Къванч Татлъту 💙- минали и бъдещи проекти, партньори-104

• 44 792
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте Дано болните са по добре
Орси радвам се ,че се обади

Да са чесити семейство Татлъту

# 571
Здравейте, момичета!

Да си извиня първо отсъствието – по медицински причини.
Не само земетресенията и други неща в живота не могат да се предвидят.

Благодаря за всичко споделено, изчетох ви с удоволствие. Green Heart

Много ми хареса снимката на Хазал с малката и дъщеричка. Да расте здрава и щастлива! Flowers Cherries

Дива, на твоето отроче пожелавам здраве и късмет! Flowers Four Leaf Clover

Орси, благодаря. Ти да си жива и здрава! Flowers Tulip

На Башак и Къванч –
честита годишнина с пожелание  да вървят все така ръка за ръка! Revolving Hearts

Издигането на турското знаме след присъединяването на Хатай към Турция
 - 23 юли 1939 г.

Средновековни противоземетръсни мерки:
Османският архитект Мимар Синан (1490-1588) интегрира това въртящо се парче в джамиите, които проектира. Ако тази част не може да се завърти след земетресението, сградата е претърпяла структурни щети при земетресението.
https://twitter.com/i/status/1626652578363715586

Екрем  Имамоолу:
„…Ще видите, че тази страна ще преодолее всички трудни процеси с младост, образование и солидарност.“

Солидарна съм с Таркан и всички, които говорят в тази посока:  днес всичко трябва да се съобразява с науката.

Мобилизирани са всички учебни институции от началното училище до университетите и подкрепящите образованието фондации, за да могат децата от бедстващите райони да продължат образованието си.

Ролята на Аднан във филма „Бихтер“ ще се изпълнява от Осман Сонант.

Приятен следобед! Nature Sunny

# 572
Благодаря ви за споделеното Пепи, Алинка , Айре, Терзи, Ванче Heart Eyes Hug Много красиви пожелания към нашето семейство сте отправили, дано се изпълнят! Kiss
Айре Heart Eyes супер колаж, браво! Hands Clap
Скрит текст:
По-добре ли си вече ? Дано! Flowers Four Leaf Clover Kissing Heart
Ванче, дано всички здравословни проблеми са останали зад гърба ти! Flowers Four Leaf Clover

Аз чакам "Като две капки вода", много го харесвам това предаване. Да видим този сезон кои ще са участващите.
Пожелавам ви приятна вечер! Hug

# 573
Видях това в една фейсбук страницата и веднага се сетих за Дива.

Ваня, всичко лошо да остане зад гърба ти.😍
Много интересна информация за Минар Синан . Преди години съм чела как е строена Св. София в Константинопол и там , още през VI в. са прилагали определени техники.
Фени, мерси за Капките, нареждам се и аз да гледам.

Лека 🤗🤗🤗

# 574
Привет!

Честита годишнина на семейство Татлъту! Да са здрави, да цари любов и разбирателство при тях. Да се радват и на своето малко съкровище.

Днес пък взех, че изгледах най-накрая Якамоз. Вчера го започнах, но първите 2 серии са доста мудни и скучни и честно казано, ако не беше Къванч, нямаше да продължа. Ама добре, че го направих - следващите бяха топ и сериалът ми хареса. На някой, който не му допадат този тип сериали/филми, може и да не му е харесал, но аз вече с нетърпение чакам 2 сезон. Няма какво толкова да коментирам, защото вие всичко бяхте разкостили. Много ми хареса играта на Къванч, разбира се, но и на Ертан/Умут. Само, че това с България... не ми се виждаше съвсем логично, най-малкото, защото няма как да стигнат по вода до Стара Загора.

# 575
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за интересните постове,
за допълненията и подкрепата на всички ви!!!
Нямах време да пиша днес специално за Къванч и Башак,
но пък толкова много красота сте споделили и има в нета.
Нека всички пожелания им се сбъднат!!!
Нека никой и нищо не разбива сърцата!!!
Да,  Къванч е марка >>>

Заковано >>>

Радвам, че изгледалите Якамоз се увеличават.
Много харесвам Арман и серила!!!
Подводницата щеше да е в Бургас, а около Ст.Загора е военната база.
Всичко е проверено. 
За втори сезон само си мечтая при тази ситуация в света.
Фантастика бил жанра! Дали!? Дано не ни застига!!!

Чакам Семейството да се покаже.

Лекинка, дружки!!!
За утре ми трябва да стиснете по едно палче.
Дори да не го отбележите, знам че ще го направите.

# 576
Добро утро на 20 февруари и хубав ден ви желая. Revolving Hearts

Диве, да, там е убежището на НАТО. Но за Бургас нищо не чух, може да съм го пропуснала, но да предположим, че там ще е подводницата, а с какво ще стигнат до Стара Загора, като се предполага, че няма живи хора? С изоставени автомобили? Както и да е, дори и това да ми е доста нелогично, сериалът ми хареса. Да ти е здраво детето, пропуснах да поздравя. Flowers Hibiscus

Благодаря за превода на Якамоза на Айррето, Фенчето, Алинка и Еванджелин. Kiss

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 11:30 от ·٠•Snejka•٠·

# 577
Привет, дружки! Hug
Благодаря за споделеното, Пепи, Снеже, Диве Kiss
Диве, стискам палци! Hands Fist Flowers Four Leaf Clover
Снеже, благодаря за кафенцето и споделеното за Якамоз! Flowers Hibiscus Радвам се, че ти е харесал! Надявам се много да има продължение ... На мен ми беше интересен още от началото, но действително с всяка серия ставаше по- динамичен и интересен. Аз също много харесах играта на Ертан, не бях го гледала преди това, но и останалите актьори играха много добре. За нашия няма какво да говорим, както винаги даде всичко от себе си и беше прекрасен като Арман Heart Обожавам го с дълга коса, знаете Smile

Пепи, да, забравих да благодаря на Ванчето за интересната информация. Харесаха ли ти Капките ? На мен, да, чакам с нетърпение следващата неделя.
Това ще е актьорския каст за филма " Бихтер "

Никакви новини не срещам за нашия сериал, да видим колко още ще чакаме, за да видим "Семейство ".
Хубав ден, дружки! Hug

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 12:37 от queen_fenka

# 578
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Диве, стискам палци всичко да бъде точно.🙏

Снеже, да, Якамоз е различен сериал. Аз не харесвам фантастика и имах своите опасения преди да го изгледам, но... много ми хареса, защото все пак това е научна фантастика и има голяма разлика. Обяснение за базата на НАТО си има разбира се. Все пак те можеха да се движат през нощта. Така както се отправиха към хранилището в Норвегия, което също не е на брега. Честно казано не ми беше трудно да си отговоря на този въпрос, защото бях гледала вече Into the night , а Якамоз е негов спин -oф.  Междудругото това хранилище в Норвегия наистина съществува.

Фени, днес е понеделник и се надявам Бирсен да даде някаква информация. В тази страница, която споменах вчера във ВК има много добре поднесена информация за героите в Семейството. Ако искаш да ти я пратя да я преведеш. Мисля, че ще свърши добра работа на Айра. А пък в друга имаше толкова хубави стихове посветени на годишнината на Къванч и Башак. Много се възхищавам на такива талантливи хора.
Гледах Капките и истински се забавлявах. Имах нужда от нещо позитивно и зареждащо.
 Благодаря ти 😍

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 579
Пепи, дано наистина Бирсен спомене днес нещо. Разбира се, прати ми я тази група ВК, само дано ме допусне, че отново сме на Вие с ВК Stuck Out Tongue Closed Eyes Ако не успея, моля те да ми копираш написаното Kiss

# 580
https://m.vk.com/@aile_ds-s-e-m-ya-a-i-l-e-vse-obo-vsem
Фени, аз мога да влизам само с мобилен интернет.

# 581

Привет момичета в понеделник!! Flowers Cherry Blossom
Благодаря за споделеното!!
Фенче Kissing Heart,
Скрит текст:
блахгодаря, че питаш Kiss, горе долу съм добре
и аз не намирам съществени новини...
М/ другото чета, че Виваком са закупили дизи канала, не че има нещо интересно, но понякга се появява Къванч там Wink
И аз харесах Капките, има добри попадения като участници!

Снеже, ооо радвам се, че си изгледала Якамоз и ти е харесал.
Цитат
следващите бяха топ и сериалът ми хареса.
Hands Plus1
да, интересен си е, нестандартен, Киво като Арман отново различен, но за съжаления няма официална информация , че ще снимат  2 сезон, който трябва да е обединен с белгийския В нощта, И аз открих там и си харесах Ертан Шабан Hands Thumbsup
гледала ли си това?

голямо чакане му ударихме на тези няколко серии, около 2 години  и половина Smile
Диве , стискам Flowers Four Leaf Clover
Алинка Kissing Heart, страхотни пожелания си написала за Къванч и Башак!!  Hearts
Пепи, дайте ми каквото си намерила, ще видя кое как ще използвам.
но това, че са заснели 6 серии за мен изобщо не е вярно.

Ванче, чудех се къде изчезна, дано всичко е минало и си добре!!
тоя Osman Sonant  съм го гледала в Малки убийства, 2 сезон.
...................
 гифче, от Клио/българка/
Скрит текст:
преди ме беше блокирала в ТТ, но сега гледам, че вече не е
прави много оригинални неща

здрава седмица с хубави новини!! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 14:56 от Airra

# 582
Пробвах се но не е моето този Якамоз то не че змиите и сие бяха моето но някак по ми вървеше нищо ще си чакам Семейството... Но пък ако има хубави моменти че гледах до 3 еп и се отказах може да направя някое гифче.

# 583
Айре, в пост #580 качих линк.

# 584
Здравейте Ваня дано всичко е добре Диве стискам палци
Зад кадър

https://twitter.com/AnalizlerCukur/status/1627664249928417281

Общи условия

Активация на акаунт