Къванч Татлъту 💙- минали и бъдещи проекти, партньори-104

• 44 773
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Диве, благодаря за трейлъра на този филм. Заинтригува ме, намерих с превод и го почвам.

Ето това ме разсмя 😜

Лека 🤗🤗🤗

# 61
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kiss

Възможно е да са пробни снимки, а може и да са започнали самите снимки, няма как да знаем. Аз пък очаквам първия тийзър за НГ, да видим Thinking
Малко стари фотки на ашкъма ни, май не съм ги виждала Thinking

Имайте хубав ден! Hug

# 62

Привет и от мен! Hug
Благодаря ви за споделеното и красотите!!
Диве, Терзи Hug
Фенче Kissing Heart
и аз май не си ги спомням тия снимки....
 и никакъв тийзър не очаквам за НГ Wink а някъде към средата на януари....Thinking
Да видим и в кой ден ще ни сложат...конкуренцията си е доста сериозна.
Хареса ми как са описали Башак в спойлера ти. Типичен амбициозен овен!
Пепи Hug, успя ли да гледаш филма с Неджат и Сера? Не следя кариерата й и не знаех за него.

Ето ви един фенски тийзър Stuck Out Tongue Winking Eye
https://twitter.com/ll0lll1/status/1607743534114770944

не виждам някакви новини....за сега.

хубав ден!

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 12:17 от Airra

# 63
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Айре, изгледах филма и много, много ми хареса. И филма, и актьорите. Впечатлена съм от Серенай. Много, много добра. Направо съм изненадана какви хубави филми снимат съседите. То , не че съм изгледала толкова много, но покрай Къванч и партньори се запознах с някои от тях. Всички филми на Къванч са страхотни, особено "Хайде,сине" и "Празникът на влюбените", гледала съм ги по няколко пъти. Към тях добавям филма, който Фени ми препоръча"Любовта обича съвпадения", филмите на Онур Сайлак  и сега този. Разочарование за мен беше"Берген " може би, защото имах много големи очаквания. Заглавието ми излиза като "Вместо нас двамата". Играе и Зерин Тегкиндор. Историята е доста изненадваща и с неочакван обрат. Ако проявявате интерес ще кача линк, но горещо го препоръчвам.

Фени, тези снимки са от времето на Сблъсък, тях ги помня 😜 но няма лошо да се припомнят от време на време.
Честно казано не ми е много ясно това с избора на деня на излъчване на сериала, но предполагам, че се правят някакви проучвания поне.
Очаквам и Мави да пуснат някакви снимки тази или другата седмица. Поне последните две години беше така, но нищо чудно да изчакат пускането на тиизъра, все пак двете им звезди ще работят заедно.

Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 64
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kiss
Айре Heart Eyes е, аз си чакам тийзър, пък да видим Stuck Out Tongue Closed Eyes  Може и да ни изненадат, защо не Thinking
Пепи, аз ще помоля за линк за филма, любопитно ми е Неджат как играе. Нов ли е този филм ?
Няма нищо ... освен
Цитат
Уебсайтът IMDB обяви най-популярните актьори за 2022 г.:

Този клип на Анна гледали ли сме го ? Thinking Не го помня, от миналата година е, но е страхотен, както винаги. С доста партньори е участвал по няколко пъти в проекти, пропуснала е само Ръза,и с него се засичат в цели 3 проекта.

Ето го и него, голям маймун Stuck Out Tongue Closed Eyes Heart

Имайте прекрасен ден! Hug

# 65
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени, скоро ще изгрее слънце и на нашата улица 😊
И то няколко. Сериал и два филма ни чакат сигурни. А не знаем още какво предстой.
Аз пък намерих превод на част от предаване, където са обсъждали Къванч и Башак. Много хубави думи за двамата са казали и много верни.

Ето и превод

Качвам ти линк на филма. Ще ми бъде интересно дали и сега ще ни съвпаднат вкусовете. Забелязах, че с теб често е така. Филмът е от 2016 г.

https://www.vbox7.com/play:c344056a13

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 66

Фенче Kissing Heart
Цитат
е, аз си чакам тийзър, пък да видим Stuck Out Tongue Closed Eyes  Може и да ни изненадат, защо не Thinking
ако случайно го пуснат, звънни ми по тел Wink
Тоя клип е страхотен, гледам, че съм го харесала в Ютуб, а не го помня Thinking
сетих се и за още една партньорка- Лечин Джейлян.
чакаме и най горещото повторение Wink Къванч и Берен! Revolving Hearts
Пепи Hug, като фенки на Къванч, мисля, че слънцето изгря с нещо много прекрасно Heart 🧿
И аз щях да споделям какво са говорили в предаването 2.sayfaofficial по тв 8.
обаче постоянно ме изненадваш, как става номера с превода на бг, така както си го постнала? сигурно е някой трик с тел ти Grinning
видеото-
https://twitter.com/KT_Fans/status/1608132757829435392/video/1
и Оя Доан се е курдисала там: ))
но много хубави думи, пупу!  🧿
Благодаря за споделеното за филма, сигурно няма да го гледам.
и Серенай и Неджат съм ги гледала достатъчно.............
Цитат
Честно казано не ми е много ясно това с избора на деня на излъчване на сериала
ами по Шоу тв има два свободни дена-вторник и сряда, може да постна конкуренцията с рейтингите, ако имате интерес.

коментирал е адаша....

хубав ден!

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 12:22 от Airra

# 67
Ох, Айре, мен много ме дразни как превежда в момента преводача. Преди излизаше преведения текст като отделни изречения, а сега директно върху снимката, която качвам. Това не винаги е удобно, защото понякога буквите са много малки и трудно се разчита.
За филма..ти си знаеш, историята е интересна обаче.
Ще ми бъде интересно кои сериали дават в тези дни и рейтингите им в момента.

Ето още нещо, което видях.

Направо не е за вярване какво количество сериали се снимат.
Днес е излязъл сериала на Туба по Нетфликс. Надявам се да има превод, първата част беше много добре направена.

# 68
вече са качени сериите на ВОИ с руски превод
https://turkru.tv/rassvet-osmanskoy-imperii-7-seriya.html

а за голямото производство на тур.сериали, не се учудвам, това е бизнес, хората по света ги харесват, като има интерес има и повече производство.

за нашата конкуренция/евентуална
вторник
Скрит текст:

ще сложат и някой по Фокс

сряда
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 15:48 от Airra

# 69
Айре, благодаря 🤗
Захванах се с малко работа, но ще го погледна тези дни.
Башак и Серенай са се последвали в ИГ 😜
А за конкуренцията, каквото такова.

Лека 🤗🤗🤗

# 70
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното Айре, Пепи! Kiss Хареса ми всичко!
Айре Heart Eyes добре, щи звънна! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Пепи, благодаря за филма! Мноого ми хареса! Историята дълбоко ме трогна, а Неджат много ми хареса! Добър е! С нетърпение ги чакам двамата с Къванч един до друг. За Серенай зная как играе, не се притеснявам за това, само да си паснат с Киво като двойка, това също е важно Hands Pray Но, щом ми хареса с Неджат, предполагам, че ще ми хареса още повече с Къванч. Тя наистина има много интересна външност, на моменти ми е като току що изпран чаршаф, толкова е безцветна, а в други е направо красавица Thinking Кастът ни отново обещава да е супер. Ако и сценарият е толкова добър, всичко ще е наред, вярвам го. Все повече си мисля, че промяната на Йозге със Серенай се дължи единствено на преработения сценарий, явно не са искали да повтарят толкова скоро любовната двойка Арман - Дефне. В предишния сценарий мисля, че нямаше замислена любовна история между Аслан и психолога, поне така си спомням Thinking Пък и все някога щеше да играе със Серенай, тя е утвърдено вече име в гилдията. А и се радвам, че ще го видя с друга, не отново с позната актриса. Както съм казвала, иска ми се да го видя отново в двойка с някои предишни негови партньорки, но далеч не с всички, а новото винаги е по- вълнуващо. Както и да е, скоро ще видим дали е за добро. Нямам търпение да видя и новата визия на Киво в сериала Thinking Че ще е с къса коса е ясно, но очаквам отново да е различен от всички негови герои до момента.

Хубав портрет Hands Plus1 Искрено завиждам на хората с такъв талант.

Айре Heart Eyes ВОИ не съм го гледала, не мисля и да го направя Thinking Имам толкова филми за наваксване ...
А чакам и сериала на Алперен и Мелиса, загледах и Рибарчето, интересен е! Още ме е яд за Краля, честно. Дано " Семейство " да е по-добрия избор Hands Pray Колкото до конкуренцията ... предпочитам вторника Smile Ама каквото - такова, както казва Пепи.
Мечтая си за такава снимка на Киво и Курт Ефе Heart Все някой ден ще ни се случи!

За настроение един ходещ секс Heart

Oбичам да чета и слушам тези думи от колегите му Heart

Имайте прекрасен ден! Hug

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 11:12 от queen_fenka

# 71
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени, радвам се, че филма ти е харесал. Усещанията ни и този път са на една вълна 😜
Неджат никога не съм го гледала и не мога да правя сравнение, но ти можеш да сравняваш щом си го гледала.
Ще видим как ще си паснат Къванч и Серенай. Но ако трябва да я определя с една дума тя е енергия. Определено не е класическа красавица, но има някаква зареждаща енергия, която аз усещам дори и през екрана.
Бирсен е писала за края на участието на Нур Сюрер в Момиче на прозореца и не можах много да разбера от превода дали вчера са почнали снимките на нашия сериал 🤔

ВОИ първата част беше много достоверно  направен. Надявам се и втората част е така, защото това е художествен филм с документални елементи и добре поднесени факти от утвърдени специалисти историци.
Но предполагам, че ще има много жестокост в тази част, просто такава е била действителността тогава.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 72

Привет момичета Blue Heart
Бирсен >
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/nur-surer-camdaki-kiz/13717/
Нур Сюрер се сбогува с емоционално сбогуване снощи със сериала „Момичето....“. Сюрер, която даваше уроци по актьорско майсторство в продължение на 63 седмици с великолепното си изпълнение, просълзи публиката.
Майстор- актрисата се съгласи за сериала "Семейство", който започна снимки на снимачната площадка вчера и работи в усилено темпо. Нур Сюрер ще даде живот на ролята на Хюля, много силна жена В сериала от Ay Yapım са и Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Emel Göksu и Canan Ergüder......Нур Сюрер ще участва в снимките  след като си почине 2 седмици. Междувременно Сюрер ще бъде гост-звезда в новия телевизионен сериал на Беркун Оя „Деца“

Радвам се, че се съгласи да играе ролята на майката на Аслан!
а Неджат съм го гледала в цели 4 сериала. Светлето много го харесва.

Фенче Kissing Heart, благодаря за всичко споделено- хареса ми Hands Plus1
май си се върнала към дизитата Grinning
Оххх много се надявам Сера да ми хареса до някаква степен............ и да я гримирват!
Както и да ми допадне двойката Аслан- Девин!
Скрит текст:
не искам да съм на мястото на тия, които по времето на СЮ не понасяха Ойкю Rolling Eyes
И на мен ми е любопитно как ще изглежда Киво в новата си роля, ще наблегнат и на стайлинга.
За дните- вторника е май по за предпочитане, зависи какъв сериал ще сложат и по Фокс, имам предположения......
А Буура и сина му снимат реклами, 2 съм гледала.
на 1 стр. съм събирала коментари на колеги за Къванч https://docs.google.com/document/d/1UMZemr7FFOGxANM5O_Tj2Dy362vD … pblAiRcUvAZs/edit
но и клипчето на американките е супер.
Цитат
Хубав портрет Hands Plus1 Искрено завиждам на хората с такъв талант.
вече има и комп. програми, които правят такива неща.

Пепи, да и аз така разбрах за снимките.
Цитат
Но предполагам, че ще има много жестокост в тази част, просто такава е била действителността тогава.
е друго си е познанията на професионалист...и аз четох за многото жестокост!
Цитат
Башак и Серенай са се последвали в ИГ 😜
да Sunglasses

хубав ден!!
LaughingLaughing

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 15:51 от Airra

# 73
# 74
Терзи, благодаря 🤗🤗🤗
Вече имаме информация от достоверен източник.
Айре, заради теб много искам да ти хареса двойката. Но така и не ми стана ясно защо не я харесваш Серенай ?

Аз чакам и тези 😜

Общи условия

Активация на акаунт