Благодаря ви и аз, че ви има, че сте такива, каквито сте, че имаме наше малко общество, в което да споделим радост и тъга.
Може би е по- добре, след като са решили формата на събирането на помощи да е такъв, всяка телевизия да има отделно студио. Да са в различни вечери, защото основните нужди са ясни, но има специфични, които възникват в хода на времето и атмосферните условия, логистика и т.н. и е добре да има ежедневно актуална информираност.
Много ме боли и мен за пострадалите сирийци, които са в още по- страшно положение.
Ние оттук се организирахме и изпратихме, каквото успяхме, още вчера следобед, като бяхме уверени, че голяма част от даренията и хранителните продукти ще достигнат до Сирия.
Гората.бг също споделиха, че са намерили надежден партньор там, за да дарят най- необходимите засега топли дрехи и храна.
Моля се, много се надявам необходимото да достигне до тях.
Прочути мексикански обучени кучета снощи са отпътували за Турция, за да бъдат включени в издирването.
❤❤

- Дими, Ваня, Терзи, Алинка 

И не само за Турция, за Сирия също, а там до колкото прочетох, май помагат само Русия и Израел
Дано не е така. Простете ми, че не пиша често тези дни, но наистина не ми е нито до писане , нито до сериали ...