Ето това ме разсмя 😜

Лека 🤗🤗🤗

а някъде към средата на януари....
, успя ли да гледаш филма с Неджат и Сера? Не следя кариерата й и не знаех за него.

е, аз си чакам тийзър, пък да видим
Може и да ни изненадат, защо не 

Не го помня, от миналата година е, но е страхотен, както винаги. С доста партньори е участвал по няколко пъти в проекти, пропуснала е само Ръза,и с него се засичат в цели 3 проекта.

Къванч и Берен! 
, като фенки на Къванч, мисля, че слънцето изгря с нещо много прекрасно
🧿

Хареса ми всичко!
добре, щи звънна! 
Но, щом ми хареса с Неджат, предполагам, че ще ми хареса още повече с Къванч. Тя наистина има много интересна външност, на моменти ми е като току що изпран чаршаф, толкова е безцветна, а в други е направо красавица
Кастът ни отново обещава да е супер. Ако и сценарият е толкова добър, всичко ще е наред, вярвам го. Все повече си мисля, че промяната на Йозге със Серенай се дължи единствено на преработения сценарий, явно не са искали да повтарят толкова скоро любовната двойка Арман - Дефне. В предишния сценарий мисля, че нямаше замислена любовна история между Аслан и психолога, поне така си спомням
Пък и все някога щеше да играе със Серенай, тя е утвърдено вече име в гилдията. А и се радвам, че ще го видя с друга, не отново с позната актриса. Както съм казвала, иска ми се да го видя отново в двойка с някои предишни негови партньорки, но далеч не с всички, а новото винаги е по- вълнуващо. Както и да е, скоро ще видим дали е за добро. Нямам търпение да видя и новата визия на Киво в сериала
Че ще е с къса коса е ясно, но очаквам отново да е различен от всички негови герои до момента.
Искрено завиждам на хората с такъв талант.
ВОИ не съм го гледала, не мисля и да го направя
Имам толкова филми за наваксване ...
Колкото до конкуренцията ... предпочитам вторника
Ама каквото - такова, както казва Пепи.
Все някой ден ще ни се случи!

, благодаря за всичко споделено- хареса ми 

Препоръчани теми