Къванч Татлъту 💙- минали и бъдещи проекти, партньори-104

• 45 229
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Ето нещо интересно, на което попаднах

Лек ден 🤗🤗🤗

Аз съм на обучение

Здравейте!

Наистина е много интересна тази публикация. Браво на този кмет. И се радвам, че съвестта му е чиста.
На са се намерили и такива да го подиграват. Как могат да се подиграват на правилния човек на фона на тази адска трагедия.
Ето, пак стигнахме до местната власт и корупцията на местните велможи.
Убедена съм, че е имало много тъмни сделки за парцели и проекти и то с кметовете.
Дано има бързи съдебни процеси за виновните, които неминуемо ще бъдат намерени. Доколкото разбирам вече 50 прокурори са командировани в района на земетресението.
Стана ми интересна и снимката на сградата, която не е паднала в гр.Кахраманмараш. И, разбира се,  тя е на камарата на строителите. Какво нелепо нещо, нали? Всичко около сградата е рухнало, само тяхната не.
Това ако не е цинизъм на ента степен, здраве му кажи. Много добре, че такива неща и сравнения се забелязват и показват на света.
Прочетох, че една журналистка от Истанбул е била уволнена, защото е критикувала много открито строителството в района. Сега ми се струва, че ще започнат едни брожения в турското общество в тази връзка, ще има прикриване на действия, ще има диктатура. Мислите ми са свързани с предстоящите избори, на които битката ще бъде под прожекторите на това бедствие и не се знае властите какви мерки ще предприемат срещу надигащото се недоволство в хората.
Жалко за загиналите, оздравяване и възстановяване на ранените, кураж и надежда на пострадалите 14 милиона души!
Приятен и спокоен съботен ден!

# 496
Привет, дружки! Hug Благодаря ви за споделеното! Kiss Тежко ще е още дълго време Cry
Цитат
Официалното изявление на турските власти: Енергията, освободена от земетресението с магнитуд 7,9, е със същата мощност като 500 атомни бомби (1 милион тона тротил). Продължителността на първото земетресение с магнитуд 7,9 по Рихтер е 65 секунди, продължителността на второто земетресение е 45 секунди. В резултат на земетресението в планинската верига в района на Кахраманмараш се образува пукнатина, която раздвижи магмата. Образува се нов активен вулкан

Вай бе, 13 часа дълги непрекъснати преговори, но с някои страхотни резултати, ейвала! Hands Clap

Айре Heart Eyes това много ме трогна, постъпка, заслужаваща огромно уважение Hands Pray
Цитат

Катар, изпраща 10 000 контейнерни къщи с всички удобства и 5 милиарда долара помощ на Турция и Сирия. Това са, всички приходи на страната от домакинството на Световното първенство по футбол.

А и още са събрали хората там, браво!
Цитат
46 милиона долара (168 милиона катарски риала) бяха събрани от катарците за няколко часа по време на телевизионно предаване, призоваващо за помощ за Турция и Сирия.
Ей, ама какво е това? Бедствие след бедствие, няма ли да има край този ужас ?  Weary
Цитат
НОВ СТРАХ ОБЗЕ ТУРЦИЯ! Морето се оттегли с 25 метра в Сеферихисар. Паникьосани жители казват, че помнят ужаса със земетресението и цунамито в Измир през 2020-та и се страхуват да не бъдат повлечени отново.

Цитат
Има съобщения, че в третия по големина язовир Ататюрк в света са се появили пукнатини. Властите съобщиха, че няма опасност, но започнаха организирано изпускане на водата. Решението е много трудно, тъй като заплашва с непредвидими последици, но изглежда, че няма изход.

Пълен кошмар, този път ще им е много трудно, до сега не е имало чак такова нещо Cry

Браво на Хазал, до последно е работила Hands Clap Да им е живо и здраво бебчето, една хубава новина сред всичкия ужас Kissing Heart
Цитат
Според журналистката Оя Доган днес Хазал Кая е родила дъщеря Лейля Сюрея. Момиченцето е родено седмица преди определеното време. Вчера актрисата беше в студиото, където се проведе кампания за набиране на средства в помощ на пострадалите от земетресението. Очакваме потвърждение на информацията
Възмутена съм от писаниците на разни недоразумения Rage Във време, когато звездите им работят неуморно от първия  ден, наравно с останалите хора, които помагат кой с каквото и колкото може, разни диванни моралисти и критици неуморно броят кой колко пари е дарил, кой помага заради пиар, кой се е появил в разни видеа и кой не, защо била с разпусната коса Серенай, заради пиар го правела Rage Кой колко публикации/истории/туитове е публикувал ... наистина нямам думи колко мерзки са някои ненормалници, това да не им е сериал  Worried

Честно казано, не очаквам скоро да започнат да снимат или на някой в Турция да му е до гледане на сериали Thinking Макар, че и тези хора, които работят там имат нужда от средства, не зная ...
Лека вечер! Hug

Последна редакция: сб, 11 фев 2023, 17:56 от queen_fenka

# 497
Привет, отново момичета HugHugHug

Фени, благодаря за всичко , което си ни споделила . Димана Hug

Вчера Башак беше споделила снимка на ето този комплекс

Ето малко информация

Скрит текст:
Бурж Ал Бабас (Burj Al Babas) е жилищен проект на стойност $200 млн. Разположен е близо до Мудурну, в северозападната част на Турция, приблизително по средата между Истанбул и Анкара.

Когато фирмата, изпълняваща проекта - Sarot Property Group, изпада в затруднено финансово положение през 2018 г., стотиците вили като замъци са изоставени насред строителството, предава АФП, цитирана от CNN.

Първоначално Burj Al Babas започва да се строи през 2014 г., като се твърди, че замъците се продава за $400 000 - $500 000. Идеята била имотите да бъдат разграбени от богати инвеститори от Персийския залив. Някои от къщите-палати наистина са продадени, но оттогава много инвеститори се изтеглят.

"Част от продажбите трябваше да бъдат отменени", казва заместник-председателят на компанията Межер Йерделен пред АФП.

Строителите уточняват, че било планирано да не се допуска промяна на сградите, което да обяснява защо всички са еднакви.

Имало и планове за изграждане на търговски център, турска баня, кина и спортни съоръжения.

Сега обаче проектът е замразен и чака по-добри времена за евентуалната си реализация.

Нали вече съм обучена , днес се запознах с Chat GPT  изкуствен интелект, който пише , създава есета, пише домашни ?!? и т.н. та реших да го изпробвам , но за Къванч ми допусна грешки . Това ми дава все пак надежда, че не всичко е напълно загубено .
Слагам в скрит текст какво ми отговори за Къванч, грешките сам ще ги видите
Скрит текст:
Разкажи ми за Куванч Татлитуг

Киванч Татлътуг е турски актьор и модел. Роден е на 27 октомври 1983 г. в Адана, Турция. Той стана известен в Турция и в целия Близък изток с ролите си в няколко популярни турски телевизионни сериала. Той е смятан за един от най-красивите и талантливи актьори в Турция и има много последователи както в страната, така и в чужбина.

Актьорската кариера на Татлитуг започва през 2003 г., с първата му роля в телевизионния сериал "Gümüş". Той продължи да участва в няколко други успешни сериала, включително "Kuzey Güney", "Aşk-ı Memnu" и "Cesur ve Güzel". Той също така се появява в няколко турски филма, включително "Güneşi Gördüm" и "Ayla".

В допълнение към актьорската си кариера, Татлитуг е моделирал за няколко марки и е бил лице на множество рекламни кампании. Той е смятан за една от най-влиятелните знаменитости в Турция и е получил множество награди за своята актьорска работа и работа като модел.

Tatlitug е известен със своя добър външен вид, очарователна личност и талант и има голямо и всеотдайно последователи както в Турция, така и в международен план. Той продължава да бъде един от най-търсените актьори в Турция и е широко смятан за културна икона в страната.

Може ли някой да ми отговори кой е Октай Кайнарджа ?
Фени, рано или късно истината винаги излиза наяве. Кой каквото ще да пише, доброто няма как да не победи,  това е нещо , в което вярвам напълно.

Честита да е Хазал и нейното семейство.

Лека HugHugHug

# 498
Пепи, благодаря за споделеното! Kiss Е, много добре се е справил Chat GPT  изкуствения интелект, какво Thinking Сбъркал е само годината , в която е започнал артистичната си кариера Къванч и филмите, които му е приписал, другото си е вярно. А името му е нормално да не се изписва вярно ту с У ту с И, ама това са подробности, и гугулето така превежда Smile
Октай Кайнарджа е много известен техен актьор, с доста богата филмография, не съм го гледала, за съжаление. А е голям  симпатяга!

Ето какво намерих за него в нета
Скрит текст:
Цитат
Октай Кайнарджа фильмы
2022 Я не могу вписаться в этот мир -Ben Bu Cihana Sığmazam - Джезайир
2015 Мафия не может править миром - Eskiya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Хызыр Чакербейли
2014 По-братски - Kardes Payi - Сивасли
2013 Жить вопреки всему -Inadina Yasamak - Эмир
2012 Дети Галлиполи - Çanakkale Çocuklari
2010 Yahsi cazibeYahsi cazibe -Аданали Явуз
2008 Hosça kal Güzin - Озкан
2008 Аданали - Adanali -Аданали
2007 На счет ноль - Sifir dedigimde -Огуз
2007 Северный ветер - Kuzey rüzgari -Пойраз
2007 Туман и ночь -Sis ve Gece - Наджи
2006 Ilk askimIlk askim - Мурат
2006 Интернационал - Beynelmilel - Бинбаси
2004 Романтика смерти - Askimizda ölüm var - Синан
2004 Время сердце - Kalbin zamani - Акфар
2003 Долина Волков - Kurtlar Vadisi -Сулейман Чакир
2002 Дамы и господа - Bayanlar baylar - Мелих
2001 Дикое сердце: Ад бумеранга - Deli Yürek: Bumerang Cehennemi - Кемаль
1995 Анатомия женщины - Bir kadinin anatomisi
1994 Yengeç sepeti Гюнер
1990 Ask Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni - Таркан
Источник: https://kinoturkey.ru/films/1812-oktay-kaynarcha.html Kinoturkey.ru ©
Heart
Цитат
Това смело куче нарани лапите си върху руините на срутени къщи. Оставиха го да си почива. Но то беше нетърпеливо, лаеше. Накрая му направили превръзка с подръчни средства, увили лапите му с тиксо и го пратили да издирва оцелели. То спаси още петима души

# 499
Здравейте!

Пепи, Октай Кайнарджа, както е споделила Фенчето, е много добър актьор.
Със Серенай си партнират в сериала Adanali/превеждаха го като Аданалеца или Мъжът от Адана/.
Там Серенай  влиза в ролята на дъщеря му София. Всъщност от този сериал забелязах Серенай, беще много малка и сладко играеше персонажа  си на капризна дъщеря. Не намерих клипчета от сериала, за да си я припомня как изглеждаше тогава, но не съм търсила активно.
Фенче, информацията, която си споделила е много тревожна. Остава сега да се случи  цунами и вулкан, и наводнение....... голям ужас. Боже Господи какво ли повече може да се случи? Дано тези страховити очаквания да не се случат. Като че ли вулканът ще е най-безобиден, нищо че предизвиква земетресение, от него по можеш да избягаш, но цунамито или наводнението от язовир е нещо, от което не може да се избяга, то не се вижда кога може да стане.
Моля се природата да се укроти. Hands Pray Hands Pray Hands Pray

# 500
https://www.instagram.com/reel/CoiBJRZIlDM/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Промоция на съвместното предаване на 8 телевизии. Но не разбрах дали датата остава 15.02

Башак е посочена като човек, към който да се обръщат за деца, чиито родители са в неизвестност или родителите, които търсят децата си. До колкото разбрах тя работи с неправителствена организация. Участват и други известни имена,  Бергюз Корел, Йозге, Синем Кобал .

Фени, Дима благодаря 🤗
"Долината на вълците"съм го гледала по нашата тв, но спомена ми е много далечен.

Лека 🤗🤗🤗

# 501
  • AMS

Благодаря ви, мили дружки за всичко което сте написали!!!

Добре дошло на света на момиченцето на Хазал!!!

Чета и плача.
В това видео се вижда епицентъра >>>

Ще ви споделя разкази, намерени в нета >>>

Скрит текст:
Една прясна история от най-пострадалия град Нурдагъ, с над 3000 жертви.
Разказ на Георги Николов
 ,,Седим в колата колеги от няколко медии, защото имаме само една кола и я един момент до прозореца, дойде полицай. Здравейте, от къде сте вие? Аз казвам от България. И тогава колежката от БТА, която говори турски език пое нещата. Той каза, аз съм от полицията на Турция, вие гладни ли сте, искате ли нещо. Колежката каза, да няма от къде да си купихме  ядене. И в този момент не можах да повярвам. Дойдоха веднага още 3ма полицаи, съпроводих ни до един пункт, казаха да ни приготвят порции за всички 6ма.Напълниха ни торби със сокове, бисквити, вода...Съпроводиха ни до колата, спряха друга кола с ядене, дадоха ни супи, хляб, готвени манджи, още вода, още сокове! И пак ни попитаха : имате ли нужда от нещо друго?
Запишете моя номер, казвам се Емре, докато сте тук, ако имате нужда от нещо, ме търсете. Всеки ден на тези места ще ви дават храна!!!
Всички останахме стъписани и не можехме да повярваме! Тъкмо си тръгнаха те дойде един човек с детенце на около 3 и ми заговори на турски. Помислих, че проси нещо за детето. Бръкнах в джоба и му подадох пари! Той каза: не не не! Бръкна и той в джоба извади и той пари и каза: аз имам пари, имах и 5 деца и съпруга, но ми остана само тя!!! Дойдох да ви види малката и да ви поканя при нас на чай!
От тук нататък, няма нужда от други думи!!!"

Скрит текст:

Ливан 🇱🇧 и Сирия 🇸🇾 ... Hearts :
1) Граничният пункт Дахр ал Байдар със стотиците тирове, камиони и автомобили с хуманитарни помощи от Ливан и ливанци за Сирия.
2) Най-успешната и популярна певица в целия Близък изток през последните 30 години, ливанската  икона Наджуа Карам, дари 2 милиона долара за пострадалите от земетресението в Сирия.
3) Ливанецът Али Сафидин, човек, който вади трупа на дъщеря си през 2006 г. след бомбардировка в Ливан. През 2020 г. спасява момиче в руините след експлозията на пристанището в Бейрут. Вчера е извадил и спасил сирийско  момче в град Джабле (Сирия) след близо 100 часа под отломките. Ливански екип спаси майка и дете в същия град, в който има близо 300 загинали.
Две страни, един народ 🇱🇧 Hearts 🇸🇾

Дано да е лека!!!

Последна редакция: нд, 12 фев 2023, 16:51 от * Diva *

# 502
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Да спазят ритуала в нашата къщичка

Новините никак не са добри, но всеки  спасен живот , за който научаваме е лъч надежда.
Чета коментарите в ИГ и направо не мога да се начудя как хората не търсят отговорност на правителството си, а се занимават с турските актьори и хората от шоубизнеса.
Вчера говорих с мой познат, който от години е в строителния бранш и той ме убеждаваше, че при нас за качеството на бетонните конструкции не се прави компромис. И днес ми излезе тази статия, която качвам, ако на някой му е интересно да прочете.

https://perniknews.com/mneniya/za-koi-sgradi-ima-nay-golyam-risk-pri-trus-u-nas/

Чудя се дали общото излъчване на телевизиите ще го превеждат и на английски и испански например, и дали ще има сметки за чужбина. Дано са го направили, защото така ще ангажират много повече хора, които обичат и техните сериали.
Сумата събрана от фондацията на Халюк Левент е 850 мил. турски лири, но това са около 50 мил.евро , което на фона на разрушенията си е капка в морето.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 503
Привет в неделя!! Blue Heart

Благодаря за интересните постове Hug- Пепи, Фенче, Дими, Диве, Терзи! Hug

Да е честита, здрава дъщеричката на Хазал! Ribbon

Пепи, едва ли ще има превод на други езици....но предполагам, че мнооого фенове на турските сериали и актьори ще гледат. сигурно ще има начин да се помага и от чужбина.

„Турция едно сърце“
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/turkiye-tek-yurek-8-ulusal-k … rj4sC_sPC8Gns6Hu8
част от актьорите в тази публикация
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/ortak-yayin-2/15992/
.....................................
това е Фондацията за защита правата на децата в Турция UCIM

честно казано се гордея с Башак, че е в този списък!
А това инфо за град Ерзин, където няма нито един загинал
и неговия кмет, адмирации Hands ClapHands Clap

Варна в темата на Берг и Халит е споделила/и тук писахме/
Цитат
Водещата на новините на Шоу ТВ Дилара Гьондер беше принудена да подаде оставка след като остро разкритикува нехайството и корупцията , водещи до строителството на некачествени и опасни сгради.

По черна ирония, част от срутилите се жилища са били продавани с рекламното мото "Купете си късче от рая".
Дими,
Цитат
Сега ми се струва, че ще започнат едни брожения в турското общество в тази връзка, ще има прикриване на действия, ще има диктатура. Мислите ми са свързани с предстоящите избори, на които битката ще бъде под прожекторите на това бедствие и не се знае властите какви мерки ще предприемат срещу надигащото се недоволство в хората.
да!! със сигурност ще се опитват да прикриват виновниците...и допуснатите грешки
.............................
завършвам с това ангелче спасено след 128 дена  Heart Exl

Последна редакция: нд, 12 фев 2023, 15:15 от Airra

# 504
Привет, дружки! Hug Диме, Пепи, Диве, Айре Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Kiss
Попаднах на тази информация, дано на никого не се размине от тези, които са предлагали " късче от рая ", боже, какъв цинизъм Rage
Цитат
Задържаните са обвинени в пренебрегване на строителните норми
Най-малко 14 души са задържани в Турция по обвинения в пренебрегване на строителните норми, след като хиляди сгради се срутиха при силните земетресения на 6 февруари, предаде Ройтерс, като се позова на Анадолската агенция.
Прокурори издирват още 33 души в град Диарбекир във връзка с отговорността им за нарушения, като премахване на бетонни колони с цел освобождаване на пространство.
Повечето от задържаните са изпълнители. Един от тях бе арестуван на летището в Истанбул при опит да избяга в Черна гора с пари в брой, съобщава Анадолската агенция. Девет други са отведени в предварителен арест в Шанлъурфа и Османийе.

Пепи, благодаря за споделената статия, само се моля никога да не ни се наложи да проверим дали е истина това, което твърдят. Hands Pray Hands Pray Hands Pray
Айре Heart Eyes и аз се гордея с нашите КБТ Heart
Да се молим да оцелеят всички спасители, които се притекоха на помощ, защото има голям риск и за тях Hands Pray
Тъжна новина ... да, не е човек, слава богу, но ми стана много мъчно за тази душичка герой Cry
Цитат
Кучето Протео, което беше докарано от Мексико в Турция за участие в издирвателни и спасителни операции, загина под развалините 💔

Диве, благодаря! Kiss

Цитат
В ход е подготовката за съвместното излъчване на основните турски телевизии, което ще се състои на 15 февруари, сряда, от 20.00 до 02.00 часа. По време на предаването е предвидено събиране на помощи за пострадалите от земетресението. Беше решено маратонът да се състои от няколко части. Първо TRT1 ще излезе в ефир съвместно с ATV, след това Star TV и TV8, последвани от FOX и Kanal 7 и ще завърши излъчването на Show TV и Kanal D. Fox TV ще бъде представена от актьори, работещи по канала и дигитална платформа Disney Plus, сред които Halit Ergench, Engin Akyurek, Aras Bulut İynemli, Gülse Birsel, Demet Özdemir, Bugra Gyulsoy, Hande Erchel, Asli Enver, Eda Ece, Shevval Sam, Ezgi Mola, Murat Unalmysh, Melis Sezen, Alperen Duymaz, Кубилай Ака и Кадир Езилди
Много, много средства и помощ още ще са им нужни, бедите следват една след друга, това е някакъв кошмар без край Weary
Цитат
Според сателитни снимки на Роскосмос летището в Хатай е наводнено

Диме, дано нищо от изброеното от теб не се случи, това ще е катастрофално вече, да се молим природата да ги пожали поне за това Hands Pray
Heart Heart Heart Как да не им се възхищава човек ?
Цитат
Турските звезди се оказаха с голямо сърце. Всички се притекоха на помощ. Някой е заснет от случайни свидетели, някой работи без много публичност. Няма човек, който просто да си седи вкъщи
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_2318665
Цитат
Турски войници и служители от МЧС, които дариха палатките си на жертвите на земетресението и спят навън в спални чували

Добър пример ни дадоха комшиите какъв трябва да е един народ.
Лека вечер, доколкото е възможно. Hug

# 505
Още една новина, която излезе

Фени, и аз се надявам никога да не се налага да проверяваме.
Но си мисля, че такава трагедия би обединила хората независимо какви са по народност. Хич не харесвам тази нашенска черта да мислим, че всичко чуждо е по добро. Хората са си хора, има добри и лоши, независимо от народност, религия, цвят на кожата или политически убеждения. Съвсем естествено е, че сега в Турция за нас излязоха напред нашите любимци, защото ние и затова сме тук заедно. Но няма и база за сравнение между тях и българските звезди. Турските сериали отдавна е излезли извън границите на самата Турция, тези актьори имат милиони последователи по света и съвсем естествено е да използват своето влияние. Преди малко прочетох подобен коментар. Потребител критикуваше Халюк Левент, че не е наел хора специалисти, за да купуват необходимо, а е ангажирал известни личности, които нямат представа как се прави. Веднага имаше отговор, че когато Къванч се е обадил в тяхната фабрика собственика е предоставил исканото без да иска пари. Така всъщност името на актьора се превръща в гаранция, че това което искаш да дариш, ще стигне до тези, за които е предназначено.
В това е и тяхната сила. Тези, които опаковат продукти са пример за останалите хора и те да се включат. Тези, които качват информация в сц помагат да отиде помощ там , където има нужда.
Мен единствено ме дразни желанието на някои фенове и журналисти да изтъкват колко много са направили техните любимци . Да се смятат пари и д-р. Няма малка или голяма помощ. Има хора, които помагат и такива, които стоят и търсят за какво да критикуват.
А виновните, дано получат заслуженото си.

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 506
  • AMS

Благодаря ви, мили дружки, за това, което сте оставили в темата!!!
Много смислените постове!!!
Трудно е!!! Много трудно!!! Сърцата на всички ни са разбити!!!
Едва ли някой си е мислил, че ще живеем по време на война и колосално бедствие.
В темата на Берен пуснах пост за нейната съпричастност. Няма да го слагам тук.
Още от първия ден написах, че това кой повече и колко е дарил ... ,  ме отвращава.
И в тт срещнах туит с хаштагове имената на две актриси, едната от които Берен,
че не били реагирали на земетресението и не помагали.
Нали си ме знаете, че не стоя мирна, та докладвах туита.
Не знам дали е премахнат, но поне не го виждам.
Чудя се какво още трябва  да стане, че да им дойде акъла
и да спрат с праните си приказки.
Сега пък ще се закахърят дали в сряда /çarşamba / чаршамба /  от 20 часа,
точно едикой си ще участва ... ами с какво ще бъде облечен, ...,  подстриган, ...
Много мъка има на този свят.
Дано имаме  сили и разум да я преодолеем!!!  

Гордея се не само с  Башак, Къванч, Берен,
а и с всички артисти, режисьори, продуценти, ... до последния осветител,
които сега са в този ад. Те са голяма сила!!!
Те всички са Едно сърце!!!

Няма да е лека!!!

# 507
Привет, дружки! Hug Благодаря ви за споделеното ! Kiss

Пепи, благодаря ти за споделеното! Kiss Е, аз не съм от хората, които смятат всичко чуждо за най-хубаво, но не случайно написах, че турците ни дадоха урок по човечност. Дивето сподели неотдавна един такъв пример с наш екип репортери.
Скрит текст:

Съгласна съм, че не може да става сравнение с турските звезди и нашите, но и у нас има достатъчно богати хора, и от шоу бизнеса и разни бизнесмени и новобогаташи, а не съм чула някой от тях да е помогнал с пари или труд, поправи ме, ако греша, възможно е да не съм разбрала. Защото сме свикнали да се моли помощ обикновено от хората за всичко - кувьози, линейки, лечение на болни дечица и т.н. , няма го примерът на т. н наш елит. Нашият народ е добър и състрадателен, но е беден, и въпреки това почти всеки човек помага с колкото може да си позволи от мизерните си доходи. Ето и сега колко дарения се събраха за Турция и Сирия. Но, не сме единни, това ме убива и ми е най-голямата мъка, заради това сме и на този хал. Заради това нямаме и държава, която да стои зад гърба ни, за съжаление. Тя абдикира отдавна за всичко ... като се започне от децата с увреждания и СОП, през детските надбавки, лечението на хора, които се нуждаят от спешни животоспасяващи операции в чужбина и  т.н и т.н ... Все няма пари за нищо, но за увеличение на депутатските заплати през 3 месеца винаги има, за избори през половин година се харчат грешни милиони, но за нуждаещите се хора няма пари, да се оправят както могат ...  Вчера гледах репортаж за една женица от Стражица, която до ден днешен живее във фургона, който са и дали през 2012 г.! А тя не е една, колко са хората в това окаяно положение, но ще си живеят все така, няма държава, която да се погрижи за тях. За наводнените райони колко се погрижиха, колко бездомници живеят на улицата в този студ и без бедствия   ... Е, дават някакви помощи, колкото да не е без хич, но това не е достатъчно. Ето, и сутринта в новините съобщиха за малкия Алекс, който се нуждае от лечение в чужбина, отново обикновените хора са събрали необходимата сума от 200 000 евра. Та, да се молим никога да не ни стига подобна мащабна трагедия, че това ще бъде краят ни  ...
Браво на Мелиса, добре са възпитали децата си сем. Татлъту, всички са станали добри хора.
Диве, абсолютно Hands Plus1 Благодаря за споделеното! Kiss
Цитат
Гордея се не само с  Башак, Къванч, Берен,
а и с всички артисти, режисьори, продуценти, ... до последния осветител,
които сега са в този ад. Те са голяма сила!!!
Те всички са Едно сърце!!!
Разбрах, че хотелиерите в Бодрум, Анталия ще предоставят хотелите си за настаняване безплатно на останалите без дом хора, ейвала!
Цитат
Халюк Левент обяви, че събраната чрез неговата фондация помощ за пострадалите от земетресението надхвърля 1 млрд. турски лири.
Лионел Меси е дарил 70 милиона турски лири във фонда за подпомагане на жертвите на земетресението
Cry
Цитат
Тази снимка на Серенай Саръкая и Джансу е направена в Адана по време на снимките на сериала "Шахмаран"...
Момичето Джансу вече го няма, остана само снимката...
Животът е непредсказуем... ценете всеки миг!...

Колко ли приятели и роднини е загубил Къванч Cry Дано не е ! Hands Pray
Спокоен ден Hug

# 508
Ем, 😏😔 какво хубаво момиче, жалко

Животът е за живите, тежко трудно, но докато дишаме винаги има надежда, нали така се казва.....

Хубав ден момичета 🍀

# 509

Привет момичета Hug
Фенче, Пепи, Диве, Мира- благодаря ви за споделеното и инфото!!  Flowers Hibiscus
Брех тая Мелиса ме изненада, дано да й се осъществи желанието!!
нейните ИГ профили не мога да им хвана спатиите...........
сега последно последвах тоя, в който е писала това.
постнала е и за Къванч

Цитат
Kıvanç Tatlıtuğ, известен със своята доброжелателна самоличност
„Както винаги, с AHBAP работя. Действа в партньорство с Халук Левент
Ще направя каквото трябва. времето е много малко
Сърцето ми никога не ме е боляло толкова много през живота ми

Фенче Kissing Heart за спойлера Hands Plus1
ооо жалко за това хубаво момиче Worried
Ако хотелиерите наистина отворят врати за бездомните ще бъде Чудесно!!

Аз не се впечатлявам от сравнения в СМ и фенски престрелки и без това се изморих психически от това ужасно земетресение Disappointed
Пепи, опасна си в намирането на някакви такива новинки Wink
Цитат
Веднага имаше отговор, че когато Къванч се е обадил в тяхната фабрика собственика е предоставил исканото без да иска пари.
Дано виновниците за калпавото строителство си получат заслуженото!!
А Халюк Левент е страхотен Hands Clap
Вече е на пострадалите територии  и продължава да действа!
видео с него
https://twitter.com/haluklevent/status/1625076647765463042
Цитат
Работата напредна много бързо.
Предстои да бъде завършена инфраструктурата на контейнерния град, който на първия етап ще поеме 4 хил. души.
В тази зона ще бъдат поставени контейнери.
Благодарим на губернаторството на Хатай за тяхната подкрепа.
е и с/у него се намират някакви идиоти, които го обвиняват в кво ли не......Rage

А Къванч дали ще участва в предаването в сряда?? Thinking

пожелавам ви здрава седмица и оптимистични новини!! Flowers Four Leaf Clover
.........................
от Бирсен
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/dizler-sete-cikmaya-basladi/16063/
На снимачната площадка започнаха да се появяват телевизионни сериали

Екипите на сериалите, мобилизирани за земетръсната зона с караваните и техническите си екипи, тръгнаха към снимачната площадка.

Утрешният първи епизод на сериала „Семейство“, който събира Kıvanç Tatlıtuğ и Serenay Sarıkaya, е отменен. Все още няма ясно решение кога  ще започнат да излъчват сериала. Всички канали очакват съвместното предаване в сряда вечерта. Твърди се, че сериалът ще започне да се излъчва след съвместното излъчване.

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 15:39 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт