Нося още една новина

Башак и тези две жени са осиновители кучета в приюта на Хатай и са започнали да изпращат храна.
Фени, няма как да знаем кой какво е дал и може би е по-добре.
И честно казано това, което чета в коментарите в ИГ ми изглежда толкова познато. Както Айра е отбелязала са започнали атаки срещу Халюк Левент. До колкото разбрах преди 15 години е имало обвинения към него за присвояване на средства, но всички са отпаднали, но това не пречи на разни политически/предполагам/ тролове да пишат и обвиняват. Има и доста коментари, че си прави PR. Нищо по различно от при нас, нали ?
Както и предполагах, сега настъпва времето на слуховете.
Вече има обвинен за това, че язовирна стена е пред скъсване. Сигурна съм, че ще има още. Да не говорим, че предстоят избори и ще направят всичко възможно да очернят хората, които помагат, но не са от правилната партия.
Очаквам и сред самите пострадали да има голямо разединение. Все още шока от преживяното е много голям, но ще видим как ще се карат, че едни живеят в палатки, а защо други са във фургони, защо едни са получили апартаменти, а други къщи, как на някои са им дали нови дрехи, а техните са втора употреба и т.н. и т. н.
Всеки ще дърпа за себе си и близките си и всеки ще мисли , че неговата болка е най-голяма, а никой не му обръща внимание.
Дива е права, че сега ще се вторачат и в актьорите, които ще участват в сряда. Въобще няма да се изненадам ако на другия ден вестниците излязат със заглавия колко струва дрехата на един или друг актьор . Отклоняване на вниманието ще има и ще има невинни жертви и очерняне на хора. А всъщност всичко е толкова просто, вместо да броят парите на хората, които с честен труд са ги изкарали, не се потърси истината за разни семейно - партийни схеми, които са причина за това катастрофално положение на инфраструктурата. Защото земетресението беше силно, но има все пак примера на този кмет, който трябва да е отправна точка за всички. Значи все пак е могло да се направи така, че жертвите да са много по малко.
Мира, благодаря за постера на Семейството. Направо забравих какво чакахме с нетърпение от миналия месец.
Дано по скоро започнат снимките, защото това ще стане необходимо както за самите актьори и продуценти, така и за обикновените хора, които в един момент ще потърсят начин поне за два часа да избягат от действителността.
Айре, аз винаги чета коментарите под публикациите, които ме заинтригуват. Да е жив и здрав Гугъл преводача. 😜
Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

Надявам се да ти направи деня по-лек
Турците са много задружен народ, изпаднат ли в беда са като един. Дивето го е обяснила много добре, благодаря и за всичко споделено! 

благодаря за всичко споделено! 
едва ли този човек ще бъде в състояние да започне работа след броени дни ... Много от гилдията също загубиха близки и роднини, това е удар, от който трудно ще се съвземат. Ами хилядите потърпевши, които все още се надяват на чудо за своите близки, живеещи в палатки, в които не вярвам да имат и телевизори , от които да получават нужната им терапия за възстановяване ?

не ми се търсеше много.....

Ама хич нямам настроение за празнуване, особено след вчерашното и днешното земетресение в Румъния, да се надяваме, че няма да има още
Сега и в руската група във фейса го видях, тук са много категорични 
Нека сега пак някоя овца напише, че малко е дал.