Къванч Татлъту 💙- минали и бъдещи проекти, партньори-104

• 44 778
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Терзи, мерси!
Много му се зарадвах да го видя усмихнат Heart

лека! Nature Stars

# 632
  • Plovdiv, Bulgaria
Добра вечер, дружки!

Благодаря за всичко споделено! 🤍💜
Благодаря за преводите специално!

Премиерата на Семейство е ясна.
Страниците с историята на семейството ще започнат да се пишат скоро.
Нищо не е вечно, няма как.
Клише, но пък е получило статута си на такова именно от често приложение.
За да е полезен един човек, той трябва да е продуктивен.
Траурът за близък се носи в сърцето до живот, но живите трябва да се погрижат за себе си. Най- полезно в подобни случаи е рутината, която носи усещане за стабилност и нормалност.
Заради спасените и заради спасителите.
“За да се усмихват всички деца”

Фенове на Бешикташ, донесли играчки за спасени дечица. 💔

За виновните, Бог да ги съди.
За тях, за насилниците на жени и деца, за трафикантите,се надявам да има специално място в Ада.

Аз съм тотално объркана кой кой е, освен главните фигури, във фрагмана.
Но сякаш и на мен ми се струва, че момичето, което казва репликата за палача, е приятелката на Аслан.
“Според бащата на психоанализата Зигмунд Фройд човешките същества са амбивалентни животни; това, което мразим, също и обичаме, което обичаме- лесно можем да намразим. Този, който може да ни удовлетвори, лесно може да ни отнеме удовлетворението. Този, който има властта да ни фрустрира, е този, който е способен да ни задоволи. “
Начинът, по който се отнасяме към хората, зависи от начина, по който ги обичаме. Където има отдаденост, там има и протест, където има доверие, има и съмнение.
Тъй като не допускам в тази връзка да се касае за физическо или вербално насилие, зависимостта на момичето в някаква степен от Аслан, приютяването на демоните ѝ в обятията му и съответно несподелената ответна реакция, е което го превръща в “палач”.
Може и да греша. Напълно възможни са и съвсем друг тип взаимоотношения между двамата. Така тълкувам аз представената информация. Или пък така си го представям, защото ми се ще Аслан да е напълно искрен в намеренията си.
Аз и преди бях споделяла. Много слабости съм способна да простя, но изневярата във всичките ѝ форми,  не е една от тях.
Възможно е дори момичето да прави тази изповед, след като вече връзката им е приключена.

Тази сцена не знам как да я тълкувам.

От една страна езикът на тялото, позата, здраво стиснатите ръце, походката и стойката, говорят за пълен синхрон, задоволство от факта, че ся заедно, по това време и на това място.
От друга страна израженията на лицата са сякаш всеки води своя собствена битка за надмощие с присъстващите в помещението, Аслан сякаш води своя трофей, с който е нарушил порядъка, самодоволно и уверено заявява, че неговата дума е последна.
Девин определено е доволна от мястото, на което се намира.
Но защо за нея да е толкова важно влизането в това “откачено”, както сама тя се изрази, семейство?!
Ако е вече е влюбена в него на този етап, не е ли по- важно, че има неговата любов и присъствие в живота си, защо да е толкова важно влизането ѝ в Семейството.
Вярвам, че ще се влюбят, не само заради заявката от сценаристите, “любовта им обръща целия установен ред”, но тук сякаш има още нещо.
Бабата на Аслан, ще ме прощавате, още съм на Вие с героите и имената, Ванче, веднага, като я представиха, се сетих за Амине от любимата Чукурова.
Деменцията е отнела разсъдъка ѝ, но не и спомените. От нея очаквам да повдига завесата на миналото. Вероятно много истини ще излязат от устата ѝ, много от тях няма да бъдат приети насериозно, заради състоянието на ума ѝ, но тя ще е също с важна роля за развитието на историята.

Никакво търпение нямам вече, а вторник ми е най- ангажираният ден, плътно, сто процентово, да не говорим, че при мен ще започва в 17 часа. Но пак да кажа, да е на късмет за сериала, да успешен и късметлийски ден за екипа. 🙏

# 633
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви на всички за прекрасните споделяния, за всичката красота! Kiss
Диве, много благодаря! Kiss

Терзи, благодаря! Kiss
Айре Heart Eyes и аз много се зарадвах на усмивката му! Heart Животът продължава ...
Благодаря за видеото с контейнерните къщи, е това е друго нещо, има си всичко, макар и на тясно пространство.
Пепи, колкото и серии да е нашия сериал, вярвам, че ще му се насладим. Дано историята грабне и зрителите, от които зависи рейтинга. Това сега ще е още по-трудно от преди, но да се надяваме, че всичко ще е наред.
Алинка Heart Eyes прекрасен коментар, благодаря ти! Kiss И аз като теб се запитах какво целят в тази сцена Аслан и Девин ? Според мен и двамата провокират семейството, не вярвам още веднага в 1 серия да я доведе вкъщи, любовта ще дойде по-късно, тези фрагмани едва ли са само от тази първа серия Thinking Във всеки случай любопитството е разпалено, каквато е целта.
Цитат
Напълно възможни са и съвсем друг тип взаимоотношения между двамата. Така тълкувам аз представената информация. Или пък така си го представям, защото ми се ще Аслан да е напълно искрен в намеренията си.
Аз също. А и Къванч мисля, че няма да приеме да играе образ на "палач " в какъвто и контекст да е спомената тази дума, нооо да видим, никога не е изключено да реши да изиграе и такъв герой  Thinking Ние пак ще си го обичаме Smile
Скоро, много скоро!

Цитат
A İ L E ⚔ C A S T

🅽︎🅴︎🆆︎

В ролята на дъщерята на Лейла и Толга ще влезе младата актриса Дефне Пириджи, която наскоро приключи снимките в сериала "Градски доктор".

https://vk.com/aile_ds?z=video-218430483_456239041%2F8bc4107ba0fe098a1a
Пожелавам ви хубав ден, с новини! Hug

# 634

Привет,  момичета в понеделник Hug
Алинка Kissing Heart много ти се зарадвах снощи на чудесния пост. Flowers Cherry Blossom
И Башак  е отразила тази вълнуваща гледка с играчките за децата........

както и нещо което ме изкефи, пристрастна съм Wink
https://www.instagram.com/p/Cosa2p3NRdV/
https://www.instagram.com/stories/basakdizer/3046962003631285551/
сложила е в ИГ и инфото, че Металика дариха 250 хил. долара за пострадалите от земетресенията в ТР. Hands Plus1

като съм започнала с нея, да продължа >>
Двете с Йозге са посетили болница с пострадали.......
Цитат
Özge Özpirinçci и Başak Dizer бяха наши гости в нашата болница. Те посетиха нашите пациенти от района на бедствието от името на UCİM, за да се оправят скоро.
Heart

Фенче Kissing Heart
Благодаря ти за споделеното! Flowers Hibiscus
да, животът продължава, а и работата му се отразява добре, надявам се! Heart Exl
Според мен думата "палач" е използвана, защото в случая може би има несподелена любов.
Цитат
Според мен и двамата провокират семейството, не вярвам още веднага в 1 серия да я доведе вкъщи, любовта ще дойде по-късно, тези фрагмани едва ли са само от тази първа серия

за мен ще се случи в 1 еп...а и така пише на видеото, че фрага е за 1 серия.

Здрава и успешна седмица с хубави новини! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 22:51 от Airra

# 635
Здравейте!
Благодаря за споделеното! Green Heart
Пепи, вечерта, когато Аслан липсва и Хюлия го издирва, Джихан е на масата. А съобщението идва по телефона, няма как да е Джихан.

Айре, още не са представили семейството на Девин.

Фенче, малката актриса е много търсена звезда: от сериал в сериал.

Алина, много точно досещане за Амине от Чукурова. Обаче има разлики между двете, освен да са баби на главния герой и да страдат от деменция.
Сехер и Хюлия са снахи в семейството на мъжете си. Сехер изчете цяла лекция за реда в семейството с критичен поглед към снаха си, а това очаква и  бъдещата снаха Девин. Която обаче идва, за да промени този ред. Тук в двете поколения има по двама сина, но глава на семейството след смъртта на дядото става по-малкият син, а сега Хюлия вероятно  готви по-малкия Аслан като са пренебрегнати съответно Ибо и  Джихан. Това е нарушение на обичайния ред и засега не знаем причините. В това семейство дотук се коментира реда, за да се запази единството, а Девин идва, за да въведе може би друго разбиране за семейството.
Бабата на главния герой в Чукурова, която е също с деменция, си спомня обаче преди всичко за любовния живот: своя несбъднат, нещастния на дъщеря си с мъж, който има любовница и прави бележки по отношение на любовния живот на внука си. Освен това, че двете баби имат различни теми за своите просветления в съзнанието, има друга важна разлика между двете поколения жени в двете семейства. В Сойкан, както казах, те са снахи, Хюлия живее заедно със свекърва си, те са част от веригата на мъжете в това семейство и поддържат техния ред. Докато двете жени в Чукурова са майка и дъщеря, там бабата е външна за семейството. И там има един единствен син, не съществува проблема кой ще бъде следващият глава на семейството. Там майката на главния герой е приела изцяло стопанския  ред и ценностите – там земята е важното, от свекърва си и ги следва, дори и когато след смъртта на всички управлява имението сама. Там също промяната идва с любовта на сина. Не знаем дали в Сойкан е имало любов преди, но в Чукурова до сина са се женели „заради щастието на родителите“, синът променя това. И последиците са съществени в много отношения.
В нашия сериал схващам проблема по-скоро като проблем на голямото семейство, като въпрос за единството на тази голяма група, докато в Чукурова проблемът на малкото семейство е друг и затова амине в двата случая са „програмирани“ с различни проблясъци на съзнанието. Но и на двете места любовта на главния герой с подходяща снаха Grinning ще движат действието и любовта ще доведе до промяна.
Сцената: представяне „ръка за ръка“ пред семейството. Не знаем дали Аслан е представял и други момичета на майка си, по-вероятно – не. Не знаем дали няма някаква подобна история на Джихан и каква е била реакцията. Не знаем също какво знаят едни за други. Между Девин и Аслан нещата изглеждат добре. Аз виждам Аслан решителен, но и притеснен: той знае кого и къде води, знаем, че в главата му се върти, че Девин е „красива битка, която няма да спечеля“.  Девин ми изглежда уверена и любопитна, но сигурно гледа на тях и професионално.   

По отношение на „палача“, в когото е влюбена една от пациентките на Девин, сега приемам, че е възможно нашата история да се развие подобно на историите в книгата „Палач на любовта“. За да не преразказвам това, което прочетох за тази книга, ви предлагам анотация за нея, както и мнение за автобиографичната книга на автора. Всеки сам може да се ориентира дали има нещо общо със сериала. Според мен, има. Героинята нарича „палач“ мъжа, в когото е влюбена, но „палач“ може да се окаже някаква нейна фобия, нещо, което е в нея самата.

Ървин Ялом. „Палач на любовта“.
https://webstage.bg/li-ri-chni-otkloneniya/5748-iskam-iskam-kakv … -arvin-yalom.html

Рецензия на автобиографичната книга на психотерапевта. 
https://www.detelinastamenova.com/tag/%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D … 0%B2%D1%82%D0%B0/

Сега мисля, че е възможно нашият сериал да се развие по същия начин както всяка от историите в тази книга. Всеки от героите, а те всички са проблемни, трябва да извърви пътя „до дъното“ в себе си. След което ще видим какво ще стане със семейството, чиито членове ще претърпят промяна.  Девин също като този автор има проблеми в собственото си семейство. И те също трябва да бъдат решени. В такъв план отговорът на въпроса на Девин: „Може ли някой друг да запълни празнотата, създадена от семейството“ би бил: да, може самият човек с помощта на психолога Девин.

Хубава вечер! Nature Sparkles

# 636
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Благодаря за всичко споделено 😍, за вашите предположения, за новата информация.
Айре, тази болница, която е посетила Башак в Истанбул ли е ?

Надявам се, че ще има още малко информация за първи епизод. След като прочетох написаното от Алинка и Ваня, все повече си мисля, че събитията не са представени хронологично.
Тази сцена

си мисля вече, че е преди посещението на Хюлия при Девин. Така както ни показаха във фрага ситуацията изглежда различно. Но ако Аслан води Девин напук на майка си.... Сега дори ми се струва, че и скандала между Аслан и Хюлия, показан във втория фраг е след като той доведе Девин при семейството си. Може би затова погледа на Аслан е толкова категоричен, сякаш казва, че той ще прави каквото е преценил за добре без да се подчинява на определения ред. В погледа на Девин, като че ли виждам повече любопитство, а и някакъв вид радост, че е доведена в семейството. Представянето пред семейството все пак има голяма тежест в тяхното общество.

За думата палач съм съгласна с Айра, че може би става въпрос за несподелена любов, за човек, който не отговаря на чувствата и любовта.

Още в нещо се загледах и затова си мисля, че информацията, която ни поднесоха е доста разбъркана чисто хронологично.
Тази сцена

която дадоха в първия фраг .
Но имаме и тези снимки и сцени.

Аслан е с превързана ръка.
Така, че ако знаехме кое кога се случва може би по лесно щяхме да разгадаем какво се опитват да ни кажат. Но.... още малко остана.😍

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 637
Aйре, благодаря за споделеното! Kiss
Много се надявам работата да му помага донякъде на нашето момче да не мисли толкова за случващото се в реала. Защото земетресенията не спират, днес в Малатия отново е имало трус с магнитуд 5, 6, с последващи няколко силни вторични труса. Казаха сеизмолозите, че ще продължат поне месец, явно така ще е Worried
Браво на Башак и Йозге! Heart Ейвала и на любимата ти група, страхотен жест от тяхна страна! Hands Clap
Аслан, че ще представи Девин на семейството си в 1 серия е сигурно, имах предвид, че е рано да им я доведе за снаха Thinking
Съгласна съм, напълно е възможно Hands Plus1
Цитат
Според мен думата "палач" е използвана, защото в случая може би има несподелена любов.
Но, ако това наистина е Айсел, чудно ми е кой я е накарал да отиде точно при Девин, може би ще познаете, че тук е замесен чичото Thinking
Ванче, благодаря за споделеното! Kiss Не съм гледала Чукурова, но ми беше интересно да те прочета, а също и за споделеното инфо от книгата.
Напълно възможно е Thinking
Цитат
Сцената: представяне „ръка за ръка“ пред семейството. Не знаем дали Аслан е представял и други момичета на майка си, по-вероятно – не. Не знаем дали няма някаква подобна история на Джихан и каква е била реакцията. Не знаем също какво знаят едни за други. Между Девин и Аслан нещата изглеждат добре. Аз виждам Аслан решителен, но и притеснен: той знае кого и къде води, знаем, че в главата му се върти, че Девин е „красива битка, която няма да спечеля“.  Девин ми изглежда уверена и любопитна, но сигурно гледа на тях и професионално.  
Пепи, благодаря ти за споделеното! Kiss И аз мисля, че трябва да ни пуснат поне още един фраг преди премиерата, не са ни показали изобщо до сега семейството на Девин. Естествено, че нищо не е хронологично, объркват ни нарочно, но така е по-интересно, да си блъскаме главите кое как ще е Stuck Out Tongue Closed Eyes На мен ми е интересно и друго - този, когото заливаха с вода вързан за стола, беше Аслан, нали ? Не успях да видя добре Thinking
Цитат
Най- обсъжданите турски актьори в международната филмова база данни IMDB миналата седмица

Айдаа ... Бура Гюлсой се развеждал,  за втори път ще му е Smirk
Не мога да си пусна поста сума ти време Thinking Лека, дружки! Hug

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 22:49 от queen_fenka

# 638
Фени, не е Аслан 😜 този, който бият.  Но пък за секунда се вижда как някой вади пачка с банкноти от някакъв сандък. И сигурно си е заслужил боя.

Попадна ми нещо от Фейсбук

Някак си свързах този текст на Мария Лалева с нашите разсъждения относно "палача" в Семейството

За съжаление трусовете продължават и със сигурност скоро няма да спрат.

Някои е мечтал за тази двойка още през април 2022 г.

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 639
Привет, дружки! Hug

Пепи, да видим по-напред кой все пак ще е " палача ", възможно е и да няма предвид момичето точно Аслан  Thinking Отдавна ми е любопитно как ще се почувствам да гледам Къванч в отрицателна роля, но се надявам да не е чак от демоните Smile Дори и да е отрицателен образът му, нека поне да има градация към добро. Защото съм убедена, че и такава роля няма да му се опре, а не ми се иска да го намразя както намразих Гюней на Бура на времето, толкова му лепна тази роля и толкова добре я изигра, че трудно го приемам в други роли след нея, а не съм от тези, които не различават сериал от реала  Smile Но, с Къванч си мисля, че няма как да стане Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще се радвам да не е Аслан този бития Smile Защото и този е с къса, по- светла коса, черна блуза и светъл шлифер, но май беше без брада Thinking Много бързо го дадоха и не успях да видя добре, хем го връщах много пъти.
Още само 7 дни ... нямам никакво търпение вече.

Хубав ден, дружки! Hug Дано ни изненадат отново с нещичко.

# 640

Привет в последния ден на февруари! Hug
Благодаря за интересните коментари- Ванче, Пепи, Фенче Flowers Tulip
много ви влече към предположения.....Blush няма лошо, аз си чакам самата серия.
и сравненията са интересни- Ваня Hands Thumbsup

Пепи, болницата в която са били Башак и Йозге е в Истанбул/Başakşehir Çam and Sakura City Hospital/

Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
хаха снощи видях, че вместо 250 хил. съм написала 250 млн- дарението от Металика  Laughing
да, имало е пак земетресение вчера Worried
полятия го скрийншотнах  

Ако Къванч играеше в Краля, ролята щеше да му е по- отрицателна, тук  по скоро ще е противоречива......
като ще се бори с демони в себе си и нещата от живота му, които го спъват и му пречат да бъде щастлив и да живее в хармония. Пък и е доста нервен и избухлив.....Wink

време е да продължат с рекламата и промото Hands V

хубав ден!

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 14:13 от Airra

# 641
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Набързо минавам, че днес имам доста задачи.

Неджат Ишлер има рожден ден на 29.02. И като няма тази година 29 да му е честит сега.
С нетърпение очаквам развитието и на неговия герой.

Сега разбрах, че освен със Серенай е снимал филм и с Берен. Ако имате информация може ли линк за този филм.

Айре, лудичък ще е Аслан. Аз точно това си мислех, че този път няма да се разчита толкова на физическата разлика, колкото на емоциите, които ще изразява неговия герой т.е. ще видим нещо съвсем различно.

Благодаря за информацията за Башак.

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 642
Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kiss Благодаря за скрийншота, отново изгледах фрага и едва сега видях, че този бития е същия, който Аслан измъкна през стъклото, със същите дрехи е Smile
Скрит текст:
Няма значение сумата, важен е жеста на Металика! Heart Аз не мога да се похваля с подобен жест от моите  хора, а със сигурност са милиардери вече, милионери бяха още 90 - те години, за съжаление този от тях, който даряваше на хора в нужда го няма ...
Аз също си чакам серията, зная, че пак ще ни изненадат с нещо, което не сме очаквали, но пък е забавно да си разсъждаваме Stuck Out Tongue Closed Eyes
Съгласна! Hands Plus1
Цитат
Ако Къванч играеше в Краля, ролята щеше да му е по- отрицателна, тук  по скоро ще е противоречива......
като ще се бори с демони в себе си и нещата от живота му, които го спъват и му пречат да бъде щастлив и да живее в хармония. Пък и е доста нервен и избухлив.....
Пепи, благодаря за споделеното! Kiss
Да е жив и здрав Неджат, много успехи му пожелавам и в личен и в творчески план! Flowers Hibiscus Нямам търпение да го видя и него, особено заедно с Киво, много добър и харизматичен актьор е. За филма му с Берен нямам идея кой е, но дружките, които следят Берен със сигурност ще знаят.
Лудичък ще е наш Аслан, не знаем до каква степен, но в Телец явно ще е по-луд Stuck Out Tongue Closed Eyes За това, че ще е съвсем различен и в тази роля, нямам никакво съмнение.
И днес ни оставиха на сухо ...
Лека вечер с едно приятно клипче за настроение Hug

# 643
Пепи, Неджат и Берен съм ги гледала в Интикам- турската версия на Отмъщението
ето една тяхна обща сцена
https://www.youtube.com/watch?v=VLUNAyYAWYw

Да е жив и здрав Неджат!
и аз съм много любопитна да се запозная с героя му.
Фенче Kissing Heart Hands Plus1
ако са врагове двамата братя/Аслан и Джихан/ , ще е бая интересно.....
..........................
Еее една от любимите ми фенки на Киво се завърна в ТТ, нямаше я 1 год.
Kıvanç Tatlıtuğ Germany, от нея....

лека вечер Nature Stars

# 644
Айре, а на мен ми се иска някак си братята да са "съюзници".. има срещу кого. Но имам чувството, че Джихан ще е малко на принципа "и сам воина е воин ".
На 3 март пуснат сериала на Неджат Ишлер по Нетфликс след отлагането от 10 февруари.
Сериал едва ли сега бих загледала, с едно единствено изключение. Аз мислех, че е филм.😥

Вчера отново са пуснали третия фраг по Show tv  и за един ден има 5,5 мил. гледания. Тази цифра ме изненада.
Надявам се новия месец да започне с нещо ново, снимка, видео, нещо от сета, но е време малко да подгреят публиката.

Лека 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт