Къванч Татлъту 💙- минали и бъдещи проекти, партньори-104

• 44 788
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • AMS

Привет, мили дружки и благодаря за споделеното и съпричастието!!!

Дружки, благодаря ви!!! Всичко мина добре!

Прегледах сайта във vk за Семейство.
Няма ги още всички с оригиналните постери и описание.
Снимките на другите са  взели от турски сайт и са от стари роли.
Нали знаете, че съм по оригиналите и hd качество.  
Ето оживлението в тт към Семейството >>>

Приятна нова седмица!!!

# 586
Пепи, готово! Макар да не видях нищо, което да не сме споделяли вече, но може да помогне на Айрето Heart Eyes
Цитат
СЕМЕЙСТВО / A İ L E

В основата на сюжета е историята на голямо мафиотско семейство, занимаващо се с клубен бизнес. Историята започва от момента, в който главата на семейството Аслан среща психоложката Девин, която по-късно става психолог за много членове от семейството на Аслан. Публиката ще стане свидетел на впечатляващата любовна история на психолога Девин, която в резултат на случайни стечения на обстоятелствата среща в самолета синът на семейство Сойкан – Аслан.
В сериала, който поставя под въпрос понятието семейство, е историята на двама пострадали в това отношение хора, преживели големи конфликти, ще предложи на зрителите различен вкус на лечебната и обединяваща сила на любовта.

Снимачен екип
 Режисьор - Ахмет Катиксъз ("Шампион", "Безкрайна любов", "Любов 101", "Мръсни пари и любов", "Сблъсък", "Ярки пламъци").
 Вторият режисьор е Джем Толуай ("Затворник", "Синът ми", "Ярък пламък", "Приказка на острова", "Шампион").

Сценарист - Хакан Бономо ("Сезонът на черешите", "Марашан", "Обещание", "Първи и последни", "Недовършена любов").

Композитор - Toйгар Ишъклъ (композирал по-голямата част, ако не и всички сериали на Ay Yapım).

Фотограф - Шинаси Серче  (" Вътре", "Чукур", "Kурт Сеит и Шура", "Чичо Кара", "Cблъсък", "Първи и последен").

За стила на Девин (Серенай Саръкая) в сериала ще отговаря цял екип от стилисти: Бурак и Бюшра Санук, Ведат Есендере.
Стилистът на Къванч Татлъту (Аслан) вероятно ще бъде Башак Дизер Татлъту.

Продуцентска компания - Ay Yapım

Канал за излъчване - ShowTV

Дата на излъчване - февруари 2023 г.

Първоначално се предполагаше, че сериалът ще бъде римейк на култовия американски мафиотски сериал "Семейство Сопрано". Продуцентската компания обаче не успя да договори правата за заснемане на римейка и беше взето решение сценарият да бъде написан от нулата. Разбира се, сериалът ще има някои паралели със Семейство Сопрано, но въпреки това ще бъде независима история.
Актьори и роли
Къванч Татлъту ("Сънят на пеперудата“, "Забранена любов“, "Кузей Гюней“, "Сблъсък“, "Джесур и красавицата“, "Курт Сеит и Шура“ и др.).
Аслан Сойкан - собственик на клуб "Волта", глава на голямо семейство.

Серенай Саръкая (" Сезонът на лалетата", "Прилив и отлив", "Фи, Чи, Пи", "Вместо нас двамата", "Шахмаран" и др.)
Девин Айдън е психолог. Много членове на семейството на Аслан ще станат нейни пациенти. В нейното собствено семейство обаче има достатъчно проблеми, които трябва да бъдат решени.

Нур Сюрер ("Момичето зад стъклото", "Чукур", "Срещнахме се в Истанбул", "Един литър сълзи", "Невинен", "Аси" и др.)
Хюлия Сойкан е майката на Аслан, един от ключовите герои в историята.
Тя смята всички средства за приемливи, за да запази сегашния ред в семейството си. Тя не подозира колко обсебващата й любов е обезобразила душата на сина й Аслан. Това е силна и безразсъдна жена, посветила живота си на защита на семейството си.

Неджат Ишлер (" Бехзат Ч", " Чукур", " Уважение", "Club of losers on the way", "Вместо нас двамата", " Бодрумска приказка", " Отмъщениe" и др.)
Джихан Сойкан е по-големият брат на Аслан. Бялата врана на Сойкан. Преди пет години той беше отделен от семейството си и се е превърнал в мрачен и проблемен човек. Сега му трябва само добър психолог.

Джанан Ердюгер ("Войната на розите", "Позвънете на моя агент", "Mоят син", " Бехзат Ч" и др.
Лейла Сойкан Сайджи е сестрата на Аслан. Майка на две деца, която е под натиска на майка си Хюлия Сойкан през целия си живот, което също така доведе до нежелан брак.

Левент Улген ("Баща", "Гарванът", "Цицерон", "Любов под наем", "Семейството на съпруга ми" и др.)
Ибрахим „Ибо“ Сойкан е чичото на Аслан. Той не може да се примири с факта, че брат му Юсуф е бил глава на семейството. Във всяка своя крачка Ибрахим се сблъсква с Аслан. Той е в постоянен конфликт с племенника си заради бизнеса. Взаимни обиди, тайни и страст към стилните дрехи и бастуните - всичко това се отнася към Ибо.

Eмел Гьоксу ("Щастие", "Недовършена песен", "Семейството на баща ми" и др.)
Сехер Сойкан е скъпоценната баба на Аслан, която страда от деменция. Тя е остра в езика, упорита жена.

Мерт Денизман ("Животът днес", "Шампион", "Моята родина си ти" и др.)
Толга Сайджи е зет на Сойкан. Той е и счетоводител на фирмата "Сойкан". Жени се за Лейля по настояване на Хюлия Сойкан.

Ипек Чичек ("Полунощ в хотел Пера Палас", " Доктор - чудо", " Не пускай ръката ми " , " Звезда " и др.
Джейлян Сойкан е сестрата на Аслан.

Юсра Гейик ("Момичето зад стъклото", "Опасни улици" и др.)
Ягмур Айдън - сестрата на Девин, страда от наркотична зависимост.

Есма Йешим Гюл ("Присъда", "Йешилчам", "Мерием")
Езги - приятелката на Девин

Ипек Тенолджай (" Приказка на острова“, " Момичето зад стъклото“, " Червената стая“, " Ранобудна птица“, " Мерием“, " Моята родина си ти“ и др.)
Неше Айдън – майката на Девин и Ягмур.

Эджем Симге Юрдатапан (" Доктор Чудо“, „Тайните на живота“ и др.)
Айсел - любимата на Аслан, работи като певица в клуб "Волта".

Усхан Чакър (" Първи и последни“, " Пожарна бригада“, " Възходът на Османската империя“, " Ферхат и Ширин“, "Аз съм ти“, "Малки престъпления“, "Ние не сме невинни“, " Курт Сеит и Шура" и др.)
Aтилла "Aти" е внук на Хайри, един от влиятелните герои в сериала.

Умутджан Утебай ("Три куруша", "Живот на показ").

Озан Гьозел (" Mоят син “, " Полярна звезда“, " Мили малки лъжкини“, " Възкръсналия Ертуул“, " Долината на вълците “ и др.)
Бащата на  Девин.
[/quote]
Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kiss
Скрит текст:
Радвам се, че си по-добре! Kissing Heart Стягай се, че ни чака работа скоро Stuck Out Tongue Closed Eyes
Терзи, благодаря! Kiss
Диве, радвам се, че всичко е наред! Flowers Four Leaf Clover
Диде, ами щом не се получава, не се Thinking
Хубава вечер! Отново нищо откъм инфо ...

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 17:35 от queen_fenka

# 587
Здравейте и успешна седмица!
Благодаря за всичко споделено! Green Heart
Айре, и аз в „Малки убийства“ съм гледала Osman Sonant.
Който и да играе и каквото и да играе няма да ме накара да гледам турски сериал по българска телевизия. Не ми е интересно. Когато ги дублират, нарежат ги на парчета, проточат ги N брой години и съм забравила как е започнал, за мен един сериал става неразбираем. 
При мен не всичко е минало, но съм добре, благодаря ви за вниманието.
На всички желая здраве! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Аз съм на тема „Забраненият плод“, защото имах някои неща за написване, а „Семейството“ идва и няма кога да ги напиша. Та ги написах, но в темата за Берен. Все пак поводът е филмът „Бихтер“, а Бихтер засега е Берен.  Всъщност се опитах да си припомня някои неща, за да знам къде да чакам  новата Бихтер.
Фенче, превела си много информация, благодаря. Още не съм я прочела, но да, май е позната.
И пак чакаме „Семейство“.
Приятна вечер! Nature Sparkles

# 588
Благодаря, Фени ❤️

Земетресенията обаче продължават 😥

# 589
Благодаря, Фени ❤️

Земетресенията обаче продължават 😥

Това е някакъв ад кога ще свърши всичко? 🙏😭

# 590
Мерси за споделеното от всички. Пак трусове - това вече е кошмар. Дано Бог се смили над хората и спре с този ад. Hands Pray

Айрре, има ли превод на "В нощта"? Мерси за видеото - много забавно. Flowers Hibiscus

# 591
Добро утро, дружки! Hug Благодаря за споделеното! Kiss

Няма, няма край ужасът за хората в Турция Cry Сеизмолозиха бяха казали, че поне още месец ще има трусове, но защо са толкова силни още Thinking
Цитат
Ново разрушително земетресение в Хатай с магнитуд 6,4 по скалата на Рихтер. Този път в самия епицентър - град Узунбаг. Земетресението е на 3 км. от центъра на града. То беше последвано от земетресение с магнитуд 5,8 в Самандаг.

Ако продължава така, наистина се чудя кога ще дочакаме " Семейство " Thinking

Снеже, намерих от стара тема линк, където можеш да гледаш сериала  с руски субки, който Айрето Heart Eyes беше споделила на Ванчето, за да го гледа миналата година. Все още се отваря, проверих.
https://mydeaf.co/serial/3507-v-noch-1-sezon-subtitry.html
Скрит текст:
Спокоен ден! Hug

# 592
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Природните катаклизми ни затвориха устите😥
Трудно е да се пише в такова време. За съжаление обикновените хора страдат. По ирония на съдбата вчерашното земетресение е хванало и управляващите, които са били на посещение в района. Дано изпитвайки ужаса на това природно бедствие се организират по бързо. Много въпроси има за това, къде са помощите след като събраха няколко милиарда. А аз си задавам сега въпроса защо тези милиони и милиарди, които се даряваха по телевизията не бяха дадени още първите два-три дни, а са изчакали ?

Фени, основната информация я знаем, но все пак има и някои допълнения. Например , че Джейлян Сойкан е сестра на Аслан, това сега го разбрах. Както и че Атила е внук на Хайри. Само, че не разбрах чии син е тогава?

Ваня, изчетох какво си писала за Бихтер. 👏 Не съм чела книгата, а ти очевидно сравняваш нея и сериала, но този анализ със сигурност ще ми послужи, когато пуснат филма.
Мислех си, след като Нетфликс отмени премиерите на турските продукции този месец как ли това ще се отрази на другите, които чакаха своя ред, в частност на филмите на Къванч. Вчера излезе предварителен преглед на това, което ще дават през март, но няма нито едно турско заглавие за сега. Може би тези дни ще излезе пълния списък.

Още нещо забелязах, Башак е последвала в ИГ лидерите на големите политически партии в Турция. Не знам какво да мисля по въпроса. Човек бяга от политиката, но тя като че ли го настигна.

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 593
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря за преводите и споделеното!!!
Семейството, когато и да започне, тази трагедия ще му се отрази.
Според мен, въпросът не е само да бъдат излъчени заснетите серии,
а и в това да не изглеждат неадекватно на реалните трагични събития.
Когато го обмислят, когато го решат - тогава!

Трудно е. Много трудно. Човек да не знае кое е по-добре.
Да се върнем към обичайния ритъм е немислимо вече.
Да се върнем към нормалното е невъзможно.
Но и да стоим така в ступор също е неприемливо.
Новите трусове от снощи няма да са последните.
Ще има още срутени сгради, които и без това са необитаеми.
Само без паника!!! Паниката само покачва силата на трусовете.
Не знам дали е по-добре да се излъчват сериали,
но и новини да се излъчват 24 часа е кошмар.
Ето снощи точно репортаж на живо вся паниката.
Спокойно. Всичко каквото има да става ще стане.
Какво да правим!
Не ни е за пръв път и сигурно няма да ни е за последен.
Класикът го е казал >>>
Да бях умрял! До гуша ми дойде
с достойнство да се перчи лицемерът,
богатият от бедни да краде,
нищожества с почтени да се мерят,
да е в бардак девическата чест
и ученият, унизен, да проси,
и ситият под маска на злочест,
и много често болен здрав да носи,
и доблестният – в хорските крака,
и правият да си криви душата,
и словото с намордник все така,
и правдата – слугиня на лъжата.
Изчезнал бих, но как така в калта
сама да изоставя любовта?
Сонет 66
Уилям Шекспир (1564-1616)
превод Кирил Кадийски.

Мисля още, че Якамоз в момента е проекта с Къванч,
който е много близък на ситуацията.
Харесвам Арман и Якамоз и В нощта също.
Правиш това, което можеш.
Не съм съгласна много с призивите да замълчим,
да изгасим телевизорите, да излезем от соц. мрежи.
Времето е друго. Трябва да се споделя. Но и да се внимава какво.
Не се учудвам, че Башак е последвала лидерите на партиите.
Първото което ми направи впечатление за нея преди,
беше че тя е била застъпник, наблюдател в изборна комисия.
Те тогава си казах - точен човек е.
Много пъти съм слушала думи от сорта -
не се занимавам с политика, не разбирам от политика,
не искам да ме занимавате с политика, за политика не искам да говоря.
Уви, всички до един сме в политиката и колкото повече се разбира и следи,
толкова по-верен избор може да бъде направен.
Сега виждам, че цялата гилдия е настръхнала. На 14 май са изборите.
Активираха се. Но за съжаление тази трагедия ги активира.
Плашеща е за властниците тази сила, която показаха и в живото предаване.
Този път няма да ги оставят на мира.
Фарах е споделила в тт гневно -
"Никога не искам да виждам думите ДЪРЖАВА и БОГ
в едно и също изречение, в един и същ параграф, на едно и също място, стига."

Има още да пиша, но  другия път, че дълго стана.
Извинявам се, ако не ви е харесало написаното!!!
Разтревожвана съм, развълнувана съм ...
и мисля, че ако мълча, няма да ми е по-добре.  
Лека вечер, дружки!!!

# 594

Привет момичета Hug
Фенче Kissing Heart, благодаря за превода!!
не намирам ново инфо за нашия сериал, но останах с впечатление, че снимат от клипчето на Терзи. Thinking
някои дизита вече се завърнаха. Снощи в нашия ден са давали 2 сериала.
Пепи, наистина лошите Worried новини мен лично ме спират да пиша.....
Диве, благодаря за споделеното!!
Ваня, с голям интерес прочетох поста ти за Бихтер!!
Снеже, В нощта е отделен сериал, белгийски, в който също слънцето е смъртоносно,там героите се крият в самолет. авторът на СЦ/и на Якамоз/ е един и същ- Джейсън Джордж.

Пожелавам ви спокоен ден!!

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 19:11 от Airra

# 595
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за реакциите!!!
Айре, благодаря за поста!!!
Минах пез тт и ви нося това онова >>>

Alla Novak:
Болката замръзна в душата ми…и сърцето ми се разкъса на парчета.
Кой ти даде право да разрушиш нечия къща, защото щастието е царяло там преди теб.
Там детският смях звучеше толкова радостно и младостта премина така прекрасно ...
Любов, хармония, топлина
TÜRKİYETEKYÜREK

Kenan Akkocaoglu:
В  İhtiyaçHaritası  Hatay , на който Mert Firat е член-основател.
В координационния център той носи храна на 6000 души с 4 кухни.
Монтира контейнерни тоалетни. ...
Скъпи Мерт, ако баща ти беше жив,
той все още щеше да се гордее с теб.
Благодаря.

В очакване на Фамилията, лек ден, дружки!!!

# 596
Здравейте, някой е написал в imdb, че премиерата ще е на 28 😀 но там всеки с регистрация може да си напише каквото си иска

И сега какво стана, задаваме си вечния въпрос "Къде са парите" 🤦 А после викат нищо вече нямало да бъде както преди... Няма ли, ами то си е пак както преди. Без коментар...

Хубав ден, момичета и мерси за всичко публикувано 🍀

Айре, ще взема колажа който си публикувала и ще го сложа в Серкината тема. Много е хубав.

# 597
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Обичам поговорките, защото са много верни. Та за днес моята е Каквото сам си направиш, никой не може да ти направи.

Мира, датата 28.02 си циркулира в пространството, но дали ще бъде така ще видим. Дива, съгласна съм с теб, че може би ще се наложи някакво изменение на сценария във връзка с последните събития. То Семейството и така или иначе го представиха като драма, но аз наистина се чудя кое е по-добро сега да се дава. Съвсем тежка драма ми се струва малко неудачно, но пък и нещо повърхностно пак не върви.
Прочетох, че в момента има и отдръпване на по-големите рекламодателите от сериалите, така че явно много фактори ще повлияят на датата.
Айре, и аз мисля, че снимат вече.
А Якамоз звучи още по актуално сега.

Снощи присъствах на едно онлайн събитие посветено на земетресенията. Водещият беше участник в един от доброволческите отряди изпратени в Турция. Беше много полезно ,интересно и научих наистина полезни неща. Срещата трябваше да продължи около 1 час, но надхвърли повече от 2. Обещаха да качат видео и ако някой има интерес ще ви изпратя на лични.

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 598
Снеже, намерих от стара тема линк, където можеш да гледаш сериала  с руски субки, който Айрето Heart Eyes беше споделила на Ванчето, за да го гледа миналата година. Все още се отваря, проверих.
https://mydeaf.co/serial/3507-v-noch-1-sezon-subtitry.html
Скрит текст:

Фенче, благодаря на теб  и Ваня. Flowers Hibiscus

Айрре, Heart Exl

# 599
Здравейте!
Благодаря за всичко споделено. Green Heart

След земетресението са били спасени от развалините и регистрирани 1838 непридружени деца.  Идентифицирани са 1625 и са предадени на техните родители или близки, 213 още не са идентифицирани.

Пепи, Айра, благодаря, че сте прочели моя пост, ще чакаме „Бихтер“. Ние толкова много неща чакаме.

Не знам, но аз не бих искала да гледам сериал, който ще се съобразява с реалността и ще бъде обмислян отново. Това няма да помогне на реалността.

Гледах „Шахмаран“ и ми хареса.  Оригинално са  вплели легендата в съвременна история. Единството на света, което се изразява в отношението човек – природа, е винаги актуално Особено днес, когато сме се самозабравили като господари на земята. Ще видим какъв ще е финалът. Впечатляваща магическа атмосфера. Темпото наистина е бавно, но това не е ли част от самата атмосфера: горещо, някъде - но никъде определено, безвремие…  В началото все едно гледах продължение на „Имало едно време в Чукурова“ – същите места, сгради, наистина друго обзавеждане, но иначе – инвентара на TIMS&B. Но после историята ме грабна. Приятно пребиваване в едно нереално измерение, ако не бяха змиите…

Приятна вечер!  Nature Sparkles

Общи условия

Активация на акаунт