Къванч Татлъту 💙- минали и бъдещи проекти, партньори-104

• 44 768
  • 738
  •   1
Отговори
# 690

Хубава събота Hug Честит Тодоровден!
Благодаря ви за споделеното!! Flowers Tulip
Диве/оригинални гифчета Hands V/, Мира, Ваня Hug/със сигурност ще има онлайн превод от рускините, достъпен/
Пепи, да Башак е била на сватба на колежка от Румса, нормално нищо не е постнала в ИГ си.
Орси, радвам се да те видя! Blush
Скрит текст:
Серенай има по-особен глас, преди ми беше доста неприятен, сега като че ли не ме дразни......Wink
Фенче Kissing Heart да, най- важното е СЦ да е на ниво!!
и аз много благодаря на Евето, че е толкова бърза Hearts
за Аслан, не ме кефят особено костюми, въпреки, че си е готин  с тях, надявам се да вкарат и малко по-спортен аутфит Hands Plus1
значи с Милена сме на едно мнение, малко са му големи дрешките......Stuck Out Tongue Winking Eye
ето клипа й- добре, че го е качила в ютуб.

Момичета, иска ми се до утре да изпишем темата до края на 48 стр.
иначе няма да може да започнем да обсъждаме новия сериал в нова тема.
Разчитам на вашата помощ, може да се слага в пост дори и само 1 снимка.

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 12:32 от Airra

# 691
Здравейте!
Благодаря за всичко споделено. Чета ви, но нямам никакво време да пиша. Очаквам епизода, за сега се очертава интересн. Дано не го забатачат само по нататък. Доста известни лица виждам.
Хубав ден!

# 692
Славенка, привет!! Hug

............................
Филмът с Неджат за НФ с руски суб.
https://vk.com/turkishtv_askimemnu?w=wall-48803098_562511%2Fall

# 693
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Малко остана, но колко е приятно това очакване 😍

Харесвам всички партньорки на Къванч, до една без изключение. Серенай не е изключение. Стой ми много естествено до него, от това, което сме видели. От озета се хванах за последното изречение "ще извървят труден път, за да създадат собствено семейство". Надявам се на хубав край. Няма как да не минат през трудности.
От откъса на първия епизод много ми допадна самия диалог. Аслан ще наруши собственото си правило, няма да бъде със семейството си. Най-вероятно ще го наруши още веднъж когато отведе Девин/ сцената от 3 фраг/ и Хюлия ще поведе своята битка. Изненадах се и аз, че Аслан също не чувства обичта на майка си. Наранени деца от различни светове, които ще намерят пътя един към друг.
Ще гледаме доста силни сблъсъци. Лейла ще тръгне да търси щастието, Джихан също.

Вчера разбрах, че Хакан Бономо е бил сценарист и на филма с Аслъ Енвер и Каан...., Продължавай да живееш, които мисля, че за сега е най- гледания турски филм по Нетфликс.
Надявам се и аз на хубав и логичен сценарий.
Но засега съм много доволна от всичко видяно.
Рускините са качили част от другите актьори, които ще участват.

И нещо, което ме разсмя
"Защо е паднала Османската империя?"
Защото се появил отбора на Мелих.😜

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗 и честит празник на празнуващите.

# 694
Здравейте, момичета! За първи път пиша в темата. Досега само ви четях. Чакам с нетърпение да започне сериалът. И малко снимки.

# 695
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, дружки!
Честит празник на имениците!

Благодаря за всичко споделено! 💜
Благодаря специално за превода на фрагмана! 💜
Много ми харесва видяното, но и речта.
Има специално отделено място на символиката, поддържа се линията, започната от първия анонс, надявам се само на постоянство и последователност, за момента ми е перфектна концепцията и изпълнението.
Във фрагмана има няколко изречения, на които обърнах внимание.
Трапезата е образ и символ на рода.
Съвместното хранене не е просто споделяне на насъщния, а на съдба, участ, живот.
И ние в нашите традиции имаме поверия как се сяда на масата, какво е прието и какво не, хората трябва да бъдат чисто облечени, смирени, добре настроени един към друг.
В нашата религия е грях, ако масата бъде осквернена, защото това е мястото, около което не само се събират група хора, а тази, на която се поднасят даровете от природата.
Тя е начин на общуване и себеизразяване.
Артур е използвал кръгла маса, за да изрази равенство между всички седящи около нея.
Докато в знатните родове, главата на семейството заема централно място на правоъгълната маса, за да подчертае влиянието си над останалите.

Както и преди бях писала, Аслан досега е живял под наслова “La noblesse oblige”.
След срещата му с Девин концепцията се променя.
Дългът или любовта.
Майката възпитава децата си в първото, за да е сигурна, че няма да я оставят, което води до заключението, че не е познала любов самата тя. Децата не познават любовта в семейството.
Само отровната дума дълг.
Липсата на съпруг или такъв, който е недостатъчно ангажиран с нея и нуждите ѝ, е обърнала посоката на грижа и очаквания основно от детето.
Най- коварният предтекст да навлезеш в пространството на детето си- загриженост.
“….Хюлия, която многократно е показвала, че може да направи всичко, за да не избяга синът и от семейството…”
Изясних си това, което най- много ме вълнуваше, защо Девин пречи на реда в Семейството, защо Девин е развалящата играта.
Сега идва защо Аслан? Защо не Джихан, още повече, че той е първородният. Грешките му в миналото са унищожили шансовете му или целта на Хюлия е извън възможностите му.
И какво всъщност цели Хюлия, защо Аслан ѝ е толкова ценен - статус, власт, отмъщение на Семейството.
Мислех, че заради Девин Аслан ще предприеме почистване на бизнеса на семейството си, но сега става ясно, че това е причината му за посещението в Измир, поводът за тяхното запознанство.
Значи друга заплаха вижда Хюлия в Девин.
Ще научи Аслан да обича, ще разклати лоялността му, ще му покаже нов, различен свят, извън стените на дома.
Ще запълни празнината, ще размекне сърцето му и ще го направи уязвим.
Имаше подобна теория и в Сблъсък, ако имаш любим/а ставаш уязвим, имаш слабост, която врагът ще използва срещу теб.
Хюлия , освен по- горе изброените, е възможно също заради това да е затворила сърцето си, да не е дарявала децата си с любов, аз изключвам възможността да не ги обича, не мисля, че в природата има същество неспособно да обича собствената си плът и кръв, освен ако не говорим за патологии, за психопатия, затова предполагам, че тук говорим за деца, на които не е показвано, че са обичани. Тема без дъно. Ще се спираме многократно за ефекта ѝ и за Семейството, и за Девин и сестра ѝ, но са много важни обстоятелствата, затова не искам сега да обобщавам.
Тоест, много нови въпроси, на които ще търсим отговорите и още запознанства ни очакват.
Приятен ден ви желая!

# 696
Алинка, сега ме подсети, че в Сблъсък имаше също символ на масата. Кадир мечтаеше за това, да седне на една маса с най-близките си. Тук обаче, като че ли нещата са обърнати. Масата единствено напомня, че са семейство, но всеки крие вътрешна си борба и очужденаст.

Добре дошла, FBID 111...😊
С удоволствие ще споделяме впечатления. Може ли ли само да кажеш как да се обръщам към теб, че много сложно името 😍

# 697
Здравейте!

Честит Тодоров ден! Честито и на имениците в темата.
Чета дискусиите и разсъждавам за Хюлия и семейството.
Всъщност не разбрах къде е бащата на Аслан. Няма го за сега в трейлърите. Разбира се, че него го няма и един от синовете ще бъде глава на семейството. Въпросът е защо не е първородният?
Може би бащата е определил пред жена си Хюлия кой да е глава на семейството и тя да изпълнява неговите заръки. Има нещо , което сега не схващаме, но пък ще разберем.
Представете си, че големият син не е от тази майка, а е доведено дете в семейството, примерно от изневяра на бащата на Аслан. Много са вариантите. Има тъмнина в йерархиите на семейство Сойкан.
Предстои да видим каква е историята на семейството на Аслан, а също и на семейството на Девин.
Чакам с нетърпение началото.
Приятен ден и весел празник на празнуващите! Наздраве на всички! Wine Glass Wine Glass

# 698
Благодаря за приема. Не зная как да се прекръстя в бг мама, може Ledi
Цитат на: pe04
[quote author=pe04 link=topic=1508909.msg46098700#msg46098700 date=1677934628
Алинка, сега ме подсети, че в Сблъсък имаше също символ на масата. Кадир мечтаеше за това, да седне на една маса с най-близките си. Тук обаче, като че ли нещата са обърнати. Масата единствено напомня, че са семейство, но всеки крие вътрешна си борба и очужденаст.

Добре дошла, FBID 111...😊
С удоволствие ще споделяме впечатления. Може ли ли само да кажеш как да се обръщам към теб, че много сложно името 😍

# 699
Дружки, благодаря ви за споделеното! Kiss Намерих малка пролука, докато пазаруват моите майстори и се насладих на всичко, което сте обсъждали! Flowers Hibiscus
Първо, добре дошла на Леди ( надявам се да нямаш против, ако го изписваме с бг. буквички) в темата ни! Надявам се да си споделяме един много качествен и интересен сериал, какъвто обещава да е нашето " Семейство "  Благодаря за снимките! Flowers Hibiscus
Алинка Heart Eyes, страхотен коментар, благодаря! Kiss
Цитат
Много ми харесва видяното, но и речта.
Има специално отделено място на символиката, поддържа се линията, започната от първия анонс, надявам се само на постоянство и последователност, за момента ми е перфектна концепцията и изпълнението.
Цитат
предполагам, че тук говорим за деца, на които не е показвано, че са обичани. Тема без дъно. Ще се спираме многократно за ефекта ѝ и за Семейството, и за Девин и сестра ѝ, но са много важни обстоятелствата, затова не искам сега да обобщавам.
Тоест, много нови въпроси, на които ще търсим отговорите и още запознанства ни очакват.
Диме, благодаря за споделеното! Kiss Според мен бащата на Аслан Йосуф е починал, няма и да го видим, но защо наистина по-малкия син е главата на сем. Сойкан няма как да разберем за сега Thinking
Пепи, благодаря и на теб за споделеното! Kiss

Цитат
Изненадах се и аз, че Аслан също не чувства обичта на майка си. Наранени деца от различни светове, които ще намерят пътя един към друг.
Ще гледаме доста силни сблъсъци.
Споделям за партньорките, всички ги харесвам и аз. Е, някои повече, други по-малко, нормално, но всички са стояли супер до патрона и са изиграли чудесно това, което се е искало от тях, и сега ще е така. Много се надявам и на хубав край, да!
Цитат
Харесвам всички партньорки на Къванч, до една без изключение. Серенай не е изключение. Стой ми много естествено до него, от това, което сме видели. От озета се хванах за последното изречение "ще извървят труден път, за да създадат собствено семейство". Надявам се на хубав край. Няма как да не минат през трудности.
Айре Heart Eyes благодаря, джанъм! Kiss
Аз пък не виждам да са му големи дрехите, освен това палто, и на мен то най-малко ми харесва

Това му стои перфектно, какво!

И саката му стоят идеално, радвам се, че вече не носят тези смешни къси и тесни сакенца, тесните панталони също вече не са на мода, хората си знаят работата. То и аз го харесвам повече с тесни дънки, ама както казах, наш Аслан явно ще е конте, което се носи по последна мода, поне пред Девин, де Stuck Out Tongue Closed Eyes Не вярвам през цялото време да ходи с костюми, споко, но едва ли ще го видим и по дънки Thinking Ще видим, облеклото му ми е последна грижа Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
Обещавам да направя всичко възможно, дори и по нощите да е!
До скоро! Hug

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 18:15 от queen_fenka

# 700
Дима, във втория фраг Джихан пита майка си "може ли човек да изтрие детето си" , така че по-вероятно да си е техен син. Но защо той не стой начело тепърва ще трябва да разберем.
Освен това ми се струва, че точно Джихан казва думите за хубава психоложка и лъвчето т.е братята сигурно са близки.

# 701
Здравейте Честит празник на именниците Добре дошла Леди

https://www.instagram.com/stories/eylulyulker/3050977491887696662/

# 702
Леди, добре дошла. Flowers Tulip

Там, където се срещат Аслан и Девин, изглежда е клубът „Волта“. Той е собственост на Аслан.
В тийзър 3, на  0.10  Аслан стои до табела с инициали „V“.
https://www.youtube.com/watch?v=j3kAK21mA4s
„Волта“ на турски ГТ превежда като „темпо“. Подхожда на Аслан и на щракането с пръсти. Табелата е в цвета на ризите на сервитьорите и явно е свързана със заведението.
Срещата с Девин става на по-долния етаж, Аслан е със същите дрехи.  Откъсът в тийзър 3 явно продължава със срещата Аслан и Девин от фрагмента.
Боят, който ни показаха в един от тийзърите, вероятно става в офис на последния етаж: там се вижда краят на  същия парапет, който върви по цялата стълба.

# 703
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!
Добре дошли на новичките в темата
и благодаря на тези дето ни четат и рядко пишат!!!
Много хубави постове прочетох.
Може и да бъркам, но ще поподредя малко Сойкановите.
Сахер е имала двама сина Ибо и Юсуф.
Ибо още не можеше да приеме, че не той,
а брат му е бил глава на семейството,
както и не може да се примири със смъртта на Юсуф.  
Хюля и Юсуф имат двама сина - Джихан и Аслан.
Джихан, след едно голямо събитие, се откъсва от семейството,
и прехвърля цялата мръсна работа на Сойканови на Аслан.
Хюля е кралицата майка на Сойканови. Аслан е водач на Сойканови.

Малко съм притеснена, че дясната ми ръка запецна.
Скрит текст:
Тази дето беше счупена и дето държи мишката.
 Боли много неприятно от китката, та чак до рамото.
Специалистите викат - масаж, покой, лед, топло, ...  
Е, точно сега ли, когато трябва да съм активна в темата.
Ама то като дойде не пита, но наистина идва в най-неподходящ момент.
Нещо не ми стана ясно >>>
Цитат
Разчитам на вашата помощ, може да се слага в пост дори и само 1 снимка.
48 или 49 стр. до утре? Или 48 до утре, а 49 до понеделник?

Дружки, пиша поста за втори, аааа не - за десети път.
Ох, не стига, че съм зле, ами сайта пак се е бъгнал.
Не ще да качва изображения и ...
На предварителен преглед е ок, но ...
Добре, че не ми се пада да правя нова тема.
Извинете за мрънкането!!!
Пак ще се пробвам.
Лелеее, от обед го започнах ...
Пускам постаааааааааааа.
Лека вечер, дружки!!!

# 704
Диве,
Скрит текст:
съжалявам за неразположението ти, дано бързо ти мине, пробвай все пак и с нещо медикаментозно.
за темата да, ако утре изпишем 48 стр, а в понеделник 49...........
и аз се нервя с новата тема и старото ми вече лапи.
Леди, добре дошла! Blush
Много интересни коментари сте споделили по сериала- Ваня, Пепи, Дими Hug
Алинка Kissing Heart Hands Plus1
Софрата, масата, като символ я имаше и в Сблъсък. Пепи Hands Plus1
а Хюлия според мен ще е малко болно обсебена от сина си Аслан и за нея ще е ужас, ако в живота му се появи много важна за него жена. Въпреки, че Аслан още и преди връзката си с Девин й казва-да не се бърка в живота му.
Терзи, мерси за новите снимки!
Значи и Киво е бил на сватбата заедно с Башак. Heart Decoration
Фенче Kissing Heart, знам че мога да разчитам на теб Kiss

лека вечер Nature Stars

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 21:18 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт