Къванч Татлъту 💙- минали и бъдещи проекти, партньори-104

• 44 771
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Честит празник, момичета!

Алина, какъв красив поздрав. Flowers Tulip

Успех на „Празникът на влюбените“.

Фенче, благодаря за интервюто и белите чепици на Саръ Сарухан. Kissing Heart

Терзи, Пепи, Айра, Мира, благодаря за снимките и озета! Green Heart

Под тази първа снимка и преди текста има надпис.
Вероятно е важен, щом е изведен като мото.

„Историята на самотни деца, които не са обичани...“

На снимката са Аслан и Девин.
Дали това се отнася само за тях двамата или за всички деца в двете семейства - не става ясно.
От това, което знаем дотук, по-вероятно за всички. Новото е, че и Аслан не е обичан. За семейството на Девин не знаем нищо, но имаме някаква представа за отношенията в Сойкан.
(Текстът на озета не ми стана много ясен, не мога да преценя дали е само от превода.)

Хюлия: „кралица майка на Сойканови“; мястото и е под портрета на починалия авторитет, а до нея – наследникът; има колие с формата на рул на кораб – тя е капитанът; силна и безразсъдна; иска децата и да живеят по нейните правила; страх за авторитета. Мислех, че обича поне Аслан. Но след това мото не остава друго, освен да си мисля, че тя вижда в него само средство за властта в семейството.

Фенче, мисли само за момента, когато банята ще бъде готова. Tada

Приятна вечер! Nature Sparkles

# 676
Само масата събира това семейство. Хора свързани единствено от кръвна връзка или нежелана съпружеска такава. Понякога тези които трябва да са ни най близките се оказват най чужди... Лейла изглежда отегчена от заобикалящата я действителност. Безразличието към натрапения й мъж е очевидно. Неговото към нея също. И май на всички им се иска колкото може по-бързо да приключи тази игра на семейство.

# 677
  • AMS
Честитит  национален празник

Дружки, благодаря ви за новостите, преводите, коментарите и реакциите!!!
Здраве и успех, желая на всички!!!
За Семейството до тук имаме  3 фрагмана, резюме на еп.1
и клип с хубави снимки от епизода.
Остават четири дни.

Започва Историята на едни самотни деца, които не са обичани.
Както се казва,  хубави и добри деца, не случили с родители.

Приятни занимания, мили дружки!!!

# 678
Днес са решили да ни залеят.
Има откъс от първия епизод. Страхотни.

# 679
Aile 1. Bölüm 1. Ön İzleme | “Bizim seninle biraz işimiz var, belli…”

# 680
и  с бг. суб, Благодаря за превода!! Heart Exl
https://www.youtube.com/watch?v=S0iPpxnxrgk

Мерси за споделеното- Ваня, Мира, Диве, Терзи Flowers Hibiscus
аз се занимавам с темата.............
приятна вечер Hug

май ще вземат да си паснат Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 18:51 от Airra

# 681
Много, много благодаря за превода 😍

Имам цял ден проблеми с техниката 😥 дано се оправи, за да напиша повече, че не знам кога ще ме остави.

# 682
Благодаря за превода Много са хубави

# 683
А Башак днес е била кума.

# 684
  • AMS

Благодаря  ви, дружки!!!
Благодаря на Еванджелин за превода на откъса!!!

Много ми харесват Алсан и Девин!!!
Имах нужда от усмивките им!!!

Случайно се научих да правя и друг вид кивчета >>>

Лека вечер, дружки!!!

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 20:43 от * Diva *

# 685
Здравейте, момичета!

Да ви е честит месец Март! С всичките му дати! За мен той е безкраен празник. А тази година ще имаме пълнолетие, "средновековие" Laughing /50 години/.

Изгледах откъса. Дам...хареса ми. Къванч играе с лекота. Серенай...с нещо лееекичко ме възпря. Може би  интонацията й. За първи път й чувам гласа. Сякаш има лека, фалцетна  нотка. Но това беше само в началото. Както казва и Айра - май ще си имаме добра двойка.

Ваня:

"Майсторът събира цял сериал в една мелодия."  Прекрасен изказ! Много точно и красиво казано!  За Тойгар.

Али, благодаря ти за поста от 2 страници назад.

И на всички ви благодаря за приятните минути във вашата компания!

Хубава мартенска вечер!

# 686
Дружки, благодаря ви! Kiss Благодаря и за фрага, много ми хареса! И за красивите снимки! А колко са готини Аслан и Девин заедно! Heart Ще им се получи и още как! Hands Plus1

Цитат
"Ще имаме работа с теб, очевидно"

Попаднах на още един превод :
Цитат
В сериала "Семейство" зрителите ще се срещнат с героите на Серенай Саръкая и Къванч Татлъту - Девин Акън и Аслан Сойкан, чиито животи се пресичат в неочакван момент.

Девин Акън е талантлив психолог, която с готовност помага на хора в трудни житейски ситуации. Нейната силна и решителна природа се проявява в борбата й за живота както на себе си, така и на сестра й Ягмур. Повратна точка в нейната съдба ще бъде любовта към Аслан Сойкан, който също като нея е лишен от семейна подкрепа.

Аслан Сойкан е необичаен лидер на мафията. Той се бори срещу сенчестия бизнес на семейството си и се опитва да го легализира. Въпреки съмнителната си професия, той е остроумен и ироничен човек. Освен това той е собственик на нощен клуб "Волта". Животът му се променя, когато се влюбва в Девин и този момент се превръща в повратна точка за него.
Още 4 дни ... нямам търпение вече!
Орсич Ще си имаме отново добра двойка, и аз така смятам! И с гласът на Серенай ще свикнеш, важното е, че и тя играе много освободено.
Лека! Hug

# 687
Страхотни са😍 какво да се каже повече. Ще им се получи

Добро утро и прекрасен ден!

3 дни до началото...

# 688
Честит Тодоровден! Animal Racehorse
Благодаря за фрагмента и превода! Green Heart
Остана ми много хубаво усещане след него. 

Във вторник ще има превод на руски, но е възможно да блокират контакта…

Тези мушмороци може би са хора на Ибо. Двамата са били на срещата с Аслан преди това, която е била на същото място. Това вероятно е един от клубовете на Сойкан. Аслан е в Измир, „за да разреши една от „тъмните“ афери около чичо си“.  Единият от мъжете – таксиджията от „Кузей Гюней“, е с риза в същия цвят като този на сервитьорите - той сигурно също е сервитьор,  и шлейфа върху заведението - явно това е цвят на заведението. Някой от тези двамата може би е докладвал на Ибо за срещата на Аслан с Девин, а Ибо се е обадил на Хюлия. От озета вече знаем, че такава информация ще ядоса Хюлия и ще развали отношенията между Хюлия и Аслан и Ибо с удоволствие се е възползвал от информацията. 

Хубав ден! Nature Sparkles

# 689
Привет, дружки! Hug

Честит празник! Flowers Hibiscus Ако имате именици, да са ви живи и здрави! Flowers Four Leaf Clover

Мире, ще им се получи, вече се убедих! Hands Plus1 Само сценария да е топ! Hands Pray
Браво на Евето, че веднага превежда всичко! Heart
Готино конте обаче ще е нашия Аслан Smile Аз много го харесвам Киво в костюм, просто е роден е да ги носи с тази фигура Heart Ще ни кефи също както Джесур. И много се радвам, че често ще го виждаме да се смее, когато е с Девин.

Защото ще има и много такива моменти галиба Thinking

Ванче, благодаря за споделеното по фрагмана, може и да познаеш, че така ще стоят нещата Kiss
И на мен! Много приятна сцена ни показаха.
Цитат
Остана ми много хубаво усещане след него.
А Делфина от КГ едва сега го видях, като го спомена Stuck Out Tongue Closed Eyes

Милена е споделила в Мелека кратко клипче, много готино, Айре Heart Eyes ако можеш го сподели тук Hands Pray Макар и да не харесва дрехите на Аслан Smile
Цитат
За сега, само скърцам, като гледам Киво, наврян в 5ХL-гащи 😄😄😄
Пожелавам ви хубав ден! Hug

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 11:12 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт