Къванч Татлъту 💙- минали и бъдещи проекти, партньори-104

• 45 233
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря ви за споделеното на Всички!! Kiss
за строителството - Head Band Close
........................
и от мен- красивия ни външно и в сърцето си- Къванч Hearts

Фенче Kissing Heart, а преди една седмица какви емоции ни вълнуваха....ама съдба Worried

лека вечер Hug

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 22:09 от Airra

# 481
  • AMS

"Сърцето ми никога не ме е боляло толкова много през живота ми."

Благодаря ви дружки за съпричастието, което споделяте!!!
Не спира потока от тревожни новини от района на бедствието.
За огромно съжаление това което виждаме не е сериал, а реална трагедия.
Писах в общата тема със сълзи на очи. Все сме гледали драми, но тази е огромна.
Къванч разби сърцето ми, но още повече съм разбита и от
думите на английски на Керем, от съобщението на Елчин, ...  
Прочетох, че Мерт Фърат,  Ибрахим Ч, ... са от доброволците на терен.
Всички от семейството на брата на Уур Аслан са загинали.
Мъката е голяма. ... Съболезнования за загиналите! Кураж за пострадалите!
Покъртителни са и картинките и със животинките.
И какъв световен абсурд, че помощите за пострадалите сирийци
не могат да стигнат поради  санкциите ...
Преживяла съм земетресение.

Скрит текст:
Пристигнах след няколко часа на мястото и бях вцепенена,
когато видях цялата улица, целия двор изпълнен с много хора.
Родители на младежите от общежитието бяха дошли да търсят децата си.
Никой не искаше да влезе вътре. И тишината. Оглушаващата тишина,
с надежда да се чуят гласове изпод развалините.
Чуваха се.  Подаваха им вода, ... И започваше вдигането на плочата с крана.
Дълго време подготвяха, обвързваха, стягаха въжетата, ...  
И само след като крана вдигнеше плочата малко нагоре,
всичко се разпадаше като пясък, хвърчеше навсякъде арматурата и прах.
Чуваше се едно ОООООООООООО и гласовете отдолу секваха ... Тишина. ...
Спасените бяха малко и най-вече в първия част-два след труса.
Извадени бяха от хората от съседните къщи, първи притекли се на помощ.
А двора много дни беше все така пълен с хора, които чакаха. ...
Майка ми работеше на крана, а баща ми беше един от първите оказвали помощ ...

Няма да е лека, дружки!
Дано да е по-спокойна!!!

# 482
Здравейте, мили дружки! Hug Благодаря ви за споделеното! Kiss Настръхнах от спомените, които някои от вас споделихте, това преживяване белязва за цял живот ...
Исках, но не мога да ви посрещна с кафе, както обикновено, когато толкова хора студуват, гладуват и дори водата за пиене е оскъдна Cry
Цитат
Както се казва, бедата никога не идва сама. Турция е изправена пред най-голямото наводнение. Град Искендерун вече е наводнен заради разместването на тектоничните плочи. Основната опасност обаче са щетите по язовирите в зоната на бедствието. Общо в опасната зона има 150 язовира, някои от тях са в ужасно състояние. Учените са особено притеснени от язовира в Малатия, пукнатините на който достигат човешки ръст. Опасната зона вече е започнала да се евакуира. Трябва да се спасят 500 хиляди души точно сега. Ситуацията в Източна Турция ескалира с всеки час

Айре Heart Eyes ех, така е ... с нетърпение чакахме " Семейство " ама ... Нищо по-важно сега няма от случващото се, а тепърва започва страшното, когато излязат от шока оцелелите, този ужас никога не се забравя  Cry
Цитат
Премиерата на сериала "Семейство / Aile" с Kъванч Taтлъту и Серенай Саръкая, която трябваше да се състои на 14 февруари, беше отложена. В сериалът, който се позиционира като екшън филм, ще има много екшън сцени, но те нямаха време за заснемане. Сега всички производствени съоръжения на Ay Yapim са прехвърлени в зоната на бедствието, снимките са спрени

Да са благословени всички за помощта, която оказват на народа си. А сериала ще го видим, когато актьорите са готови да продължат, това изисква вътрешна сила, а всички са разбити буквално от огромната трагедия Weary
Много ми стана мъчно за Уур Аслан, не зная как ще го понесе Weary
Пепи, дано е така наистина Hands Pray
Цитат
един психолог беше обяснил етапите при такава трагедия: шок, ужас, отчаяние и възмущение. Единственият начин да се премине през това е време. Ще трябва много време, не да се забрави, а за да се продължи напред. Моята приятелка шест месеца не се прибира в дома си, но тя живее на 14 етаж и много трудно успя да го преодолее. Но живота продължава и постепенно всичко мина в познатото русло.
Диве, да се молим, че ще вдигнат санкциите, защото наистина са абсурдни в този момент! Rage
Цитат
Мъката е голяма. ... Съболезнования за загиналите! Кураж за пострадалите!
Покъртителни са и картинките и със животинките.
И какъв световен абсурд, че помощите за пострадалите сирийци
не могат да стигнат поради  санкциите ...
Цитат
Цифровата платформа Netflix пусна изявление, в което се казва, че всички служители на компанията са дълбоко натъжени от случващото се в страната. Цялата им енергия е насочена към зоните на бедствия. Те дариха 6 милиона турски лири на благотворителни организации. Освен това служители на Netflix по целия свят набират средства в помощ на пострадалите. Самата компания възнамерява да отдели допълнителна помощ. Подкрепата на хората ще продължи. Съболезнования на семействата на жертвите,
Компанията пожелава бързо възстановяване на пострадалите.

Терзи, Славенка Kiss
Имайте по- спокоен ден днес, дано се спасят още хора!

Последна редакция: пт, 10 фев 2023, 10:11 от queen_fenka

# 483
Серенай също е на линия два дни си мълчала и тн и веднага се на хвърлиха отгоре и а тя беше си внесла парично помощи.
Помагайте плаче ми се днес а моята сладурана стана на 1г и точно днес постъпих добре както си бях обещала отидох и аз да помогна. Всеки който може да го направи, но ми е болно че тези хора имат нужда от сумати неща...
Всеки помага както може.
Много ми е мъчно за Уур но толкова народ си отиде че вече не знам за кого да кажа че ми е мъчно дори и за живите ми е мъчно толкова часове в този ужас.
Браво на всички които помагат!

# 484
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за реакциите!!!
В такива трагични моменти съжалявам, че все има какво да разкажа.
Благодаря ви за споделеното и изразеното съпричастие!!!
Съболезнование за загиналите!!!
Но най-вече ми е мъчно за живите!!! Милост за живите!!!
Заедно ще преживеем тази трагедия, която няма аналог досега.
Познатите лица от екрана са винаги пример за подражаване.
Само те са в състояние да вдигнат духът  на нацията,
да привлекат вниманието на света, и да кажат на всички -
Помогнете!!! Заедно ще се справим!!!
За това се използват хаштаговете с имената на известните актьори.
Тук не е въпрос на демонстрация кой колко пари е дарил
и най вече дали са  отбелязали това соц. мрежи.
Важното е, че с техните имена информацията стига до повече хора.
"Не всичко е пари, приятелю! Не всичко е пари!"
Пари ще се намерят. Ето само от Амстердам са събрани 900 хил. евро.
Важното е организацията, за се закупят необходимите неща за пострадалите,
да стигнат до тях, да може да се възстановят частично разрушенията.
Срещам призивите на Фарах ... А Едже и забравих кой още
пуснаха видео от тик ток на едно семейство, което е под развалините.
Батерията на телефона им свършва и те се молят милите ...
Вчера ми направи впечатление, че Туба е споделила
апел за помощ за пострадалите сирийци ...
Kıvanç Tatlıtuğ Fans и те са споделили >>>
"Ето как можете да дарите в помощ
на пострадалите от земетресението в Сирия и Турция ..."
https://twitter.com/KT_Fans/status/1624024282123714560

Aile Dizi >>>

Търсим доброволци, които да помогнат на екипа на Ay Yapım,
за да доставят помощните материали в градината
на централното шумерско училище в Хатай до околните квартали и области.
Хора, които могат да помогнат ...
С Cenk Vardar можете да се свържете на 0507 335 35 24 (чрез WhatsApp).

Руснаци построиха болница в Мараш, /Кахраманмараш
можете ли да разпространите информацията,
за да не са без новини за тези, които са на това място тази сутрин?
https://twitter.com/rknmrvbrk/status/1624017540245487616

Водещата на  Ana Haber Show TV  DilaraGönder е била принудена да подаде оставка,
защото в ефир е критикувала некачественото и станало опасно строителство ...
https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1623695347246661633

Потокът от информация не стихва.

# 485
Здравейте, момичета!
Благодаря за всички информации и споделени ваши мисли и чувства. Green Heart
Не съм изненадана, поведението на хората от гилдията за мен е очаквано. Нали това са хората, направили сериалите, които ние гледаме. Сега няма сценарий, всеки прави каквото може. Изненадва ме по-скоро разнообразието, всеки намира свой начин, за да изрази съпричастност и да помогне. Дори и тези, които остават зад кадър, те също някъде действат, не всеки иска да се говори за това, което прави.
Радвам се, разбира се, и то много, че Къванч е в такава важна роля, тя много му отива.
На всеки, направил добро, да му се върне стократно!
Жалко за загиналите и милост за преживелите.
Пострадалият район беше проект на една гигантска програма за модернизация през 80-те, не знам сега какво ще правят с него.

Из мрежата. Тъжни и едновременно извисени човешки истории, невероятно силен е човешкият дух.

„Пращам печката си, ако искаш, мога да я напълня с дърва…“
https://twitter.com/i/status/1623778129209696259

„Ако има светец, това е тази леля…Щастлив е този, който ще се топли с този юрган...“
https://twitter.com/i/status/1623625173793636352

„Истанбул е с теб #Hatay“
https://twitter.com/i/status/1623775130714341379

16 ранени бебета от Кахраманмараш, останали без семейства, са прехвърлени за лечение в столицата Анкара със самолет на турското президентство. Преди това самолетът е транспортирал медицински екипи, материали и тежко ранени хора за продължаващо лечение.

Три дни след земетресението първият конвой на ООН за спешна помощ с палатки и хигиенни материали е влязъл в северозападна Сирия. Очакват се следващи доставки с по-големи конвои в помощ на хората.
Механизмът за доставка на помощ от Турция в контролирана от бунтовниците Сирия през ГКПП Баб ал-Хава е единственият начин, по който ООН помощта може да достигне до цивилни, без да преминава през райони, контролирани от сирийските правителствени сили. Въпреки че самият прелез не е бил засегнат от земетресението, пътят, водещ до него, е повреден, което временно е прекъснало операциите. Турция полага усилия да отвори още два гранични пункта.“Това е хуманитарен въпрос, а не политически. Ние също така осигуряваме необходимата подкрепа за достигането на помощта до Сирия.“ е казано от турска страна.
Турция е получила предложения за помощ от 95 държави и 16 международни организации. Общо 6479 служители от 56 държави са на терен, а екипи за спешна помощ от още 19 държави ще бъдат в страната до 24 часа. (Hurriyet Daily News)

# 486
Благодаря за споделеното, момичета! Други вълнения имахме преди няколко дни, но... Те пак ще ни споходят, само да сме живи и здрави, но случилото в Турция и Сирия е необратимо. Голяма трагедия... Толкова погубени човешки животи от природната стихия, но и от човешкото безхаберие, специално в Турция, защото тези блокове са строени от хора, а паднаха все едно са направени от картон... Плаче ми се, като гледам репортажите. А сега идва трагедията на живите - кога ще се съвземат, не знам. Браво на всички актьори и обществени личности, които помагат. Браво и на нашата страна, която протегна ръка на съседите.

Земетресението в Турция и Сирия: как да изпратиш помощ?

# 487
Здравейте момичета 🍀 Каквото и да се каже ще е малко... Човешкото безхаберие ще си остане, защото ние хората не подлежим на промяна. Трагедията е колосална, но и от нея няма да се поучим

Добре, че няма кислород на другите планети, защото досега да сме унищожили и тях, нашата вече е унищожена 😏

# 488
Здравейте Трагедия и мародери Нямам думи Днес гледах как препречват пътя на камион с помощи

https://www.instagram.com/p/Coe0yK2o5KU/

Още Къванч

https://twitter.com/haluklevent/status/1624098339946999846
- Контейнери за 2000 семейства започват да отиват в Хатай след два дни.
-Ще ремонтираме училищата
- Домове за стари хора
-Рехабилитационни центрове
-Ще отворим студентски общежития
Ще бъдем в района за всички ежедневни нужди
Поставихме бюджета на поне 850 милиона TL
Ние обещаваме
Благодарим на #KıvançTatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal, Ezgi Mola, Kıvanç Kasabalı, Ali Sunal, Elçin Sangu, Hande Erçel, Hazal Subaşı и всички наши артисти, които работиха заедно с Ahbap за нашите граждани в района на земетресението под ръководството на Haluk Levent

Последна редакция: пт, 10 фев 2023, 20:17 от dterziiska

# 489
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Както винаги светът не е само черен, нито само бял. Има и едното и другото.  Има мъка и надежда, които вървят ръка за ръка.
Четох, гледах..... актьорите, хората помагат кой както го разбира, както го чувства, а феновете, като че ли полудяват на фона на тази трагедия.
Качвам едно видео, което мисля, че феновете на различните актьори трябва да изгледат, да се успокоят и да престанат да мерят кой колко е дал.
https://www.instagram.com/reel/CofoLrXvvPj/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://
Всяка помощ дадена малка , голяма трябва да бъде оценена. Не се знае дали едно одеяло дадено в точния момент няма да спаси един човешки живот .

Сериалите ги отлагат за след 20 февруари, но то и какви сериали сега.

Днес с моите деца отнесохме олекотени завивки в БЧК. Събират помощи и за Сирия.
Казаха, че са намерили начин и за там да доставят. Приемат нови продукти само, но за родопски и вълнени одеяла правят изключения , стига да са чисти.

Пиша го тук, за да знаете, дано и много други се включат.

Лека, момичета 🤗🤗🤗

Последна редакция: пт, 10 фев 2023, 21:59 от pe04

# 490
https://twitter.com/haluklevent/status/1624118452624424978

Последна редакция: пт, 10 фев 2023, 21:37 от dterziiska

# 491
# 492

Привет, малко красота не е излишна....Green Heart
Момичета Hug, сърдечно благодаря за всичко споделено-коментари, новини, новите видеа и снимки с Къванч и колегите му Hearts
.................

И започнаха големи пазарлъци.
В продължение на 13 часа те преговарят с десетки фирми от името на  Ahbap.
Благодаря! 💚💚

виждам прекрасни турски актьори..... освен Къванч- Кенан, Синем, Ханде Ерчел, Елчин Сангу, Езги Мола, Йозге, Хазал Субашъ, К.Касабалъ, Октай К.
..........................
Пепи, поздравления за твоите ученици, видях снимки във ФБ!! Hands Clap
клипчето е Hands Plus1
Фенче Kissing Heart, Браво и на НФ за помощта !
олеле в Искендерун само наводнение им липсва Worried
Диде, и аз четох, че нещо обвинявали Серенай...........
тук е с Мерич Арал

Снеже Hug
Браво на Хазал!!

и Фе е много активна в ИГ с бебе на 1 седмица!!
за Башак, няма нужда да се повтарям не се е спирала с инфо в ИГ си.

от ВК-
Въпреки че в Кахраманмараш повечето сгради наоколо бяха разрушени, сградата на Палата на инженерите-строители, които трябваше да бъдат отговорни за изграждането на сейзмоустойчиви домове, не пострада в резултат на земетресението. Когато снимката говори повече от всякакви думи

и нещо, което много ме впечетли>
Катар, изпраща 10 000 контейнери- къщи, оборудвани с всички удобства и 5 милиарда долара помощ на Турция и Сирия. Това са всички приходи на страната, от домакинството на Световното първенство по футбол.

лек ден!!

още едно клипче от Халюк Левент, благодари за по-голямия офис, който са му предоставили
https://twitter.com/haluklevent/status/1624367746111754241

Последна редакция: сб, 11 фев 2023, 13:32 от Airra

# 493
Здравейте Продължават със  събиране на помощи

Нашият беше много малък.
Благодарение на Baran Süzer, той ни предостави офис, който ще ни позволи да работим в по-комфортна среда.
Оттук се управлява центърът за организиране на помощ за земетръсни зони

https://twitter.com/haluklevent/status/1624367746111754241

# 494
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Ето нещо интересно, на което попаднах

Лек ден 🤗🤗🤗

Аз съм на обучение

Общи условия

Активация на акаунт