Ето нещо интересно, на което попаднах

Лек ден 🤗🤗🤗
Аз съм на обучение
Здравейте!
Наистина е много интересна тази публикация. Браво на този кмет. И се радвам, че съвестта му е чиста.
На са се намерили и такива да го подиграват. Как могат да се подиграват на правилния човек на фона на тази адска трагедия.
Ето, пак стигнахме до местната власт и корупцията на местните велможи.
Убедена съм, че е имало много тъмни сделки за парцели и проекти и то с кметовете.
Дано има бързи съдебни процеси за виновните, които неминуемо ще бъдат намерени. Доколкото разбирам вече 50 прокурори са командировани в района на земетресението.
Стана ми интересна и снимката на сградата, която не е паднала в гр.Кахраманмараш. И, разбира се, тя е на камарата на строителите. Какво нелепо нещо, нали? Всичко около сградата е рухнало, само тяхната не.
Това ако не е цинизъм на ента степен, здраве му кажи. Много добре, че такива неща и сравнения се забелязват и показват на света.
Прочетох, че една журналистка от Истанбул е била уволнена, защото е критикувала много открито строителството в района. Сега ми се струва, че ще започнат едни брожения в турското общество в тази връзка, ще има прикриване на действия, ще има диктатура. Мислите ми са свързани с предстоящите избори, на които битката ще бъде под прожекторите на това бедствие и не се знае властите какви мерки ще предприемат срещу надигащото се недоволство в хората.
Жалко за загиналите, оздравяване и възстановяване на ранените, кураж и надежда на пострадалите 14 милиона души!
Приятен и спокоен съботен ден!
Благодаря ви за споделеното!
Тежко ще е още дълго време 

това много ме трогна, постъпка, заслужаваща огромно уважение 

Във време, когато звездите им работят неуморно от първия ден, наравно с останалите хора, които помагат кой с каквото и колкото може, разни диванни моралисти и критици неуморно броят кой колко пари е дарил, кой помага заради пиар, кой се е появил в разни видеа и кой не, защо била с разпусната коса Серенай, заради пиар го правела 

Макар, че и тези хора, които работят там имат нужда от средства, не зная ...

:
Привет в неделя!! 

Благодаря за споделеното!