Къванч Татлъту 💙- минали и бъдещи проекти, партньори-104

• 45 238
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Голяма трагедия е всичко! Господ да е на помощ на всички.
Халук Левент винаги се отзовава за всичко наистина страхотен човек.Браво на Киво и на всеки който може да помогне с каквото може.

# 451
Диве, да, след днешните ужасни новини не ми се пише изобщо ... страшна трагедия, горките хора  Cry  Дано спасят повече хора от развалините. Радва ме, че нашето семейство както винаги не остава безучастно Heart

Здравейте, дружки! Hug
Потресаваща трагедия ... на всеки нормален човек му е ужасно тъжно за загиналите, ранените и останалите без дом хора. А представяте ли си какво му е на нашето момче, знаем как преживява за всичко, случващо се на планетата ни, а и нищо чудно да е загубил близки хора в Адана Cry Господ да им помага на оцелелите, огромен шок и неизмерими загуби ...  Хубаво е, че много държави се втурнаха да помагат, в самата Турция  полагат много усилия в организацията, но ситуацията е извънредно трудна. А България е първата държава, задействала изпращане на доброволци и помощ, браво!
Пепи, той Киво вече е направил повече от достатъчно  Heart

Цитат
Силно земетресение с магнитуд 7,4 - 7,8 стана в Турция, което започна в 04:17 сутринта на 6 февруари в провинция Кахраманмараш в Южна Турция и доведе до разрушаването на няколко града. Това е най-силното земетресение за последните 100 години. Броят на жертвите нараства всяка минута, става дума за десетки хиляди загинали и ранени.
Турция обяви седемдневен траур.
Kъванч Taтлъту беше първият, който се обади и преведе 200 000 TL на Фонда за помощ на жертвите - Ahbap. Kъванч също така поема логистичните разходи за изпращане на помощ в района на бедствието (транспорт, логистика, настаняване и осигуряване на храна). Това съобщи основателят на фондация "Ahbap" - Халюк Левент.

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 11:02 от queen_fenka

# 452

Добро утро!
Фенче Kissing Heart, няма какво да добавя към това което си написала.....Worried
Обявен е  7 дневен траур...
хубаво е, че се изпраща помощ от много държави!

Халук Левент обяви известните имена, помогнали на пострадалите от бедствието!
https://www.dizidoktoru.com/gundem/haluk-levent-afetzedelere-yar … kladi-h31388.html

Спокоен ден!!

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 11:09 от Airra

# 453
Здравейте, момичета!
Природата е голяма, ние сме малки. Дано има милост и се спасят повече хора. На никой в Турция няма да му е лесно.
До миналата година следихме Мурат Сарачоолу, Мурат Юналмаш…и другите любими актьори и кого ли не още дори и кмета на Адана за новини за „Имало едно време в Чукурова“, а днес -  за да следим пулса на трагедията. Много ми е тежко. Четири години „пътувахме“ из района от Адана до Мерсин и Хатай, до Сирия…а днес там са развалини и страдащи хора. И много други сериали, които са направили целия район на Югоизтока „наша“ територия, гледали сме ги, познаваме хората, градовете, природата, новите строежи и останките от миналото…Сега е ужас.
Кой с каквото може помага, потресаващи моменти на спасение, но земетресението продължава в самите хора, щом и нас ни засяга, какво ли е там. Дано няма нови силни трусове. Hands Pray
До по-спокойни дни.
Благодаря за всичко споделено! Green Heart

# 454
За съжаление срещу природата сме безсилни

Земята не ни иска... И кой ще иска някой, който го унищожава всеки ден. Ние хората сме най големите хищници на тази земя. Разрушаваме без да ни мигне окото, изсичаме гори, създаваме сметища, убиваме за удоволствие... А отмъщението на природата е жестоко. И ще продължава да си отмъщава, защото човекът не подлежи на промяна. Защото човекът ще е този, който ще унищожи Земята.
Преди няколко дни показаха как един ловец е разкъсан от лъв. Малко преди случката се хвали с убития си трофей, половинката на лъва. Заслужил си е това, което му се е случило. Звучи жестоко, но си го е заслужил. Не лъвът е хищникът...

💘

# 455
  • Plovdiv, Bulgaria
Тъжен ден. И още тежки дни предстоят.
Няма думи, които да са подходящи.
В такива дни разбираме колко сме слаби. И колко сме човеци.
Бог да пази доброволците на терен, те са най- значимата помощ в момент. Всеки прави, каквото може, но тези часове са критични и тяхната помощ в момента е от първостепенно значение.
Душа за душа се бори. Човек и животно в неравна битка със земята.
Нищо друго няма значение сега, няма техника, няма еволюция, няма постижение. 
Моля се за всички тези момчета и момичета, които са там да помагат. 🙏🙏🙏
Бог да пази всички ни.

# 456
Момичета, много трогателни  и тъжни постове....Worried

в ТТ върви призив към кино продуцентите да изпратят от караваните  и оборудването си  - за нуждаещите се.

АЯ са първите отзовали се!!

Ay Yapım са отменили всичките си сетове и започнаха да изпращат помощи като каравани, генератори, осветление и др. към земетръсната зона. Браво Керем Чатай, браво Ай Япъм. Всички други продуцентски компании също са добре дошли. 👏

https://www.dizidoktoru.com/gundem/ay-yapim-setleri-tatil-edip-k … asina-h31409.html

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 14:17 от Airra

# 457
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Нищо не може да се добави повече от това, което сте споделили.
Башак имам чувството, че не е спала въобще. Толкова много качвания има в ИГ.
Къванч освен тази сума, която е обявена пишеше, че ще поеме разходите по настояване, облекло и изхранване на пострадали хора.
За съжаление видях и видео с мародери, които носеха телевизори и друга техника. Ум не ми го побира какъв човек трябва да си, за да направиш такова нещо.

И все пак изпитах истинска гордост, че точно Къванч е този, който харесвам.  Действа човека. Както е написал Халюк Левент " В името на справедливостта, пръв ми се обади Къванч Татлъту".
Живи и здрави да са всички, които помагат.
Браво и на Керем Чатай 👏
Сигурно ще почакаме за сериала, но сега спасението на хората е много по важно.

Лек ден, момичета 🤗🤗🤗

# 458
  • AMS

Бързо възстановяване
Скърбим  за нашите граждани, които загубиха живота си при земетресението,
станало в много градове, включително Кахраманмараш, Хатай, Газиантеп, Адана,
Османие, Диарбекир, Малатия и Шанлъурфа,
и желаем бързо възстановяване на ранените.
Show TV

Мили, дружки, благодаря ви за всичко, което сте донесли в темата!!!
Ние научихме от дизитата за тези места на трагедията
и те ни станаха скъпи покрай любимите актьори.
Спомням си земетресението във Ван 2011 г. и откритата линия на телевизиите
за събиране на помощи за пострадалите, с актьорите от дизитата.
Тогава, за утеха вместо епизод, излъчваха това, но не знаех много за региона.
Гледах в захлас актьорите от КВФ, К/Г, ... които приемаха обажданията по телефона.  
Сега разбирам, че пак ще има такава акция на телевизиите, но вече регионът ми е ясен.  
Къванч, AY, винаги са били едни от първите в такива акции.
Но и другите не им отстъпват в активност.
За такива случаи не е необходима класация. Нужна е организация.
Сигурна съм, че ще дадат всичко от себе си, за да помогнат реално.
Сигурна съм, че не само за хората, а и за животинките ще се погрижат.
Те за едно дизи построяват цял град, имат опита и умението и затова вярвам в тях.
Турските продуценти, сценаристи, режисьори, актьори, певци, имат стабилни позиции.
Харесвам ценностите които изповядват.
Побеснявам, когато някой ме обижда, че гледам турски сериали.
Скоро гледах един "авторитет" по друга тема и той -
били евтини турските сериали и за това ги давали по бг телевизии.  
На минутата го спрях. Не споделям неговите ценности.
Уур Аслан, от Перла и сега от другото дизи на АY - Присъда, е от Хатай.
Видях как пуска обръщения в тт, от какво имат нужда неговите съграждани.
Вода , и вода нямат, ... Тойгар веднага го е последвал, ....
Онур Сайлак  споделя също за помощ с адрес, където майка се нуждае от помощ.
Има и много други от любимците ни, които не са спали цяла нощ ...  
Ами не само таланти, а и стойностни хора  са турските актьори.
Изпълнени със съдържание са дизитата им. Изповядват ценностите на Семейството.
Да, този път е много, много по-тежко, много, много по-трудно.
Голяма мъка ... Голяма трагедия ... Болката е ужасна.
Не мога да остана безразлична и към жертвите и пострадалите в Сирия.
Спомням в едно от първите ми дизитата, как баща и син стоят на високия склон
от към турска страна, гледат в далечината границата и бащата разказва,
че е дошъл оттам навремето, свил гнездо и са се родили децата му ...
В този район бродих и с Атийе, и с други дизита, дори с Якамоз за да търся военните бази.
Болно ми е, дружки, болно! Дано Земята се успокои!!!

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 21:47 от * Diva *

# 459
Диве, наистина всяка помощ е важна.
Утре и Къванч ще участва в предаване на Шоу тв според информацията на Бирсен.

# 460
Пепи, тъкмо това дойдох да споделя, Анна го постна преди няколко минути
Цитат
Къванч ще присъства утре на специално предаване на Show TV за земетресението. Надяваме се, че ще помогне за подкрепа на даренията за всички семейства, които са били засегнати...

Пепи, Диве, Мире, Айре, Алинка, Ванче, благодаря ви! Много вълнуващи и трогателни постове сте споделили! Kiss
Респект към всички, които активно помагат кой с каквото може! Hands Clap Щастлива съм, че и много българи са сред тях!
Още не мога да дойда на себе си ... покъртителни са кадрите, които се споделят, а и жертвите се увеличават непрекъснато, вече са над 5 000 души, истински ужас  Cry

В Искендерун в провинция Хатай пък морето е повишило нивото си след земетресението и заляло улиците ... нещастие след нещастие, просто е кошмарно това, което им се случва ... Дано поне трусовете престанат Hands Pray

Как да спи човек, за нас е мъка, а представям си на хората там какво им е ... Добре, че цял свят реагира, много помощ ще им е нужна.

# 461
Гледките са потресаващи....Меко казано откакто се случи всичко какво ли не видях от мъж който чакаше семейството си с пакет бисквити които щял да даде на дечицата си до баща държащ ръчичката на мъртвата си 15 г дъщеричка това са неща които трябва да се помнят те ни правят хора срам за тези които не помогнаха нали са граждани на майка им Турция? От тях се очаква да са глас на хората под руините по някакъв начин.
Нямам думи! Ще очакваме предаването както това така и останалите които съобщи Бирсен абла ,но за мен ще е по логично да направят едно голямо както беше във Ван различни личности говореха по телефон и събираха парички.

# 462

Привет! кафето ни е ритуал в темата, та реших да не го пропускам......
Момичета, благодаря за споделеното!! Hug Диве, Фенче, Пепи, Диди Hug
Разбирам, че не ни се пише гледайки в СМ, по тв-тази невъобразима трагедия Disappointed Relieved
Радвам се, че България е толкова активна в оказването на много видове помощ.

предаването на Show TV, в което ще участва и Къванч  е  отложено
от Бирсен е инфото....
https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1623251765616312321
Башак направо не спи, толкова е активна в ИГ Hands Plus1
https://www.instagram.com/stories/basakdizer/3033076770702561509/

спокоен ден!!

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 13:25 от Airra

# 463
Здравейте!

Онемяла съм от случилото се в Турция. Гледам репортажите оттам и плача. Размерът на трагедията е безумно голям. Преживяла съм голямото земетресение от Вранча Румъния. Загина в една от падналите сгради мое познато и близко семейство от 9 души. Считах, че имам реален поглед върху такива събития, но нее. Гледките са умопомрачителни. Каквото и позитивно да помисля за ситуацията, ми се струва, че съм сложила "розовите очила".
Моля се времето да не се влошава, моля се да има още живи хора, които спасителите да намерят, моля се ранените да оздравеят, моля се това да е последно такова бедствие.
Харесвам този район на Турция, най-вече от сериалите, които гледаме. Запознах се с тази част на Турция от сериала "Съла", който много харесвам. Тази година бях планирала да направя едно пътуване до там. Имам приятелка, която живее в Анталия и от седем години ме кани да ходим заедно, да обиколим този регион, защото непрекъснато й говорех, колко искам да го посетя. Една от спирките щеше да бъде Адана и Диарбекир.
Мъчно ми е да гледам какво се е случило и с крепости, и с исторически сгради, и с жилищни сгради.
Вселената ни праща голям урок и всеки е необходимо да се замисли за всички негативни взаимоотношения, които властват през последните 10-15 години. Съпричастността, която в момента избуя ме радва и ми дава кураж за бъдещето ни като нация и държава.
Много скърбя за сирийския народ. Там ситуацията е патова. Държавата е в гражданска война от повече от 8 години и ми се струва, че международната помощ е рехава. Изумена съм от становището на Европейския съюз, че нямало искане от държавата Сирия за помощ. Струва ми се цинично поведение. И там има земетресение, и там има жертви и огромни разрушения, и там страдат хора, дори повече от Турция, защото там няма пътища, които са разрушени от войната, няма ток и гориво за агрегатите, няма лекарства и медицинска помощ, няма и нормална храна. Там е най-зле ситуацията.
Турция е голяма държава и вярвам, че ще се справи  и ще се вдигне на крака. Международната помощ се увеличава и това е много добър знак за възстановяването, което ще бъде доста труден процес.
Дано забравим различията и се помолим на Господ да не ни стига!
Вечна им памет на загиналите!

# 464
Здравейте!
Вие, които гледате турски сериали. Heart Eyes
Моментът, когато актьори, търсещи близките си, и зрители са на едно и също място – ада на земята.
Успокоение е, че тези, които ние харесваме, правят това, което ние одобряваме.
Благодаря за това, че намирате сили и избирате какво да споделите. Аз не знам нито какво да кажа, нито какво да напиша. Седя си на топло, следя новините и се чувствам виновна, че не съм там.

От туитър на кмета на Истанбул Екрем Имамоолу:
„Президенте, живея в Истанбул. Аз съм на 29 години, силен съм. Не искам да седя в празна къща. Позволете ми да събера камък, да сготвя храна, да разпределя нуждите. Моля, изпратете ме в района. Позволи ми да се грижа за възрастните хора. Нося си бисквитите със себе си, нося две палта и спя в ъгъла. Моля те.“
Има много практично мислещи хора: дават подслон в хотелите си, отварят вратите на ресторантите си за топла храна, ресторантьор изпраща главния си готвач и неговия екип да приготвя храна за бедстващите в Хатай, учител в Истанбул организира часове по подготовка за адекватно поведение на децата по време на земетресение – този учител мисли напред…
Кметът на Истанбул от другия край на Анадола обяви Хатай за приоритет за помощта, която Истанбул оказва иначе на пострадалите в целия район. Не само, защото Хатай остана откъснат, заради пропаднали пътища. В Хатай живеят много религиозни общности, а провинцията има сложна история. Присъединена е към Турция в навечерието на Втората световна война. Хатай е резултат на политиката на Атататюрк. Кога, ако не в такъв момент, хората там трябва да почувстват, че са част от голямата Турция. Това е един специален момент за Хатай в общото нещастие.
Друг туит след много подобни на тази тема: „Г-н президент, дори един месец да не дадеш хляб на Истанбул, ние ще се оправим сами. Изпратете цялата помощ от хляб, вода и т.н. Истанбул няма нужда от нищо в такъв момент…“
Солидарността е като лекарство.
Фабрика в Истанбул:
https://twitter.com/i/status/1623242213311320064
И друга веднага след нея:
„Такива суперинициативи правят и нашата марка Ети. Марката, партията, мнението нямат значение! Ще бъдем заедно!“
Жестоко е, но животът продължава: загиналите са много, но има и спасени.
Дано нашите спасители помогнат на повече хора, дано се върнат те самите живи и здрави.
А ние ще гледаме как помагат по телевизията. Продуцентите, телевизиите, актьорите са голяма сила.
Вас прегръщам! Blush

Общи условия

Активация на акаунт