и аз много се зарадвах на усмивката му!
Животът продължава ...
прекрасен коментар, благодаря ти!
И аз като теб се запитах какво целят в тази сцена Аслан и Девин ? Според мен и двамата провокират семейството, не вярвам още веднага в 1 серия да я доведе вкъщи, любовта ще дойде по-късно, тези фрагмани едва ли са само от тази първа серия
Във всеки случай любопитството е разпалено, каквато е целта.
Ние пак ще си го обичаме 

много ти се зарадвах снощи на чудесния пост. 

ще движат действието и любовта ще доведе до промяна.

Ейвала и на любимата ти група, страхотен жест от тяхна страна!

Не съм гледала Чукурова, но ми беше интересно да те прочета, а също и за споделеното инфо от книгата.
И аз мисля, че трябва да ни пуснат поне още един фраг преди премиерата, не са ни показали изобщо до сега семейството на Девин. Естествено, че нищо не е хронологично, объркват ни нарочно, но така е по-интересно, да си блъскаме главите кое как ще е
На мен ми е интересно и друго - този, когото заливаха с вода вързан за стола, беше Аслан, нали ? Не успях да видя добре

Лека, дружки!

Отдавна ми е любопитно как ще се почувствам да гледам Къванч в отрицателна роля, но се надявам да не е чак от демоните
Дори и да е отрицателен образът му, нека поне да има градация към добро. Защото съм убедена, че и такава роля няма да му се опре, а не ми се иска да го намразя както намразих Гюней на Бура на времето, толкова му лепна тази роля и толкова добре я изигра, че трудно го приемам в други роли след нея, а не съм от тези, които не различават сериал от реала
Но, с Къванч си мисля, че няма как да стане 
Защото и този е с къса, по- светла коса, черна блуза и светъл шлифер, но май беше без брада
Много бързо го дадоха и не успях да видя добре, хем го връщах много пъти.

Дано ни изненадат отново с нещичко. 

няма лошо, аз си чакам самата серия.

благодаря за всичко споделено!
Благодаря за скрийншота, отново изгледах фрага и едва сега видях, че този бития е същия, който Аслан измъкна през стъклото, със същите дрехи е 
Аз не мога да се похваля с подобен жест от моите хора, а със сигурност са милиардери вече, милионери бяха още 90 - те години, за съжаление този от тях, който даряваше на хора в нужда го няма ...

Нямам търпение да го видя и него, особено заедно с Киво, много добър и харизматичен актьор е. За филма му с Берен нямам идея кой е, но дружките, които следят Берен със сигурност ще знаят.
За това, че ще е съвсем различен и в тази роля, нямам никакво съмнение.

Препоръчани теми