thinking Знаех си, че ще е интересен образ.
Цитат
Ибрахим Сойкан
Чичото на Аслан. Той все още не може да смели факта, че брат му Юсуф беше глава на семейството по това време. С всяка своя стъпка той се изправя срещу Аслан.
Това сега ми попадна в нета
Цитат
Актрисата метр в турското кино и театър Мелек Байкал изрази възмущението си от факта, че сега се вземат млади и неопитни актьори за главни роли само защото са красиви. Според нея това е грешно.
Също така Мелек Байкал беше попитана какво мисли за играта на популярната млада актриса Ханде Ерчел.
"Никога не съм гледала нищо с нея. Нямам представа как играе Ханде Ерчел. Но моят съвет е: да си актриса не е лесно, трябва да получиш подходящо образование", коментира Мелек.
Но тя похвали Къванч, който се явява изключение, заявявайки, че той преуспява във всеки нов образ. И не седи вкъщи на пети, той учи, пита и се съветва .. и изобщо - той просто стана Къванч Татлъту!

# 430
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
 Благодаря ви за всички споделено....

Цитат
Актрисата метр в турското кино и театър Мелек Байкал изрази възмущението си от факта, че сега се вземат млади и неопитни актьори за главни роли само защото са красиви. Според нея това е грешно.
Също така Мелек Байкал беше попитана какво мисли за играта на популярната млада актриса Ханде Ерчел.
"Никога не съм гледала нищо с нея. Нямам представа как играе Ханде Ерчел. Но моят съвет е: да си актриса не е лесно, трябва да получиш подходящо образование", коментира Мелек.
Но тя похвали Къванч, който се явява изключение, заявявайки, че той преуспява във всеки нов образ. И не седи вкъщи на пети, той учи, пита и се съветва .. и изобщо - той просто стана Къванч Татлъту!

Съгласна съм.....но не всичко е и до образование....Георги Парцалев не беше завършил актьорско майсторство, а беше великолепен актьор....Мег Райън, Том Круз също са без специално образование....
Не мога да разбера защо все Ханде им е в устата..... Все им е като трън в очите.....

# 431
Благодаря за всичко споделено! Green Heart
Фенче, в началото беше Джихангир, после решиха да е Джихан. (Да не ни затрудняват. Grinning)

Ще повторя описанието на Ибрахим, защото то показва, че той ще бъде възлова фигура.
Ибрахим или Юсуф е по-големият брат, това не мога да си спомня дали знаем.
Не става дума за семейство на Ибо – има ли, няма ли семейство, деца?
От тези две обстоятелства зависи как е изглеждал конфликтът между двамата братя, който очевидно продължава и след смъртта на Юсуф, а също как стоят нещата в момента, когато разказът започва. Дали по някакви причини е било отнето правото на по-големия брат, ако той е по-големият,  а след смъртта му Юсуф се е надявал да заеме неговото място?
Хюлия очевидно продължава политиката на съпруга си. Кога е починал, колко време тя прави това сама?  И готви Аслан за мястото на Юсуф. Ще има сблъсък за трона.
В такъв план Хюлия е замесена в политика на семейството, която тя наследява от мъжа си и за която тя носи отговорност пред паметта му. Интересно е дядото, бащата на Юсуф и Ибрахим, дали е участвал, а няма как да не е участвал, ако приживе го е толерирал, в избора на Юсуф за глава на семейството и по какви причини е бил избран Юсуф или той сам се е наложил? Бабата Сехер няма да може да ни каже, но Хюлия сигурно знае.
Конфликтът в Сойкан продължава две поколения, а може би и три, ако в предишното поколение той не е бил само между братята, а е участвал и техният баща. Аслан е някъде по веригата на тази продължителна война.
Има нещо общо в отношението на семейството към Ибо и Джихан.
В характеристиката му правят впечатление цветовете: червеното като роклята на Лейля и зеленото като цвета върху стола на челото на масата. Съчетава естетика, чувства, амбиция - ще бъде сложен персонаж.

Ибрахим Сойкан. Чичото на Аслан. Той все още не можеше да смели факта, че брат му Юсуф беше глава на семейството по това време. С всяка своя стъпка той се изправя срещу Аслан.

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 19:25 от vanja@

# 432
Здравейте, изчетох ви с удоволствие. Запознанството с героите продължава.

Фенче, pe04, Ваня, Терзи, Алина, Айра, Дива 🍀

И така какво имаме досега... Сойкан

Имаме една властна майка, която не е преставала да се намесва в живота на децата си. Дъщеря омъжена против волята й и зет, който дали бърка в кацата с мед, ще разберем. Семейството им живее в голямата къща под контрола на Хюлия. Дори и омъжена Лейла не може да се освободи от влиянието на майка си.
Най големият син е черната овца. Явно се е случило нещо в миналото за да бъде прогонен, а сега се завръща. Любимецът на майката е Аслан, който не иска да бъде под влиянието й. Какви ще са отношенията с брат му и сестрите?... Бабата макар и с деменция може би в моментите на ясно съзнание ще поставя всички на мястото им... И чичото Ибрахим, който не може да преглътне и досега, че е бил изместен от брат си начело на семейството...
С малката сестра явно ще се запознаем в хода на сериала.

Да очакваме ли представяне на другото семейство... Айдън. Доколкото знам освен сестрата има и баща.

Приятна неделна вечер!

# 433
Мира, има и майка, ето тази актриса

Момичета, влязох в IMDB  и ако знаете колко много актьори са посочени в "Последно повикване за Истанбул" . Не мога да ги кача сега, но искрено се изненадах.

Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 434

Общи условия

Активация на акаунт