Къванч Татлъту 💙- минали и бъдещи проекти, партньори-104

• 45 213
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте Благодаря за споделеното
Диве да  е здраво и с късмет твоето момче
За мама

# 556
Диве, зло да те забрави, мила Blush Да ти е живо, здраво и много щастливо единственото ти! Flowers Four Leaf Clover Честит празник! За щастливата мама! Kiss

Диде, така е, много е тежко за всички...
Орсич, много ти се зарадвах! Благодаря за споделеното! Kiss
Цитат
фенството е в сърцето / и в душата/, а не в количеството на събраната колекция. Количеството е вече въпрос и на възможности. И не само парични.
Така е, но за мен това не е нормално, това е вид обсебване, мания Thinking Сигурно има повече събрани неща, отколкото в международния фен клуб в Лондон ! Заради това казах, че аз явно не съм никакъв фен, но поне съм си нормална с пълната ми колекция от албумите им на дискове, видео касетки с някои документални филми и концерти, няколко книги, плакати, тениски и 1 чаша Stuck Out Tongue Closed Eyes Както и да е, хора всякакви, но наистина бях зашеметена. Е, за някои неща му завидях, де Stuck Out Tongue Closed Eyes
Бързо да оздравяваш и пак ни навестявай! Hug
Терзи Kiss
Айре Heart Eyes Благодаря за споделеното! Kiss А бе мани, наистина е уникална, ама ... А твоето и моето си е нормално, споко Smile
Благодаря за споделеното от Таркан! Ами много си е прав, дано не го погнат и него ...
Когато ни го пуснат сериала, тогава ... нека малко се оправят всички актьори, защото няма да им е никак лесно ...
До после! Hug

# 557
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви, мили дружки,  от душица и сърце!!!
Прави сте, за това, че не се черпи предварително,
но нищо не бях направила предварително та си знаех ,
че днес едва ще стигна до темата навреме.
Ето и кафетата, макар и късно >>>

Дружки, не знам какво да кажа за ситуацията.
Ама то в такъв тежък момент ... Все има недоволни.
Доколкото разбрах, има  правителствена и не правителствена организация.
Тази на  Халюк Левент е не правителствена AHBAP, а правителствената е  AFAD.
Кенан И и Окрай К  са се включиха в не правителствената AHBAP, а  atv подкрепя AFAD.
Доколкото знам, Кенан води Стани богат в atv и така се явява лице на тази телевизия,
която подкрепя правителствената AFAD.  За Октай не знам.
Имаше и сблъсъци на място между двете организации, за което сложих инфо.
Бяха им съборили палатките , .... Уж всичко се оправи, но ... atv реши да покаже мускули,
И накрая стана така, че Кенан и Октай да не участват на общото предаване.
А Бирсен извлече тази информация от СМ и я оповести.
Самият Халюк  Левент казва, че той при предишни акции на AFAD,
се е включвал с AHBAP и не е имало проблем.
С две думи по нашенски - направи добро, ...
Сигурна съм, че и на Къванч хич не му е станало добре,
че влиза в студиото на общото предаване без Кенан и Окрай.
Имах и друго да пиша, но другия път.
Дано нашето Семейство скоро да го видим.

Благодаря, още веднъж за специалните поздравления!!!
Знам си,че не можете да ме забравите, дружки!!!
И аз не мога да ви забравя!, само дето закъснях с кафето
Лека вечер!!!

# 558
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Диве, честит празник! Здраве и щастие за твоето единствено !🍀🌞
Цветя за теб.

До колкото можах да схвана тяхното ADAF е нещо като нашата Гражданска защита, а другата организация мисля, че е Червен полумесец т.е държавните структури, които трябва да си изпълняват съответните задължения. Атаките срещу АHBAR идват, защото хората тях търсят и един вид уронват престижа на държавата.
На мен ми беше много интересно, когато една страница в ИГ публикува за второто дарение на Къванч и до вечерта имаше над 1000 коментара. Повечето хора го благославяха, но имаше и много хора, които споменаваха едно име и се караха на журналистите, че въобще не са съобщили за неговото дарение. Чак ми стана интересно и потърсих информация кой е този човек. Оказа се зет на Ердоган.
Та толкова за политиката.

Сега като споменаваме Семейството, нямам да имам нищо против да видим и нашето семейство.

Но нещо не ми се вярва скоро да ги видим.
Едва ли ще им е до празнуване, а и Башак сигурно ще има сега много работа около организацията свързана с децата.
Преди малко ми излезе в ИГ от албанската страница, че излъчването на Семейството ще бъде най-вероятно в края на месеца. Чудех се и друго, как мислите, дали сега сценаристите ще се съобразяват със случилото при писането на сценариите? Например дали биха избягвали трагичния край?

Орси, да се включваш по често 🤗 И благодаря за комплимента.

Айре, като вчера съм и вече без нос 😜 Хремата ми разказа играта.

Фенче, то фенството е важно колко е в сърцето ❤️.

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 559
Привет момичета Hug
Благодаря за споделеното!
Пепи,
Скрит текст:
бързо да се оправяш!!  на мен ми е едно скапано Disappointed

Пожелавам ви лека и спокойна събота! Hearts

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 11:27 от Airra

# 560
Здравейте!

Днес на голяма Задушница, почитаме своите близки, които не са сред нас, но вечно ще бъдат в сърцата ни!
Вечна им памет! Поклон!
С болка в душата се моля да е вечна паметта  на загиналите от земетресението в Турция. Мир на праха им!
Да прости Господ!
https://images.videoclip.bg/Img/Thumbs/1422618_112_360.jpeg

Гледам клипа с музиката на Митко Щерев от филма "Осъдени Души" и си мисля с голяма болка, че хората , загинали в земетресението са турските осъдени души. Не знам защо ги свързах нещата така. Но сюжетната линия на филма за онази безнадежност и невъзможност за излекуване на болните, въпреки битката на лекуващите с безмилостния край за болните. Такива сега са чувствата ми за загиналите невинни хора, "осъдени"от нелечимата болест , наречена "алчност". Наистина чувствам загиналите като осъдени.
Плаче ми се като пиша тези редове, гледайки безнадежността в оцелелите. Господ да им е на помощ!
Да, помощите валят, но душите останаха осъдени.
Спирам да пиша, защото се разгорещих от гневът, който изпитвам за погубените животи, защото съм убедена, че всичките тези разрушения са следствие на безхаберие и алчност.

Животът продължава. Родени са четиризнаци в Алепо. Нека са живи и здрави и да пораснат в мирни времена!
https://bntnews.bg/news/sled-zemetresenieto-chetiriznaci-se-rodi … -1223974news.html

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 11:53 от Dimana-nova1

# 561
Привет, дружки! Hug
Айре Heart Eyes Диме, благодаря за споделеното! Kiss
Айре Heart Eyes да оздравяваш бързо! Пепи също! Kiss Flowers Four Leaf Clover
Диме, Вечна им памет на нашите близки, които не са сред нас, вечно ще бъдат в сърцата ни!
Каквото и да кажем за тази огромна трагедия, все ще е малко ...
Цитат
Да, помощите валят, но душите останаха осъдени.
Аз идвам да отбележа годишнината на нашите КБТ! Да са живи и здрави тези две огромни сърца, пълни с любов и милосърдие, и все така единни и щастливи! Heart

Спокоен ден! Hug

# 562
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Дима, много съм съгласна с теб. Все си казвам, че е време да се върнем към "нормалното", но все излезе нещо, което ме връща към събитието от 6.02.
Ето илюстрация на твоите думи.

Фени, нали утре е годишнината ? Но поздравленията заваляха още от днес. Всички имат нужда от нещо позитивно.
Много ги харесвам на тази снимка.

Като че ли нашия сериал ще започне на 28.02.

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 563
Най-сетне ми остана време да започна Якамоз и като видях,че пак е снимано в Адана и ми стана мъчно.
Харесвам Йозге ама с този си стайл не е Йозге която харесвам за съжаление.

# 564
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и пожеланията!!!
Мир на душите на близките ни, които ги няма вече!!!
Не знам какво да кажа за утеха на живите.
Не знам как да намеря позитивното.
Бродейки по страниците в нета, оставам с впечатление,
че живите наистина сме Осъдени души.

А има и много дребни душици, дето забелязали,
че Къванч е без бадж на въпросното предаване.
Ами да, без бадж е, защото
Това е Къванч

Утре е годишнината на Башак и Къванч.
Да са здрави
И вие, дружки, да сте здрави!!!
Лека вечер!!!

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 21:12 от * Diva *

# 565
Диве, странно нещо понякога е фенството дори пред лицето на такава трагедия.
Уж всички пишат важното е всеки да помага кой с какво може, всяка помощ е от значение, но..... Сърдят се, че техните любимци много малко ги давали по време на предаването, други, че ги имало в списъка, но защо не са дошли/ някой ги изкарват едва ли  политически герои 🤔/, други защо били с грим и се усмихвали. А пък стремежа да изтъкнат как точно техните любимци са ПЪРВИТЕ отишли на първа линия едва ли направо ме изумява.
Имам усещането, че се оправдават за нещо.
А хората в района на земетресението страдат и наистина е важно всяка помощ да стигне до нуждаещите се. Най-важното за нас като феновете е, че видяхме, че хората, които харесваме са наистина хора с големи сърца. И никой няма да стане по-добър и по- харесван  ако подценява другите и не признава приноса им.
Всеки опит сега да се заиграват  с хората може само да изиграе лоша шега за бъдеще.
Както и да, със значка, без значка тези очи няма как да излъжат.

Да сложа и това, от група за нашия сериал във ВК.

Лека 🤗🤗🤗

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 22:06 от pe04

# 566
Дружки, нали си ме знаете, че от една година вече съм скарана с календара и с дните от седмицата, защото всеки ден ми е неделя Stuck Out Tongue Closed Eyes Убедена бях, че днес е 19. 02, дори си чаках началото на Капките, хем по изключение знаех, че е събота Stuck Out Tongue Closed Eyes Stuck Out Tongue Closed Eyes Stuck Out Tongue Closed Eyes Та, извинете ме, че подраних с поздравленията, за това пък са от сърце ! Heart

Пепи, на мен тази ми е любима от сватбата им! Башак е като статуетка, а Киво е шеметно красив младоженец  Heart

Диве, така е, кой не знае кой е  Къванч ? Smile Шака, шака, сигурно защото закъсня не са успели да му сложат бадж ... Ама наистина ли са гледали някои точно това в този момент ? Worried Аз гледах само очите му и сърцето ме болеше от мъката и болката в тях Cry А колко изморен изглеждаше ... кой знае тези дни колко е спал и ял Thinking
Пепи, именно! Hands Plus1
Цитат
А хората в района на земетресението страдат и наистина е важно всяка помощ да стигне до нуждаещите се. Най-важното за нас като феновете е, че видяхме, че хората, които харесваме са наистина хора с големи сърца. И никой няма да стане по-добър и по- харесван  ако подценява другите и не признава приноса им.
Всеки опит сега да се заиграват  с хората може само да изиграе лоша шега за бъдеще.
Както и да, със значка, без значка тези очи няма как да излъжат.
Харесах един коментар ...
Цитат
Много е трудно да се види как всичко толкова близко и скъпо е унищожено. Улиците, по които си тичал на училище. Парковете, където е била първата среща. Но главното е хората, толкова е трудно да се сбогуваш с близки и познати. Тръгнаха си без да се сбогуват, не се сбогуваха с приятели, любими хора. Заспаха у дома, а се събудиха в рая. Няма да ги срещнеш на разходка, нито в топла приятелска компания. И дори да не са били приятели, сърцето пак се изпълва с болка. Нека почиват в мир и вечна им памет в сърцата на приятели и семейството.
Амин.
Ще се разбере кога ще започне сериалът ни, чакаме трейлър.
Лека, дружки! Hug

Добро утро! Hug Чаках, чаках някой да ме покрие, ама йок Smile

Диде, радвам се, че имаш какво ново да си гледаш с Къванч. Харесва ли ти Якамоза ?
Много ми е любим Арман! Heart И все още се надявам да видим продължението Hands Pray

Хубав ден! Hug

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 10:21 от queen_fenka

# 567
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Честита годишнина, на нашето скъпо семейство !!!❤️❤️❤️

Първата годишнина, която ще посрещнат трима. Желая им от сърце здраве и любов !

И въпреки, че времето е трудно, много се надявам днес да отделят време само за себе си.

Хубав ден ви желая, момичета
 🤗🤗🤗

# 568
Привет Hug
Момичета, благодаря на всички за споделеното! Flowers Hibiscus
Честита годишнина на Къванч и Башак! Heart
Да са здрави, все така да се обичат и да се радват на малкото си съкровище!! Heart 🧿
Цитат
И въпреки, че времето е трудно, много се надявам днес да отделят време само за себе си.
да!!

хубав следобед!!

# 569
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, момичета!
Благодаря за споделеното! 🤍

“Колко странно, велико и тихо
смъртта ни учи на живот,
сълзите ни- на радост,
лъжите ни- на истина,
но само любовта ни учи на любов. “
Мария Лалева

Честита годишнина на Къванч и Башак! 🤍

Да бъдат пристан и утеха един за друг в трудните времена;
да споделят щастливите мигове в живота, далеч от завист и зли очи;
да бъдат благословени за добрите си сърца и само добри хора да срещат по пътя си;
да отгледат здраво и щастливи дете, стойностен човек, с чийто постъпки да се гордеят, да споделят успехите и щастието му!
Хубав остатък от деня ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт