Къванч Татлъту 💙- минали и бъдещи проекти, партньори-104

• 45 225
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Нося още една новина

Башак и тези две жени са осиновители кучета в приюта на Хатай и са започнали да изпращат храна.

Фени, няма как да знаем кой какво е дал и може би е по-добре.
И честно казано това, което чета в коментарите в ИГ ми изглежда толкова познато. Както Айра е отбелязала са започнали атаки срещу Халюк Левент. До колкото разбрах преди 15 години е имало обвинения към него за присвояване на средства, но всички са отпаднали, но това не пречи на разни политически/предполагам/ тролове да пишат и обвиняват. Има и доста коментари, че си прави PR. Нищо по различно от при нас, нали ?
Както и предполагах, сега настъпва времето на слуховете.
Вече има обвинен за това, че язовирна стена е пред скъсване. Сигурна съм, че ще има още. Да не говорим, че предстоят избори и ще направят всичко възможно да очернят хората, които помагат, но не са от правилната партия.
Очаквам и сред самите пострадали да има голямо разединение. Все още шока от преживяното е много голям, но ще видим как ще се карат, че едни живеят в палатки, а защо други са във фургони, защо едни са получили апартаменти, а други къщи, как на някои са им дали нови дрехи, а техните са втора употреба и т.н. и т. н.
Всеки ще дърпа за себе си и близките си и всеки ще мисли , че неговата болка е най-голяма, а никой не му обръща внимание.
Дива е права, че сега ще се вторачат и в актьорите, които ще участват в сряда. Въобще няма да се изненадам ако на другия ден вестниците излязат със заглавия колко струва дрехата на един или друг актьор . Отклоняване на вниманието ще има и ще има невинни жертви и очерняне на хора. А всъщност всичко е толкова просто, вместо да броят парите на хората, които с честен труд са ги изкарали, не се потърси истината за разни семейно - партийни схеми, които са причина за това катастрофално положение на инфраструктурата. Защото земетресението беше силно, но има все пак примера на този кмет, който трябва да е отправна точка за всички. Значи все пак е могло да се направи така, че жертвите да са много по малко.
Мира, благодаря за постера на Семейството. Направо забравих какво чакахме с нетърпение от миналия месец.
Дано по скоро започнат снимките, защото това ще стане необходимо както за самите актьори и продуценти, така и за обикновените хора, които в един момент ще потърсят начин поне за два часа да избягат от действителността.

Айре, аз винаги чета коментарите под публикациите, които ме заинтригуват. Да е жив и здрав Гугъл преводача. 😜
Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 511
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!
Ох, какво чакахме, а какво стана.
А с какво удоволствие започнах колажите и кивчетата.
Новините са като порой. Направи ми впечатление,
че на много от разрушените сгради от вътре се виждат портрети на Ататюрк.
Срещнах и клипче с такива кадри от развалините, където бяха написали
Докато една нация знае как да бъде взаимосвързана,
няма сила на земята, която да я разпръсне! KA

Не знам вече и къде прочетох, че Онур Сайлак с други ... в Кушадасъ
са напълнили един контейнер и са осигурили транспорт до района на бедствието.
Започнали са да пълнят втори контейнер.
Няма никой, ама никой от дизи сектора, който да си седи в къщи и да гледа новини.
А това, че дизи секторът е най-обсъждан и е в очите на всички не е случайно.
Спомням си една статия преди години на Гардиан,
в която се говореше за приноса на този сектор.

Скрит текст:
До сега, това което е дадено от запада за войната,
възлиза на 194 милиарда /да, милиарда/ долара.
И тази огромна сума е дадена за война, а не за спасяване на хора.
Тези управници са безумци!!!
Знаете не само от дизитата колко си приличаме с комшиите.
Виждате, че и двете страни се изменят в развитието си.
Знаете, че ние се имаме за нещо по по, и ... Да, да, ама не.
Най-елементарно - те си имат и нобелов лауреат, и мис свят, и си пазят историята.
Ние ... ...  ...  Те са 88 милиона, а ние 6.
Смешно ми е сега като някой пише за техните партии и управляващи.
Ама това не са нашите партии и ние не сме те.
Те са преживели в политическо отношение много повече от нас.
Три преврата само за 20 години. Имат опита, имат нагласата. ...
Сигурно не знаете, че ония всички агитационни материали,
техника за големите митинги в зората на демокрацията идваха от комшиите.
Бях гледала преди това случайно едно изборно студио по техните телевизии
и после не се изненадах, че същия формат беше за първите дем. избори и у нас.  
Колкото и да се тупаме в гърдите, че много знаем, още не можем да разберем,
защо на оня митинг, след опитата за преврат, всички известни личности
излязоха с нац. знаме в защита страната си, макар да бяха за свалянето на управника.
И на мен ми се искаше, да го свалят управника, но те взеха друго решение.
Предната нощ имаха специална среща на най-високо държавно равнище,
на която отидоха артисти,  продуценти, ...  Керем Чатай,  Йълмаз Е, Халит Е., ...
Даааа и снимки слагахме тогава във форума и дискусия имаше, ...
Та цялата гилдия е много добре ориентирана и политически.
Дизи сектора има много голям принос в икономиката и в националния бюджет.
Няма нужда да им давам акъл и да им лепя политически етикети.
Те си знаят кого да вдигат и кого да свалят.  
И децата ще приютят, и животинките, и старите хора.
Те не случайно там си казват кардеш, яврум, кузу, - брат, чедо, агънце, .
И сега като гледам репортажите за помощите на различни телевизии,
все техните спасителни екипи първи пристигнали на мястото.
Казвала ли съм ви, че на какъвто и език да  ми пуснат новините, ще ги разбера.
Не е трудно, защото западните медии вкл. и нашите са копи пейст.
Тръгнахме на юруш да събираме якета, одеяла, ... ама някой да беше рекъл,
че там не могат да влязат употребявани дрехи и завивки,
защото първо трябва да минат през химическа обработка. Имат такъв закон.
Туба беше писала по въпроса. Само нови неща трябва.
Ето и Халук Левант:
"Изпращате дрехите мръсни и неподредени. Къде и как ще ги изперем и изгладим?
Поради тази причина, моля всички, не изпращайте използвани вещи,
особено дрехи, докато много могат да дарят нови дрехи. Моля, не правете това."
И храните да не са от месо, нищо, че не е свинско.
Та за да може помощта наистина да помогне на пострадалите,
трябва първо да се знае горното, а най-първо, както Башак разпространи,
истинските организатори за събиране и предоставяне на помощта.
Турция ще се оправи. Те наистина са едно сърце.
Докато ние сами се вкарахме в  тази задънена улица.
Най-непозната ни дума е единство, а за толерантност не може да става и дума.
Мъчно ми е, че вървим надолу  и приемаме ценности, които нямат стойност.  
Снощи гледах клип от капките и ревнах с глас на  - Ако си дал.
Имаме таланти, имаме умни хора, но ...  никога не се обединяваме.
А сега сме и още и още повече разделени ...  
Лелееее. Много се извинявам. Ама много ми е натежало.
Извинете!!! Благодаря на тези, които сте ме прочели!!!  

А, друго щях да ви пиша, дружки,  и се отплеснах.
Затова само две от картините на  художника  Hicabi Demicri
за бедствието и текстовете към тях >>>

Време е да се ПРЕГЪРНЕМ... Оправяй се скоро, моя красива страна...

Посвещавам тази рисунка на нашите деца, които оцеляха в бедствието ...
Дори под развалините, имаше деца които искаха други да бъдат спасени преди тях:
“Брат ми е малък, може да умре, лежи тук до мен”.
Други питаха за майките си… Те са нашето бъдеще.

И тази нощ няма да е лека, дружки!!!

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 01:57 от * Diva *

# 512
Диве, самия Онур съобщи за контейнерите
Ето

Още едно уточнение. Никой не събира употребявани дрехи тук. Видях с очите си. Единствено се прави изключение за родопски одеяла, но трябва да са в отлично състояние и това видях.
А за партиите.... корупцията и невежеството убиват , независимо за къде става въпрос.

Много не разбрах как ще протече утре предаване. Прочетох за някакво редуване на отделните канали и Шоу тв, като че ли ще бъдат последни.
Четох коментарите под публикацията на Бирсен. Хората масово искат да почне излъчването на сериалите и постепенно връщане към нормалния живот. Чак сега се замислих и за хората извън района на земетресението. Телевизиите постоянно излъчват новини от района и повече пишат, че психиката им е напълно разбита, както и на децата, които в момента не са на училище.

Снимки от миналата година на 13 февруари.

Фени, мила, ако утре ти "слагаш" кафето може ли да те помоля да качиш и някое хубаво видео, твое любимо с Къванч.
Аз ще имам много дълъг ден, но ще се радвам като отворя темата да видя и нещо красиво ❤️

Лека 🤗🤗🤗

# 513
Привет, дружки! Hug

Пепи, за теб винаги! Kiss Надявам се да ти направи деня по-лек Hug

Аз не очаквам това, което си изброила да се случи ThinkingТурците са много задружен народ, изпаднат ли в беда са като един. Дивето го е обяснила много добре, благодаря и за всичко споделено! Kiss Много е прав Кемал Ататюрк Hands Plus1

Цитат
Докато една нация знае как да бъде взаимосвързана,
няма сила на земята, която да я разпръсне! KA

Цитат
Приходите от излъчването на мача Трабзонспор – Базел по TV8 на 16 февруари ще бъдат дарени на фонда за помощ при земетресението. Психолозите бият тревога и молят да се възобнови нормалното телевизионно излъчване възможно най-скоро. Постоянните новини от зоната на бедствието, които ще се влошават всеки час, имат много негативно въздействие върху психиката на хората. Те имат особено разрушително въздействие върху психиката на децата. Те оценяват положително предаването на мача
Цитат
Каналите очакват съвместно предаване в сряда вечерта. Психолозите настояват турците да се върнат към обичайния си живот възможно най-скоро, в противен случай ще претърпят твърде тежка психологическа травма. Това важи особено за децата.
Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kiss
Не разбрах, Бирсен за този четвъртък ли пише, че ще се излъчи нашия сериал ? Thinking Ти как го разбираш ?
Цитат
Утрешният първи епизод на телевизионния сериал Семейство / Aile, който обединява КъванчTaтлъту и Серенай Саръкая е отменен. Всички канали очакват съвместно предаване в сряда. Твърди се, че сериалът ще се излъчва от четвъртък (Бирсен Алтънташ ).

Осъзнавам, че може би психолозите имат право, тези новини и картини натовариха и нашата психика, дето сме настрана, какво остава за хората там, също и , че все ще им се наложи на актьорите отново да започнат да снимат,  само как ще съберат сили за това, много ще им е трудно... Все си мисля, че ще започнат снимки може би след седмица или началото на март Thinking. Уур Аслан загуби 15 души от семейството си Cry едва ли този човек ще бъде в състояние да започне работа след броени дни ... Много от гилдията също загубиха близки и роднини, това е удар, от който трудно ще се съвземат. Ами хилядите  потърпевши, които все още се надяват на чудо за своите близки, живеещи в палатки, в които не вярвам да имат и телевизори , от които да получават нужната им терапия за възстановяване ? Thinking Или може би психолозите имат предвид останалата част от населението, в незасегнатите райони? Ще видим Thinking
Нищо друго не ни остава, освен да се помолим за мир и покой за душите на загиналите и много сила, възстановяване, надежда и вяра за по-добри дни на оцелелите. Hands Pray

Мисля, че Къванч ще участва в предаването утре, но и аз останах с впечатление, че Шоу тв и канал Д ще са от последните включили се, а предаването ще продължи до 2.00 ч. Thinking
Спокоен ден, дружки! Hug

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 08:50 от queen_fenka

# 514
След тези трагедии на никой не му е до дизита но и това което се дава не е за на всеки психиката за съжаление сурово и гадно но както продължава живота след обикновенна загуба на близък така и сега трябва. Някои дизита започнаха снимки вече даже ще видим какво са решили Ай Япъмци.
Киво е дарил още 950 000 турски лири на АхБап

# 515
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, момичета!
Благодаря ви за всичко споделено! ❤

Последните дни се изгубих в отчаянието.
Човек е устроен така, че винаги търси причина за това, което му се случва, било добро или зло.
Всъщност живеем в крехък свят, който е и ще бъде своебразен Ноев ковчег.
Както се случват чудеса, така се случват и бедствия.
Но всеки от нас има мисия тук и е длъжен да се държи за нещо, за някого, за да я изпълни.
Деца, семейства, професия, каквато и да е причината да сме живи, да сме на Земята, тя все още има нужда от нас. И с още един товар в душата просто продължаваме.
Някъде бях прочела, че вината на един човек е урок за друг човек.
Научихме уроци за скръбта, загубата и болката, написани с кръв.
Дано сме си научили урока този път. Дано, Боже, дано.

И тъй като движещата сила, която ни обедини последните дни, в основата, на която се родиха вълните съпричастност, е любовта, към ближния, към земята, към живота;
тъй като повече от всичко в момента са ни необходими любов и надежда, оставям ви няколко цитата и поздравявам с днешния ден на любовта. ❤

“Надеждата не е убеждението, че нещо ще се получи добре, но е сигурността, че нещо има смисъл, независимо от това какво ще излезе накрая. “

“Животът е чудовище, Калвин. Особено когато не се окаже така, както се надявахте. Но това не означава, че можете да се скриете от него. “-

“Докато има живот, има и надежда; и докато има надежда, има живот.”

„Където има любов, има живот.“ ❤

# 516
Здравейте Благодаря за споделеното Къванч и Серенай май ще участват
https://twitter.com/dizianaIiz/status/1625443036497952768

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/oktay-kaynarca-kenan/16132/

Oktay Kaynarca, Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ бяха събрали голяма сума пари за „AHBAP“ миналата седмица. Тримата известни актьори щяха да се срещнат и утре в "общото предаване", което ще се проведе под ръководството на 8 национални канала. Според новите новини обаче се разбра, че Oktay Kaynarca и Kenan İmirzalıoğlu, които подкрепиха AHBAP в последния момент, няма да участват в „съвместното предаване“ по искане на ръководството на канала. Също така нито един от актьорите от сериала "Ben Bu Cihana Sığmazam" няма да бъде заедно в ефир.

От друга страна, предаването, което ще започне в 20.00 часа, беше планирано да приключи в 02.00 часа, но последната информация е, че краят на предаването ще бъде отворен… В съвместното предаване ATV и TRT ще излъчват между 20.00 часа. и 21.00 ч. под ръководството на "Нихат Хатипоглу и Пелин Чифт". Екранните лица и на двата канала ще бъдат в ефира с преобладаващи черни дрехи. Известни имена, които ще седят в кол центровете, ще отговарят на въпросите на своите модератори и ще обясняват чувствата и мислите си, преди да съберат дарения. След това, когато телефоните са свързани, на екрана ще бъдат изписани дарения над 100 хиляди TL, а тези, които дарят над 500 хиляди TL, ще бъдат свързани към излъчването.

# 517
Привет дружки!! Hug
Днес реших да разведря темата за 14 февр. Revolving Hearts

колкото и да тъжим покрай трагичните събития от последната седмица.........
Благодаря ви за споделеното Flowers Hibiscus
Алинка Kissing HeartKiss
Терзи, и аз така разбрах от споделеното, а и в ТТ коментират, че Серенай и Къванч ще участват.
Къванч е дарил още пари в помощ общо- 1 млн 150 хил ТЛ.

Фенче Kissing Heart
Цитат
Не разбрах, Бирсен за този четвъртък ли пише, че ще се излъчи нашия сериал ? Thinking Ти как го разбираш ?
тоя превод откъде го намери? Wink
нашия сериал ще се излъчва във вторник, в ТТ пишат, че се очаква да се връщат на снимачната площадка, нали имаха неснимани сцени и има вероятност първа серия да се излъчи на 21 февр....ще видим.
И аз не знам как ще продължат спокойно и адекватно да снимат -актьорите....Disappointed
Цитат
Нищо друго не ни остава, освен да се помолим за мир и покой за душите на загиналите и много сила, възстановяване, надежда и вяра за по-добри дни на оцелелите. Hands Pray
Hands Pray
А за връщането на сериалите и другите предавания...със сигурност има смисъл, доста често пускам турски канали от любопитство какво излъчват и не видях нито веднъж нещо различно от земетресенията. не се учудвам на съветите на психолозите.
Диве, за спойлера ти................
Скрит текст:
на твоето мнение съм за клетата ни държава.
Турците са силна голяма държава, обединяват се ама и те хич не са идеални....
защо - "Австрия и Германия се оттеглят от спасителните операции в Турция
Причината е нарастващо ниво на агресия между турски групировки" https://www.dnes.bg/balkani/2023/02/11/avstriia-i-germaniia-se-o … -v-turciia.559931
строителството, достатъчно го коментирахме.........
през 2021 не успяха да се справят адекватно с огромните пожари....
и със сигурност могат да се дават още много примери...
Халюк Левент изрази недоволство към дрехите 2 употреба, ама не се знае дали са от България?!

какво е написала Бирсен преди малко
Писна ни от този манталитет... Имаме хиляди погребения, но "Държавата" се притеснява от #Ahbap и #Babala  ... 😣
https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1625469870321156097

Кенан и Октай, които работят за АТВ/знаем на кого е/ няма да участват  в утрешното предаване....

................................
Пепи, доста твои разсъждения ми допаднаха Hands Plus1
 хубаво клипче Heartbeat не ми се търсеше много.....Wink но нали ще разведрявам темата.

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 22:36 от Airra

# 518
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени, Айре, благодаря ви. То клипчета колкото искаш има, но ми се искаше и тук .❤️🤗

Алинка, 🤗 много се надявам, че поне тайно записваш твоите хубави и прекрасно написани  мисли, защото независимо през какви тежки моменти преминаваме човек има нужда да от нещо красиво, песен, стих, любим актьор, филм, цвете, нещо, което може да те накара да се усмихнеш поне за миг.
Фени и аз видях това съобщение на Бирсен за сериалите. В първия момент и аз помислих като теб, но сега смятам, че грешката е по скоро в Гугъл преводача. Според мен Бирсен съобщава, че от четвъртък ще почне излъчването на сериалите. Излезе ми ето това от тази страница в ИГ

Не знам до колко е достоверна, но там качваха снимки от сета на Семейството.
Айре, извинявай, но на кого е АТВ? Не разбирам причината да не участват Кенан и Октай.

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 519
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!
За празника - Наздраве!!!, макар, че е много лош момента.
И на мен ми се иска да сложа нещо свежо, но не ми се получава.
Обадиха ми се вече, че и в София е усетено земетресението от другите съседи.
Моля се най-горещо да се успокои земята!!! Моля се!!!

Да, време е да се пристъпи към следващият етап и в телевизиите.
Утрешното съвместно предаване ще сложи началото,
за да се съберат частиците на разбитото сърце.
Не е лесно. И за него се пише сценарий, и за него се определя каста,
и за него трябва организация и координация.  
Дори да не видя  някои от познатите лица на екрана,
ще си кажа, че те са там зад камерата. Там са!!!
Те всички са от Асоциацията на доброволците без име!!!
Сериалите ще започнат, дали от четвъртък, дали от понеделник, ...
Важното е само да се успокои земята!!! Така ще се успокои и сърцето!!!

Ето от днес нещата, които минаха пред очите ми >>>

Скрит текст:
Доколкото разбрах, имало е инцидент на място между AFAD на Халюк Левет и
представители на AHBAP, които са свързани с партията МНР.
Съборена е палатка на AFAD ....
Депутат от МНР се изказал по въпроса и е разбунил духовете.
МНР е крайна националистическа партия, т.нар. партия на Сивите вълци.

Haluk Levent
https://twitter.com/haluklevent/status/1625375996370190337
Сутрин в Центъра за координация при бедствия.
Последни разговори, преди да се заемем с работата.
Ето организациите, които участват.
Çorbada Tuzun Olsun Derneği
Lokman Hekim Sağlık Vakfı
Toplum Gönüllüleri Vakfı
World Human Reilef
Nirengi Derneği
İhtiyaç Haritası
Unvansız Gönüllüler Derneği  Асоциация на доброволците без име
Nef Vakfı
Hayata Destek Derneği

Haluk Levent
Точно вчера депутати от MHP дойдоха на посещение в нашия палатков град.
Мисля, че съветниците на г-н Девлет Бахчели го подведоха.
Всеки ден работя с държавни институции и пиша това.
Няма успех без междуинституционално сътрудничество

Заместник на Hatay MHP Lütfi Khashoggi:.
„Моля, нека спрем тази нелепа и безполезна дискусия.
AFAD е наш, както и AHBAP.“

Mert FIRAT
От името на нашите поддръжници, ние отговаряме на повече от 4000 хранителни нужди всеки ден. В Хатай, една от най-засегнатите от земетресението провинции, членовете на платформата „Карта на нуждите“ обединяват доброволци и компании доставчици, които ги подкрепят със системата „Online İmece“.

ElçinSangu
https://twitter.com/TvDunyasii/status/1625525745677131776
https://twitter.com/elcinsnews/status/1625481847571349506

Халук Левент претърпя пътнотранспортно произшествие, докато превозваше помощ в квартал Пазарджик на Кахраманмараш. Съобщава се, че той е в добро състояние.
https://twitter.com/TvDunyasii/status/1625446765255135232/photo/1

32 хиляди души бяха под развалините за 8 дни и не можахме да ги спасим...
Deprem ... Нека продължим да говорим @nacigorur..!!проф. д-р Начи Горур Ходжа,
https://twitter.com/Riviera_Santana/status/1625187065129320451
https://twitter.com/gokhanozoguz/status/1625234837559824384
Скъпи приятели, скъпи приятели, земетресението в Истанбул е на прага,
моля, бъдете подготвени, чанти и предупредителни устройства

Haluk Levent

https://twitter.com/haluklevent/status/1625526142550548480
Палатката за три хиляди души в Хатай, която има 3 хранения на ден, с одеяла и постелки,
е на път да се напълни. Благодарим на нашите скъпи войници, които мобилизираха своите технически екипи @denizlibld и които са свързани с командването на Жандармерията.

След Пазарджик се срещнах с доброволците на K.Maraş Dude.
Тези на терена ги няма на снимката.
И тук започна подготовката ни за създаване на контейнери и палаткови градчета.
Изпратените материали са на изчерпване, поискахме нови.
Дърва, печка, суха храна, палатка, одеяло ще бъдат доставени в рамките на 2 дни
https://twitter.com/haluklevent/status/1625509396838076418

Загубата на хиляди човешки животи при две земетресения,
чийто епицентър беше Кахраманмараш
и имаше опустошителни последици в 10 провинции, шокира страната ни.
Kıvanç Tatlıtuğ предприе действия веднага след голямото разрушение.
Успешният актьор направи още едно дарение след дарението си миналата седмица.

twitter

Нощта няма да е лека, дружи, но има надежда!!!

# 520
Aйре Heart Eyes Благодаря за споделеното! Kiss Много хубав колаж, благодаря ти! Hands Clap Ама хич нямам настроение за празнуване, особено след вчерашното и днешното земетресение в Румъния, да се надяваме, че няма да има още Hands Pray
Е, къде може, в някоя руска група ще е било, от време на време ме пуска ВК Smile Сега и в руската група във фейса го видях, тук са много категорични Thinking Бирсен не я следя, каквото видя, това споделям.
Цитат
Первый эпизод, который был запланирован на 14 Февраля, телесериала #Aile , который объединяет #KıvançTatlıtuğ и #SerenaySarıkaya,  был отменен в связи с трагедией.
 Теперь есть информация что все каналы ожидают совместной трансляции в среду, а начало истории «Aile” мы увидим в четверг 16 февраля.
🖋новость от Бирсен Алтунташ

Алинка Heart Eyes благодаря за хубавия пост! Kiss
Терзи Hug, благодаря! Kiss Няма да се спи утре ...
Диде, благодаря! Kiss Браво на момчето ни Heart Нека сега пак някоя овца напише, че малко е дал.
Пепи Hug благодаря за споделеното! Kiss Звучи ми много по-реално това, което ти си споделила, пък да видим Thinking
Worried
Халюк Левент е претърпял ПТП, добре, че не е сериозно!

Цитат
Мисля, че бързо излязохме на разбит път край Пазарджък. Пиша с извинение, нямах колан, ударих си главата два пъти в тавана. Имам малко синини по тялото. Мога да работя. Ще се върна на работа след час. Много благодаря на всички ви. Наистина съм добре
Диве, благодаря за всичко споделено! Kiss Така е Hands Plus1
Цитат
Сериалите ще започнат, дали от четвъртък, дали от понеделник, ...
Важното е само да се успокои земята!!! Така ще се успокои и сърцето!!!
Спокойна вечер, дружки! Hug

# 521

Айре, извинявай, но на кого е АТВ? Не разбирам причината да не участват Кенан и Октай.

Пепи,
АТВ е телевизия най- близка на управляващата партия, за собственика ми се върти нещо, но не съм сигурна и няма да го споменавам.
а за Кенан и Октай явно съм си създала грешно впечатление пак свързано с политика....
отговор от Халюк Левент.....нещо не ги разбирам много тия техни проблеми.
https://twitter.com/haluklevent/status/1625552600962633735
И аз прочетох същото за нашия сериал.

от ВК/Тийми
Скрит текст:
Председателят на крайнодясната MHP Девлет Бахчели разкритикува действията на фондация Haluk Levent и платформата Babala, като ги обвини в дискредитиране на действията на турската държава, за която се твърди, че не е в състояние да помогне на жертвите. Според съюзник на президента Ердоган такива хора нямат място в турската телевизия. Турците веднага задават логичен въпрос - къде е бил той самият 9 дни? Нещо не се виждаше. Също така много хора обръщат внимание на факта, че телевизията в Турция като цяло е частна, с изключение на държавния канал, и не зависи от политиците да решават кой ще се появи там.

Халук Левент отговори много дипломатично на критиките, като заяви, че уважаемият г-н Бахчели е бил подведен. Само вчера представители на партията му посетиха палатков град, изграден със средства на неговия фонд. Той работи в тясно сътрудничество с държавни служители. Няма да има успех без ежедневно сътрудничество.

Фенче Kissing Heart, и аз го видях там във ФБ, загубили са се в превода Wink
за мен Бирсен има впредвид, че от четвъртък ще започва да се решава кога ще се връщат сериалите към снимане и излъчване.
а какво ти празнуване.....само исках да украся темата.
Дива, мерси за инфото Hands Plus1
Добре, че Халюк Левент е без сериозни наранявания. Flowers Four Leaf Clover

лека вечер Nature Stars

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 21:43 от Airra

# 522
Мина вече 14 февруари , но се сетих за тези думи от интервюто на Къванч
"
„Научих се да обичам Башак различно всеки ден. Защото да обичам силно не беше достатъчно. Да обичаш някого започва, когато полагаш усилия за щастието му. Като видя щастие в очите ѝ, аз се чувствам цял, изпълнен.
Това е начинът. Най- важното нещо е да подкрепям това, което прави, изборите ѝ. Иначе, всеки може да се ожени. Просто го правиш… Важното е да продължиш.“

Лека HugHugHug

# 523
АТВ за съжаление е такъв канал който е с лоша реклама и налагащ мнение над хората които го обитават било водещи,било актьори не е първи случай да забранят на някого някаква поява в Гласът на Турция хората са се явявали и понеже не е нормално да бъде излъчено и не отговаряло го кълцат и не дават в предаването един пример не много се сещам.Трагично е това изостанало мнение при положение,че всички трябва да са единни.Лично мнение.
Хубави думи на Къванч.А пък когато тогава започнат дизитата ще си почакаме търпеливо още вадят живи хора,че и животни макар и все по малко това си е направо чудо за мен.

# 524
Привет, дружки! Hug

Айре, Пепи, Диде, благодаря за споделеното! Kiss
Много добро видео е направила Инеса, явно и на нея и е дошло до гуша от тъпи писания в СМ

Цитат
Халюк Левент изрази съжалението си от факта, че Октай Кайнарджа и Кенан Имирзалиолу няма да могат да участват в телемаратона днес по искане на канала ATV поради факта, че са подкрепили неговата фондация AHBAP. Халюк вярва, че това се е случило заради него, защото момчетата просто са дошли да създадат логистика, а не да събират помощ, и призовава за помощ днес, за да съберат пари за турското министерство на извънредните ситуации на телемаратона
Харесах някои коментари, може би имат право Thinking
Цитат
Мащабна трагедия в страната, хиляди жертви и пострадали, а те установяват кой в ​​коя организация е вложил своите средства и с какво е допринесъл, налагат забрани за участие в благотворителни събития. Всички пишат, че турците ги обедини мъката, да, много се обединиха и вършат добро дело, но има и обратната страна на медала и тя е отвратителна, честно казано. Не съм човек, който да съди, но всичко това изглежда най-малкото грозно.
Цитат
Левент стана много популярен, а скоро идват избори. Не дай Боже да подкрепи опозицията
Цитат
просто на властите много не им харесва факта, че неправителствените организации - фондацията на Левент и др., придобиха голяма популярност и сила, и тези актьори активно участват в подпомагането им. ATV, като канал с държавно участие, не иска публиката да дава парите си на Левент и по този начин да му дадат още по-голяма сила и власт.
Цитат
ATV е наполовина държавен канал, видимо е, че държавното ръководство е сериозно настроено против Левент.
Цитат
Kъванч Taтлъту, който работи в логистичния център на благотворителната фондация AHBAP, ще участва тази вечер в благотворителния маратон "Турция – едно сърце“, който обединява 8 национални канала.
Излъчването на каналите ATV и TRT ще започне в 20:00 часа. Знаменитостите ще приемат дарения в кол центровете и ще отговарят на въпроси на водещите как се чувстват в подобна ситуация. На екраните ще се появи линия с дарения от над 100 000 турски лири. Дарилите 500 000 турски лири ще могат да излязат в ефир.

Имайте хубав ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт