Къванч Татлъту 💙- минали и бъдещи проекти, партньори-104

• 44 776
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 661

Привет момичета! Hug
Диве, много благодаря за преводите Flowers Rose, ще ги използвам, предполагам нямаш против.
хубава мартенска украса!! Hands Plus1
Пепи,
интересно ми стана за тая мартеница, която е постнала Йозге.
ето какво са споделили тия, които ги правят
https://www.instagram.com/hayatimyenibahar
Скрит текст:
Мартеничка Гривна за помощ при земетресение

За изработката и доставката на 35% от тези гривни, които подготвихме поради земетресението у нас и закупихме по ваше желание, останалите 65% ще бъдат доставени на кооперация Топрактан, която осигурява хранителните доставки за екипа, който създаде супата в земетръсната зона. Така нашите добри пожелания и добри дела може би ще бъдат надежда за всяка душа.

Мартеничка е името на гривните и накитите, носени на китките през целия месец март, считано от 1 март в географията на Балканите и Тракия. Въпреки че е известна като стара българска традиция, мартеницата е пролетен и будителен ритуал, който е познат в цялата балканска география и дори се празнува всяка година в Турция заради балканските имигранти.

Според природния календар в края на февруари щъркелите тръгват на прелет. Отпътуването на щъркелите за миграция е знак за настъпването на пролетта. Тези гривни и накити, които се приготвят с червени и бели конци през март, се връзват на китките на 1 март с пожелания за добро, здраве и изобилие и остават на китките през целия март. Когато през март се види първият щъркел за годината, той се сваля от китките и се връзва на плодоносно дърво. Вярва се, че ако през март се види щъркел, ще се сбъднат желанията, направени при носене на мартеничка.

Белият цвят, използван в мартеничките, символизира дълголетие, а червеният здраве, сила и изцеление. Нека вашите желания се сбъднат с вашите мартенички. С намерението да дадем надежда на нашите хора, пострадали при земетресението у нас.
Цитат
На 3 март пуснат сериала на Неджат Ишлер по Нетфликс след отлагането от 10 февруари.
Сериал едва ли сега бих загледала, с едно единствено изключение. Аз мислех, че е филм.😥
не е сериал, а първи филм от трилогия, поне така чета като инфо в ТТ, така, че може да го изгледаш, ако ти е интересно да видиш Неджат.

Диманка Hug
Фенче Kissing Heart ще изпишем темата, но да е до понеделник, защото новата още не е готова.Wink
Мира, много хубави Аслан и Девин.

хубав да ви е деня!! Hug

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 13:33 от Airra

# 662
Хубав ден и от мен!
Благодаря за всичко споделено! Green Heart

В последните описания на героите има дребни нови подробности, които повдигат още малко завесата към всеки от тях.
Да предвидим резерва за още нещо, което може да публикуват преди началото. Оптимист съм. Grinning

От мен – приятен следобед с вълшебника Тойгар:
интромузиката към сериалите с участие на Къванч.
Майсторът събира цял сериал в една мелодия.

Menekşe ile Halil

https://www.youtube.com/watch?v=103VU8NVfUI

Aşk-ı Memnu

https://www.youtube.com/watch?v=ew0k8oVkHCE&list=PLl4lFfozlRA9JT … pAaW3HoyV&index=3

Kurt Seyit ve Sura

https://www.youtube.com/watch?v=aL1gwCerRAA

Kuzey Güney

https://www.youtube.com/watch?v=o_trZYDwHek

Cesur ve Güzel

https://www.youtube.com/watch?v=RVJQe1_qayY

Çarpışma

https://www.youtube.com/watch?v=EydKRFTpGtw

Aile

https://www.youtube.com/watch?v=J0kfynyycRA

Продължаваме да броим дните. Nature Sparkles

# 663
Привет, момичета 🤗🤗🤗

# 664
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!
Вчера много ядове имах и със сайта и с нета.
То писах, то брисах и по закона на мърфи,
всички искаха да говорят с мен по телефоните.
И сега ми прави номера сайта, но не е от нета.
Нарочно пуснах в отделен пост описанието на героите,
за да го ползвате както ви е удобно.
Но днес го редактирах малко за Лейла и за Ибо.
Лейла не взима конците, а юздите в свои ръце.
А Ибо, поради тези причини, влиза в жестока надпревара
със Сойканови, с цел да получи, това което заслужава.
И да ви кажа -  направи ми впечатление, че
Soykanlarla, Soykanlar / Сойканови
може да се преведе и като разбойници, грабители, обирджии.
Викам си - Е, случихме на Семейство разбойници!
Дружки, не знам дали ще ви хареса, но мисля да правя за всеки вторник  
"до сега в предишния епизод и какво ни очаква за следващия".

Приятен ден, дружки!!!

# 665
Диве, много ми хареса твоята идея. Това ще е много добре.
Измисли си някакъв знак в началото лесно да се откроява и по - бързо да го намираме.
Добре, а забелязахте ли, че сега има промяна в името на Девин. Нали беше Айдън? Прочетох при рускините, аз явно не съм толкова наблюдателна въпреки опитите ми.

# 666
Обявени са номинираните за 55-те награди за турско кино SİYAD. В номинациите, определени от гласовете на филмовите сценаристи, членове на асоциацията,
https://www.instagram.com/p/CpP-vV-IM_N/

Празникът на влюбените е номиниран за най-добър филм на дигитална платформа. Hands Plus1

Диве, Ванче, Пепи- благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus
Определено има някои нови нюанси в описанията на героите, които будят любопитство.
Цитат
Дружки, не знам дали ще ви хареса, но мисля да правя за всеки вторник  
"до сега в предишния епизод и какво ни очаква за следващия".
Hands Plus1

лека вечер.Hug

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 20:41 от Airra

# 667
Мире, Пепи,Айре, Ванче, Диве, благодаря ви! Kiss
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Беше ми интересно да прочета, че и в Турция носят нашите мартеници. Имаме още няколко страници да изпишем, през това време ще успееш да направиш новата тема, нали ?  Ако стигнем 50 стр. а не си готова, ще чакаме Smile
Да споделя това старо интервю на Киво за " Организирани работи - 2 "
Цитат
Интервю с Kъванч Taтлъту за "Организирани работи - 2 "
Според Taтлъту ролята му на Саръ Сарухан е най-необичайната в цялата му актьорска кариера.
" Ако говорим за моя герой, той (Саръ Сарухан) е много смешен. На снимачната площадка се смяхме много и дори не можахме да играем както трябва. Исках публиката наистина да хареса този филм“
Taтлъту изигра комедийния герой Sarukhan Zinjir, по прякор "Sary" ( рус )
Героят на Taтлъту е част от банда измамници. Сарухан е роден в Адана, както и самият Татлъту, но живее в Истанбул. За тази роля Къванч трябваше да качи няколко излишни килограма. Неговите стилисти се опитаха да направят от красивия актьор смешен образ. За да направят това, те го преоблякоха в "модерни“ костюми с разхлабена риза.
В допълнение към външните промени, актьорът трябваше да се научи да говори с акцент, който е присъщ за хората от Адана. И го накараха да почервенее като рак.
"Вече познавам добре героя си, така че мога да импровизирам. Много бързо влязох в кожата на Сарухан Зинджир. Това беше поредното приключение за мен", каза актьорът.
Филмът е заснет в Истанбул по улиците, в автомобилни тунели, исторически места - хамами, пазари от османския период. Жителите на Истанбул с готовност участваха в проекта като масовка.
Например, собствениците на малки кафенета дори позволиха заведението им да бъде леко променено, така че декорът да съответства на комедийната атмосфера. Турците не можаха да откажат на Йълмаз Ердоган.
"Много е лесно да снимаш филм в Истанбул. Всички хора са много приятелски настроени. Ще се радват да помогнат, ако просто се снимаш с тях след снимките", обобщи режисьорът.
Не успях да намеря клипа с интервюто ...

Ох, много се зарадвах за " Празникът на влюбените "! Успех!
Ванче, благодаря за прекрасната музика на Тойгар! Kiss Винаги трябва да сме оптимисти Smile
Цитат
В последните описания на героите има дребни нови подробности, които повдигат още малко завесата към всеки от тях.
Да предвидим резерва за още нещо, което може да публикуват преди началото. Оптимист съм.
Диве, супер си го решила! Kiss
Скрит текст:
Да ви се похваля, че вчера започнахме ремонта на банята - най-после! От септември го чакам Stuck Out Tongue Closed Eyes Заради това липсвам цял ден. Вкъщи е голям пепеляк , но се радвам много!  Само по- бързо да стане Smile
Лека вечер, дружки! Hug

Добро утро, дружки! Hug Честит ни национален празник 3 - ти март! Flowers Bouquet

Едно празнично кафенце от мен за вас! Kiss

Хубав ден! Hug

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 10:08 от queen_fenka

# 668
Честит празник, момичета 🤗🤗🤗

Радвам се много за номинацията на Празника на влюбените. Филмът заслужава да бъде представен на различни фестивали. Аз обаче прочетох, че това е организация на кинокритиците в Турция. Всъщност това няма толкова значение. Филмът трябва да се види от много повече хора. Опитвам се да си представя какво е да го гледаш на голям екран.

Фени, късмет и търпение ти желая.🤗

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 669
  • Plovdiv, Bulgaria
Честит празник, момичета!

“Нашето небе е тъй дълбоко,
нашите звезди са тъй големи
и земята наша е безкрайна,
а се сбира цялата в сърце ми..”

Бъдете несломими!
Благодаря за всичко споделено! ❤❤❤
Обратното броене започна, очаквам повече информация и визитки и на другите герои.
Хубав празничен ден!

# 670
Здравейте Честит празник

https://im.haberturk.com/galeri/2023/03/03/ver1677837391/503311/ … 9c36fa719_840.jpg

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 12:21 от dterziiska

# 671
Да допълня и аз

# 672
https://www.showtv.com.tr/dizi/haber/3570535-aile-nin-ilk-bolumunde-neler-olacak

Какво ще се случи в първия епизод на Family?
Срещата в самолета на Измир ще бъде само началото на трудния път, който нашите ранени герои ще поемат, за да създадат собствените си семейства

Масата е единственото място, което напомня на Сойкан, че са „семейство“. В този ден, докато се слага маса, за да се събере цялото семейство, Аслан е в самолета за Измир, за да разреши една от своите „тъмни“ афери около чичо си.

Пътищата на психолога Девин и Аслан се пресичат на това пътуване. Девин също отива в Измир, за да се справи с нова беда, в която се забърка сестра му. Много ясно, че са хора от различни светове. Но не след дълго те откриват общата си „рана“; техните семейства.

СЕМЕЙСТВО ПЪРВА ГЛАВА ТРЕЙЛЪР

Още от първата вечер Аслан нарушава много важно правило от Сойканската конституция за Девин. Това е достатъчно за майка й Хюлия, която изпитва обсебваща привързаност към Аслан, да осъзнае голямата опасност, която наближава; Девин.

Работата на Хюля, която многократно е показвала, че може да направи всичко, за да не избяга синът й от семейството, този път няма да е толкова лесна, колкото преди.

Хюля обаче не е единствената, чиято работа не е лесна. Срещата в самолета на Измир ще бъде само началото на трудния път, който нашите ранени герои ще поемат, за да създадат собствените си семейства.

# 673
Привет, момичета  Hug
Честит Празник!

Хубави изненади от Семейството ни  Blush
Терзи мерси! Flowers Hibiscus
снимки от 1 еп, Озет Hands Plus1
Алинка Kissing Heart
Фенче Kissing Heart, спорна работа и да си много доволна от резултата!
за темата, по принцип съм съгласна....
Пепи, дано филмът го представят и на други фестивали!!

и от профила в Ютуб....

мноого снимки са пуснали, доволна съм! Blush

Heart Eyes

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 13:07 от Airra

# 674
Прекрасни снимки 💯

4 дни до началото...

Общи условия

Активация на акаунт