Къванч Татлъту 💙- минали и бъдещи проекти, партньори-104

• 44 779
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте Благодаря за превода и фрагмана Много хубави  Аслан и Девин Химия и физика

Епизод на 7 март засега

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/ailenin-yayin-tarihi-belli-oldu/16731/

https://www.youtube.com/shorts/14w5J6-H8rw

Потвърдено и от Шоу тв

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 19:02 от dterziiska

# 616
Привет, момичета 🤗 🤗🤗

Днес не мога да стигна.
Значи вече официално имаме дата. Само да питам 20 ч. означава 19 ч. при нас, нали ?
Аз съм до 19.20 на работа и докато се прибира.....направо се ядосах. Как пък точно вторник избраха.

Много ми харесват как стоят един до друг Къванч и Серенай. Айре, наистина се усеща енергията между тях. Оставят ми чувството за много добри отношения и разбирателство и извън снимачната площадка.
Като че ли са се наговорили, но и двамата не споделиха този път фрага и напълно разбираемо предвид всичко, което преживяха.
И Аслан, и Девин ми се струва, че ще бъдат много противоречиви личности, особено Аслан.
С Девин той е един, във всички останали сцени, които ни показаха той е точно този мрачен образ, с който ни го описаха от представянето на героите в сериала. Като, че ли е в конфликт с цялото си семейство.
А Нур Сюрер направо е страхотна в тази роля. Точно майка -орлица, която ще направи и невъзможно да предпази своя син. Оправдат се засега очакванията ми за противопоставяне по линията снаха - свекърва. Въпреки, че Сахер е с болна, упреква точно Хюлия за това, че няма ред на масата. Получава се нещо като прехвърляне от поколение на поколение на един и същ поведенчески модел. Свекърва не е харесала снахата, идва време снахата да стане свекърва, но и тя не приема избора на сина си.
За стола с името на Юсуф не знам какво да мисля и защо е там. Начина на заснемане на тази сцена има своето символно значение според мен. Във първия фраг има сцена с масата и пак камера се приближава към стол с надпис Аслан.
Гледах снимки на актрисата, която играе любимата на Аслан, но не ми прилича на момичето в началото на фрага. По-скоро ми прилича на по-малката сестра Аслан, Джейлян.
И да кажа, че с нетърпение чакам да видя повече от сцените с пеещия и танцуваш Къванч.

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 617
Чок гюзелиз а както казах 7.03 е РД на майка ми на хаир да ни е започването.

# 618
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kiss
Оф, много се надявах да не е чак на 07. 03, ама ... ще почакаме още, какво да се прави.

Не зная какъв сезон ще е това, само 3, 4 месеца, но дано имаме и 2 -ри сезон тогава.
Диде, дано !!!
Двойката ни изглежда, че ще е супер! Heart Eyes Но, няма да им е лесно ...

По повод сплетните за това кой колко е дал, с какво е помогнал при трагедията
Цитат
Йозге Йозпиринчи: Всеки дава всичко от себе си. Време е да се фокусираме върху нашите общи черти, а не върху недостатъците на другия. Къванч Татлъту го  каза много добре: "Да се прегърнем. “Доброволчеството дойде добре за мен..

Хубава събота, дружки! Hug

# 619

Хубава събота Yellow Heart
Благодаря ви за споделеното Flowers Hibiscus
Терзи е донесла началната дата Hands V която очаквах....
Диде Hug на хаир да ни е! тенкю за гифчетата!!
Ванче Hug
Цитат
„Семейната“ двойка изглежда много добре, даже ми се струва, че са на един акъл за живота. Но Девин има моменти, когато е по-сериозна и задълбочена.
мда, дават ги на един акъл в някои моменти, в други са различни, Девин точно ми е по-сериозна, Аслан си е мрачен и гневен когато се налага. Голям контраст показва според това с кого е.
Пепи Hug, за коментара ти Hands Plus1
хм не ми се вярва да е малката сестра Джейлян, да я забъркват с  любови и палачи....
вижте ИГ на "Айсел" https://www.instagram.com/ecemmsimgee/
за мен  е тя....
Цитат
Значи вече официално имаме дата. Само да питам 20 ч. означава 19 ч. при нас, нали ?
Аз съм до 19.20 на работа и докато се прибира.....направо се ядосах. Как пък точно вторник избраха.
съчувствам ти....
взимай болничен или ги пускай поледния час...Hands V
И на Алинка вторника не й е удобен......

Фенче Kissing Heart, да 3 месеца до края на сезона, важното да имаме късмет!! Flowers Four Leaf Clover
Би трябвало да продължат с визитките на главните герои....Thinking

Глася си в главата новата тема, но си откраднах шапка от рускините, че творческата ми муза е на 0.../не заради сериала/
приемам помощ, примерно с гифчета, като украса.

разсмя ме тоя колаж Laughing Ти от мафията ли си?: ))

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 21:46 от Airra

# 620
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за новостите и споделеното!!!
И 7-ми ме устройва за старт на Семейството!!!

А може точно до тогава да изпишем и темата!?

Няма да забравим пострадалите!!!
На тях това им трябва >>>

Скрит текст:

Приятни занимания, дружки!!!

# 621
Здравейте!

Къщичките от поста на Дива се сглобяват толкова бързо, колкото по време на земетресението падаха цели блокове. Дано приютят надеждите на хората за нов живот.

Благодаря за всичко споделено! Green Heart

Значи, сега 7 март.
Така са нарязали тийзърите, че едва сега разбирам последователността на някои части.
Девин и Аслан отиват на сватба, настроението е прекрасно, танцуват щастливи и по обратния път явно се карат. Интересно е, че тя го обвинява, защото: „Установяваш правила, рисуваш черти, всички ще те следват, а? Но аз няма. Разбра ли, Аслан Сойкан, а?“ Това трябва да е същата вечер, когато на масата всички чакат  Аслан, а Сехер разказва за реда, който преди е царял в дома и е осигурявал единството на хората на масата. Изглежда Аслан е попил доста от този семеен маниер да подрежда и да управлява всичко, щом Девин го е забелязала.
Също тази вечер някой се обажда на Хюлия, за да и каже, че Аслан няма да дойде, понеже е с приятелката си. По гласа се разбира, че това е възрастен мъж и предполагам, че е въпросният  Хайри, определен като „един от влиятелните герои“. Дали не е бил приятел на дядото на Аслан? Неговият внук  Атила (Усхан Чакър ) е приятел на Аслан.  Този човек говори с много добри думи за Аслан – нарича го „лъвчето ми“ и пожела Бог да ги събере с красивата му приятелка.  Ако човекът е този, може Хюлия да е потърсила Аслан при Атила, за да разбере защо не идва, и да е попаднала на дядото. Във всеки случай, след разговора Хюлия гледа много смръщено телефона.

Приятна вечер! Nature Sparkles

# 622
Диве Hug, Ванче Hug

Наистина трейлърите са ги нарязали професионално, че да не зацепиш от 1 раз и да те объркат и засилят интереса Wink

днес се чудех на кого са тия думи.....

Асланджъм Heart Eyes от Анна

Приятна вечер!! Hug

# 623
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Отново невероятен клип на Ана. Талантът си е талант 👏

Днес и аз отново изгледах трите фрага и забелязах това, което и вие. Освен тези сцени с отиването на сватбата, срещата между Ибо и Аслан също е накъсана. В първия фраг Аслан чупи масата, сега в третия обаче дадоха думите на Ибо , които може би го предизвикаха да покаже сила.
Също сцената между Аслан и Девин, когато той леко я погалва по ръката я има и в трите фрага накъсана. В последния виждаме Аслан да стои сам и как слиза по стълбите с някои друг.
Ваня, наистина в два от фраговете се повтаря думите "влюбвали ли сте се във вашия палач" и със сигурност не са случайно повторени. Интересно кой ще бъде в ролята на "палача" в случая.
Хюлия като, че ли през цялото време гледа лошо. Сякаш всичко се изплъзва от ръцете й, въпреки усилията, които полага. Мисля, че посещението при Девин, което дадоха сега е причината за скандала с Аслан, който дадоха във втория фраг.
Сега загледах един от гифа, който Дива е качила, Аслан бие човек....ами той е в същия костюм, с които беше на сватбата, вали дъжд, а дъжд вали и когато Девин слиза и от колата. Сега въпроса е дали Девин е била свидетел на това и затова се скараха с Девин или след това е станал.
Единствено, което ме кара да мисля, че при Девин е Джейлян, а не Айсел е бретона на момичето.

Айре, то така или иначе със сигурност ще гледам всяка серия поне три пъти / веднъж в оригинал, само картинки, веднъж от рускините и с най-голям кеф с превод/ така че няма проблем. Просто ми се искаше поне първата серия да я започна отначало с вас.
Диве, вярно, че можем да изпишем темата до тогава.
Айре, каквото прецениш това направи. Ще си позволя един съвет, не знам дали е възможно обаче, но вече филмите и сериалите на Къванч станаха много и ми се струва, че ще бъде по пригледно ако пишеш само името на сериала или филма, а цялата останала информация бъде сложена в скрит текст. По същия начин да сложиш само заглавие интервюта ,  реклами и награди.
Айре, но все пак ти си нашия домакин и както прецениш. Най-важното е духа на темата, а това вече зависи от всички, които пишат.❤️❤️❤️

Лека, момичета 🤗🤗🤗

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 23:17 от pe04

# 624
Добро утро, дружки! Hug

Днес е ден за прошка. Простете ми! И вие бъдете простени!

Благодаря ви за споделеното - Пепи, Айре, Ванче , Диве ! Kiss Интересни разсъждения сте споделили по фраговете, обикновено те ни заблуждават много яко, но да видим, може пък и да сте познали нещичко Smile
Ванче, а на мен гласът, който казва на Хюлия, че Аслан е с приятелката си, ми се струва, че е същия като на чичото Ибо Thinking Нищо чудно да се преструва пред нея колко " обича " лъвчето си, а целта му да е единствено да я ядоса, защото е очевидно, че и тя не е лесен характер  ?  Thinking Ще видим.

Пепи, никак не ми прилича на Джейлян това момиче, напълно вероятно е да е Айсел, макар, че и тя само по формата на носа ми прилича на нея Thinking
Айре Heart Eyes ммм ... клипа на Анна е страхотен, както винаги! Изглежда, че много луд ще е нашия Аслан ... и явно само Девин ще е в състояние да го накара да се усмихва Thinking Предизвиква го постоянно, а на него като, че ли му е приятно това, макар, че на моменти едва се сдържа, поне така ми се видя в някои сцени от клипа, ще видим как ще е.
Цитат
мда, дават ги на един акъл в някои моменти, в други са различни, Девин точно ми е по-сериозна, Аслан си е мрачен и гневен когато се налага. Голям контраст показва според това с кого е.
И колажа е много готин, да Smile
Диве, благодаря за гифките, красота! Flowers Hibiscus Ама да те помоля, ако можеш да ги правиш по-малки, за да може да се споделят Hands Pray Харесах много първия, а не успях да го повторя, много са готини там Аслан и Девин! Впечатли ме и това в спойлера ти, колко бързо се сглобяват самооо! Ама какво и колко хора ще се поберат там се питам, изглеждат много мънички Thinking И все пак е по-добре от палатки.
Като нищо можем да изпишем темата до 7- ми, само не сме казали Smiley
Тук подругите пишат, че са към края на снимките на 7 - ма серия Thinking

Хубава неделя, дружки! Hug

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 10:28 от queen_fenka

# 625
Хубава неделя, момичета!

Простете и простено да ви е! Green Heart

Фенче, на мен точно гласът ми изглеждаше различен, сякаш на по-възрастен мъж. Но също се чудех откъде Ибо ще знае с кого е Аслан. Пепи обаче е разпознала, че боят на пътя е вечерта, когато са се връщали от сватбата. Може чичото да следи Аслан и то още преди тази вечер, затова знае как изглежда Девин. По-вероятно е да са го нападнали след като се разделиха с Девин. Освен това, да говори дядото на Атила чак за брак, сега ми изглежда малко невероятно. Разсъжденията ти са логични, може Ибо да се прави пред Хюлия на доброжелател, а зад гърба на семейството да прави кал на Аслан по всякакъв начин. В такъв контекст може би попада и появата на Айлин при Девин с точно тези думи. Може тя да е зависима по някакъв начин от Ибо – нали в бара се срещат тримата, и Ибо да я е накарал да посети психоложката, за да създава проблеми на Аслан и Девин, което пък да съвпада с това, че Айлин може наистина да е влюбена в Аслан. Тъкмо появата на Айлин в кабинета на Девин прави по-вероятно обаждането да е от Ибо.
Двете момичета се различават по носа и брадичката, според мен.   
Дори нищо да не е така, както разсъждаваме, на мен ми е интересно да се опитвам да разгадавам това, което така усърдно скриват от нас.

Хубава неделя! Nature Sparkles

# 626
Ванче, на мен именно тембъра ми наподобява този на Ибо, но като нищо може и да не е той, разбира се! Всичко, което споделяш ми е много интересно, благодаря! Kiss Историята обещава да е доста интересна и заплетена, дано е така! Hands Plus1 Flowers Four Leaf Clover
Абсолютно! Hands Plus1 Тъкмо това ми липсваше последните години, много се радвам, че отново ще имаме това удоволствие.
Цитат
Дори нищо да не е така, както разсъждаваме, на мен ми е интересно да се опитвам да разгадавам това, което така усърдно скриват от нас.
Харесах си този колаж, нашият Аслан и неговата лъвица.

Днес Беренка била рожденичка! Да е жива и здрава, много щастлива и успешна! Two Hearts

Цитат
Новият филм на Netflix - " Бихтер", който е поредната адаптация на романа "Забранена любов“, се радва на голям интерес сред турската публика. Неочакваното напускане на един от главните герои още преди началото на снимките веднага породи много слухове. Какво стана?
Тече подготовка за снимките на филма "Бихтер“, който е адаптация на култовия роман "Забранена любов“. Филмът, който е продуциран от Taff Pictures за Netflix, включва Фарах Зейнеп Абдула, Боран Кузум, Осман Сонант, Хелин Кандемир, Незакет Ерден и Лорин Менхарт. Режисьор: Джанер Алпер и Мехмет Бинай.
Според известната журналистка Бирсен Алтунташ, Ебру Озкан е отказала ролята на "Мадмоазел" във филма преди началото на снимките. Причината е несъответствието между снимачните графици на актрисата в сериала, който снима в момента и филма, работата по който се очаква да започне през март. Продуцентите търсят нова актриса за ролята на "Мадмоазел".
Други новини не видях. Приятен ден! Hug

# 627
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Простете !🙏❤️

Жива и здрава да е Берен!🥂

Ако трябва да направя класация какво чакам най, най - много, това е именно филма с Берен.
Всъщност най- хубавото е, че има какво да чакаме.😊

На мен като за първи път също много ми е интересно да гадая каква се опитват да ни кажат, но разбирам, че най-често така объркват, че е трудно да се навържат нещата. А не е ли възможно този глас да е на по-големият брат - Джихан 🤔 Показаха ни, че Хюлия не го иска, но не е ли възможно той да поддържа Аслан точно, за да се противопостави на майка си? Освен това той е пациент на Девин, видя я, каза й, че е красива, а впоследствие може би ще се влюби в нея?
Още нещо забелязах, началото на втория и третия фраг, започват от една и съща сцена, думите " може ли някой друг да запълни празнотата от семейството" и " влюбвали ли сте се във вашия палач".

Да видим колко серии ще бъде нашето Семейство, след като почват по-късно, но хем ми се иска да си гледам Къванч колкото може повече, хем не ми се иска да разтягат историята до безкрай . Дали наистина е възможно да са вече на седма серия и дали ще пуснат още нещо преди 7 март?
Видях, че сериала на Неджат Ишлер в Нетфликс ще го пуснат, дано този път всичко е наред

При нас е страшен вятър, днес бях на състезание рано сутринта и едва се прибрах. Наложи се да звъня на 112, защото пред очите ми се откъсна половина от ламарина на покрива на един блок и беше страшно.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 628
Привет момичета Hug
Скрит текст:
с интерес чета предположения и коментари! Blush- Ваня, Пепи, Фенче Kissing Heart

И при нас е много ветровито....
Пепи, мислих вчера за предложенията ти за темата Hands V
за сериала очаквам още - да довършат визитките със снимки, снимки от 1 еп, озет Thinking

........................
като стана на въпрос за къщичките
ето как изглеждат
https://twitter.com/Hurriyet/status/1629778295792504832
Днес по новините ни чух, че вече има дадени на съд- заради некачественото строителство.
.........................
честита да е Берен!! да сбъдва мечтите си!

# 629
  • AMS

Привет, мили дружки!!!

Благодаря ви за интересните постове!!!

А "къщичките"  това са контейнери.
Не знаех какво представляват,
и като видях видеото, го направих на гиф.

Гифчетата са със "среден" размер, с какъвто са в оригиналите.
Понякога дори да задам по-малък размер, не винаги ми се получава.

Но не е невъзможно.

Ето и в умален размер.

Лекинка, дружки!!!

Общи условия

Активация на акаунт